Hallon!

Jag har denna vecka börjat ställa klockan på 13.00 (rättar till dygnet) och vid 15.00 hämtade morfar upp mig och mamma så jag, mormor, morfar, mamma och Lovisa har plockat hallon, rödbetor och sockerärtor hela dagen! Okej, jag plockade bara hallon haha, ni vill inte veta hur mycket hallon jag ätit idag, säkert ett kilo haha.. Men jag äääälskar hallon! ^^ Vi ska nog tillbaka nästa vecka för hallonen är snart slut, och vi vill gärna ha mer sockerärtor för det fanns inte så mycket idag! 
¨
Imorgon ska jag, mamma och pappa till någon annan stad hela eftermiddagen, kommer inte ihåg vilken, men det var någon skaldjurs grej där, wich I love! 
¨
Aja, hejdå!

Little Mix

¨
Har nyss hört Little Mix's låt Wings för första gången, och den var faktist bra. Jag hade fått för mig att dom inte var särskilt bra.. Men det var dom! :) Perrie Edwards (den blonda) i Little Mix är ju Zayns flickvän, så det är lite konstigt att jag inte hört låten förns nu, dom har ju varit tillsammans ett tag nu.. Bara jag som tycker att Perrie ser lite.. elak ut? Hon är vacker, men har lite stelt, eller hårt ansikte.. 
¨
Anywhore, idag har jag varit ute och åkt raggar bil! Min morbrors, så jag, mamma, pappa, min morbror och min kusin har varit ute till vad det nu hette, där det varit någon raggar bils träff, ganska tråkigt. Jag är inte särskilt intresserad av gamla bilar, som resten av dom jag åkte med är, så jag hade liite tråkigt men jag fick äta glass och dricka fanta (och fick en geting på fingret så jag började skrika och bokstavligen kastade ifrån mig fanta burken, som tack och lov var tom, mot min kusin.. Gissa om alla kollade haha..), så då var jag lite mer nöjd! ;)
¨
Min pappa vill tydligen sälja sin HD (motorcykel) och köpa en raggar bil. Ja, jag kommer inte ihåg vilken men vi kollade på några idag. Han har haft motorcykeln i kanske 3 månader? Tydligen tycker inte han att det är lika kul längre.. Och han vill hellre ha en bil för det är bekvämare haha.. Men det är liite kul att åka raggar bil för alla, typ 90% av alla man kör förbi stirrar på bilen och så kan man sitta där och ''Yeah, jag åker i den!'', fast det är också liite pinsamt haha ;) But life is to short to be embarrassed..! 
¨
Nu ska jag iallafall kolla på sidor och seedan sova! Nighty night!

Magont..?

Klockan är 01.00 och jag har faktiskt snart tänkt o lägga mig. Jag mår inte så bra idag, jag har ont i magen på ett jätte konstigt och underligt sätt, ite som man brukar utan det känns som om jag är rädd, orolig och nervös för något, den känslan, men jag är inte det..? Jag är inte så nervös inför gymnasiet, och ingenting annat heller.. Jag har mått mysko ända sen igår natt så jag tror jag ska försöka sova istället bara.. Det kanske är det, jag fick rätt dåligt med sömn igår, kunde inte sova förns vid 5 men sov till 3.. Men jag sov inte så bra. Hoppas det försvinner för det är en väldigt obehaglig känsla, jag har inte ont så det gör ont men det är obehagligt. 
¨
Aja, ledsen att jag inte skrivit något, men igår (lördag) var jag i västerås med mamma och pappa hela dagen, köpte 5 tröjor och ett par höga jeans. Sen på kvällen åt vi kräftor! Det var väldigt gott, älskar kräftor, ooch agusti kommer = kräftmånad! Vi började lite tidigt iår haha..
¨
Okej, godnatt! 

J.R.A

¨
Har nyligen fått reda på en kille som sjunger så jävla bra (okej fått reda på och fått reda på, han är bra vän me Ryan Higa, Chester See och dom killarna) och han sjunger som en jag vet inte vad men bra är det! 
¨
Lyssna på låten, den är väldigt bra och även andra låtar såklart! ;) Take My Hand och Handle With Care är också as bra! Check it ouuuut! JRA! 

NigaHiga

¨
Med brist på saker att göra har jag för ca 2 nätter sedan börjat kolla på NigaHiga - Ryan Higa - och jag har sett många videor innan men nu har jag kollat ännu fler (även kollat yourchonny och Chester See videos) och har verkligen fastnat för Ryan! I love him! Han är skit snygg och rolig (en aning överdriven ibland men det är okej)! Jag vet inte vad det är men jag har verkligen börjat gilla honom nu, han är en skit bra skådespelare också! Har precis kollat på ''Agents of Secret Stuff'' (även Bloopers och BTS) och jag älskar den ''filmen''! Älskar slutet mest, och tjejen som är med, jag vet inte vad hon heter men hon är också en jätte bra skådespelerska!
¨
Jag gillar inte D-Trix såå mycket, han är lite ful, och men han är ändå lite cool.. Chester See fastnade jag för för länge sedan men mest hans musik, men nu hans roliga videos också (plus så är han skiiit snyyyggg!)! Mest detta pga att jag inte har något att göra, och skolan börjar om 23 dagar, så jag var tvungen att ha något att se på på nätterna! :D 
¨
Iallafaaall ni ser videon där uppe! Första videon jag lyckas lägga in på bloggen! ^^ Så stolt, äntligen fattar jag hur man gör, säkert försvårat det lite för mig men nu så fattar jag! Så nu måste alla kolla på den, den är väääldigt bra och det är den första videon på min blogg! ^^ (btw, jag vet att jag är efter som inte fattat hur man gör förns nu, när jag skaffade bloggen för över 1 år sedan....) 
¨
Okej, ni måste iallafall kolla slutet (älskar det! Från ca 31.00) så sött och bra! Och med detta säger jag nu godnatt! 

Jag vill ha en serie att kolla påå :(

¨
Buhuu, jag vill ha en serie och kolla på! :( Alla mina serier har paus, förutom Vänner och Scrubs som är slut. Dessa 11 serier följer jag, antingen på TV eller på datan. Vissa både och. Jag kollar på fler, det vet jag men just nu kommer jag inte på vilka. Jag har lite tur, för alla serier jag kollar på som har paus, visas gamla avsnitt på TVn men det är liksom 1 avsnitt per dag, jag vill ha en som jag kan sitta och kolla flera timmar i sträck! Men jag vill inte kolla om serien, eller gamla avsnitt på datan.
¨
Jag vill sitta vid datan och bara kolla, kolla, kolla på en serie. Alla dom här serierna, jag har sett nästan alla avsnitt det finns att se, än så länge. Så tills hösten har jag ingenting att kolla på! Bara gamla avsnitt på TV! Jag älskar att kolla på serier, och bli ''kär'' i vissa karktärer och hoppas att någon väljer någon och helt ärligt, jag älskar kärleks trianglar. Som i t.ex The Vampire Diaries, Glee och Gossip Girl. Sen älskar jag humoristiska serier som The Big Bang Theory, How I Met Your Mother och Scrubs. 
¨
Ahh, men det finns inga mer serier jag gillar! Men det värsta jag vet, är dåliga slut. Man sitter instängd i ett rum, framför datan och kollar timmar i sträck på en bra serie, bara för att få se ett as dåligt slut. Okej det där kanske gäller mer filmer, men ni kanske fattar vad jag menar. Jag babblar lite mycket just nu men klockan är halv 3 på natten och jag är lite trött och fick en sådan lust att skriva för jag vill väldigt gärna kolla på en serie! Som jag senast gjorde med t.ex Dream High och Dream High 2. Dom (dramor) är egentligen perfekt längd, för så långt jag fattar är dom bara 1 säsong, dom är lite mer som filmer nästan, men båda 2 hade så dåliga slut och så stör jag mig på deras löjliga kärleks grejer, en kram i ett drama är typ som att grov hångla i en vanlig serie. I Dream High 2 kysstes inte ens huvudkaraktärerna, bara på kinden.. Men dom var bra, synd bara att sluten var så dåliga. Det har fått mig att inte riktigt vilja kolla på fler dramor.. 
¨
Okej, jag babblar på något rejält här, tror knappast det är någon som läser detta men jag behöver bara skriva av mig.  Egentligen om något annat men det skiter vi i just nu..! Jag har bara sådan skrivlust och ja, det är väll det en blogg är till för! :) Jag vet inte om  jag skulle kunna skriva en dagbok, 1. jag är såå dålig på att skriva mina känslor, och 2. om någon skulle hitta den skulle det inte vara bra, t.ex som Jeremy som hittar Elenas dagbok och får reda på allt hon har gjort och om Stefan, Damon etc. Såklart är inte det jag vill skriva om riktigt så men ja, haha en liten liknelse för er som förstår den ;). 
¨
Okej, nu ska jag sluta babbla på, för snart kommer det inte ens handla om serier längre haha! Längsta inlägget på väääldigt länge, om inte någonsin på min blogg haha! Vet inte vart det kom ifrån! 
Jag förvväntar mig inte att någon ska läsa detta, för den personen kommer säkert få huvudvärk av mina virriga tankar! ;) Godnatt!

Thee Simpsoooooons

Sitter och kollar på Simpsons, finns tyvärr inget bättre.. Jag gillar Simpsons, det är inte det, men en timme av simpsons varje dag, medans det inte finns något annat att titta på, är inte det roligaste. Men snart blir det roligare för jag väntar på att pappa ska komma tillbaka från Vilsta, tror jag det var, från någon visning av gamla bilar, och han kommer hem med choklad! Jag är skit sugen på choklad! 
¨
Iallafall, idag har jag varit och träffat Maya och Linda med Jonas och mamma! :) Maya är såå söööt! Hon har nyligen börjat 'små gå'' och är jätte stark, jag håller henne bara i händerna så går och hoppar hon alldeles själv! :) Hon är verkligen den sötaste sysslingen någonsin! :) Jag har inga bilder på mobilen tyvärr, var alldeles för upptagen med Maya för att orka dra fram mobilen! ;) Men mamma tog kort, så kanske komemr det något! Längtar tills jag får se henne igen, kanske runt julen! Linda, mamma och Jonas snackade om något med att åka dit vid jul...
¨
Nu hör jag pappa komma med chokladen så hejdååå! :)

Släktträff!

Lilla Maya!
¨
Jag längtar så mycket till imorgon! Då kommer jag, mamma, Jonas, Lovisa, mormor och morfar (dom senaste 4 antar jag kommer) få träffa Maya och Linda igen! :D Linda är mammas kusin på morfars sida och Maya är  hennes lilla dotter, alltså min syssling, på 9 månader har jag för mig att hon är! Jag, mamma, Lovisa och Jonas träffade Maya senast när vi var i London, i juni och mormor och morfar i mars. Så för mig blir det 3e gången jag träffar Maya och alla andra andra gången! Världens sötaste syssling! Hennes pappa kommer från Afrika så hon är mulatt och hennes hy är jätte fin! Hennes hår, ögon, hy, allt är så himla fint! Hon kommer bli så vacker när hon blir äldre!
¨
Mor och dotter, Linda och Maya! :)
¨
Min käre mor och Maya :)

Yasuragi.

För ca en halvtimme sedan kom jag hem från ett japanskt spa! Japp, jag och mamma har varit där sedan 2 idag, så vi började åka vid 11, var där vid 2 och åkte hem 10, var hemma runt 00. Så har varit där hela dagen! :)  Yasuragi hette det!. Det ligger utanför Stockholm! Så jag har badat i pool, fått ansiktsbehandling och badat i varma källor! :) Har varit riktigt skönt, men ärligt talat; en vanlig hel- eller halv kroppsmassage är bättre.. Men det var kul att få prova! 
¨
Nu är jag ganska trött (och har ett väldigt lent ansikte!) så ska kolla lite sidor sedan sova! 
Godnatt! 

Överraskning..

Just nu är pappa och kollar på gamla bilar, någon utställning. Så jag är ensam hemma och kollar på The Big Bang Theory. Älskar det pogrammet! :) 
¨
Imorgon ska jag iallafall iväg någonstans med min mor, vart vet jag inte och jag vet inte vad vi ska göra, men det kommer inte vara i Eskilstuna.. Mamma har sagt att det är en överraskning.. Vi kommer vara borta hela dagen iallafall för hon ska hämta mig klockan 10.30. Jag är väldigt nyfiken, men jag avskyr överraskiningar! Eller, på ett sätt älskar jag dom för det är alltid kul när någon planerar något för en, men jag hatar när överraskningen är dålig, alltså att jag inte gillar den för jag är så dålig på att fejka glädje! För en person har länge tänkt ut något speciellt för dig och så gillar inte du det, hur kul är det för personen? Så jag brukar alltid spela glad men jag är så dålig på det! Så jag är väldigt nervös och nyfiken, men jag hoppas verkligen att jag kommer tycka om överraskiningen för min mamma är så över känslig så om jag inte gillar den kommer hon märka det direkt och bli jätte ledsen och arg.. 
¨
Okej, jag är säker på att det kommer vara bra, mamma känner mig bra :) 
Hörs sen!

Happy Birthday One Direction!

Första bilden på One Direction som ett band!
¨
Happy 2nd Birthday One Direction! 
#2yearsOf1D! 
July 23, 8.22PM
(21.22)
¨
From the bottom of the stairs to the top of the charts!
Från botten av trapporna till toppen av listorna!

Woop Woop!

Riktigt bra show! :D Alla jag som jag ville skulle vinna vannsåå woop woop på det! ;D Ian Somerhalder - Male Hottie yeeaaahh! The Vampire Diaries vann ca 6 kategorier, Justin Bieber vann 4, och One Direction vann 3! Men det var en bra show, synd bara att bara USA fick se röda mattan för Justin Bieber och Michael Trevino (Tyler i Vampire Diaries) dansade till Call Me Maybe tillsammans, men man fick se lite av det under galan. Kul och se hela iallafall! :D
¨
Iallafall nu är klockan kvart över 4 på morgonen och det har börjat ljusna ute så jag ska gå och lägga mig och ska kanske ställa klockan på 14-00, kan inte sova längre än det! Måste börja vrida tillbaka dygnet eftersom skolan börjar om mindre än 1 månad och är inte alls van att sova rätt tid på dygnet haha! ;) Aja, godnatt! 

Teen Choice Awards 2012

¨
Sitter och väntar på att Teen Choice Awards (TCA) ska börja. Röda mattan börjar om ungefär 1 och en halvtimme (01.00) och själva galan om ca 2 och en halv (02.00) och jag har ingen aning om vad jag ska göra tills dess.. 
¨
Men iallafall: Jag vet att dessa 2 sidor: this, this, borde ni trycka på (länkarna är vita så dom syns inte om ni inte har musen över) då ser ni länkar + den i mitten är en direkt länk till tca! Den sista har röda mattan länkar och den i första tror jag bara är till själva galan. Annars har ni hela Twitter som kommer skriva om det, men det kanske man bara kan se om man är medlem, som jag! Hela twitter är bombaderat om TCA! 
Denna sida: http://bieber.blo.gg/2012/july/teen-choice-awards-2012.html#comment kommer skriva om hela och har många länkar om röda mattan + galan! Kolla in den! :)
¨
Okej, nu får vi hålla tummarna om att dom jag vill ska vinna vinner! ;)
¨
PS. RÖDA MATTAN KANSKE BÖRJAR 00.00, jag är inte säker har sett både 01.00 och 00.00! 

TCA.

Ska alldeles strax sova, lyckades vakna vid 2 idag, väldigt bra med tanke på att jag gick och la mig klockan 6 på morgonen! ;) Jag tänkte lägga mig vid 2 idag men kollade på Batman och så glömde jag bort tiden.. Men ska sova om nån minut :)
¨
Kom på att imorgon natt är det Teen Choice Awards! :D Det är en av mina favorit galor! Mina kändis idoler är allihopa med och ''tävlar''! One Direction, Justin Bieber, The Vampire Diaries m.m. så det ska bli väldigt kul att se! Om dom jag vill ska vinna vinner såklart ;) Den börjar iallafall runt 2 på natten, och brukar hålla på i 2-3 timmar! Vet inte vart man kan hitta sidor men kan komma här, här eller här, och sedan såklart på Twitter! :) Kommer stå över hela twitter medans det håller på + efter, förmodligen före också! 
¨
Aja, godnatt nu måste jag sova! :D

Frågooor..

Min dator fungerar inte riktigt som den ska, dock gör blogg.se det av någon extremt skum anledning.. och jag har tråkigt så ska ''svara på frågor'' som jag hittade på Michaelas blogg :) michaelawallbom.blogg.se!
¨

1. Två namn jag lyssnar till: 
Sofia ooooch hmm.. smeknamn?

2. Någonting jag tycker om med mig själv: 

Olika varje dag haha, men alltid min hårfärg :)

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: 

Det är en del grejer, men kanske att jag så lätt låter folk pusha mig omkring, får mig att göra saker dom vill, etc..       

4. Detta är jag rädd för:  

Insekter, spindlar, höjder, lite annat haha.

5. Tre saker jag vill ha varje dag: 

 Fattar inte ''frågan'' haha men min familj, mina vänner, Ben & Jerrys? ;D

6. Tre saker jag absolut inte kan göra: 

Vara elak mot någon - få dom att må dåligt med vilje, skära mig själv, färga håret.

7. Detta tycker jag om att göra:
Vara med mina vänner :)

8. Detta vill jag göra just nu: 
Sova...

9. Bästa känslan: 
När jag klarat av något jag kämpat länge med, att göra bra ifrån sig på ett svårt prov :)

10. Värsta känslan: 
När någon är elak mot dig.

11. Egenskap jag gärna vill att min partner har: 
Ha humor!

12. Är jag kär just nu? 
Japp. Haha, kändis crusher ;)

13. Jag vill gifta mig: 
Jag tror det, jo ja det vill jag!

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: 
Ha varit i alla kontinenter, bli barnmorska, och massor, massor mer!

15. Min käraste ägodel: 
Jag vet inte.. Ett halsband jag fått av min farfar, eller ja, skulle ha fått, han köpte det åt mig men dog 1 månad innan jag föddes.. 

16. Något jag vill ha i present:
Ny dator, ny mobil, pengar, massage, utomlandsresa m.m.

17. Detta har jag på mig just nu:
Någon obekväm pyjamas tröja och mjukis shorts från Thailand, och underkläder såklart ;)

18. Favoritkläder:
Har inte direkt några favorit kläder.. 

19. Favorit djur: 
Gillar dom flesta djuren, har inte direkt något favoit djur :)

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Min musikstil?

21. Favoritlåtar just nu:

Har så många.. 

22. Roligaste ämne i skolan: 

Engelska :) Fast vet inte nu när jag kommer få nya ämnen i skolan! :D 

23. Tråkigaste ämne i skolan: 
Matte, slöjd, men mest matte.

24. En bok jag gillar: 
Jag gillar många böcker :)

25. En film jag älskar: 
Älskar många! 

26. Favorit tv-program?
The Vampire Diaries helt klart!

27. Favoritdoft: 
Ny tvättat, blommor, har ingen favorit haha :)

28. Detta äter jag gärna: 
Choklad! ;)

29. Dricker helst: 
Fanta, eller saft :) 

30. Favoritgodis:
Sockerbitar (godiset heter så, inte rikgtiga socker bitar haha) och bilar, fast som limousiner! 

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
USA, Thailand, Cypern m.m.

32. Färg på mina ögon: 
Blå/grå/grön.

33. Min längd: 
Ca 166 cm :)

34. Jag tror på: 
En massa saker.

35. Jag spelar: 
TV och data spel? ;)

36. Person jag beundrar: 
Jag har inte direkt någon jag beundrar utan beundrar alla som vågar vara den man vill vara, och som struntar i vad andra tycker.

37. Så här bor jag: 
Nyfors och övre nyfors, lägenhet, små men väldigt mysiga rum :)

38. Antal döda krukväxter i hemmet: 
IDöda haha? Ingen, än så länge.. Mamma kämpar med att hålla dom vid liv!  

41. Favoritfärg: 
Helt klart blå :)

42. Favoritcitat:
Har inget citat riktigt..

43. En hemlighet jag vet:
Vet många hemligheter, om mig och andra ;) 

44. Bästa present jag fått: 
Hmm.. kan inte välja den bästa, har fått så många bra! :D

45. Senast köpta skiva: 
Skiva.. Hmm, köper inte skivor längre men det kanske vaaa någon Markoolio skiva när jag var liten? Nej, det måste finnas någon efter det, kommer inte ihåg haha :)

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: 
Mitt hååår, har redan svarat på denna fråga!

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: 
Vet inte, faktiskt.

48. Udda förmåga/egenskap: 
Jag kommer nästan alltid bra övernes med barn...

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: 
En fågel :) Flyga vart man vill :)

50. Vad lyssnar du på just nu? 
Ingenting..

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Varit på landet, grillat, kollat serier, sovit, ska sova, svara klart på detta!

52. Var är dina föräldrar födda? 
Eskilstuna :)

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Ett spel från Big Fish.

4. Vilken är din favoritrestaurang? 
Har ingen..

55. När badade du i en pool senast? 
Förra året... :(

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Japp.

57. Hur många barn vill du ha?
2 eller 3, helst 3 :)

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Vet inte, långsam, tråkig musik!

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Kommer inte få rösta förns om typ 8 år...

60. Vad har du för TV-kanaler?

Inte vet jag, en del..

61. Har du åkt moped någon gång?
Jaopp.

62. Har du busringt någon gång? 
Ja haha, vem har inte?

63. Har du fått felparkeringsböter? 
Nope.

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Har inte, vill göra.

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Thailand.

66. Har du en egen trädgård?
Nope.

67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?
Scooby Doo!

68. Kan du alla orden i nationalsången?
Njaa inte alla.

69. Badkar eller duschkabin?
Badkar?

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Vet inte.. 

71. Favoritpizza? 
Kebab pizza eller bolognese.

72. Chips eller popcorn? 
Popcorn.

73. Vilken färg på läppstift använder du? 
Använder inte läppstift.

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? 
What, nej?

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? 
Haha nej! 

76. Apelsin- eller äppeljuice? 
Apelsin juice.

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? 
McDonalds med Jessica, åt hot wings och drack milkshake.

78. Favoritchoklad?
Marabou sweicher nöt.

79. När röstade du senast? 
har aldirg röstat.

80. När åt du en hemodlad tomat sist? 
Äter inte tomater, det är äckligt.

81. Har du vunnit en prispokal någon gång? 
Antar det..

82. Är du bra på matlagning? 
Haha njaaa, lär mig ;)

83. Klarar du att tanka själv? 
Vet inte, tror det..

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på Tv?
Nej, men har veltat många gånger ;)

85. Pepsi eller Coca Cola?
Ingen av dom med cola.

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Nope.

87. Vad var det senaste du handlade?
Mat haha.

88. Har du kräkts offentligt:
Tror inte det, men har varit nära på i skolan.

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken: 
Hitta den sanna kärleken :)

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: 
Vet inte, kanske.. 

91. Har du ringt något betalnummer:
Vet inte, kanske..

92. Kan man vara vän med sitt ex: 

Om man vill det, så antagligen ja.

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast: 
Min pappa, februari eller januari förra året, när han ramlade genom ett tak.

94. Hade du mycket hår som liten bebis: 
Inget alls haha!

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar: 
har inget.

96. Vad har du i din väska: 
Det jag behöver.

97. Någon sak du gör innan du går och lägger dig: 
Håller på med datan eller mobilen.

98. Vad är du tacksam för idag: 
Att jag och min kusin hade det roligt tillsammans :)

99. Var hittade du den här listan: 
Zickans blogg :)

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: 
Ingen haha, det tog väldigt lång tid..!


Woop woop.

Klockan är 1 på natten och jag är så duktg att jag vridigt dygnet några timmar mer, senaste dagarna har jag gått och lagt mig vid 3, 4 (en dag vid 5..) och vaknar vid 3,4 så jag är inte så trött så jag vill sova just nu! + att jag kollar på Dream High 2 men sidan funkar inte... Jag skulle nog kunna sova om jag gick och la mig, men har ingen lust.. Roligare att kolla på serier :) 
¨
Iallafall, just nu har min dator ett litet.. uppror haha.. så inte mycket funkar, men av någon jäkla anledning fungerar det väldigt bra att blogga.. Jäkla skumma skit dator.. 
¨
Så vad har ni haft för er? :) Idag har jag iallafall varit på landet, på eftermiddagen och kollat serie och sovit på förmiddagen. På landet var det iaf kul! :D Blev väääldigt shockad över att min kusin och morbror kom ut! Det var länge sedan dom kom dit ut bara för att dom vill! Men det var en trevlig ''överraskning'' :) 
Imorgon blir det att vara ensam hemma för mamma jobbar från 08.00 till 20.15 så ska nog antingen vara med någon eller kolla på film/serier, finns ett par filmer jag länge velat se..! 
¨
Aja, nu ska jag kolla ett par sista sidor nnan jag ska sova! Godnatt! :) 

Så jäkla aaaaaaaarg!

Ahhh jag ör skit arg just nu!!!!!!!! Har precis kollat klart på hela Dream High och SÅ VAR DET SÄMSTA SLUTET NÅGONSIN!!!!!!!! Det var bara massa tårar och dom blev typ inte ens tillsammans!!! Fast en liten glädje: Hye Mi valde ändå den killen jag ville att hon skulle välja.. Det händer typ aldrig mig, jag gillar nästan alltid killen som tjejen inte väljer, så där är jag lite glad..! Men ändå, så dååååliiiiigt sluuuuut! Jag hatar när det är dåliga slut! :( 
¨
Ahhhh aja nu ska jag kolla på en bra film för att försöka ta bort, faktiskt värken i mitt hjärta. Haha, sant ju, det gör fan ont.. Jäkla Hye Mi och Sam Dong.. Och Jason och Pilsuk! Ah Dream High! Varför så dåligt sluuuut..... :(((((
¨
Okej hörs sen!

Justin Bieber, vi ses den 23 April!

¨
Aaaaaaaaahhhh jag har biljetter till Justin Bieber!!!!!!!! 
Jag kände på mig hela tiden att jag skulle få det, även fast jag fick det lite sent! :D Jag är så JÄVLA glad just nu!!!!! Jag kan inte fatta att jag kommer få se Justin på rikgit, höra hans musik precis när han sjunger den och jag kommer vara i samma rum som honom...!!!!!!!!!  Omg jag är så glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!!!!!!!!!
¨
Tack till världens BÄSTA mamma som har köpt dom åt mig!!!! jag älskar dig!! 
¨
I'm soooo haaaaapppppppyyyyyyyy!!!!!!

Dream High

¨
Har nu kollat klart 5 avsnitt av det koreanska dramat Dream High, vilket är så många jag lovat Jessica att kolla men.. jag kan inte sluta titta haha.. Det är bra, jag erkänner det.. Stör mig lite på huvudpersonen men hon börjar ändra sig och massa händer och det blir spännande och allt.. Och en tjej jag gillade i början, gillar jag inte längre och 2 killar är kära i huvudpersonen (Hye Mi) och jag vet inte vem av dom jag vill att hon ska gilla... Ah.. Jag har fastnat i det här haha.. Jessie, förlåt för allt dumt jag sagt om Dream High, och skådespelarna, du hade visst (lite iallafall) rätt från början, jag gillar det. Men inte jätte mycket, nu låter jag som väsrta nörden men det är jag inte, men serien är bra. (Och för er som känner Jessica, nej, jag kommer inte bli galen, inte som Sussi heller haha). 
¨
Aja, nu ska jag sova klockan är snart 3 så det är dags! ;) Godnatt!

I ♥ Food

Det har varit en jääääkligt lång dag! Vaknade vid 12 av att Porshe hoppade och slickade på mig, då var Amanda och Bea här, sedan åkte jag och pappa å handlade på Rusta och Ica Maxi, sedan kom mamma hit och vi har ätit hur mycket mat (kött, potatis, sallad, bearneise sås) och chokladpudding (med grädde och frukter) som helst. Känns som om jag inte behöver äta mer på en vecka, jag tror inte jag kommer äta något imorgon iallafall haha. Och så kollade vi på Sherlock Holmes: A game of shadows. Den var rätt rörig och förrvirrande så den var inte så jätte bra.. 
¨
Nu väntar jag på att pappa ska lägga sig, då ska jag kolla på det andra avsnittet på Dream High, såg första igår. Helt ärligt så var det inte så hemskt som jag trodde men inte så bra. Ganska förvirrande haha.. Och stör mig grymt mycket på Hye Mi, vet inte om hon är huvudpersonen men jag tror typ det. Men ska kolla, har ju lovat Jessica :)
¨
Okej, godnatt! 
Kände för att ge er ett hjärta där haha ;)

Hundvakt!

e
¨
Är just nu hundvakt åt den här lilla killen! Det är lite svårt och förklara men det är typ min systers hund. En liten chihuahua hane som heter Porsche! Han är typ 8 månader kanske så ingen valp direkt men inte så jätte gammal haha :) Han är väldigt mysig iallafall! Bilden är dock ca 2 månader gammal så han ser liite annorlunda ut. 
¨
Min syster ar tvungen att åka någonstans så i 1 - 2 timmar kommer jag ha Porsche, sedan ieftermiddag så ska jag och pappa förhoppingsvis åka och handla sedan ikväll ska jag kolla på första avsnittet av Dream High (en koreansk drama (serie), fråga inte - har lovat Jessica att kolla på 5 avsnitt..). 
¨
Okej, nu ska jag och Porsche gå till kullen! Hejdåå!

Fredskåren / Läkare utan Gränser m.m.

¨
När jag blir 18, då vill jag fan gå med i fredskåren. Helt allvarlig, Orka med jobb som inte ger något. Rumäien, Bulgarien, Afrika, Asien, jag vill dit. Tänk och hjälpa barn leva. Det är det jag vill göra. Åka till Afrika och hjälpa till med barnmorska t.ex. Läkare utan gränser då alltså. 
¨
Men jag skulle också vilja jobba som i fredskåren - fast med djur. Olje drabbade så åker man dit och hjälper alla djur. Jag är helt seriös med det här, djur/människor - jag vill hjälpa till. Så fort jag blir 18 ska jag kolla upp alla dessa grejer. 
¨
Okej, vet inte varför jag berättar allt detta då jag bara är 15 (16 om ca 4 månader!) men jag kollade på en film och huvudpersonen var med i Peace korps (fredskåren) så jag kom helt in i det nu, men det är inte bara nu jag har tänkt på detta, det har jag gjort jäkligt länge. Hoppas det händer!

Dålig bloggning..

Ledsen att det varit lite dålig bloggning på sistonde men jag har ingen lust att blogga.. Har inget att blogga om såå ja, det kommer nog inte bli direkt bättre.. Men jag bloggar när jag bloggar, ville bara säga till :) Okej godnatt!

watchseries.eu

Har suttit de senaste 2 timmarna och kollat på The Vampire Diaries på watchserier.eu, även fast en varnings skylt kom upp, dock läste jag den inte så hann väll kolla på 3 avsnitt innan jag gjorde det, det stod att det har varit en hackare där och skadliga filer eller något hittats på sidan och man skulle inte gå in haha, så är lite orolig just nu men har gjort en snabb skanning och inget hot hittats, och jag ska göra en fullständig också. Men jag tror inte det är någon fara, tur att jag läste iallafall, jag som hade tänkt titta ännu fler avsnitt. Men det stod att det säkert skulle vara säkert imorgon så ska kolla då :) 
¨
Det är något jag faktiskt alltid är lite nervös över, hackare. Dom kan ju bara genom ett par klick med musen veta vart du bor, vem du är, bank konton etc. etc. och en sak jag alltid tänker på - webcammen! Dom kan ju faktiskt sätta på den.. Ibland är jag lite orolig över att jag ska ha hackare, blir lite paranoid och tror jag har det så ibland vill jag köpa en ny dator bara för att den är ''ren'' haha.. Men det ska bli skönt när jag köper en ny dator (ska förbanne mig göra det, den här blir bara sämre och sämre), då är den helt ny och jag ska vara mycket försiktigare med vilka sidor jag klickar in mig på, inte som med den här.. 
¨
Aja, det är ingen fara med mig, inga hackare här! :) Okej, godnatt på er!
¨
PS. Ni kanske tycker att mitt senaste inlägg var konstigt men jag bryr mig inte, alla som dör i cancer, särskilt unga, borde få vetas om. (Ledsen för ordvalet men klockan är 02.13 = kommer inte på ord).  

RIP Manon! Fuck cancer!


¨
Manon (@spinthelouis) förlorade nyss kampen mot cancer och detta var det sista hon skrev på sin twitter, vilket Louis idag svarade på. ♥ RIP! ♥
¨
Manon la upp detta på instagram förra veckan. ♥
¨
Manon är en Directioner som dog av cancer väldigt, väldigt nyligen och hennes sista tweet var till Louis ''I love you forever and always'' och idag tweetade han tillbaka. Hennes namn har trendat på Twitter world wide idag. RIP Manon, fuck cancer! ♥
¨
Ni kanske tycker detta inlägg är väldigt konstigt men cancer har alltid varit en big deal för mig då min farfar dog i det, och det Lou tweetade tillbaka till henne gjorde så jag nästan började gråta, ''sweet dreams, sleep tight'', och det är precis vad hon kommer göra nu. Sleep tight Manon, forever and always! 

Hipsta please.

Varit hemma hos min kära syster hela dagen, med farmor en stund och så Bea och Porsche :) Ganska roligt har jag haft! :) Imorgon så ska jag och Manda äta hemma hos farmor, så vi träffas igen haha.. :P
¨
Har inte så mycket att berätta..
¨
En rolig konversation mellan mig, Amanda och Bea (om att jag kanske ska gå på Justin Bieber själv)
¨
  • Dom: ''Men du kan ju inte gå själv!''
  • Jag: ''Varför inte?¨''
  • Dom: ''Det är farligt och ensamt!''
  • Jag: ''Ehh.. Det kommer vara Beliebers där..''
  • Dom: *Ger mig konstiga blickar* : ''Eh Justin Bieber fans? Men det är inte som om du känner dom...''
  • Jag: ''I VÅRAN FAMILJ BEHÖVER MAN INTE KÄNNA VARANDRA, MAN GÖR DET ÄNDÅ; VI ÄR BELIEBERS! VI ÄR EN FAMILJ!!!''
¨
Dom fattar ingenting medans det är självklaraste grejen för mig. Ni som inte är Beliebers kommer finna denna konversation ur dålig medans mina Bieber familjemedlemmar kommer uppskatta denna! :)
¨
Thank you and goodbye!

Monte Carlo

¨
Handling:
De tre tjejerna Grace, Emma och Meg använder deras besparingar för en drömresa till Paris, som visar sig bli en katastrof. När de bestämmer sig för att ta en paus från deras usla rundtur och smyger in till lobbyn till ett femstjärnigt hotell så blir Grace misstagen för en bortskämd brittisk arvtagerska vid namn Cordelia Winthrop Scott. Grace låtsas vara Cordelia så att tjejerna kan uppleva drömsemestern som de förtjänat. Men allt går inte som de planerat när Grace blir förälskad i en kille vid namn Theo. Han blir förälskad i henne som Cordelia och har ingen aning om att Grace är en bedragare.
¨
Mina tankar:
Den här filmen är väldigt bra faktiskt, jag gillar den! :D Jag älskar huvudpersonerna, allihopa! Den är rolig, romantisk och väldigt bra helt enkelt, den här filmen borde alla se! :D 
¨
Betyg:
4/5 stjärnor!
¨
Skådespelare:
Selena Gomez
Leighton Meester
Katie Cassidy
Pierre Boulanger
Catherine Tate
Luke Bracey
Cory Monteith
Andy MacDowell
Brett Cullen
 

Filmtips: The Vow

¨
Handling:
Paige och Leo Collins är ett ungt förälskat konstnärspar som bor i Chicago. En nattlig bilolycka slår i ett ögonblick sönder deras lycka. Leo klarar sig oskadd men Paige hamnar i koma. När hon äntligen vaknar upp har hon inget minne av deras tid tillsammans. Hon minns dock de tidigare åren som juridikstuderande och tror att hon fortfarande är förlovad med den charmige affärsmannen Jeremy, som ännu har ett gott öga till henne. Allt eftersom tiden går inser Leo att Paiges minne inte kommer att förbättras. Fast besluten att inte förlora henne för evigt beslutar han sig för att göra allt som står i hans makt att vinna hennes hjärta, igen.
¨
Mina tankar:
Jag gillade den här filmen, den var väldigt bra, inte den bästa jag sett men värd att se! Slutet är både bra och dåligt. Jag älskar Channing Tatum och jag brukar inte gilla Rachel McAdams så mycket men i denna film gillade jag henne faktiskt! En aning sorglig och rolig! :)
¨
Betyg:
3/5 stjärnor!
¨
Skådespelare:
  • Rachel McAdams 
  • Channing Tatum 
  • Scott Speedman 
  • Tatiana Maslany 
  • Sam Neill 
  • Jessica Lange 
  • Jessica McNamee 
  • Wendy Crewson 
  • Sarah Carter 
  • Lucas Bryant 
  • Dillon Casey 
  • Rachel Skarsten 
  • Kristina Pesic 
  • Brittney Irvin 
  • Jeananne Goossen 
  • Kim Roberts
¨
PS. Så fort mina länkar inte blir helt vita när jag har dom kommer jag länka skådespelarna till Wikipedia så man får se vilka dom är! Men just nu blir länknigen helt vit och försvinner så HÄR, ser ni irriterandeee! Men jag ska fixa det! :)

Blev inget landet idag.

Det blev inget landet idag, utan jag ska dit imorgon! Idag har jag och mamma ätit räkmacka och jordgubbar med vanilj glass och kollat på The Vow! :) Även fast dagen har bara haft misslyckande på misslyckande på misslyckande, har jag och mamma ändå lyckats gjort en bra kväll utav den! Jag vet, jag fick inga Justin Bieber biljetter, men ni ska bara veta hur många det är som säljer sina biljetter! Jag har faktiskt en bra deal på gång, förmodligen., så var inte oroliga över mig, jag kommer få se den där konserten, jag vet det! :) 
¨
Så nu ska jag kolla på en till film förmodligen innan jag ska sova, ska upp vid 11 för ska duscha och mormor och morfar ska hämta mig vid 1! Åh, just ja, borde förmodligen packa min väska först! ;)
¨
Okej, godnatt! Tipsar om The Vow imorgon eller senare ikväll! :) 

Sånt är livet..

Ni ska bara veta hur mycket jag önskar att jag kunde säga att jag fått biljetter till Justin Bieber, men det kan jag inte.. Mamma har suttit sedan 09.00 och försökt och jag med henne sedan 11, och vi fick 2 biljetter men när vi skulle betala strulade sidan och allt försvann, biljetterna var borta.. Men jag antar att det inte var min tur att gå, jag har aldrig tur.. Aja, jag få nog se honom någon gång i livet.. :)! 

Oroliiiig som in i helveteeeee

Jag är VÄLDIGT orolig och nervös inför imorgon..! Jag vet inte om jag kan få biljetter! Min mamma ska köpa över internet så att jag ska få dom är ju klart men om jag kommer få dom är inte så jävla självklart. MSG biljetterna såldes slut så jävla fort, hela hans USA turné såldes slut på en timme. Hur fan blir det inte då med hans första konsert i Sverige?! Biljetterna kommer ta slut SÅ snabbt. Runt 10 är det kört, då är dom slut. POFF. Jag tror inte jag kommer få några biljetter, jag tror verkligen inte det. Helveeeeeteeeeeeeeeeeeee. Jag kommer gråta om jag inte får några biljetter. Önskar jag kunde köpa upp hela Globen....... Aja, jag får väll någon annan chans att se honom, kanske.. 
¨
För er som inte fattat; Snackar om Justin Bieber.

Ibland vill man bara inte vara tjej..

Åhh vad jobbigt... Hela dagen har jag mått illa, haft ont i magen och i ryggen.. Det är inte kul, ''den tiden i månaden''. Detta betyder att jag kommer må illa, ha ont i huvudet, bli irriterad, ha ont i magen och i ryggen i ca 4 dagar till. Jag vill inte vara tjej just nuuuuu buhuuu. Mitt blodsocker är så jäkla lågt under hela perioden. Jag kan äta hur mycke nyttig mat som helst och fortfarande ha lågt blodsocker.. Och ni (killar) vill inte ens veta hur ont man får i magen, och ryggen! Okej magen, men ryggen?! Kul att man ska ha det så här i ca 50 år till...
¨
Killar har det så jävla mycket enklare, mens eller inte. Så är det bara. 

Won't stop 'till we surrender..

Väldigt rolig dag idag! Eller, ja dagen var rätt långtråkig, men kvällen var skit bra! :D Firade ju Zickan på Ming, med Julia, Qui, Jessica och Madde! Kom hem vid runt 10 kanske, och så var Jessica hemma hos mig till kanske kvart över 11 :)
¨
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, det får vi se! På fredag ska jag iallafall sova på landet tills lördag eller söndag med mormor, morfar och Lovisa! Kanske Saga också, men det är ju en hund så haha! ;) Snart måste jag iallafall sova där utan Lovisa, det kan bli skönt. Och med mormor och morfar, för det är skönare än med mamma... Får ta med någon kompis/några kompisar dit ut någon gång, det kan ju bli as kul! :D Kan vi sova i stora huset så får kanske mamma sova i gäst stugan! :D Okej, bara jag som vet vad som är vad här men aja x) 
¨
Okej, klockan är 12 så jag tror jag ska kolla på en film! Vilken får vi se, har jag inte tipsat om den så gör jag det antingen imorgon eller ikväll! Godnatt!

Nästa: Rinman!

¨
Jag kan väldigt gladligt (haha) berätta att jag kommit in på mitt första hands val på gymnasiet! :D Jag kommer gå på Rinman, Vård- och omsorgsprogrammet! Om ni glömt så är det ju så att jag vill bli barnmorska! Så, jag har kommit in! Nu är det bara att köra på i tre år, sedan blir det tyvärr mer plugg.. Men det skiter vi i nu! ;) Jag är skiiit glad! :D 
¨
Okej, mer om senare idag: Jessica kommer någon gång, sedan går vi till Ming Palace för att fira Michaela! :) 
¨
Haha, okej, vi hörs ikväll! 

Hmm..

Sitter och funderar på om jag ska börja kolla om på The Vampire Diaries, från säsong 1.. Det är ju ändå ca 4 månader kvar tills det börjar.... Och jag behöver min dos av TVD.. Fast jag vet inte, det är vissa grejer jag är glad över att det är över (T.ex när Stefan var ond) och vissa scener jag inte vill se igen. Sååå jag vet inte... Nää, jag kollar på film istället haha.. 
¨
En grej som är bra med bloggning är att jag nästan alltid kommer på det bästa medans jag skriver om det, t.ex nu när jag började skriva visste jag verkligen inte men nu i slutet vet jag exakt vad jag ska göra haha! ;)
¨
HAHA omg vilket onödigt, konstigt inlägg! 

I smile because I don't know what the hell is going on.

Det har varit 2 intensiva dagar! Idag var jag, Amanda och pappa på IKEA och det var jäkligt mycke grejer vi kom därifrån med! Haha låter som vi snodde det.. x) Så nu har jag faktiskt huvudvärk, vilket inte alls är kul.. 
¨
Men imorgon blir det en rolig dag! :D Imorgon ska jag och 5 andra fira Michaelas födelsedag! :D Vi ska käka på Ming Palace, så det ska bli jäkligt kul! :) Innan ska jag även vara med Jessica, hon hade tydligen väldigt mycket att berätta för mig! ;) Hon har ju varit i Malmö ett tag! :) 
¨
Okej, nu ska jag checka alla mina sidor medans One Direction pumpas i hörlurarna haha, så godnatt! ;)
¨
PS. Någon som vet mer om ryktet att One Direction kommer till Sverige den 17e?! 

Grattis på 16årsdagen! ♥♥

¨
Idag vill jag gratulera min älskade, goda vän Michaela Wallbom på sin 16års dag! :D
¨
Grattis på födelsedagen Michaela, jag hoppas du har haft en jäkligt bra dag för det är du värd! Jag älskar dig! 

Jag. Hatar. Min. Dator!!

Jag seriöst hatar min dator, den har stått och brummat och fläktat i mer än en halvtimme! Kan man byta fläkt, eller är det bara bättre o köpa en ny dator..? Jag är så dålig på sånt med lagning och allt. Jga vill väldigt gärna ha en ny och bättre, men jag älskar min dator, den är min och har alla mina grejer i den.. Jag har riktiga I-lands problem här....! 

Justin Bieber till Sverige!!

¨
Jag vet inte om många missat detta, men Justin Bieber kommer till Sverige och ska ha en konsert! :) Jag tänker dock inte säga mer, för ju mindre som känner till det, mer chans för mig att få jäkligt bra biljetter! ;) Jag ska köpa biljetter den dagen då dom släpps, exakt den tiden! Så kommer förhoppningsvis kommer dom vara bra! :D Min mor är konstigt nog, den som sa till mig att han skulle komma haha (hon har tydligen hållt utlkik ända sedan jag sagt att han snart ska komma!) och jag ska  biljetter! :D Ibland kan man inte göra annat än att älska min mor!  (Ja, hon förtjänar så många hjärtan)! Hon har faktiskt 1. Meddelat mig om det så fort hon fick veta det, 2. Ringt och kollat om biljetter/platser/priser 3, GER mig biljetter, 4. Är villig att gå med mig om jag inte har någon annan, 5. Ger mig 2 biljetter, en att ge till vem som helst. T.ex någon nu, någon i min nya klass eller till henne, 6. Har hållt utkik efter biljetter!
¨
Jag har världens bästa mamma! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
¨
Så Justin Bieber, vi ses när du kommer! :DDDDDDD

1 Juni

Så idag har jag varit med Qui under dagen, köpt ett bra köp, kom hem, åt min pappas älskade kött med bearneise sås och potatis () och hjälpt min syster och packa lite, sedan kollat på fotbollen som jag skrev i förra inlägget (SPANIEN!!!) och nu sitter jag framför datan med huvudvärk. Så dagen har varit bra och även kvällen, förutom nu då att jag fått lite huvudvärk! :) Jag får inte gå och lägga mig lika sent som jag gjorde natten till idag (03.30) för jag ska upp runt 10 kanske och hjälpa Amanda packa och flytta! Hon får nycklarna vid 12 och efter det ska vi köra grejer! Så kommer ha fullt upp :) 
¨
Okej, nu ska jag göra något, godnatt!
¨
PS:The Vampire Diaries har fått ett bestämt datum till starten av Säsong 4! :D Torsdagen den 11 Oktober börjar det i USA! :D

EM - final

¨
Sitter med pappa och kollar på finalen! Behöver jag ens skriva vilken final haha, alla vet nog det? ;) Här i huset är det Spanien som gäller! So go Spanien! Och dom leder! :D Jag är ganska säker på att dom vinner! Italien orkar jag inte med, fan vad dom filmar! Lägger sig ner på marken och vrider sig i ''smärta'' fast Spanien inte ens rört dom?! Och Balotelli, vad fan har han för frisyr?! Det ser ut som en dragkejda.. 
¨
Okej, just nu leder Spanien med 3-0 och det är 6 minuter kvar! :D Dom lägger väll till lite men det ser bra ut för Spanien! :D Wohoo! Och inget snack med att Spanien vann bara för att Italien har 1 spelare mindre nu!
¨
UPDATE: 4-0 till Spanien!!! :D Wohoooo!
 

Filmtips: Mirror Mirror

¨
Handling:
Drottningen lurar till sig både den stilige prinsen och kungariket. Hon förvisar också ut Snövit i skogen för att bli av med henne för alltid. Men Snövit räddas av ett gäng bestående av sju småväxta banditer och med deras hjälp ska hon nu vinna över drottningen och ta tillbaka allt som tillhör henne.
¨
Mina Tankar:
Jag ÄLSKAR den här filmen! Den var skit bra! :D Den här filmen måste man se! Jag älskar Lily Collins och jag älskar Julia Roberts, och även han som spelar prinsen fast jag inte vet vem det är, och dvärgarna! Jag älskar hela filmen helt enkelt! Gud vad den var bra!
¨
Betyg:
4.5 eller 5/5 stjärnor!
¨
Skådespelare:
 
Lily Collins
Julia Roberts 
Armie Hammer
Nathan Lane
Mare Winningham 
Michael Lerner
Sean Bean
Martin Klebba
Sebastian Saraceno
Danny Woodburn
Jordan Prentice
Mark Povinelli
Joe Gnoffo
 Ronald Lee Clark
 Robert Emms 

Ice Age 4: Jorden skakar loss


¨
JAG ÄR SÅ LEDSEN JUST NU!! Ingen vill gå på Ice Age 4 med mig på bio :( Och jag kan bara imorgon och kanske på måndag. Eller jag menar jag har bara dom dagarna på mig tills den inte är på salong 1 längre, utan salong 5 (som är skit liten) och jag vill helst se den i salong 1! Den är i 3D på båda men det är ju roligare att se den på den stora. Men ingen vill gå med mig. I värsta fall får jag gå själv, eller se den i salong 5 för jag är rätt säker på att jag kan dra med mig Jessica, hon är skyldig mig det efter att vi såg Sammys äventyr på bio! Jag skulle dra med henne på Happy Feet 2 men vi gick aldrig, så hon är fortfarande skyldig mig en film! Problemet är bara att hon är i Malmö just nu och kommer hem på måndag! Och jag tror inte hon kan gå på bio på måndag. Och jag vet inte om jag kan på måndag för jag ska hjälpa till med Amandas flytt! Så jag tror inte jag har något val än att se den i Salong 5.. Men aja, man kan inte alltid ha tur....
¨
Okej nu ska jag kolla på någon film, godnatt!
¨
UPDATE: HAHA JAG SKOJAR BARA! Jag är inte alls ledsen! Jag gick in på Rios hemsida och Salong 5 är ju för fasiken den 3e största i RIO! :D Jag tänkte på Salong 6, det är den som är skit liten! Den har bara 13 platser, men salong 5 har 73! :D Så nu är jag glad igen, och Salong 5 är i 3D ska jag säga, så nu kan jag dra med mig Jessie så får hon gå på den med mig! :D Problem = Solved! Yeaaaaah!