If a Tomato is a fruit, then is Ketchup a smoothie?

¨
Vet ni vad jag gjort idag? Ingenting. Bara bakat och gått till Lidl för att köpa det jag behövde. Bakade fransk chokladtårta men det blev lite fel så det blev som en kladdkaka istället haha!
¨
Pappa är ute och övningskör med Amanda och när han kommer hem så ska vi äta den :)
Senare ikväll ska jag nog spela sims haha ;)

When I sing with my headphones in, I think, "Why don't I have a record deal?!" Then I take them out, and then I know why.

¨
Har nyss kommit hem från Mats och Robert, Laila kunde inte komma tyvärr. Några poteniella hund köpare skulle komma. Nu väntar jag på att ppappa ska komma så det är nog bäst att jag går och packar, har inte ens börjat haha..

That awkward moment when you say goodbye to someone and they end up walking in the same direction.

¨
Blev inget blogginlägg igår, men var upptagen hela dagen och på kvällen med! Var hos Mats och Robert med släkten, och så kollade jag och mamma på film på kvällen. Idag ska vi också till Mats och Robert igen och släkten kommer igen för idag så kommer Mats tjej Laila ta med sig sina nya valpar! Chiuaua valpar. Så dom vill jag gärna träffa :D Nej nu ska jag gå och äta något!
¨
PS. Ni har väll inte glömt ställa tillbaka klockorna idag? Vintertid nu = sova en timma längre!
Min data ställer om sig själv men det gjorde inte min kära mobil så vaknade 09.00 fast jag skulle vakna 10.00, kuligt!

Singing with your headphones on & not realizing how loud you are.

¨
Oh dammit, jag skulle ha lagt mig för en timma sedan. Ska upp klockan tio imorogn. Träning halv 12, m.m. m.m.
¨
Filmen iallafall - Johnny English - Reborn var så jävla rolig! Bättre än ettan fan. Ni måste se Johnny English filmerna, men man måste se ettan först!  Hahha jag dog av garv under hela filmen ;) Så jävla bra..
¨
Inte så bloggsugen och ska sova så därför säger jag godnatt!
¨
PS: Har höstlooooov nuuuuuu! Äntligen säger jag bara! :D Ska bli så jävla skönt, ska inte göra ett piss.

Everyday I'm shufflin'

¨
Även om dagen inte är riktigt slut ännu så har den varit härlig! Lov, hemkunskap, roliga lektioner, fått prao platsen på björktorp, mina vänner, allt! Och nu kommer faktiskt det som jag har längtat efter hela veckan - The Vampire Diaires! Japp, nu mina vänner ska jag sätta på det 7e avsnittet av Vampire Diaires - ''Ghost World''!

''I swear he's cute, just let me find a better picture!''

Fredag imorgon kommer vara så skön! Det blir lov, det är fredag, jag ska på bio, äta på spicy, ska se på det nyaste avsnittet av Vampire Diaries, du vet - allt som är bra! Slutar tre och kommer få veta om jag och Jessica ska få prao plats på sexårs på Björktorpskolan!
¨
Helt enkelt - Det kommer bli en härlig dag!

I wanna throw a brick at your face... but I don't wanna hurt the brick.

¨
Vet ni vad? Snart ska jag och mamma kolla på den här filmen! Jag har inte sett den än, men jag har sett dom tidigare och dom är skit bra! :D

That awkward moment when the weirdest kid in school has a boyfriend/girlfriend & you're still forever alone.

¨
Jaha, blir inget halloween-firande för mig.. Synd! Jag tänkte gå även om mamma sa nej, men nu var det så att min släkt skulle träffas, just den här lördagen. Får inte slippa det. Min mormor fyller 70 år 19 november och tydligen så skulle vi träffas nu och bestämma vad vi ska köpa till henne. Liksom nu? En månad kvar. Okej nej 23 dagar haha, men ändå. Och förstår inte varför jag inte får slippa? Robert kommer säkert få göra det. Han får alltid slippa medans jag inte får det. Det har alltid varit så. Alltid.

Texting + Facebook = Textbook, so I'm studying right?

¨
Sitter just nu och skypar med Sebbe och Qui! Tidigare idag så har vi haft typ en lektion sedan så var vi i St. Eskil i ungefär en kvart. Seeeeeeen så var jag och Qui, Linnea, Jenny, Lydia ocg Vera i stan och kollade saker inför halloween :) Jag ska ''vara'' en kliché - Vampyr. Men det ska nog bli kul! :D Har inte berättat för mamma än.. Men ska göra det. Vet inte vad hon ska säga men jaa, blir sur om hon säger nej.
¨
Just nu ska jag plugga matte. Borde egentligen också plugga engelska meen jag glömde den i skolan. Smart va?

Weheartit.com

Haha jag har alltid älskat den här bilden!
¨
Har ni märkt att jag har börjat med bilder i varje inlägg nu? Det är lite finare och roligare att läsa när det är bilder! Det är dock inte jag som tar bilderna utan alla bilder är från http://weheartit.com/! En jätte bra sida med miljontals bilder :) Det kommer såklart bilder som jag eller mina vänner har tagit meen annars är dom härifrån! Jag har inget konto men man kan ändå ''ta'' bilder därifrån! :)

Saying the entire alphabet just because you can't remember what letter comes next.

¨
Nu har jag kollat klart på ett grymt avsnitt av DH! Så vad ska jag göra nu? Beslutångest....
Btw, om bilden - Ta så lång tid som ni behöver! Och bara så ni vet, jag listade ut den på direkten ;)

Doing the "I'm thinking real hard" face when the teachers looks at you.

Hösten är så vacker..
¨
Just nu sitter jag och lider genom ''Halv 8 hos mig'', och bara väntar på att Outsiders och Desperate Housewives ska börja! Ibland kan jag gilla Halv 8 hos mig men nu är det så tråkiga människor så det är alldeles för tråkigt. Jag behöver lite mer drama och roligheter = Outsiders, DH och TVD ;)
¨
Dagen idag har varit väldigt bra! Stått i Uppis med Qui hela dagen, 08.30 - 15.00, och ja slappat! Skönt att inte ha haft några lektioner.

What starts with F and ends in UCK? Firetruck.

¨
Jag kommer dö. Det här kommer vara det sista ni läser av mig.... I'll be ded tomorrow. Nej, ''skämt'' åsido, jag har en sådan otroooolig mensvärk så det känns som om jag ska dö. Det slutar inte, det bara trycker och gör hemskt ont. Har gjort det super länge nu! Fan vad obbigt det är att vara tjej, killar har det mycket enklare. Dom slipper mens och allt det innebär (värk, blödande, rädslan över att det ska läcka, byta binda 100 gånger om dan, inte kunna ha alla kläder), födande, allt. Jag hatar att vara tjej, vill vara kille. Haha nej, varför skulle jag vilja vara utan hjärna?
¨
Babbla. Det är jag bra på. Men min mensvärk gör sååå oooooont. Hejdå ska gå och dö nu. Bluuää...
¨
Btw, visst är jag bra på att dölja att jag är ''i den tiden av månaden''?

"Come here." "Why?" "Just come here." "No, you're gonna hit me. "

¨
43 dagar kvar.. Bara 1 månad och 13 dagar kvar! Phuket, Thailand här kommer jag! Snart haha. Innan det, om exakt 22 dagar så fyller jag år, och om 23 dagar är det The Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 ute på bio :) November/December är sånna härliga månader! Jul, min födelsedag, min kusins och mormros födelsedag, Thailand, BD, och snö! Älskar vintern! ♥ Eller ja, allt förutom kylan ;)

That awkward moment when you're all excited about opening a present, and when you open it, it sucks..

Åhh jag är alldeles glad just nu! :D Har precis kolla senaste avsittet av The Vampire Diaires (igen, och igen, och igen) och jag bara älskar det där underbara ''Damon/Elena moment'' som var! Jag kollade om och om och om bara på det hela tiden! They are in looooove! Allvarligt. Ni. Ska. Bara. Veta. Hur. Underbart. Det. Är!!!!
¨

Making unnecessary sounds when you are bored.

¨
Lite fel hade jag, var inte alls en stressig dag! Har gjort allt + spelat sims och varot hos famor i 2 timmar :) Varit en bra dag! Och jag har gjort matte, det är jag glad över!

That awkward moment when your family asks "..So, do you have a boyfriend?"

¨
Jaha, söndag idag då - slutet av helgen, min stressdag. Ska alldeles strax sluta hålla på med datan och äta lite och plugga matte i en halvtimme/timme. Sedan så ska jag duscha, packa, åka till nyfors, packa upp, äta, ja sen kolla på TV eller hålla på med datan, sedan sova. Eller något, ja min dag ser ungefär ut sådär. No time for fun today. Okelidokeli nu ska jag gå och äta!

People aren't afraid of saying 'I love you'. They're afraid of hearing the response.

¨
Bloggen har varrit orörd i 2 dagar, ledsen för det. Har tänkt på att skriva men ja, jag var så stressad så jag orkade inte. Men nu mår jag mycket bättre! Känner mig inte pressad eller stressad eller något!
¨
Igår var jag med i skolan, sedan med Qui och Jessica och så sov jag hos mamma för pappa var på någon ''Kick Off'' med jobbet i Stockholm och kom inte hem förs ca 02.00, och det är lite läskigt ensam på natten här i Myrtorp. Och då kunde jag inte blogga - eller hålla på med min dator överhuvudtaget - för kunde inte ta med mig min data.
¨
Idag så har jag gjort lite saker, sedan på kvällen åt jag och pappa från Vietnam Kök sedan har vi kollat på film :)
Imorgon så ska jag till mamma, duscha, och ja - allt jag gör på söndagar. Nu ska jag fortsätta kolla på X-men och hålla på med min älskade och underbara dator! ;)

Reading texts half asleep is like looking into the sun

Skola, TV, data, ICA har varit min dag idag. Låter kul vaa? Nej, inte direkt. NO provet hade vi idag, gick sådär, några konstiga frågor men jag hoppas det gick bra :) Nu så ska jag spela lite sims ;)

Reading texts half asleep is like looking into the sun.

Skola, TV, data, ICA har varit min dag idag. Låter kul vaa? Nej, inte direkt. NO provet hade vi idag, gick sådär, några konstiga frågor men jag hoppas det gick bra :) Nu så ska jag spela lite sims ;)

Dear cellphone, please invent a "take back my text" option..

Ledsen för det minst sagt förvirrande inlägget tidigare idag men jag är verkligen riktigt skoltrött. Har ångest varje morgon, varje eftermiddag, hela tiden. Jag orkar bara inte, men jag ska inte ge upp som många i min släkt har gjort/gjorde..! Har spelat sims och pluggat heela dagen idag! Slutade halv 2 istället för 4 hihi ^^ Fick även mitt The Sims 3 Husdjur idaag!! :D Skit kul är det! Nej men nu ska jag sova och tvinga mig upp imorgonbitti, godnatt på er!

Just shut the fuck up before I slap you inte face with a chair

Jag vet inte vad det är med mig idag, jag känner mig lite konstig, har gjort det hela dagen. Hoppas det går över snart. Jag tror det är stress, jag har stressat så mycet den senste tiden. Jag vill bara ha lov och vara ensam, det har jag ju inte varit för pappa kommer vara hemma hela veckan. Aja, ska äta nu.

No relationship is worth sacrificing your dignity or self respect.

Just nu kollar jag på en av mina favorit pogram på TV, nämnligen Desperate Housewives! Jag älskar det pogrammet! Även om The Vampire Diaries är min absoluta favorit så är DH en stark tvåa. Nu ska jag antingen plugga eller spela sims, och tyvärr går skolan före fritid, men hoppas hinna med båda!
¨
Men medans jag väntar på att toan ska bli ledig kör vi en ''Veckans längtan'' x)
¨
Veckans längtan : Tills fredag då senaste avsnittet av TVD (The Vampire Diaries) kommer ut, tills min The Sims 3 Pets kommer (Vilket pappa fick ett sms om idag att den är på väg!! :D)  och tills helgen!

If I actually did ''live like there's no tomorrow'' I'd be in a jail cell.

Det har varit en bra dag idag! Har hunnit med allt jag ville + lite till :) Ska alldeles strax gå ch lägga mig men ska bara svara på en kommentar först!
¨
Från Josephine som frågade :
Vilken fin blogg!
Vilka bloggar läser du? :)
¨
Tack så mycket! :) Din blogg är också fin!
Jaa, dom bloggar jag läser är lite olika men för det mesta :
ngo.webblogg.se
http://michaelawallbom.blogg.se/
http://www.kissies.se/
http://fokis.se/
http://micah.myshowroom.se/
http://www.stinanyman.tk/
http://mysteriousquest.blogg.se/
http://juliaparksjo.blogg.se/
¨
Är några bloggar som jag läser, sedan läser jag fan sidor och bloggar t.ex:
http://iansomerhalder.blogg.se/
http://vampirediariesdaily.webblogg.se/
http://justindrewbieber.blogg.se/
http://waytobieber.blogg.se/
http://bieberword.blogg.se/index.html
http://finest.se/Funnythings
http://kidrauhlstorys.blogg.se/
http://swedenvampirediaries.blogg.se/
http://biebertime.blogg.se/
http://juicygossip.posh24.se/
¨
Det här är dom jag kommer på i huvudet, läser säkert fler :) Men jag läser både några jag känner, några jag inte känner och så novell/fan sidor och sedan funnythings är en humorblogg ^^  Hoppas du fick svar på din fråga haha! Så nu ska jag sova, godnatt!

That moment when you’re laughing so hard you think you might die.

Har inte varit i skolan idag, jag är inte sjuk direkt, men jag har svåra sömnproblem som gör att jag har verkligen jätte svårt att somna, även om jag skulle åka runt hela jorden på en dag och vara utmattad kanske jag inte skulle kunna somna. Så sov bara ca 1 timma inatt och när jag vaknade kändes det som om jag skulle tuppa av vilekt sekund som helst. Så stannade hemma och sov till typ 14.00..
¨
Har iallafall pluggat lite idag! Ska göra det mer senare för kan inte såå mycket. Det är så jävla svårt och Nina använder jätte konstiga ord. Typ ''kortfattat definerat meterologi'' och sånt. Man fattar ingenting :(
¨
Just nu vill jag bara spela sims! Btw på tal om sims så har pappa bokat The Sims 3 Pets : Limited Edition :D Kommer få den om några dagar :D Okej ska kolla klart på Scrubs sedan spela sims, plugga och duscha, Ciao!

Setting my phone on my bed, then BAM!! It disappears..

...
... Är vad jag borde göra just nu! Men sitter uppe, håller på med datan och bloggar. Men ska faktiskt alldeles strax gå och lägga mig. Just nu sover pappa och Gimmi medans mamma sitter i en bil just nu, med hennes bästa vän Leila. Dom är på väg till Ullared, där dom ska vara i en dag. Dom kommer hem imrogn natt. Själv har jag aldirg varit i Ullared, även om jag velat åka dit. Men nästa sommar lovar mamma att hon ska ta med mig dit. Då ska vi typ boka en stuga och sova en natt. Därmed på sommaren, vem vill sova i en stuga på vintern liksom?
¨
Iallafall, just nu önskar jag bara att höstlovet ska komma så man slipper skolan, även om det bara är för en vecka. Då är det inte heller långt till min födelsedag som är tisdag v.46 (15 November) och inte heller långt kvar till Thailand i 2 veckor (i december), sedan komma hem den 21a, gå till skolan den 22a och få jullov den 22a i te veckor! Så jävla skönt!

Some people just need a high-five.. In the face.. With a chair...

¨
Jag är verkligen den duktigaste människan i hela världen på att plugga.. Jag skulle ha pluggat igår och idag till NO provet på onsdag som jag inte kan ett smack om och har jag gjort det??? NEJ! Fuuu, jag kommer få IG! Jag måste seriöst skärpa mig.. Jag borde ha typ TV (och data men det kan jag VERKLIGEN inte leva utan) förbud i typ en vecka. Förutom på tisdagar 20.00 - 22.00 för då är det Outsiders och Desperate Housewives, och inte 21.00 - 22.00 på måndagar för då är det 2 ½ män och Svenska Hollywoodfruar.. Men annars borde jag ha det, så jag pluggar. Okej en vecka hjälper ju inte för resten av året, men jag borde faktiskt sluta kolla så mycket på TV..
¨
JAG LOVAR ATT TILLS PÅ ONSDAG SKA JAG KUNNA ALLTING OM NO:N!! Ska fan plugga! Och har bara nu 3 dagar på mig så ska för in i helvete sköta mig! Önskar jag var som Jessica, för hon pluggar verkligen :(
¨
Jag suger...

Did you ever notice, that when people tell you you've changed, it's only because you stopped acting the way they want you to?

Jag är en idiot. Jag måste packa, vilket tar kanske en halvtimme och så måste jag duscha, plugga, handla, äta, och allt men klockan är 16.12 och det enda jag har gjort är att kolla på en film, som slutet var så jävla sämst! Sweet nothing in my ear hette filmen, handlade om dövhet och den var sådär men jag ville se slutet och så blev det inte ens ett bra slut?! Så nu ska jag stressa ihjäl mig!

Music on, world off

Några av mina annorlunda favorit låtar från min spotify lista* :
¨
Ja som ni ser har jag väldigt blandad musiksmak. Jag älskar KISS samtidigt som ABBA, Justin Bieber och Elivs Presley, Beyoncé och AC/DC, Kapten Röd och Christina Aguilera, Eminem och Katy Perry, Lasse Berghagen till Michael Jackson!
Jag älskar Rock, Rock'n Roll, Pop, Hiphop, svenska gammeldagsa låtar, rapp, RnB, och allt vad det nu finns. (Okej verkligen inte EMO låtar och sånt!!) Det finns svenska låtar, alltså riktigt svenska låtar som jag bara älskar.
¨
ABBA och svenska låtar har jag fått från mamma, Rock/Rock'n Roll från pappa och Pop/Hiphop/RnB/Rapp från att, ja att vara tonåring då alla lyssnar på dom låtarna.
¨
Såklart älskar jag inte allt i alla musiksmaker, det finns bra och dåliga låtar/artister.
¨
Visste ni t.ex. att jag varit på en svensk Mamma Mia teater uppsättning i Stockholm 3 gånger?
Att jag kan texter till KISS, AC/DC och Judas Priest låtar?
Att jag varit på en Lady Gaga konsert?
Att jag varit på 2 Grease teatrar? Och att jag älskar den filmen?
¨
*OBS. Länkarna på låtarna är till YouTube, inte Spotify!

"Is It Dead?" " I Don't Know... Poke It. "

Kollar just nu på Benknäckargänget som går på 5an! Rätt så bra film faktiskt, sett den ett par 100 gånger under åren. Den är väldigt rolig men om man tänker på vad den handlar om så är det orättvisa och racism. Jag hatar den delen när Caretaker dör, blir så ledsen då :( Kollar på den delen just nu faktiskt.
.
Imorgon, vad ska jag göra då? Jo, det som jag gör varenda jäkla söndag; packa, åka till pappa, packa upp, plugga, duscha m.m., som för det mesta är rätt stressig. Nu ska jag iallafall kolla klart filmen! :)

The Sims 3 Pets

Okej bara så ni vet, kommer jag låta som värsta nörden nu med först Damon Salvatore/The Vampire Diaries/Ian Somerhalder inlägg och nu The Sims men aa,  jag är värsta nörden när det gäller Sims, TVD och Justin Bieber haha ;)
Om exakt 5 dagar (den 20 Oktober) kommer The Sims 3 Pets ut!! :D Har längtat så mycket efter den! Man kan ha hundar, katter, hästar, hamstrar, fåglar, fiskar och jag vet inte vad, tror sköldpaddor?, och så kommer det finnas tvättbjörnar och rådjur! Och man kommer inte bara få bestämma hur djuret ska se ut utan också personligeheten, den kan vara lugn, aggressiv, lat, trög, jakt intresserad och hästarna kommer man kunna tävla med! Åh jag MÅSTE ha det här spelet! På cdon.com så kan man förboka The Sims 3 Pets eller The Sims 3 pets Limited Edition, båda, för bara 299 kr!! Ska förboka ett så fort mamma kommer hem!! :D
¨
HÄR kan ni se ''trailern''! OBS. Står 18 Oktober på videon men datumet är satt på 20e!
¨


If I die please tell Ian Somerhalder that I loved him!

Ska inte vara med några idag för jag började känna mig konstig, ont i magen och huvudet. Såå senaste timmen har jag suttit vid datan (jag vet, inte bra..) och först kollat på senaste avsnittet av The Vampire Diaries säsong 3 igen och igen och sedan suttit och kollat på Damon Salvatore och Damon & Elena videos på youtube! Jag säger bara en sak : Jag älskar Damon Salvatore. 1000% Team Damon är jag! Och det verkar som om dom som gör TVD är på Team Damon också för som det ser ut just nu i serien så är Damon bättre på alla sätt och vis! :D Och såklart det bästa - Elena älksar Damon, hon har erkännt det och allt ;) Jag älskar deeeeeeeeeeeet! Bara jag tänker på det blir jag såå glaad :D
¨

10 years ago we had Steve Jobs, Bob Hope and Johnny Cash. Now we have no Jobs, no Hope and no Cash

Har precis kommit ut duschen och allt jag kan säga är : Jag älskar att duscha! Innan det så tränade jag med mamma på Gympozz som vi gör varje söndag eller lördag :) Så har redan hunnit med ett träningspass och duschning och ska snart värma en pan pizza och äta (haha vad ska jag annars göra?)! Senare ska jag vara med några vänner, vet inte vilka det blir men det får vi se! Okelidokeli, nu ska jag klä på mig (ja, jag sitter i bara handduk)!

Once in a while, our eyes need to be washed by our tears so that we can see life with a clearer view

Nu ser ni min nya design! Är riktigt nöjd :D Ska bara fixa lite små grejer. Vad tycker ni om min nya design? :)
Nu ska jag fortsätta snacka med Qui på Skype, vi har snackat i snart en timme haha ;) Okej godnatt på er!

Svar på kommentar :)

Fick en kommentar av Anonym som frågade om det är jag själv som jobbar med designen och som svar på det ;
Nej, det är det verkligen inte! Jag fattar inte ett skit av alla olika bokstäver och krumelurer! Jag går in på antingen desagnadinblogg.se eller något sådant heter den och kollar på gratis designer som man laddar ner enkelt men nu så har min kära vän Qui skickat några designer till mig :) En av dom ska jag ha och ska fixa nu! Men iallafall, det är inte jag som gör dom själv men önskar att jag kunde! :)

UNDER REPARATION, haha

BLOGGEN ÄR JUST NU UNDER REPARATION, ÄNDRING ELLER VAD FAN MAN NU SÄGER!
HUR LÄNGE : INGEN ANING
HUR DET GÅR : SÅDÄR; SOM NI KANSKE SER!

Everybody dies, but not everybody lives

Ledsen för shit ass dålig uppdatering men jag har inte haft någon lust att skriva.. Men jag vill inte stänga ner den för jag kommer ohåg när jag stängde min förra blogg så saknade jag att kunna skriva om jag ville. Så jag tänker inte stänga den men kanske ha en paus eller om jag bara skriver lite då och då. Kanske ska byta desgin? Den jag har känns inte som riktigt mig. Jag skulle helst av allt vilja ha en dagbok, en riktig, men jag suger på att skriva. Vafan ''Hej dagboken/ Hej kära dagbok'' eller vad man nu skriver. Kan ju inte skriva varje dag för ibland är mina dagar skit tråkiga. Vi får se om jag kanske försöker och skaffa en.. Jag tror jag ska ha en liiten bloggpaus för att fixa min blogg, ändra design och skit sedan så börjar jag igen eller så skriver jag då och då medans jag ändrar. Vi får se hur jag gör. MEN kommer inte stänga ner den, gillar namnet och jag gillar som sagt att ha en :)
.
Alltså : Jag ska ha en liiiiten bloggpaus eller skriva då och då (har ej bestämt mig) medans jag fixar en ny design. Vet inte hur länge detta kommer ta, det får vi se.
.
Okeeej hejdå!

I go deaf when I’m texting

Har inte hunnit blogga idag! Var ju i skolan från 08.30 till 15.00. Slutade egentligen 16.00 men jag skulle till tandläkaren! Dom skulle kolla någon plast grej man har på tänderna om den var som den ska efter tandställningen och det var den, det var bara 2 små ''repor'' som dom skulle fixa! Men det blir inte för än den 30 januari klockan 09.05 ;) Så är mer än 3 månader kvar!
.
.
Skulle ju på Världens barn (Sa rädda barnen förut men det var tydligen fel) konsert i stålfors idag, och det gjorde jag! Lovisa var jätte duktig när hon sjöng med sin stora kör haha :) Hon sjöng hela tiden och gungade med  i musiken! Det var andra som också uppträdde och dom var också duktiga! Det var en jätte duktig tjej som spelade piano.
.
När vi kom hem, konserten/galan var från halv sju till åtta, så var jga trött så jag satt vid datan haha, men orkade inte blogga då, sen kollade jag på The Menthalist och nu sitter jag i min säng! Nu ska jag borsta tänderna sedan sooooovaaa Zzzz.... ;)

It was funny, but I don’t like you so I won’t laugh.

Kollar just nu på Animal Planet, med mamma. Fast hon ligger i sin säng och jag sitter i soffan. Meen jag ska alldeles strax gå in i mitt rum och ligga i sängen och hålla på med datan! Mycket skönare ;)
.
Imorgon ska jag med mormor, morfar, jonas och lovisa till haha stålfors efter skolan för att kolla på när Lovisa, som har börjat i kör, ska sjunga (med kören) på någon Rädda barnen konsert, och hon ville att jag skulle komma för det är hennes första uppvisning med kören :) Så, när min lilla 9-åriga kusin som jag ser som min lillasyster, frågar om jag vill komma kan man ju inte säga nej! Och så är jag hennes idol också så hihi ;)
.
Nej men nu ska jag kolla sidor på datan sedan sova :)
.
Jag och Lovisa förra året på hennes födelsedag!
Jag hittade ingen bättre bild på oss tillsammans,och jag är inte den som täcker för ansiktet sådär men jag såg hemsk ut, jag menar hur kunde jag klippa håret så kort..? Luggen ska vi inte heller tala om.. Eller kläderna, frisyren, min ''attityd'', ingenting!

För trött för en rubrik

Just nu är jag otrloigt trött! Det har varit en sån jävla lång dag idag. Jag är utmattad! Först idrott, sen träningspass i gymozz sen letat prao plats med jessica i typ 2 timmar. Utan att hitta någon heller. Nu ska jag gå och värma lite mat, för mamma jobbar, sedan så ska jag kolla på Outsiders och efter det Desperate Housewives! Det bästa på dagen! Okej nu ska jag ätaa för jag är så jävla hungrig.

If you want to be together, you have to get her

Känner mig lite hängig.. Hoppas ag inte blir sjuk :S Det hinner/orkar jag inte med! Och dum som jag är missade jag både nya 2 ½ män och svenska hollywoodfruar idag för jag spelade sims! Smart man e. Men ska kolla på 2 ½ män nnu om det finns på tv6 play sen ska jag sova! Såå godnatt!
.
PS. konstig text men orkar inte skriva bättre..

Too cool for school

Ska alldeles strax ge mig ut i kylan mot min och Jessicas mötesplats :) Våran mötesplats är dom stora trapporna mellan hennes och min gård ;) Börjar klockan 10.00 som varje måndag, vilket jag äälskar!, och slutar 16.00 tror jag. Okej men nu ska jag gåååå!

How do you sleep while the rest of us cry?

Äntligen  kan man slappa av, matten: done, träningen: done, dusch: done, allt; done, så just nu sitter jag och kollar på Natt på muséet! Har inte sett från början men har sett filmen en miljon gånger så vet vad som ska hända och har hänt! Men en bra film är det! Ben Stiller är ju rolig ;D Okej ska fortsätta kolla nu!

Someday you will understand why I'm doing this

Efter några timmars slappande framför TVn, som jag egentligen inte borde ha gjort, så ska jag packa. Måste packa snabbt så jag kan hinna med att äta och plugga lite, sedan senast klockan fem, ska jag vara hos mamma, då ska jag packa upp allting, sen ska vi träna i en timme, sen ska jag duscha och så ska jag plugga mer. Kanske inte låter så stressigt ändå :) Fast kommer säkert bli det så seg som jag är! Okej mot packningen!!

...

Jag vill inte till mamma.. Jag orkar inte med en hel veckas tjafsande och bråkande.. Jag förstår inte, varför är hon sådär? Jag vet, hon mår dåligt över separationen, men varför gör det henne så tjatig hela tiden? Sur och lättretlig förstår jag, men varför är hon på mig så mycket? Jag orkar inte med det.. Vet ni vad jag ville hela förra veckan? Jag ville bara hem till pappa igen för mamma är så otroligt jobbig. Vi bråkade om något varennda dag.. Små saker bara.. Jag orkar inte mer, jag vill bara att det ska ta slut...

Old enough to know better, too young to give a fuck

Det enda jag gjort idag är det jag sa att jag skulle göra - ingenting. Har bara åkt till ICA med pappa och amanda.
.
Imorgon måste jag plugga inför matte provet vi har på måndag. B-del = Skit svår. Och att Cristopher rättar proven på ett konstigt sätt så känns det inte precis lugnande. Man kan få 20 poäng och ändå få IG och man äknar fel på ett ställe men får alla rätt på ett annat och jag vet inte vad han sa. Det här är vårat första prov med honom så jag är inte säker på hur han gör. Sofia räknade bara ihop poängen och så fanns det gränser på IG/ G / VG /MVG, jag tror att man behövde 16 poäng för G and that's it, men det är inte så med Christopher - tror jag. Ingen aning.
.
Okeej haha mycket matte skit jag skrivit om nu ;) Engelska prov på torsdag but no worries about that! Hoppas bara jag får som på senaste på provet, MVG :) Ska plugga (läsa igenom) det också. Så ska jag till mamma, packa, träna, duscha, äta, sova och allt. Hatar söndagar dom är alltid så stressiga för mig. Ännu en dålig grej från separationen, tack mamma och pappa! :) :@

That awkward moment..

Händer mig hela tiden... ;)
.
Trött är rätta ordet för mig just nu. Vaknade kvart över 1 idag iallafafll! Så skönt, men för länge, 12 hade varit bättre. Men alice är här idag, så är hundvakt :) Vi har busat och gosat hela dagen haha! Gimmie också såklart!
Ska nte göra ett skit idag, ska bara göra .. ingenting ;)
.
Nu är klockan 16.00 så jag ska ge vovvsigarna mat :)

Fall in love? I'd rather fall in choclate

Ledsen för ingen uppdatering idag! Var först i skolan, gjorde svenska provet, sen efter skolan åkte jag och Qui först till Tuna Park sedan stan. Just nu så kollar jag på Batman haha.
.
Imorgon så ska jag och pappa förmodligen (om det inte regnar) vara hundvakt åt Alice :) Med ''om det intre regnar'' menar jag att faster och tommy ska åka och kolla på fotboll i en annan stad, men om det regnar så ska dom inte åka. Så hoppas på inget regn imorogn! Ska sova till 12, och sen göra ingenting. Så skönt!
.
Nu ska jag fortsätta kolla på na, na, na, na, naaa BATMAAN!

Sleeping beauty

Kanske ska sova nu?

Onepiece

Min goda vän Michaela skrev på sin blogg om Onepiece's och om hur skönt det måste vara nu på vintern att gå omkring med hemma, och att hon ville ha en så kom jag på hur mycket jag också vill ha en! Tänk hur skönt det måste vara att ha en mysig, och varm såm där hemma och gå omkring med! Inte att gå ut med haha för det är så fult på vissa. Jag har faktiskt sett några som passat i det. Men jag skulle aldrig vilja/våga ha en utomhus! Inte ens till ICA eller lidl, (ICA - när jag är hos mamma, lidl - när jag är hos pappa haha) skulle vara skit pinsamt!
.
Okej men jag vill verkligen ha en! :( Men dom kostar typ 800+.. Lite dyrt! Ska nog kolla i Thailand och se om dom har nån snygg där :D Fan vad skönt och mysigt att ha runt julen och hela vintern! Efter Thailand som är skit varmt i och man fryser ihjäl i Sverige haha! Men då ska jag inte ha en med dragkedja, vill hitta en med knappar eller knappar och dragkedja om det finns. För om dragkedjan fastnar kan man ju inte skicka tillbaks den till Thailnad och fåd en lagad eller en ny :P
.
Några jag vill ha :
890 :-
890 :-
1 980 :-
Den här vill jag ha men jag + vitt = Fläckar, så det kan jag inte ha :( Meen den finns i :
1 980 :-
.
Det finns affärer i Sverige, i b.la Stockholm och västerås så kanske kan åka dit någon gång och kolla :D Kanske finns fler där än på hemsidan, jag vet inte. Dom kanske inte har några alls i butiken, men det skulle vara lite konstigt :/
Deras hemsida kan ni gå in på om ni klickar på Onepiece ordet som är ljusrosa :)

Funny pictures

Bilder tagna i precis rätt ögonblick!
.
'
Hahhaha omg..

School looks so much cooler on TV

Sitter och äter kexchoklad och vad händer då? Jo soffan, mina byxor, min tröja OCH min BH blir helt smuliga och chokladiga. Det är det värsta med kexchoklad! :(
.
Iallafaaall så idag har det väll varit en bra dag, fick VG- på SO provet, matte provet var skit lätt, och ja haft kul med mina vänner ;)
Okej kollar på 2 ½ män just nu så ska fortsätta kolla ;D

To be irreplaceable, one must be different

Varit en skön dag idag, halvdag så slutade 4 och en halv timma tidigare än vi skulle, sen så var jag med Qui, Jessica och Lidia i Biblioteket och pluggade! Och när jag kom hem så fick jag reda på att min faster ska få en ny valp :D Eller ja haha få och få, hon ska köpa en till! Alice är ingen valp längre, men ja en till hund ska hon ha :D Abby tror jag hon heter :) Nu svamlar jag bara mäker jag haha ^^
.
Nu ska jag plugga mer till matte provet vi har hmm, suck, imorgon..

Without me, you would just be aweso

Har så tråkigt just nu. Meen det spelar ingen roll så länge till för ag ska gå och lägga mig snart. Men innan jag gör det vill jag bara berätta om en fantastisk sida för er :
.
En Justin Bieber novell! Jag vet, nu säher dom flesta av er säkert fuck this shit men den är verkligen, verkligen bra. Även om det inte varit Justin Bieber novell skulle jag fortfarande älska den lika mycket!
Den här tjejen har gjort 2 noveller eller storys innan den 'pågående'' och jag har läst dom och dom är helt fanastiska. Dom två första heter ''Way To Bieber'' och ''Remember When'' och den som fortfarande skrivs heter ''Lovemies''.
Så jag säger läs alla 3 för ni kommer älska dom!
.
Sidan jag vill tipsa er om heter waytobieber.blogg.se. Jag lovar att ni kommer älska alla 3 novellerna!
.
PS. Alla ni som läst/läser den förra novellen jag tipsade om (kidrauhlstorys.blogg.se) den här novellen kicks den novellens ass gånger 100! 1000 gånger bättre!

You'll allways have my shoulder when you cry

.
Första avsnittet av Desperate Housewives var så bra! Så sorgligt, men ack så bra! Längtar tills nästa tisdag :D
.
Nu kommer jag inte gå och lägga mig på nån timme för mitt hår måste torka, och det är för sent för att blåsa håret. Och om jag lägger mig med blött hår kommer det se ut som ett fågel bo imorgon. Borstar faktiskt mitt hår hela tiden så att det inte ska bli vågigt och konstigt!
.
Imorogn kommer Qui och skjutsar mig till skolan! Whihii! Haha x)

You know you love me, I know you care

.
Taylor Swift songs is what every girl want to say
Justin Bieber songs is what every girl want to hear
.
Vet ni?? Justin Bieber's parfym Someday finns ÄNTLIGEN i Sverige!! :D Eller ja, bara på en svensk sida, inte i en affär - än! Men jag ska för i helvete ha den här parfymen!! Jag vet bara inte om jag ska vänta tills Thailand och kanske försöka hitta den där, för det kanske finns billigare eller så köper jag den på sidan för 316,50 kr.. Det är faktiskt inte dyrt. Fast frakten kostar 50 kr, så det blir totalt 371,50 men det är inte heller dyrt. Jag vill ha deen nuuu :(
.
.
Vill ni köpa parfymen så finns den HÄR! :)
Finns även Someday Body Lotion! ;)

Be who you want to be, not who others want to see

Rolig dag, har världens hucudvärk så kunde inte gå till skolan. Det verkligen duknar, känns som om någon inuti mig släpper små bomber som exploderar. Trevligt haha. Men iallafall tydligen så kommer jag inte vara ensam hemma, utan min syster ringde nyss och sa att hon var på väg hit med Doris, min farmors hund. Så hon kommer vara här för hon och pappa ska övningsköra sen ska hon äta här.
.
Jag höll på att fråga henne också varför hon inte va i skolan men sen så kom jag på att hon har ju tagit studenten haha! Glömsk är jag också.. Okej men ska gå och äta ett äpple eller nåt.

Tanke blogg!

.
Min blogg är en ''tanke blogg''. Jag skriver inte professionellt, eller för att folk ska läsa, utan det är min virtuella dagbok! Vet inte varför jag skrvier detta, men jag tänkte nyss på det och ja, efter som detta är en tanke blogg och jag tänkte det så skriver jag det haha! ;) 
.
Kommer ihåg är jag lekte med Littlest Pet shop (ni vet dom där djuren med gungande, stora huvuden       ) och så kom det någon dagbok som man gjorde något så öppnades den. Åh jag ville verkligen ha den! Men det fick jag inte.. Kanske som tur va för jag slutade leka med dom sen.
.
Jag vill ha en dagbok, men ändå inte för jag gillar inte att skriva för hand. Hahha. Så min blogg är min dagbok!
.
Äve fast jag inte kan skriva så mycket av mina tankar och funderingar som jag har eftersom folk läser min blogg, vilket är kul, jag gillar att folk läser min blogg och kommenteraer :)
.
Det påminer mig om att ajg fick en kommentar från Malin! Hon kommenterade : Vilken fin blogg du har! Och som svar på det : Tack så mycket! :D Haha lite rörig är den men mitt huvud är rörigt så ja haha ;) Och vad coolt att du kommenterar min blogg ända från USA! :D
.
Update : Såg nyss att Malin hade en blogg så Malin jag svarade på din blogg också haha ;)
.
Måste verligen sova nu! Klockan är snart kvart i två på natten.. Men jag är inte så trött :(

Criminal Minds

Jag kollar på läskigaste serien just nu.. Criminal minds. Alltså det är ingen skräck men det är kriminal och sådant. Jag brukar aldrig kolla på det, har sett det någon gång men nu är det hemsk. Har inte sett från början men det handlar om nån pedofil och 2 barn och det är så verkligt. Jag måste se klart det för att kunna sova. Kommer aldrig kunna göra det annars. Jag är skit rädd för att man måste se nästa avsnitt för att se klart. Men då får jag låtsas i mitt huvud haha. Okej jag ska kolla nu!
.
På tal om nåt bra : Imorgon så är det premiär av nya (och sista :() säsongen av Desperate Housewives!!! :D Längtar som faaaaaaaaaaaaan!

You may wait, but time will not

Tänkte blogga tidigare men blogg.se fucka upp sig, ladda skit långsamt och bara den sidan? Men nu så är det bra :D
.
Idag har de varit en bra dag, världens bästa Qui kom och hämtade mig imorse på sin moppe, och lämnade mig även efter skolan! Fick inte tillbaka SOn idag som vi skulle så kommer någon gång i veckan. På fredag tror jag.
.
Imorgon missar jag en del av idrotten och hela hälsan för jag ska (första gången jag är lycklig över det) till tandläkaren! För på hälsan så ska dom springa/jogga/gå 5 km! Och så ska jag cykla från vilsta till stan vilket tar ett tag, så ja. Och det betyder även att ajg måste cykla till skolan :( Ingen moppe åkning för mig inte imorogn.

"Hey, this thing's bendy!" *snap* "Oops... No it's not."

Jaha, det gick ju bra. Fastnade på spela.se istället för att plugga.. MEN jag hann med spanska glosorna, så dom kan jag! Tack snälla, söta Jessica för att du gav mig dom! :)
.
Imorgon tänker jag inte vara med någon efter skolan för då måste jag verkligen göra svenskan och matten! Inget annat!! Okej ska plugga nu och sedan gå och lägga mig eller kolla på nån film innan så godnatt!

Beat it

Min mamma gör mig förbannad ena sekunden för att få mig att skratta den andra.
Hon kan få mig från att vara lugn, till irriterad/arg/förbannad till att vara lugn/glad igen på en sekund.

Follow your heart and end with a song

Jobbig/stressig dag idag! Har varit på Stadium med pappa och fått ett par nya idrotts skor, inne skor, och två nya idrotts tröjor. Nu så måste jag packa eftersom jag ska till Myrtorp idag, plugga eftersom vi har sv prov på tisdag, ma prov på tordag och måndagen efter, spanska läxor imorgon och eng prov snart. Sen måste jag även träna mellan 7 och 8. Jag orkar inte. Så stressigt. Tur att jag duschade imorse, då kan jag bara blaska av mig ikväll efter träningen, utan att tvätta håret. Jaja, bara att börja packa nu då..
.
PS. Thank God för Spotify! Eller ja, musik överhuvudtaget! Gör det mycket enklare att packa. Har ni någon bra låt, så kommentera! Behöver fler till min spotify lista ;) Har bara 123 låtar än så länge.

''You really said that?'' ''No but I was thinking it''

Jag har haft en bra dag idag! Åkt runt på moppen och varit med Qui och Sebbe :) Först var jag och Qui på stan och tuna park för hon skulle köpa skor, jag fick med mig en kam och en pincett hem, sen så fikade vi på Wayne's och efter det så åkte vi hem till Sebbe och var hos honom en stund och sen kom vi hem till mig och lagade mat och ja, hade det trevligt haha!
.
Just nu så kollar jag på Johnny English! Alla som inte sett den filmen - är helt efter. Den är så jävla rolig! Rowan Atkinson (Aka. Mr. Bean) har huvudrollen. Nu ska jag hämta min ben och jerry's och kolla klart filmen :)