2012.

Gott nytt år allihopa! Snart är 2012 här, och  jag kan bara hoppas på att det kommer bli ett fantastiskt år. Kommer nog bli både bra och jobbigt, med tanke på alla stora händelser som kommer hända, börja i en ny skola - gymnasiet för den delen, början av karriären, att börja i en ny klass utom någon man känner (kommer förmodligen hända mig) = shit ass scary, Nationella proven, bli 16, börja övningsköra, ja det är bara lite av det jag kommer se fram emot och frukta under 2012.
Jag har sett att väldigt många bloggare har gjort en bild resumé av 2011, men eftersom jag inte är en seriös bloggare direkt så tänker jag bara ge 2011 ett ord : Bergochdalbana. Det är verkligen 2011. Det har varit toppen, det har varit hemskt, det har varit.. allt. Dock alla dåliga grejer som har hänt har det varit ett bra år.
¨
Okej, nu babblar jag som vanligt. Jag hoppas ni alla kommer få ett bra år!

"Hey can I please have a sip?"... "Sure"... *Gulp, gulp, gulp*..."DUDE... WTF!"

Okej, jag har inte haft lust att blogga. Tror det beror på min design. Den känns inte som mig. Den är för ... söt. Jag vill ha en mer tuffare design. Mindre vitt och rosa och mer mörkare. Inte svart men inte för ljust. Får fortsätta leta efter den rätte designen. Men det gör vi imorgon! Nu ska jag kolla på 1 avsnitt av Glee och sedan sova!

"Remember when you had a crush on..." "SHUT UP,SHUT UP,SHUT UP..."

Närmare titt på mina julklappar? :)
¨
Xperia Ray black av pappa
¨
Tygarmband av Lovisa
¨
Pengar av alla
¨
Hjärthalsband av Amanda
¨
Silverörhängen av Amanda
¨
Thailand resa av mamma
¨
Ja, det var ungefär det jag fick :) Inte så mycket men jag är nöjd!

Turtles can't fly, I can't fly, therefore I am a turtle.

Inatt hade jag en härlig dröm, eller det var inte en dröm utan det har hänt på riktigt och det är ett lyckligt minne :)
¨
Det är ett julminne från när jag var liten.
Jag och mamma brukade alltid, varennda jul, kolla på min VHS-film Astrid Lindgrens Jul, den är med nästan alla hennes skapelser, om man kan säga så, Pippi, Ronja Rövadotter, Emil i Lönneberga och många fler, och till det åt vi alltid min favorit glass Kameleont, vilket fortfarande är en av mina favorit glassar, min favorit smak av dom 4, som det alltid har varit - choklad, sedan päron, vanlij och den jag nästan aldrig åt jordgubb. Sedan när DVDn kom så slutade vi med det, sorgligt nog, och jag har inte ätit Kameleont på ungefär 2,3 år eftersom den bara finns i Glassbilen och inte i någon affär. Men jag ska förbanne mig ha den snart!
¨

I saw a whale jump in your pool yesterday. Oh wait JK that was you.

Ingen uppdatering på ett par dagar nu. Har faktiskt tänkt blogga men det har inte blivit av.
Men idag har det varit en bra dag! :D
¨
Först var jag på katthemmet med mamma i nästan tre timmar, 08.30 - ca 11.45 och det var så fina katter där. Dom ''bästa'' var fem kattungar på 6 veckor, deras mamma hade gått bort så alla volontärer måste vara lite extra inne hos dom, fast dom äter kattmat och sånt så dom klarar sig på natten och när det inte är någon där, det var 1 hane och 4 honor, och sedan den andra urgulliga var en annan lite äldre kattunge, Larsson, en röd hane, som var väldigt gosig och den som jag vill ha (mamma med!) en gammal röd, han katt som hette Chabo men mamma vill att han ska heta Buddha, alltså om vi ska köpa honom, men jag tycker inte att han ser ut som en Buddha, isånnafall Chago eller nått sånt. Aja, vi får se om vi tingar/köper honom :)
Sedan kom jag hem, duschade, åt och sedan gick jag, pappa, Gimmi och Alice (vi har varit hundvakt åt Alice under natten till idag) hem till farmor där även Amanda var och så var vi där i några timmar sedan gick vi till faster och lämna Alice och även Gimmi fick stanna för faster ska träna med henne imorgon. Sedan kom v hem och när vi kom hem kolla vi lite på TV och sedan spela vi The Legend of Zelda Skyward Sword hela kvällen, det är ett riktigt beroendeframkallande spel det haha! Nej, nu ska jag kolla på första säsongen av Glee! :D
¨
¨
Om ni undrar vad jag fått i julklapp så har jag fått pengar, örhängen, Xperia Ray, halsband och armband, m.m. fick ju t.ex Thailand resan i julklapp av mamma. Kanske inte låter särskilt mycket men det var mycket pengar, Thailand och en ny mobil m.m. så jag är nöjd! :)

That awkward moment when you're scuba diving, and you see Adele rolling in the deep.

Har inte orkat blogga.. Har inte haft lust. Idag på dan har jag inte gjort ett skit, bara sovit och kollat på film. Och hållt på med datan såklart haha, men sen på eftermiddagen har det varit stressigt, var hos farmor och sedan krånglade bilen och bla, bla, bla. Snart ska jag kolla på en till film, vilken det blir vet jag inte, vet inte om jag orkar se någon ens.
¨
Imorgon är det julafto och jag har ingen julkänsla över huvud taget. Eller det kan komma lite julkänsla ibland, men för det mesta så ingen alls. Men det ska ändå bli jäkligt kul att gå till farmor, hela familjen är samlad (eller ja, på pappas sida), får julklappar, Kalle Anka, äta maaaaaassa mat och godis, dricka maaaaassa dricka och bara ha det trevligt och sedan på juldagen ska jag till mormor och morfar och göra om allt där! Den 26:e ska jag och mamma ÄNTLIGEN till katthemmet! Så min julhelg kommer bli välidgt bra :) Hoppas era också kommer bli det! Om jag inte hinner blogga imorgon så vill jag önska er alla en god jul!

Borta bra men hemma bäst.

Åh vad jag är trööött. Igår flög jag i öer tio timmar, åkte buss i över 2 timmar, åkte tåg i över en timma och jag däckade på kvällen och ändå har jag gått upp i tid till att gå till skolan. Okej hörs efter skolan!

JAG ÄR HEMMA!

Som ni kanske, eller ja har sett så har min blogg stått tom i 15 dagar nu och det är för att jag bhar varit i THAILAND :D Haha glömde säga till.. Men iallfall kom hem idag, så har knappt varit hemma en timme. Men snart kommer pappa och Gimmie och jag saknar dom så mycket! Vi hörs mer sen :D

Shit happens, I mean look at your face..

Okej, inte så jätte bra dag idag.. Började jäkligt bra men slutade i katastrof. Klarade kompletteringen galant, alla lektioner gick bra tills efter lunchen, har inte gjort klart SOn, så ska skicka in den till Janne idag, och så den absoluta katastrof lektionen - matten. Skulle göra prov, så gick in och gjorde det, fick världens hjärnsläpp kunde inte komma ihåg någonting, så jag fuskade, smsade Qui och frågade om svaren och har man världens otur så att när jag smsar Qui så sitter Christopher där, och ser att jag smsade henne och så efter så pratade han med oss, så alltså jag blev tagen med att fuska på matte provet. Han blev rätt besviken på mig och han ska mejla min mamma och det värsta han sa var att han skulle ta min mobil men han litade på mig tillräckligt mycket för att inte göra det.. Skit kul. Höll på att börja gråta, jag klarar inte av när vuxna skäller på mig, då börjar jag gråta. Kämpade som fan att det inte skulle rinna. Klarade det och så snäll som Christopher är så fick jag göra klart provet och jag klarade det, så det var tur! Nu ska jag äta och fixa allt inför Thailand.
¨
Har ingen jävla aning om hur jag ska berätta för mamma...

Waving to the security cameras when you enter a store.

¨
Nu mina kära läsare, så ska jag slappna av och avsluta helgen med lite movie time, nämnligen Rudolf med röda mulen! :D Det är ju snart jul så haha Nej, ska kolla på Aladdin Jafars Återkomst eftersom jag hittade ingen bra rudolf med röda mulen :(. Imorgon väntar en proppfull dag för mig, både i skolan och efter så jag ska ta och slappa lite i några timmar så hörs vi sen!
¨
Alla som vill ha chansen att vinna Justin Biebers parfym Someday, läs inlägget under detta :)

Svar på kommentar :)

Isabelle
omg tävling!!! vinn someday av justin bieber på denna blogg: touchedbybieber.blogg.se
du gillar väl justin bieber?;)
kram!!!
¨
Som jag skrev på din blogg så skulle jag verkligen vilja vara med i tävlingen, har velat ha Someday hur länge som helst, innan den kom ut men tävlingen avslutas den 10 December och då är jag i Thailand så jag kan inte vara med! Men alla ni som läser och skulle vilja vara med tryck HÄR! Plus att det är jätte bra för det är en novell där med så Isabelle, ska checka in din blogg och läsa! :D
Och som svar på din fråga : Jag älskar Justin Bieber haha ;)
Kram!

Some days it just don't work.

Huff, har precis kommmit hem från en jul konsert, skit tråkigt var det för det mesta och enda anledningen till att jag gick var för att Lovisa uppträdde med hennes kör och hon ville så gärna att jag skulle komma. Men dom var duktiga allihopa, bara det att jag inte gillar att gå på konserter, eller alltså såna konserter, men några låtar var jätte bra, specellt i slutet, såg Ebba H där, mitt bland allt folk uppe på scenen!
¨
Nej, nu ska jag plugga klart allt det sista! Speciellt matte!
¨
PS. Sätt på tvn på 4an klockan 20.00, min mentor Kersti (Bauer Birgersson) är med, pogrammet heter Slaget om Sverige!

Typing song lyrics into Google just to find out the name of the song.

Snart sitter jag där...
¨
Jag kan inte sova, så fort jag släcker lampan och lägger mig för att sova så börjar jag tänka på en massa saker, eller ja en massa - 2 saker för att vara exakt, Thailand och skolan. Jag är lite nervös inför att åka till Thailand, men det jag längtar, jag är nervös för matte provet imorogn, har inte haft jätte lång tid på mig att plugga, jag är nervös inför allt just nu, allt med skolan och allt med Thailand. På dagarna känner jag inte så, då är allt lugnt men så fort jag släcker lampan så kommer tankarna och oron fram och gör så att jag inte kan sova.. Flygresan känns dock okej, är inte rädd för att flyga, tvärtom jag älskar det. Jag tror bara jag kommer ha rätt tråkigt under dom 11 timmarna som det tar att flyga. Hoppas dom visar mer än 2 filmer haha.. Måste ladda min Ipod Shuffle med låtar också, har bara typ 16 låtar än så länge. Men det fixar jag imorgon. Tar inte så lång tid. Nej, nu ska jag försöka sova, går det inte kan jag ligga och lyssna på min Ipod tills jag somnar.. Godnatt!
¨
Och till alla mina vänner som läser detta : Om ni inte är i skolan på måndag så kommer jag hata er. Bryr mig inte om ni så har 40 graders feber och kräks hela tiden eller har världens värk någonstans, just be there, okay? Good.

Sorry, I can't today.. My sister's friend's mother's grandpa's brother's grandson's uncle's fish died. It was very tragic.

Justin Bieber, killen alla skriver om..♥
¨
Nu vill jag berätta om två underbara Justin Bieber noveller, nämnligen http://bieberword.blogg.se/ och http://biebertime.blogg.se/! Dom två är mina absoluta favorit novller, någonsin! Dom får en att gråta (jag har seriöst fått tårar i ögonen och börjat gråta av dom två), skratta, le genom hela kapitlet, vara advensjuk, ja allting! Och dom som skriver dom är otroligt duktiga på att skriva och få allt att gå ihop. jag lovar om ni läser någon av dessa, kommer ni inte ångra er! Jag är så glad att jag hittade dom!
¨
Om bieberword.blogg.se :
Johanna, som hon som skriver heter, har gjort några noveller och den som hon håller på med nu är snart slut ( :( ) men det kommer en ny efter den! Den som hon håller på med nu heter ''The Girl Next Door'', som handlar om Hayley Ashdown som har svårt och lita på folk, hennes stora passion är basket, hennes bästa vän heter Wella och när hon var liten var hon bästa vän med Justin (Bieber) och Ally, men sedan flyttar dom och när Justin kommer tillbaka till Stratford (staden där dom bor) så ändras allting.
Jag älskar hur man känner allt Hayley känner när man läser det, och novellen är bara helt underbar. Jag älskar den! Går in hela tiden för att se om något nytt kapitel kommit haha :)
¨
Om biebertime.blogg.se :
Cassie som skriver den här är också precis som Johanna helt underbar på att skriva noveller. Den hon håller på med just nu är hennes första, och den är riktigt bra. Det är en av de första jag läste och jag har följt den sen den startade och den har varit på min topp 5 lista hela tiden. Cassie är också en av ägarna till Sveriges största Justin Bieber blogg justindrewbieber.blogg.se!
Novellen heter ''His world through my point of view'' och handlar om 17-åriga Joselyn Chandler och blir vän med Ryan Butler och Chaz Somers (Justins bästa vänner i novellen och på riktigt) och deras vänskap leder till något hon aldrig vågat drömma om!
Jag vet inte vad jag skulle göra om Cassie helt plötsligt skulle lägga ner novellen, skulle nog börja gråta för att jag älskar den så mycket! När det är sorligt är det verkligen sorgligt och när det är roligt kan man sitta och skratta hur länge som helst! Den här bloggen är en av anledningarna till att jag började läsa JB noveller, så tack så mycket Cassie!
¨
Och både Cassie och Johanna, ni ska vara stolta av det ni skriver för det är helt underbart och jag vet inte vad jag skulle läsa om det inte var för er två! Keep up the good work girls!

Nothing holds you back more than your own insecurities.

Haha det är så roligt att blogga när man har en ny och fin design! Jag har seriöst humörsvägningar.. När jag kollade på Min stora feta grekiska semester så var jag typ deppig och irriterad och nu kollar jag på Berättelsen om Narnia : Prins Caspian och är glad och ''normal'' igen. Man är ju normal haha.. Aja ska fortsätta kolla, snart ska jag och pappa äta god mat - kött, potatis och gulsås! Älskar det!
¨
Update : Alla ni kanske inte vet vad ''gulsås'' är, men det är Bearneisesås! Fattar ni, den är ju gul? ;) Jag sa så när jag var liten, och jag inte visste vad den hette, okej jag skulle inte kunna uttala det då heller men aa haha ni fattar, och nu så har det fastnat. Jag säger alltid gulsås hemma, men ibland säger jag bearneisesås när folk som inte vet vad jag menar med gulsås ;) Men ialllafall gulsås = Bearneisesås!

If People Could Read Minds, And Two People Were Reading Eachother's Minds, Wouldn't They Just Be Reading Their Own Minds? Mind = Blown.

¨
Just nu kollar jag på Min stora feta grekiska semester och jag känner mig preics som Georgia gör i början av filmen, sur på allt. Vet inte varför.. Orkar bara inte.. Thailand snäll kom och rädda mig...

Svar på kommentar :)

Anonym
Hej! Har börjat på en ny novell om Justin bieber plus en helt ny snygg bloggdesign du hittar den här http://perfectbieber.blogg.se/
Kram :D <3
¨
Hej på dig! Perfekt jag som älskar att läsa JB noveller! :D Ska kolla in den direkt! Kram! :)

BieberFact: Justin has his own Google, it's called BieberGoogle.com.

Justin har 15.000.000+ följare på Twitter! Den enda som har fler är Lady Gaga som har 16.000.000+ följare.
¨
Roligt att man var tvungen att vakna tidigt idag för att några var här och kollade på lägenheten klockan 11 på morgonen.. Jag tror dom kommer ta den, dom verkade gilla den och så hoppas jag även att dom tar den eftersom det är så jobbigt när en massa människor ska komma och kolla på ens lägenhet. Man måste städa och blää, har faktiskt bäddat sängen själv idag och det gick super! Det enda jag suger på är att lägga in täcket och kudden i fodralen-grejerna.
¨
Idag måste jag plugga, ska nog göra det snart för på måndag så har jag matte prov + komplettering, SO ska vara klar, svenskan ska vara klar, mitt bälte från slöjden ska vara klart, engelska prov kanske jag ska ha och aa maaaassa! Så bäst att börja snart, för ikväll ska jag, pappa och amanda handla och sedan eftersom det är lördag så ska vi äta nått gott!
¨
Okidoki vi hörs senare! :)

Jag har hittat den jag vill ha! :)

Ja, jag har hittat den designen jag vill ha! Visst är den fin?! :D Så nu, ända tills jag ändrar mig, kommer jag ha den här på min blogg :) Hoppas ni gillar den!
¨
OBS. Jag har inte gjort något med designen, eller skapat den (kan inget sånt, fattar nada med alla koder och bokstäver m.m.) utan jag hittade den här : http://www.designadinblogg.se/gratisdesign/, gå in där om ni vill ha en fin design finns hur många som helst!
¨
Ps. Som ni kanske ser så har jag även lagt in så att det ''snöar'' på min blogg! :D Det är ju jul snart!

That awkward moment when Santa has the same wrapping paper as your mom.

Åh wohoo så kul det är att spendera fredagen med min syster medans pappa är och hämtar bilen! Hon sitter bredvid mig och kritiserar allt jag gör, som för en stund sen, jag satte på en låt som jag kan vartenda ord till, men sjunger tyst och har hög volym så man hör mig knappt, ändå kan jag tydligen inte låten och sjunger falskt! Är det inte lustigt? Och så frågade hon mig om jag har hårspej hemma, men det har jag inte för jag använder inte det, men jag har ju vax och hon ville låna men det går inte för jag måste spara den till Thailand och då blir hon ju inte lite sur på mig och säger att jag är skitsur. Så kul det är att spendera fredagen såhär! OBS. Grov sarkasm.
¨
Nej, nu skiter jag i henne och kollar på Vampire Diaries som går på TV nu, varje fredag klockan 19.00!

Det är inte nödvändigt att vara lycklig för att skapa lycka.

¨
Fredag idag! Så skönt :D Men tyvärr måste jag plugga idag. Faaast jag är inte helt 100 på om det kommer hända haha! har ju hela lördagen på mig imrogn och jag är rätt trött. Nää, vi får se antingen pluggar jag bara imorgon eller lite senare och imorgon. Just nu kollar jag på Family Guy men det är rätt tråkigt så ska kanske kolla på en film? Nej, ska nog bara byta porgram ^^

åhhhhhhhhh

Åhh jag älskar den här designen men jag kan inte ha den... </3 Det går bara om rubriken är kort, är den lång så hamnar den över kommentarerna, och jag har haft en sån design förut och det är så jävla jobbigt, tar 100 år för att hitta en bra design... Åhhhhhhh!

The awkward moment when you think your falling and have a spaz attack in your sleep.

Haha är inte den här bilden söt? Den får mig alltid att skratta :)
¨
Rätt skön dag idag i skolan faktiskt, NO provet gick ganska bra, hoppas jag klarar det! Eller jo, jag vet att jag kommer få minst G men jag hoppas på VG! Imorgon om jag vill så får jag göra engelska provet, men liksom jag fick reda på vad jag skulle kunna idag och ska göra det imorgon? Visserligen brukar engelska proven vara ganska lätta, och jag brukar inte plugga till dom och ändå få VG+ eftersom jag jobbar verkligen på lektionerna (engelska är faktiskt mitt favorit ämne) men vi får se, annars får jag göra det på måndag men då har jag matte prov + komplettering..
¨
Aja SO och SV är jag snart klar med, NO behöver jag inte göra mer eftersom vi hade provet idag, Engelska och sen är det inget mer. Inte så svårt kanske! Okej nu ska jag fortsätta vara en plugghäst! ;)
¨
Ville bara säga att designen är inte klar, jag ska inte ha den här men har inte haft tid att fixa e ny! Men den kommer förhoppningsvis innan Thailand!