I'm home!

Hallå där! Jag är tillbaka från Cypern! Eller ja, jag har varit det sen i fredags och det är tisdag idag haha, så har varit hemma några dagar, men inte orkat plugga. Cypern var as bra, 34+ grader varje dag, soligt och jätte fint! Vattnet och stranden var hur fint, klart och rent som helst. Har verkligen haft en jätte bra vecka där! Bilder kommer (om jag inte är för lat) men inte än för kameran är hos mamma och jag är hos pappa och på torsdag ska jag till mormor och morfars land till söndag/måndag sen ska jag tillbaka till pappa så vi får se! Men förhoppningsvis nästa vecka! 
 
Dessa dagar har jag bara slappat, sovit alldels för länge så idag vaknade jag vid 12, duschade och så har jag kollat ett avsnitt av Akward! Har inte kollat på säsong 3 så ska ta och göra det, kanske ska börja titta på Teen Wolf, har hört att den är bra! Har ju inget att kolla på när Glee och The Vampire Diaries har paus. 
Hade egentligen velat spela The Sims meeeen hittar inte den dumma senste skivan, Husdjur. Är inte helt 100 på vart den är men den borde vara hos mamma.. Så orkar inte dra dit så kan inte spela.. Surt. Har man den nedladdad på datorn borde man kunna spela utan skivan. 
 
Aja, nu ska jag dra och värma lite mat, hejdåå!

Cypern!

Hallå där! Just nu är det natten innan torsdag, och klockan är runt 1! Jag har nyligen kommit hem, hat varit ute med Lina, Mathilda, Alex, Johanna, Mickis, Julia och Oscar! Har varit runt på stan och halv firat att vi klarat av första året på gymnasiet! (Eller ja, Oscar slutade 9an). Skit kul har det iallafall! 
 
Nu ska jag snart sova, ska upp runt 11 imorgon, sen packa med mig allt det sista, fixa allt, dra till mamma och i eftermiddag så åker vi upp till Stockholm och ska sova på hotell för 6/7 på fredag morgon åker flyget mot Cypern! Så jag ska vara där i en vecka, alltså till den 14e! Ska bli så jäkla skönt! Snacka om bra start på sommarlovet! :D 
 
Nej, nu måste jag sova, stor dag imorgon! Godnatt! 
 
Just ja, jag kommer ej kunnas nås någonstans (mobil, facebook, instagram o allt som finns) från och med imorgon eftermiddag tills den 15e, så ingen mening med att försöka nå mig! Tror inte ens jag ska ha med mig mobilen dit sååå ja, kan inte svara! 
 

Glee Maraton

Halloj! Just nu har jag ett litet Glee ''maraton'' pågår, har inte kollat på de senaste 5 avsnitten så jag kollar på dom nu, har 2 kvar, och medans detta avsnitt laddar lite så tänkte jag passa på att blogga! 
 
Under helgen har jag gjort absolut nada, varit lite halvkrasslig så tagit det lugnt och så. Imorgon har jag egentligen ingen skola men min svenska klass ska till Slagsta Glass imorgon vid 14.00, så alla ska dit! Innan det måste jag dock gå till mamma och lämna lite kläder som jag ska ha med mig till Cyyypern! Måste ju börja packa och fixa! Åker till Stockholm på torsdag och ska sova där på hotell och så går flyget vid typ 7 på morgonen så ska vara där vid 5-6 senast, och jag tror det tar ungefär 5 timmar att flyga? 4 ½? Nått sånt, och så är vi framme i Cypern runt 12 på dagen och så stannar vi där i en vecka, alltså till den 14! Så jäkla skönt! Älskar verkligen att åka utomlands, det bästa jag vet och tack och lov älskar mamma det också, så vi åker minst 1 gång om året och detta år var det som sagt Cypern! Förra året var det England! Jag tror jag är uppe i ungefär 12 länder? Antingen blir Cypern nr.12 eller 13. Nästa år tror jag det blir Italien! 
 
Nej, nu ska jag ta och kolla klart på de sista avsnitten av Glee så det inte blir allt för sent! Godnatt!