That frustrating moment when you can hear the song in your head, but you can’t think of the lyrics, the title, or the artist.

¨
jag har precis kollat klart på Desperate Housewives, och är det spännande eller är det spännande?! ;) Hihi, älskar det pogrammet! Susan och Mike är mitt favoritpar, i början av deras förhållande varså roligt, jag garvade hela tiden haha! och Lynette och Tom måste ju bli tillsmamans igen, sista säsongen är det ju!
¨
Iallafall - har pluggat och varit i Elgiganten och mamma har köpt en Ipod Shuffle till mig. Så nu kan jag lyssna på något på flyget till Thailand! :D
¨
Okej ska iallafall kolla på TV nu, eller kanske plugga..?
¨
PS. Jag gillar inte riktigt min nya design, ska ändra så fort jag kan.

Så här får det bli!

Japp, som ni ser nu är min design ändrad. Jag kind of gillar den här men vi får se om jag har den kvar! Har som helst ingen tid att leta fler designer, tar så lång tid eftersom jag är ganska petig. Men for now så har jag den här!

JAG ÄNDRAR DESIGNEN!

OBS: OBS: OBS: OBS: JAG HÅLLER JUST NU PÅ ATT ÄNDRA OM HELA DESIGNEN; SÅ OM BLOGGEN SER KOSTIG UT SÅ KOMMER JAG ATT ÄNDRA PÅ DET, DESIGNEN SOM NI SER KANSKE INTE HELLER ÄR DEN JAG SKA HA! Bara så ni vet! ^^ /Sofia Eriksson

Lying in the bed, wondering if it's worth it to get up and pee.

Har precis kommit hem från Rinman, hela klassen har varit där. Jag ska lätt ta Vård & Omsorg (VO) som första handsval och Sam & Beteende på Rekarne som andra handsval och något med djur som tredje. Det får vi se vad det blir! Nu ska jag plugga! ^^

I always wonder what my last words on earth will be but more than likely it going to be this: Ooh what does this button do?

Stuy all week.
¨
Jag vill bara meddela att denna veckas bloggande kommer inte vara på topp. Efter som jag ska till Thailand (8 dagar kvar!!!) så hamnar jag efter i skolan lite så jag ska plugga stenhårt denna vecka och bli klar med det mesta som dom andra ska göra under dom 2 veckorna som jag är borta. Eller ja, en vecka - sista veckan brukar man inte göra så mycket. Men iallafall, jag kommer inte blogga nästan alls för jag ska plugga : SO, NO, Matte, Svenska och lite engelska. Låter inte sådär jätte mycket men det är mest SO och matten jag är orolig över. Nu mina vänner ska jag plugga!

Laughing at your own joke so hard that you can barely tell it.

Hm, har inget att skriva. Har bara packat och kollat på tv idag! Roooligt. Borde kanske ha pluggat. Ähh gör det imorgon! ^^ Nu ska jag kolla på Aladdin! Haha, när jag börjat kolla på en Disney film kan jag inte sluta..

I don’t think i could ever stab someone... I mean, come on..i can barely get the fucking straw in the Capri Sun.

Första advent idag! :)
¨
Okej, varit vaken i en timma och ska alldeles strax börja packa mina väskor. Sedan far jag mot pappa!
Ha en bra första advent allihopa!

That awkward moment when you see your teacher at the grocery store and you don't know if you should say hi or not.

¨
Haft en halv bra dag med kattutställningar hela dagen med mamma, lovisa och jonas och sedan nu så packar jag lite inför thailand eftersom jag ska vara hos pappa nästa vecka. Meeen jag vet nte riktigt vad jag ska ha på mig och mamma är inte hemma, hon är med Leila just nu en snabbis sen kommer hon hem och då ska vi baka lussekatter! ^^ Nä, nu ska jag kolla på Mulan!

When you are walking then start texting and walk slower and slower till you're just standing there texting...

Du är aldrig för gammal för en Disney klassiker!
¨
Äntligen fredag säger jag bara! Den här veckan har varit så otroligt jobbig. Bara en massa plugg! Och nu på kvällen har jag och mamma belönat oss med god mat och choklad + 2 filmer, en som jag hade och en som gick på tv - The Good Girl och En prins i New York! Och medans mamma ska sova och läsa nu så ska jag kolla på ännu en film, antingen Prinsessan och Grodan eller Mulan, men jag trooor det lutar mer mot Prinsessan och Grodan hållet för den har jag inte sett än medans Mulan har jag sett 100 gånger!
¨
Ha en trevlig helg allihopa!

Childhood is like being drunk. Everyone remembers what you did, except you.

Iphone 4 & Ipod touche 4
¨
Jag vet inte vad jag ska välja.. Ipoden kan jag köpa nu, men Iphonen måste jag spara lite till. Typ 2000 kr mer och nu julen är snart här, februari fyller mamma, pappa och amanda så det tar en stund att spara ihop 2000 spänn. Och jag skulle verkligen vilja ha nån av dom innan Thailand. Vilket det är 12-13 dagar kvar till. Jag tror jag ska ha Ipod touchen sen så kommer jag ju få pengar i jul och då kanske man har råd med en Iphone 4? 4S kanske..? Kommer ju även ha lite pengar över från ipoden men en Iphone har jag inte råd med just nu. Aja vi får se!
¨
Har bestämt vad jag ska göra! Jag ska spara till en Iphone, är inte så långt kvar + ska ju köpa julklappar och födelsedagspresenter i Thailand! :D Smart va? Och det är inte såå mycket pengar jag måste spara till faktiskt. Så ja ni så blir det!
Iphone, I'm coming soon!

Sorry i didn't get your text.. LOL JK, i ignored that shit.

Ledsen för dålig uppdatering men plugg, plugg och ännu mera plugg är vad som står framför mig. Har precis pluggat spanska i en timme och det känns inte ens som om jag lärt mig något, och provet är på fredag + ingen spanska lektion innan. FML. Aja, haha ska kolla på Lejonkungen 2 nu! Byeeee!

When you finally decide to look up the lyrics of your favourite song and you realize you have been singing the wrong words the whole time.

ÖVERLYCKLIG!!
För er som inte ser så är det Ian Somerhalder och Nina Dobrev (Damon och Elena i The Vampire Diaries) som är utklädda (Ian till någon super hjälte och Nina till Hermonie i Harry Potter) som kysser varanndra!!!
Dom är ett par på riktigt, men det har inte funnits så starka bevis förrän nu! 
¨
Woopsie, bloggen har stått relativt tom i ett par dagar nu.. Har faktiskt varit sjuk, som ni kanske förstod av det senaste inlägget jag skrev igår men innan det skrev jag inget eftersom jag var sjuk och igår tvingade jag mig upp för att skriva det. Okej nu låter det som om jag var väldigt sjuk men nej, det var jag inte fast jag hade feber lite till och från och yr och ont i halsen och huvudet och magen och blä. Men nu är jag inte riktigt frisk, mår lite till och från men känner mig bättre och kan inte missa skolan! Särskilt inte när man åker till Thailand om bara 15 dagar!!! :D Är liiiite nervös för hur allt ska gå då, men det kommer nog gå bra :) Med skolan menar jag. Jaaa då har väll jag inte något mer att skriva om förutom godnatt!
¨
Ps. Har kanske tänkt byta design.. Är inte riiiktigt nöjd med den jag har. Vi får se hur det blir :)

Sjuk.

Japp, är sjuk just nu. Har feber och jaa mår inte så bra. Jag typ svettas ihjäl fast lägenheten är kall. Skit jobbigt. Och min hals gör ont och är svullen så jag hör sämre (halsen och örongångarna sitter ju ihop så om halsen svullnar, svullnar öronen) och plus så ska jag firas idag med mammas sida. Igår mådde jag till och med sämre än nu poch firade med pappas sida. Skit kul, låg typ i min säng hela tiden för jag orkade inte sitta upp. Jaja nu ska jag stänga av datorn, får inte sitta vid den.

The awkward moment when your drying your hair when you're home alone and become paranoid that you wont be able to hear the murderer.

Hihi var man söt som 3åring eller? ;)
¨
Usch, jag är så trött. Jag älskar att praoa på sexårs men efteråt blir man så trött så man vill bara sova men nej, nej man måste göra en jävla uppsats och plugga till spansa prov. Har jag börjat än? Nej, det har jag inte, som vanligt. Usch jag hatar skolan.

when the doctor asks you whats wrong, and you look at your mom to have her explain.

Bilder från min födelsedag.
Tog bilden från min kära vän Qui som gjort den hihi! Älskar när hon gör sånt här för då kan jag sno den av henne :)
¨
Här ser ni bilder från mitt födelsedagsfriande med mina vänner på Siam (som btw min lilla Neo's pappa äger!)! Bilden med det stora paketet var det min JetSet klocka som låg i (haha) och den sista bilden är en av lapparna från min lilla Neo haha :) Han är så söt, han satt i mitt knä hela eftermiddagen idag! Btw, fan vad konstig jag ser ut på näst sista bilden, skit röd i ansiktet och vit på halsen haha..
¨
Idag har jag varit på praoet såklart och det ska jag även imorgon - fast då börjar jag halv 9 istället för 9 och slutar halv 3 istället för 3 - och jag har även kollat Breaking Dawn nu på kvällen på bio med Jessica, Michelle, Illakia och Robyn! Så. Jävla. Bra! Ska inte skriva vad som hände eftersom alla förmodligen inte sett den än och villl inte förstöra för någon! Men bara så ni vet - Bästa Twilight filmen! Allt var en miljon gånger bättre. Jag började t.o.m nästan gråta vid en scen, fick tårar i ögonen. Jag har alltid hatat dom 3 första filmerna för dom är så dåligt gjorda och allt men den här älskade jag! Se den, den är en av de filmerna man måste se - som sista Harry Potter filmen och Avatar.
¨
Okej långt inlägg haha! Nu ska jag kolla på TV :)

The awkward moment when you're in the car and accidently make eye contact with people in the car next to you.

Fin bild på mig och Qui utanför Siam va haha? Skyller på Melissa för det!
¨
Jag har haft en riktigt bra födelsedag och en grym avslutning på den! Tackar min familj och mina vänner för det! Tack även till alla som har sagt grattis till mig, på facebook, till mig, bloggen, sms, ringt - what ever, tack!
¨
Just nu sitter jag och kollar på Scrubs men ska alldeles strax gå och lägga mig. Ska bara blogga klart ;) Vilket jag har om ca 30 sek så godnatt!
¨
Och om presenterna - 3 nagellack från Melissa, en blå JetSet klocka från Qui och Jessica, ett presentkortSyster Toras om ett hål i öronen och ett armband från Sussi och Michaela!
Sedan så är en av mina ''barn'' (dom på min avdelning på praoet) på Siam för hans pappa äger det eller något så han skrev haha lappar till mig, inte för att jag fyllde utan han skrev ''I love you'' och ''Sofia jag gillar dig'' haha! Han är så söt!

Happy birthday to me



Tjena! :D Idag är jag glad! Just nu är klockan 08.19 men egentligen är klockan just nu 17.38 för det här är ett tidsinställt inlägg ;) Det är den 27 Maj som jag skriver det här haha! But you know, I just looove my birthday!
Jag har ingen aning om vad jag gör just nu (15 Nov), kanske sover jag eller så har någon väckt mig! Men who cares?! Det är min födelsedaaag :D Så grattis till miig ;) Okej ses sen //S


Happy Birthday!

¨
Hihi äntligen fyller jag år! :D Faaast klockan är bara 07.48 så jag är inte riktigt 15 än! 08.19 det är då jag föddes.
¨
Men iallafall vaknade nyss och skulle bara skriva det här, men nu så ska jag kolla på TV! ^^
¨
Om ni undrar vad jag har fått för presenter än så har jag bara fått av pappa än och dedt var 1000 kr men mamma har avslöjat vad sin present är (fast jag tror hon har fler?) förutom Thailand ska jag få en OnePiece! :D Haha, men först ska vi kolla i Thailand om det finns någon bra där men hittar jag ingen ska vi köpa en i Sverige. Okej mooot TVn!

Every time I close my eyes I see my name in shining light.

NEDRÄKNING TILL MIN FÖDELSEDAG:
1 timma och 45 minuter
¨
Och så önskar jag att jag hade en sådan där klock/nedräknings grej som faktiskt räknade ner, men är jag bra på sådant? Nej, vet inte ens hur man gör. Efterbliven. Nej. Jag är cool.
¨
Birthdayy girl in tha house! - vet inte om jag ska stanna uppe till klockan 12 bara för att jag fyller eller om jag ska lägga mig tidigt. När jag tänker efter så låter det senaste bäst - då är jag piggare imorgon så jag orkar med mer och så kan jag leka med barnen utan att bli helt däckad som idag. Så trooor jag ska göra det. Okej godnatt och grattis i förskott - till mig ^^
¨
Visst gör jag min födelsedag till en för stor sak?

''You ask!'' ''No, you ask!'' ''Pls just ask?'' ''why cant you do it?'' ''Fine.. excuse me, can my friend have some ketchup?''


Tomorrow!
¨
Imorgon fyller jag ååååååååååår! :D Har alltid ÄLSKAT att fylla år!!!! Även om det brukar bli lite av en besvikelse eftersom jag ser fram emot det så mycket... Om mindre än 7 timmar så föddes jag för 14 år sedan!
¨
Imorogn ska jag då tillbaka till praoen (som var rätt så kul btw!) och sedan snabbt hem, träffa och fika med farmor och kanske amanda, sedan fixa mig och duscha om jag hinner, sedan bli nedskjutsad till Siam vid halv 7 och träffa mina vänner och så ska vi fira mig där! ^^ Sedan efteråt ska jag hem till mamma innan pappa kommer och hämtar mig. Blir lite stressigt imorgon men jag fyller åååååår! :D Hihi love it!
¨
Btw är så jävla trött just nu men måste städa mitt rum.. FML.

I hate it when I'm reading and I start thinking about something and I have no idea what I just read.

¨
Hello people! Idag har jag, mamma, mormor, morfar, jonas, mats och lovisa varit på Bamboo City och firat att mormor fyller 70 den 19 Novmeber. Sedan har jag inte gjort så mycket mer.
Imorogn så är det prao (och bara en dag tills jag fyller 15!!!!!) hela veckan med Jessica på Björktorpskolans sexårs. Det ska bli kul faktiskt :) Okidoki nu ska jag kolla på The Big Bang Theory!

I wonder how many strangers have taken a photo with me in the background.

¨
Godmorgon allihopa! Vad ska ni göra idag då? :) Själv ska jag duscha, packa och så kommer Jonas och Lovisa hit och ska fika, och sen ska jag ju såklart till pappa. Ni har väll inte glömt att det är Farsdag idag? Jag har inte gjort det men jag har inte köpt någonting än.. Får väll köpa någon trisslott och något mer på ICA haha x) Jag har bestämt mig för att inte köpa så dyra grejer när det bara är farsdag eller morsdag. Så ja, det är väll min dag! Nu ska jag antingen äta eller kolla på senaste avsnittet av The Vampire Diaries (igen)!

Dear Icebergs, Sorry to hear about global warming. Karma's a bitch. /The Titanic.


Jag saknar dig pluttan.. ♥
¨
Ledsen att jag inte bloggade igår men jag orkade inte! Men just nu är det lördag (finally) och jag ska alldeles strax äta taco rester från igår. Idag har jag bara tänkt och slappa och kanske plugga lite. Nää, bara slappa ^^
¨
Btw, senaste Vampire Diaires avsnittet was epic! Så jävla bra! Fattar inte att jag måste vänta tills 5 Januari innan jag får se det igen </3 :'(
¨
Min födelsedag : 3 dagar kvar
Thailand : 24 dagar kvar

Lies that always works: "I did my homework. I just left it at home."

¨
Jag ska verkligen ha en tattuering om några år! Jag får skaffa en redan nu men jag vågar inte riktigt och vet inte vad jag vill ha! Nåhon text på skuldran/axeln som ''Keep Smiling'' tatueringen är jäkligt snyggt om det är en bra text och snyggt gjort. Något sådant skulle jag absoult kunna ha! Jag får väll bara bita ihop om några år och göra en!
Ni kanske inte vet att jag är extremt rädd för nålar? Så fort jag ska ta en spruta börjar jag nästan gråta och kräks nästan.
Men förihelvete jag ska ha en! Men just nu ska jag sova så godnatt på er!

Lazy rule: Can't reach it. Don't need it.

Kom precis på att jag och Melissa pratade för någon dag sedan om att jag varit på ''The Black Pearl'' från Pirates Of The Caribbean. Så tänkte faktiskt lägga upp bilder från då :)
¨
¨
Ja det var några bilder :) Finns fler, men det är mest liknande, så dom skiter jag i! Hihi Johnny Depp har gått där jag gick ;)

When your parents say that they need to talk to you and you think of everything you've done wrong.

Hallon smoothie
¨
Jag är otroligt sugen på en hallon smoothie just nu. Det är så jävla gott! Hallon + vaniljglass och kanske lite mjölk. Åt det hela tiden med mamma i somras.
¨
Iiiiiaallafaall - har fortfarande huvudvärk precis som jag haft hela dagen. Fast bättre än imorse då jag inte kunde vara med på idrotten för mitt huvud bara dunkade. Matte prov hade vi även idag och det är jag 70% säker på att jag kommer få IG på.. So yeah en hallon smoothie skulle sitta jävligt bra nu.

The awkward moment when you're watching TV with your parent's and BOOM ! Sex scene.

¨
Jag orkar inte mer. Vad mer kan gå fel idag? Skolan var bra hela dagen, åkte till ett ställe och kollade på en katt (Såg även kalkoner, hästar, ankor, höns, och 15 andra katter + 4 st små nyfödda kattungar!!) var skit bra och roligt, ska dock inte köpa katten, sen när jag kom hem började allt gå fel. Köpte en sallad som var äcklig, jag fick huvudvärk, min data mus gick sönder, och jag orkar inte. Jag har för ont i huvuddet för att orka mer - därför ska jag sätta på en bra film och bara ta det lugnt. I mitt rum. SJälv. Nu. Hejdå.

You may be hot, but you have the worst personality ever.

¨
Gud vad konstig jag ser ut med tandställning.. Det är nu nästan 2 månader sedan jag tog bort den. Den 15e är detexakt 2 månader kvar rättare sagt! Omg på min födelsedag haha! Tänkte jag inte på.
¨
Imorgon ska jag åka och titta på en ''sak''! :D Så glad för det! Vad det är? Ja det får ni veta imorgon kväll ;)
¨
Nej - nu ska jag kolla på Outsiders!

I should be plyaing in the winter snow, but Imma be under the mistletoe

Hahah vilken trevlig bild på mig!
¨
Just nu sitter jag och bloggar från min kära Qui's dator ^^ Vi har precis ätit och ska snart tillbaka till skolan! Nej nu ska jag leka med Photobooth

juicygossip.posh24.se

http://juicygossip.posh24.se/
¨
Jag är med i en tävling hos juicygossip där man vinner en säck full med saker! Tryck HÄR för att komma till inlägget där du tävlar! Gå in där, kommentera vilken säck du vill ha (står vilka saker det finns i säckarna!) och bara gör det som står! :D OBS. VÄLDIGT svårt att välja säck haha!

Liking your own Facebook status is like high fiving yourself in public.

Min mormor och morfar i Skåne 2007!
¨
Snart ska jag bege mig bort mot min mormor och morfar för att äta! Mamma är i Katrineholm men sitt jobb och kommer hem runt 11 ikväll så då går jag till mormor för att äta. Lovisa kommer också vara där.
¨
Idag har jag haft min ''mittbena'' i skolan men just nu har jag satt upp håret. Fast mittbenan är kvar! ;) Jag tror jag ska ha det i skolan imorgon? Jag tror faktiskt det :)  Värst vad jag är öppen för förändringar nu då.. Har aldrig haft ''mittbena'' och har bara haft uppsatt ett par gånger.
¨
Okej men nu ska jag dra - Mooooooot mooormmoooor ooooochhhh mooorfaaaaar!

I hate when websites ask ''Are you human?'' Um no, Im a T-Rex?

¨
Något som jag älskar..
...Är att ta långa duschar.
¨
I duschen tar jag viktiga beslut, bestämmer mig för vad mitt nästa drag ska vara, vad jag vill göra i resten av mitt liv, jobb och fritidsmässigt, när jag mår dåligt - på alla sätt tar jag det lugnt och tänker över saken, helt enkelt jag gör tänker över allt i mitt liv. Framtid, nutid och allt det som hänt i mitt liv.
¨
Det är ett tidsinställt inlägg. Sitter förmodligen på någon lektion eller har gått till St: Eskil för att äta!

That moment when you finally get in bed after a long day, but can't fall asleep because you can't stop thinking.

¨
Alla som läst min blogg eller känner mig vet att jag älskar att kolla på galor! Och det är precis vad jag gör just nu - har på MTV och kollar på EMA (Europe Music Awards tror jag det är) som är i Belfast, Nord Irlands huvudstad!
Så slå på MTV om ni har det - Jessie J uppträder just nu och hon är otroligt bra live!

If people in movies actually listened to me, they would still be alive.

I Robot.
¨
Det är I Robot just nu på sjuan. Har sett den ett antal gånger, och jag tycker faktiskt den är rätt bra. Ni som inte sett den borde ta sig en titt!
¨
När robotar kommer ska jag ha en! Fast jag är faktiskt skit rädd att det ska bli som i I Robot eller alla andra robot filmer - att dom liksom går ''sönder'' och tar över världen. Skit läskigt ju!
¨
Borde jag göra en film kategori där jag tipsar om alla filmer jag ser och sett? Kanske kan vara intressant?

I hate it when I get comfy in my bed and realize I forgot to do something.

Jag har huvudvärk. Skit jobbigt. Ätit för mycket godis också. Fml.
¨
Snart ska jag iallafall titta på antingen Catwoman eller I robot. Vet inte vilken av dom men jag trooor I robot. Skulle vilja titta på Legally Blonde som håller på men pappa vill inte kolla på den bara för att jag tvingat honom att se den 100 ggr tidigare. Jag gillar ju den filmen! :(
¨
Tidigare idag har jag bara kollat på en film och fixat min Wii! ^^

I’m not shy. I’m just holding back my awesomeness so I won’t intimidate you!

¨
Natten slutade med att jag spelade sims tills klockan 3 på morgonen, somnade vid 4, vaknade igen av någon anledning halv 6, somnade om, vaknade av en gräsklippare runt 13.00 och då gick jag upp. Jobbig natt haha..
¨
Just nu är jag ensam hemma och vet inte vad jag ska göra. Kanske ska kolla lite i min mattebok eftersom vi har prov v.45, kanske börja lite på min SO uppsats, eller koppla ihop min Wii och spela lite, eller så gör jag allt det där + hålla på med datan, titta på Tv och spela sims! Jag tror jag kör på det sista ^^

You know when you walk into a room and forget why you went in there? That’s God playing Sims, he just cancelled your action

¨
Damn vad god mat Qui gjorde! ;) Haha, kött, potatis och bearneisesås! Älskar det :D Så var hos Qui med Jessica tills ca kvart i åtta och sedan hämtade min syster upp mig (Yeah she got her körkort nu!!) så åkte vi runt lite,bara för att liksom haha, sedan hem, sen dess har jag kollat på TV, Modern Family såklart! Haha älskar det pogrammet, så jäkla roligt.
¨
Nu mina kära vänner så ska jag spela The Sims! Tror jag..

You know when you walk into a room and forget why you went in there? That’s God playing Sims, he just cancelled your action

¨
Damn vad god mat Qui gjorde! ;) Haha, kött, potatis och bearneisesås! Älskar det :D Så var hos Qui med Jessica tills ca kvart i åtta och sedan hämtade min syster upp mig (Yeah she got her körkort nu!!) så åkte vi runt lite,bara för att liksom haha, sedan hem, sen dess har jag kollat på TV, Modern Family såklart! Haha älskar det pogrammet, så jäkla roligt.
¨
Nu mina kära vänner så ska jag spela The Sims! Tror jag..
¨
11 dagar kvar tills jag fyller och 30 dagar kvar tills jag åker till Thailand!! ^^ Eller ja om en halvtimme är det 10 och 29 dagar kvar ;)

The biggest mistake I have made in my life is letting people stay in my life far longer than they deserved to.

Mittbena jao!
¨
Jag ska alldeles strax (om en halvtimma ungefär haha) cykla iväg till mina kära asiater Qui och Jessica! Qui ska laga mat åt oss haha ;) Får se hur det blir!
¨
Som ni kanske ser på bilden så ser jag lite annorluna ut än vad jag brukar, i håret alltså! Det är för att idag kände jag bara för att prova att ha mittbena! Okej mittbena och mittbena är det inte riktigt men typ! Känns lite annorlunda. Får se hur det blir med det!

Sleep is my drug, my bed is my dealer, & my alarm clock is the police.

Ja, klockan är lvart i två och jag är fortfarade vaken. Jag har faktiskt bestämt mig för att kolla på det nya avsnittet av The Vampire Diaries ''live''! Alltså när alla i USA ser det ^^ Så stannar uppe tills ca 3. Dock har jag ingen aning om vilken tid det börjar, så ja haha det är ett litet problem. Om ajg inte vet och klockan blivit mer än kvart över 2, då ska jag sova stället men jag hoppas jag får reda på det! Okej nu ska jag checka upp det - I got my ways!
¨
UPDATE : Jag skojar bara, såg nyss att min sida släpper inte avsnittet för än 03.00 på natten såå det är för sent för det betyder att jag i sånna fall skulle gå och lägga mig klockan 04.00+ och det är lite för sent! Så ska kolla imorgon! Att kolla när dom i USA ser det får bli en annan gång. Måste vakna typ 12 imorgon för jag ska vara med jessica och qui runt 4 och måste duscha. Jaja godnatt!

I can never type fast on other people's computers.

Jätte gullig tecknad bild av Damon och Elena ^^
¨
Kollade nyss på en underbar Damon/Elena fangjord video. Den var verlkigen bra. Se den här!
¨
Iallafall jag tror jag ska ha en bloggpaus. Iallafall tills jag har något att skriva om. Liksom vad göt jag nu? Sover till 2, kanske handlar, spelar sims, hur kul är det att läsa om? Imorgon ska jag vara med Qui och Jessica runt 4, men det är väll inte det roligaste att läsa om heller. Fan vad tråkigt liv jag har haha.. Aja kommer tillbaka när jag har något bra att skriva om! Kommer förmodligen blogga imorogn så det är egentligen ingen bloggpaus men jag kommer väll blogga mindre tills något bättre kommer!

Everyone has problems. Some are just better at hiding them than others.

Jag har lite problemoos, min kära lilla kudde är borta! Min kudde som jag fick av min syster som hon gjort själv i slöjden,  när jag var ungefär 10!
¨
Min lilla kudde (Det står Sofia på ena sidan och på andra sidan är det Nalle Puh), katten Misse och sedan en ''docka'' som städerskorna i Egypten gjorde till mig på hotellet x)
¨
När jag var liten hade jag den som snutte kudde (hade även e grå katt som hette Misse, men den har Gimmi som leksak nu) men nu så har jag den som ''istället-för-hand kudde''. Alltså ni vet när man ligger på sidan och har handen under kudden? När jag har så så domnar min hand efter bara några minuter såå jag är smart och har kommit på att istället för min hand under kudden så lägger jag min lilla kudde under min kudde så kan jag ha så hela natten om jag vill! :D Smart vaaaa?
¨
Nu är den iallafall borta och jag vet inte vart den kan vara! :( Jag är säker på att jag tog med den från mamma. Såå den kan faktiskt ligga i min pappas säng. Gimmi brukar ta den och lägga den antingen i vardagsrummet eller pappas rum. Men nu kan jag inte kolla eftersom pappa sover! Igår hade jag den inte heller för den var borta då med och jag glömde leta efter den idag. Jag behöver den verkligen! Jag är typ beroende av den på nätterna. Men nu blir det ännu en ''lilla kudde lös natt'' :( Buhu min lilla kudde I miss youu!
¨
Okeeej ett helt inlägg om min lilla kudde. Hahah kan ni se hur beroende jag är av den nu?!
¨
UPDATE: Allt är bra! Jag har min älskade kudde! :D Jag gick in i pappas rum tyst som en mus och hittade den i hans säng! Pappa har en dubbelsäng och den låg i den delen av sängen där han inte låg och han var, tack och lov, inte vänd mot mig utan mot väggen! Så nu har jag den :D

Teachers call it cheating, but we call it teamwork.

¨
Vet ni en sak jag hatar? Svenska filmer. Alla skådespelare har samma jäkla tonläge hela tiden. Dom låter varken glada, arga, ledsna eller något - dom låter som robotar. Pappa håler på och tittar på en svensk film och medans jag väntar på att kunna kolla på Titanic (vet inte varför jag ska kolla på den filmen, men jag kände för det) så bloggar jag och eftersom jag inte gjort något idag så har jag inget att blogga om så skriver om det haha..
¨
Okej ska kolla nu! Tror jag - har känt mig lite konstig sen igår.. Hoppas jag nte blir sjuk!

I'm the type of person that wants to get good grades, but doesn’t want to study.

¨
En bild på min kära syster bara för att jag är så stolt över henne!
¨
Har handlat idag med amanda och pappa :) Sedan inte gjort något som jag sa att jag skulle.. Som vanligt haha..
¨
Och så vill jag säga en sak bara : Min syster har klarat teoriprovet (bil) på första försöket!!! Jag är så stolt över henne! :D Hon gjorde det imorse. Och snart, någon gång denna vecka tror jag det var, ska hon göra uppkörningen och klarar hon det så har hon körkort! Verkligen stolt över henne :)

I love it when someone's laugh is funnier than the joke.

Har precis diskat i typ en timma.. Det brukar inte ta så lång tid för mig men nu så gjorde jag även rent disktället. Nu kanske ni undrar varför jag gör det - jo, gå och fråga er mamma/pappa om dom gör rent diskstället om dom säger nej, ta gärna med dom och kolla på det - noga, överallt - sidorna, under mellan, allt. får ni se varför. Så jävla äckligt när man kollar noga. Fast jag brukar göra rent diskstället regelbundet så mitt brukar vara rent, tack och lov.
¨
Nej nu ska jag äta min Ben & Jerry's som jag hade i frysen och spela lite sims eller kolla på film!

Sometimes you just have to take a step back and let the world go its own way.

¨
Vaknade för ca en halvtimma sedan (nej inte klockan sju bara för att bildens klocka står på sju utan jag vaknade runt tolv) av att någon av mina grannar hade på Tvn väldigt högt, musik väldigt högt + bas väldigt högt. Bra sätt att vakna på. Men kunde iallafall inte somna om så jag gick upp och satte mig vid datorn.
¨
Ja vad ska man göra idag då denna härliga november dag? - Jag vet inte på morgonen nu men när pappa slutar ska vi och handla och även köpa hundmat. Ja, det är vad jag ska göra.

Me? Stalk? No! I just observe... behind a tree... at night..

¨
Världens bästa månad!
¨
Japp november nu! Jag älskar den månaden, jag fyller, det är nästan jul, allt är rött, gult och grönt, snön kommer (brukar komma runt min födelsedag), det är härligt och mysigt höstväder och så mycket mer! Jag har alltid älskat november och skulle göra det även om jag inte fyllde år just den här månaden.
Helt enkelt : November är bäst!
¨
Nej nu ska jag sova så godnatt på er!
¨
OBS! Ni får inte glömma : Fars dag den 13 November alltså om 12 dagar! En cool sida om ni vill hitta något roligt till era farsor : http://www.coolstuff.se/ ! Finns skit roliga saker haha ;)