Awkward

Har just nu en massa på g här! Eller ja, en sak haha.. Ska börja kolla på Awkward, någon som har sett den serien? Jag har sett det mesta av första säsongen (tror jag det var) men sen missade jag en massa och så ville jag inte kolla, men jag gillade den så nu ska jag kolla om från början! (För er som undrar så på samma sida där jag kollar alla mina serier! Helt säkert där!). Om ni inte fattar så tryck bara där det är understruket. 
¨
Klockan är bara 21 medans jag var helt inställd på att klockan var 23. Så  vet inte vad jag ska göra, kolla på Animal Planet förmodligen. Okej, ska kolla på TV sedan Awkward så godnaaatt!

Helg!

Denna vecka har gått skit fort, verkligen. Men jag har haft kul som sagt :) Ni är säkert inte alls intresserade om vad jag gjorde i skolan så jag skiter i det ;) Fast läxförhöret gick super bra iallafall! :D Kunde allt! 
¨
Så nu sitter jag, ensam hemma med Gimmie, och är skit hungrig. Väntar på att mamma och pappa ska komma tillbaka, dom är och köper varsin väckarklocka till mig (haha) och efter det ska jag och mamma äta. Och jag är så jävla huuuuuungrig. Och när jag är hungrig = mitt humör = skit irriterad på allt. 
¨
Nej. nu orkar jag inte skriva mer, är för hungrig och jag skriver fel hela tiden och det är skit irriterande. Hejdå!

I really don't have time for people who don't find me hilarious.

har haft en jätte bra dag! :D Haft sköna lektioner, 4 st, och såklart så har jag sköna polare! ;D Har varit med Bea, Jennifer, Johanna, Melinda, Julia och Regina hela dagen, även såklart med resten av klassen också mycket men det är lite jobbigt att vara jätte många hela tiden men aa. Iallafall, som sagt skoldagen var skön!
¨
På väg hem hade jag jätte kul med Bea och Jennifer! :D Vi gick först till tågstationen men det var 1 timme kvar tills Beas tåg skulle komma så vi gick ner till McDonalds och åt glass, där träffade jag även Lidia och guuud vad jag har saknat henne! ♥  Iallafall sedan gick vi tillbaka till tågstationen, var där lite sedan skildes vi åt! Men vi hade jätte kul och pratade och skrattade och allt! :) Kanske inte låter så kul haha men det var det! 
¨
Nu är jag iaf lite trött så jag ska ta och kolla på TV och vänta på att Qui ska ringa mig! Byeee!

Bra dag!

Jag har varit väldigt flitig idag! :D Efter senaste inlägget (ej födelsedags inläggen) så hade jag väldigt tråkigt så jag och mamma gick hem till Leila, min mammas bästa vän, för hennes bror och hans fru har skaffat en liten tax valp! Dom har alltid haft taxar, 2 st, Lukas och Börje men för några månader sedan dog Lukas (han blev ca 12-13 år och Börje som lever är 12-13 år ungefär) så dom har skaffat en ny liten tax - Linus! Han är bara 9 veckor och han var så söööt! Han var jätte liten med jätte stora öron och tassar! ^^ 
¨
Iallafall, vi var där någon timma (jag, mamma och pappa, vi träffade pappa på vägen dit) och sedan gick vi hem, jag o mamma till oss och pappa till sig, och efter det åt jag och mamma glass och mamma kollade på Dallas medans jag höll på med datan och småkollade, sedan kollade vi på TV och vid halv 11 så gick jag in i mitt rum och mamma gick och la sig, och så gjorde jag klart matten! :D Nu ligger jag t.o.m före! Matten just nu är väldigt enkel så det är roligt just nu! Snart blir det väll svårare.. Men jag kommer inte ha någon algebra alls! Vilket jag ääääälskar för jag hatar algebra! 
¨
Så, jag har haft en väldigt bra dag idag! :D Både under och efter skolan! Det är skönt med sånna här dagar :) 
Imorogn är det torsdag och jag börjar 09.45 (♥) och slutar runt halv 3 och jag tror att jag och Bea ska äta på McDonalds istället för i skolan för det var minestronesoppa och det är inte särksilt gott! Ska bli gott, jag älskar donken! ;) 
¨
Aja, ska lyssna klart på One DIrection skivan (på spotify) och sedan sova så godnatt! :D

Happy Birthday to The King of Pop! ♥

¨
Happy BIrthday to The King of Pop, Michael Jackson! ♥ 

Happy Birthday Liam! ♥

¨
Happy Birthday Liam! ♥♥
Grattis på födelsedagen Liam James Payne! :) ♥♥
¨
Idag fyller Liam från One Direction 19 år! ^^ Bredvid honom är hans flickvän Danielle Peazer! ♥

Hola mis amigas!


Min nya profil bild på facebook :) Hatar mina naglar på bilden..... </3
¨
Onsdag idag, känns som torsdag.. Bara 2 dagar kvar i skolan för denna vecka :) Har haft en skön dag, även fast den sista lektionen är en 3 timmars lång lektion med Vård och Omsorg, så var det rätt skön dag. Haha vi fick lära oss att bädda sängar på rätt sätt.. 
¨
Så, har precis ätit och kollar på My name is Earl, men det är ett jätte gammalt avsnitt så ska byta kanal så fort jag bloggat klart ;) 
¨
Så imorgon, torsdag (på lördag är det 1 September!) och jag börjar 09.45! ♥♥♥♥ Slutar runt halv 3 också så det kommer vara en bra dag förhoppningsvis :) Har matte men annars är det väll okej.. 
¨
Herråå!

Justin Bieber vs One Direction



¨
Vet ni vad jag hatar?! Alla dessa ''tävlingar'' mellan Justin Bieber och One Direction som Beliebers eller Directioners gör. Det pågår en just nu mellan dom, eller ja säkert flera men en stor just nu. Jag kan inte vara med i såna tävlingar. Jag älskar båda. Jag älskar båda lika mycket, vad jag än säger. Jag har stunder där jag tycker att 1D är bättre och sedan tvärtom, men jag älskar båda lika mycket.
¨
Men vet ni vad jag hatar ännu mer?! När någon säger att man inte kan vara både Directioner och Belieber. Bitches. Det kan man visste, jag är det. Och såna som säger att är man directioner så hatar man automatiskt beliebers och är man belieber så hatar man automatiskt directioners, det komiska är att det handlar inte om JB eller 1D då, utan själva fandomsen. Så jag är båda, ska jag hata mig själv då?! Nej. Jag tillhör båda familjerna, liksom många andra. Jag hatar dom som säger så. 
¨
Ni som inte är beliebers eller directioners eller har såna på Twitter, eller ja, har fandoms på twitter vet inte vad jag snackar om, inte helt, men ni som vet, ni fattar. Fast läs inte ens min blogg om du tycker som dom. Alltså hat grejerna. Då vill jag inte ha dig här, bye bye! 
¨
Är det en gala t.ex mtv music awards och 1D och JB är i samma katergori så röstar jag inte eller så gör jag varannan dag JB och varannan dag 1D haha.. 
¨
Okej, störde mig på det där men nu har jag fått ut det! Okej, så som sagt är du en av dom som säger att directioners och beliebers måste hata varandra, hatar jag dig. Känn dig hatad! Okej jag skojar, men jag hatar dig. Okej byeeee! 

2 månader och 2 veckor!

Hallå där blåbär! Tänkte be om ursäkt för den dåliga bloggningen men ni kanske är trötta på att läsa det.. Har ju bara tid att blogga på nätterna hehe. Jag hoppas ni alla har det bra i skolan, jag har lite läxor och uppgifter och sådant redan men allt går finfint. Jag har väldigt bra sällskap på lektionerna och rasterna som gör allt roligare! :) Jag hoppas alla mina vänner gillar sina nya klasser och har hittat någon/några bra personer att vara med! Kom ihåg att inte haka upp er vid 1 eller 2, lär känna nya och fler! Jag har nu lärt mig att det kan vara väldigt bra och roligt att lära känna nya människor som man kan ha kul med! ;) 
¨
Känns som om jag hakat upp mig mycket vid skolan de senaste veckorna, eller senaste veckan och det kanske inte är det ni riktigt vill läsa om, ni kanske som jag är väldigt skoltrötta, men jag är ledsen, det är det största som pågår i mitt liv just nu. Hmm.. Något ej skolreleterat i mitt liv.. Jag var nere på stan med mamma idag! :) För att köpa skolgrejer haha... Nej ledsen ni får nöja er med lite skola i detta inlägg! 
¨
Jag skulle vääldigt gärna gå och hälsa på Stålfors denna vecka. Min gamla skola alltså. Jag saknar faktiskt lärarna.. Och allt med stålfors faktiskt, klassen och ja, allt. Hoppas någon vill följa med mig dit, vill inte gå själv...! Nä men jag drar nog med mig någon! Hoppas någon slutar tidigt på torsdagar och fredagar för det för jaaaag! :D 
¨
Aja, jag ska gå och måla naglarna och lägga fram kläder tills imorgon! Godnatt! ^^
¨
PS. Just ja, haha rubriken kanske ni undrar över? ;) Nej, det är inte att jag haft ett förhållande i 2 månader och 2 veckor utan det är så länge det är kvar tills min födelsedag haha! Ni som känner mig och läst bloggen länge vet att jag ääälskar att fylla år! Men det är ungefär så länge kvar, mer eller mindre! Längtar!!! ^^

Yayy :)

Ni vet ju hur jag då och då klagar över att jag inte har så många 1D noveller att läsa? Jag har bara 1 jag verkligen gillar och så 1 som är okej, men nu har jag hittat 2 st till! ^^  OneDirectionerNovell och ThatDreamStory!
¨
Dom flesta 1D noveller jag läser så är Niall huvudroll i, och det är dom jag gillar att läsa mest, mest eftersom han är min favorit, och 1 av de 2 jag läst länge och Thatdreamstory så är Niall huvudroll i men inte i OneDirectionerNovell! (I den andra jag läst länge så handlar det mest om Liam, men den är ine så bra längre..) Där så har Niall faktiskt inte så stor roll, inte än iallafall. Det handlar mest om Louis, Harry, Liam och så icke One Direction människor (haha). Zayn och Niall har inte stora roller alls typ, jag vet inte om det kommer ändras men det gör mig faktiskt inget för den är skit bra iallafall! Båda som jag länkat här är as bra! Såklart är dom som handlar om Niall bäst haha! ;) Men thatdreamstory kan väldigt mycket kunna bli en av mina favorit noveller! Den är väldigt bra! 
¨
Så läs dom gärna, dom är as bra läs också denna (Niall) och denna (Liam), de är de 2 jag läst länge. Läs även den förstas andra noveller också, dom är också as bra! :) OBS, tar ni bort i slutet där det står ''english'' på den andra (den om Liam) så kommer dialogerna vara på svenska om ni vill ha det!
¨
Vet ni bra noveller, gärna om One Direction (då helst Niall) eller Justin Bieber så kommentera gärna! :)

Det mysiga halvåret kommer..

Sitter just nu och myser med datan och TVn i en nyinköpt filt (så jävla mysig och skön) och ett par nyinköpta mys strumpor, även dom mysiga och sköna! Lite tidigt kanske ni säger, hösten är inte riktigt här än, men jag har redan släppt sommaren, jag har insett att jag haft på mig mina sista shorts för iår och nu kommer hösten.  Snart även vintern! Är det bara jag som längtar efter hösten & vintern? Såklart inte efter kylan men höst och vinter är så mysiga och sköna. Jag älskar alla årstiderna, men det är något speciellt med detta halvår. Och julen! Åh vad jag längtar till julen. 
¨
Jag är faktiskt lite glad över att hösten och vintern kommer. Fast jag ser inte fram emot kylan och regnet. Det kan väll inte bara vara jag? :) Aja, nu ska jag mysa vidare! Hejdå!

Gillar ni designen?

Jag vet inte om jag gillar den, ine bilderna och det är lite fel färger och sånt.. Men jag letar efter bättre så denna får duga ett litet tag, jag avr trött på hur bred den förra var, det var irriterande! Vi får se hur länge jag har den här.. 
¨
Som sagt förut, vet ni någon cool design (inget rosa!!) så kommentera eller mejla mig på [email protected]! :) Vill verkligen ha en jag är nöjd med! 
¨
Kan ni inte se den nya designen tryck på F5!

Kill 'em with kindness.

 Skjuut miiig, vet ni?! Först slutade jag 12.40 på tisdagar, sedan ändrade dom till 12.50 och nu?! 15.20. Så kul. Och vet ni vad?! Vet ni hur lång den lektionen är är?! Jag har Vård & Omsorg som är 3 timmar lång. EN ENDA lektion som är 3 TIMMAR lång! Uuuuuuuuusch. Döda mig....
¨
Aja, så dagen idag har varit rolig! :) Roliga lektioner har det varit! Och jag är så glaad över at vi har läxa till på fredag  på ord och jag kan dom redan! ^^ Hihi det flesta av er kan nog inte dom orden, inte någon av dom! ^^ Haha jag är så stolt över att jag kan dom! Farmakologi, Patologi, Remiss, Anatomi etc. etc! :) 
¨
Okej, jag tror jag ska till ÖB snart (blää, hatar ÖB, det luktar äckligt och är äckligt.) Men jag kommer få godis så jag ska med. Suck, vad gör jag inte för godis? Skulle förmodligen hoppa in i en främlings bil om han erbjöd mig godis........ BYYYEE!

Bloggdesign sökes!

Om ni vet någon snygg bloggdesing (såklart till blogg.se) så kommentera eller hör av er till [email protected]
¨
Jag vill inte ha någonting med rosa eller lila. Det ska vara någon cool, snygg design, lite tuff. Om ni förstår vad jag menar, inge ljusa färger, hjärtan eller något sånt, gärna något med kanske döskallar. Inte för mörk heller såklart, den ska vara bara lite cool för på alla sidor finns det bara massa rosa och det vill jag verkligen inte ha! 
¨
Om ni vet någon, gratis, tänker inte betala för någon design, cool, snygg design så hör av er! :) 

Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar..

Sitter och lyssnar på Markoolio haha ;) Jag orkar inte mer heter låten jag lyssnar på just nu! Kan känna igen mig väldigt mycket i låten, om man bara byter ut armén mot en annan sak.. Jag har alltid älskat Markoolio, jag var helt galen i honom när jag var liten! Han var min stora idol haha! Jag tycker fortfarnade att han är bra, inte alla låtar utan dom jag lyssnade mest på när jag var liten! Jag bytte alltid idol när jag var liten, men Markoolio fanns alltid där (visste ni att jag hade en Elvis tid? Jag lyssnade bara på elvis låtar haha, sen hade jag en Per Gessle tid också!) Ja, jag gillade många olika låtar när jag var liten! :) Jag älskar att hitta gamla CD skivor jag gjorde från mär jag var liten med alla mina dåvarande favoritlåtar, jag gillar fortfarande dom flesta! Beror nog mycket på nostalagi men dom är sköna! ;)
¨
Aja, ska fortsätta packa nu, tog en lite väl lång paus haha! Så jäkla tråkigt att packa..! Herrååå!

Söndag

Så, söndag idag, slut på veckan, slut på helgen. Imorgon är det skola igen.. Jag vill inte ens gå till skolan, men fan jag måste. Jag börjar 08.30 och jag tror jag slutar mellan 2-3 imorgon. 
¨
Just nu kollar jag på filmen Honey och pappa är ute i skogen med hundarna. Jag måste packa väskan, ska ju till mamma idag. Känns som om jag inte har träffat henne på typ en vecka, men jag träffade henneeeee, nja det var nog kanske nästan en vecka sen? Kommer inte ihåg.. 
¨
Aja, ska kolla klart på filmen sedan packa och så ikväll ska jag plugga! Måste lära mig orden och göra klart uppgifterna! Hejdååå!

Skavlan!

Någon som såg Justin Bieber hos Skavlan idag? :D Såklart gjorde jag det (Kan inte fatta att jag ska se honom live om ca 8 månader!! ^^), jag sa att jag inte skulle det för jag hade redan sett det, men det var en ny så jag hade inte sett den så såklart kollade jag! Helt ärligt skulle jag nog ändå ha kollat fast jag redan sett det! ;) Pappa erkände äntligen att han sjunger bra! Och mamma skickade något sms om att han var bra, jag vet även att min mormor och morfar satt och kollade på det hemma haha! Mormor kommer säkert ringa mig imorgon och berätta vad hon tyckte! ;) 
¨
Så vad har ni gjort idag? :) Själv har jag varit hundvakt (är hundvakt) medans pappa var på någon motorcykel grej, vi har nämnligen Alice, min fasters hund, idag! Har haft henne sen igår och vi ska ha henne till imorgon. Jag sov typ till 11, låg i sängen tills 12, sedan har jag mest gosat med hundarna! :D Nu kollar vi på Sommarkrysset och väntar på att Iron Man 2 ska börja, vilket det gör om ca 5 min!
¨
Godnatt på er! ^^

Iron Man

Äntligen helg, eller vad säger ni? :D Även fast jag haft en väldigt bra vecka i skolan så är det skönt med helg! Att få sova hur länge man vill, även fast det bara är för 2 dagar :) 
¨
Tyvärr så har plugget i skolan redan börjat, har 2 läxor. Eller en är bara läxförhör, några speciella ord man ska kunna, t.ex Farmakologi, Patologi och sånt. Det är tills nästa vecka och sen har vi bara uppgifter att göra till v.36 så det är inga jobbiga grejer. 
¨
Vi fick göra en rätt rolig grej på Vård & Omsorgen idag, vi skulle lösa ett mord! Inget riktigt mord såklart haha. Vi fick lappar så skulle vi se om vi kunde lösa mordet och det kunde vi! :D Det var intressant haha, Lotta sa att hon märkte att många av oss kollade på kriminalserier.. :P
¨
Just nu kollar jag på Iron Man med pappa, jag har inte sett den förut men den verkar bra! Fast just nu är det nyheter (Anders Breivik fick visst 21 års fängelse, jävligt bra. Fast det borde nästan vara mer.).
¨
Okej, godnatt på er! :D

Fredag! ♥

Äntligen är det fredag och efter skolan så är det helg! Går till 3 imorgon har jag för mig, börjar 08.30 iallafall. Det gör jag varje dag förurom onsdagar då jag börjar 9.
¨
Ledsen att jag inte bloggat sen i tisdags men har inte orkat. Har vait med Qui iallafall, tror det var i tisdags för igår mådde jag itne så bra eftersom jag har varit så stressad i ca 4 dagar så jag var utmattad så jag gick t.o.m och la mig klockan 10, så jäkla skönt. Nu idag är jag iallafall utvilad och det känns mycket bättre! :) Men ska sova halv 12 idag för kollar på P.S. I love you och den slutar då. 
¨
Hade lektioner idag och allt har gått fint! :) Har fått reda på att Naturvetenskap och NO är samma sak. Haha.. Jag visste att det var något liknande men det är ju typ nästan exakt samma sak.. 
¨
Okej sa kolla, sedan bums i säng! Ska cykla till skolan imorgon för första gången haha ;) Godnatt! 

Sov dags!

Ska bara skriva detta sedan ska jag faktiskt sova! :) Eller ska jag, klockan ät 11 kom jag precis på.. Men jag är så stressad hela tiden, jag behöver inte ens vara det men jag är det. Jag känner den hela tiden, jag är alldeles stressad över tider och skola. Skolan är nämnligen det enda som varit i mitt huvud dom senaste 3-4 dygnen och tider gör mig så stressad. Det känns bättre när jag väl är i skolan. Men jag har kommit på, tyvärr, att jag kommer ha det stressigt i 3 år nu och egentligen är jag så skoltrött så jag vill bara spy men jag kämpar.. Det är bara 3 år (suck) kvar.. 
¨
Ska iallafall upp 07.30 imorgon för ska duscha och så börjar jag 09.30. Måste komma ihåg att ta tid imorgon till skolan för jag har glömt bort att göra det. Aja, hoppas det blir en bra dag imorgon, Parken Zoo och korttagning är det som står på schemat, tills ca 14! 
¨
Godnatt! :)

Parken Zoo

Jag vet inte varför jag var så nervös imorse, jag har haft en rolig dag! Jag och Beatrice (en tjej i min klass), nervositeten har typ börjat släppa så vi sitter bredvid varandra på alla lektioner (vi är bara i ett klassrum och man har inga bestämda platser men alla sätter sig typ på samma ställe hela tiden) och man kan prata med hela klassen. T.ex idag hade vi någon tipspromenad runt i hela skolan och blev indelade i grupepr och jag var med Sofia L, Rasmus, en tjej vars namn jag inte riktigt kommer ihåg och Julia och det var inte alls pinsamt mellan oss! Vi kanske var tysta mycket men det är ju för att vi inte känner varandra men vi pratade iallafall! :) Jodå, jag börjar gilla min nya klass! Och min skola och mina lärare, allting är ganska skönt och bra just nu! :) Haha Ali tyckte min väska nya skolväska var fin, han sa det typ 2 gånger.. xd 
¨
Jag kan nästan namnen på alla, dom jag inte kan det är dom med lite annorlunda namn men det lär jag mig snart! Vi hade någon namnlek idag och vi ska ha det imorgon bitti, sedan så ska vi ta fotona till våra passerkort och vet ni vad vi ska göra efter det? Jo vi ska till Parken Zoo och kolla på djuren och lära känna varandra haha.. Inte mig emot jag älskar att kolla på djuren men ja, vi får se hur det går haha! 
¨
Jag hoppas alla mina vänner gillar sina nya klasser och att det går bra för dom, allihopa! :D Kommentera eller skicka gärna sms på hur det går för er, jag är nyfiken! ^^ Och självklart hoppas jag att det går bra för alla i skolan, inte bara mina vänner, utan alla som jag inte känner heller! ;) 
¨
Nej, nu ska jag slappa framför TVn, jag är utmattad! Somnade hemma hos Amanda haha.. 

Andra dagen..

Bild på rinman på rinmans hemsida haha..
¨
Ärligt talat så är jag fortfarande rätt nervös.. över andra dagen. Jag vet inte alls vad vi ska göra, men det är mest att vara ensam eller tappa bort mig som gör mig nervös. Som tur är är vi bara i skolan 3 timmar imorgon..
¨
På torsdag börjar vi ha riktiga lektioner.. Jag tror vi börjar med Vård-och Omsorgs arbete vilket jag tycker låter väldigt intressant! Jag har 3 nya ämnen, Vård-och Omsorgsarbete, Naturkunskap och Medicin 1. Jag tycker alla 3 låter väldigt intressanta! På onsdag ska vi ta kort till våra passerkort.. Om ni inte vet vad det är så använder man det för att komma in i skolan. 
¨
Jag längtar iallafall väldigt mycket tills om några månader, då man vant sig vid skolan, börjar hitta, och börjar lära känna klassen och man vet vilka man ska vara med utan att vara rädd för att vara ensam. Det längtar jag verkligen efter. Gör inte ni? När man börjar känna sig lite mer hemma. Ni vet nog vad jag menar, även fast ni kanske redan har kompisar i klassen.
¨
Okej, nu ska jag fixa klart min väska och allt sedan kolla lite på TV eller hålla på med datan sedan bums i säng! Börjar kl.10 imorgon! :) Godnatt!

Första dagen avklarad!

Då var första dagen på gymnasiet avklarad! :D Gud vad nervös jag var hela natten och morgonen! Men det gick faktiskt bra hela dagen, vet inte riktigt vad jag tycker om helheten av min klass men dom flesta verkar snälla! 4 killar går i min klass, jag trodde det skulle vara 1 eller 2! På lunchen satt jag med 4 tjejer - Beatrice, Lina, Michaela och Alexandra! Just ja, jag känner ingen i min klass, vet bara vem Ali är för han gick i min parallell klass i Björktorp och sedan en annan kille Karl hette han, honom har jag sett förut. Slutade iallafall vid 12 och nu är  klockan 2 och vid 4 ska jag vara med Qui och Michalea! :) 
¨
Okej, ska kolla på Ellen Show nu hejdååå! 

A few more hours..

Om ca 9 timmar sitter jag i skolan.. Om 9 timmar börjar jag officiellt första året på gymnasiet, första ring. Nervös - Check, exalterad - check, berg-och dalbana av känslor - check. Skönt iallafall att dom första 3-4 dagarna kommer man typ inte ha lektioner. Men ajg är väldigt nervös över att jag inte ens vet vilken klass jag kommer gå i, A, B eller vad man nu går i.. Jag vet ingenting. Men det kan man ju fråga någon. Aja, det löser sig.. Nu vill jag inte börja tänka läskiga tankar.. 
¨
För första gången på hela sommarlovet, och säkert innan det, ska jag gå och lägga mig klockan 12. Då får jag iallafall minst 7 timmars sömn. Och klockan är 12 om exakt 15 minuter så ska kolla allt jag behöver sedan bums i säng! Och med detta sagt, så säger jag godnatt! 

Jag vill inteee.....

Usch, jag vill inte börja på gymnasiet, jag känner mig helt inte redo för att börja, IMORGON!! Imorgon!!! Jag vill börja, men nej jag vill inte! Fast jag vill.. Men ändå inte... Ahh.. Någon där ute som kanske förstår hur jag menar haha..?
¨
Såklart vill jag börja gymnasiet, det känns som om det kommer bli bra, för det är liksom ämnen man är intresserad av, ingen slöjd eller något sånt där jobbigt, och alla eleverna (förhoppningsvis) är intresserade av dom ämnena! Så man kan ju kanske komma bättre överens med typ alla eftersom man har liknande intressen? Men jag vill inte plugga, det är det! Jag vill inte ha jobbiga ämnen, t.ex matte, men jag vill inte plugga helt enkelt. Det är så jobbigt för man måste ha bra betyg så man får bra poäng när man slutar skolan = bättre jobb, lättare att få jobb etc. Och så kommer vi inte ha G, VG, MVG längre utan A, B,C, D, E, F! Och vi hade inte det i 9an så jag vet inte alls hur det funkar men det låter jätte svårt?! Om man missar 1 enda grej på t.ex C men alla andra grejer är A då får du typ B eller C. Det är typ så alla lärare har förklarat det?! Och det låter jätte jobbigt! :( Men det kanske bara är jag som får det att låta svårare än vad det är? Jag vet inte.. Jag vet ingenting om hur det är att gå på gymnasiet, och Rinman, skolan jag ska gå på, är ju jätte stor! Jag vet inte hur jag ska kunna hitta! Jag kan inte ens hitta till matsalen! Aulan kan jag hitta till, tack och lov! Det är bara in i huvudentrén (den vid trapporna), ta vänster så är det trappor och så gå allra högst upp så är den där. 
¨
Usch, vad jag är nervös nu, jag var inte alls nervös för några vecor sedan, som ni kanske kommer ihåg, men precis som jag sa då så är jag nervös nu dagen innan och jag kommer vara jätte nervös imorgon bitti och inatt! Men jag vet att det kommer gå bra, vad är det värsta som kan hända? Bara man är där i tid, lyssnar och inte sitter i mitten, utan på sidan så man slipper tränga sig förbi alla, så kommer det gå bra! Jag kommer vara hemma hos pappa nu denna vecka, och jag börjar 08.30 så jag ska gå hemifrån 07.45! Jag ska vara där i god tid! det är det bästa man kan göra, inte komma försent. För tänk om din klass redan gått till klassrummet och du har ingen aning om din klass har ropats upp eller vart klassrummet är! Jag skulle få panik då haha.. 
¨
Aja, jag vet att det kommer gå bra, det är bara jag som är nervös och börjar tänka på allt det dåliga, allt kommer lös sig snabbt, det är jag säker på! :) Som jag sa, är du bara i god tid och lyssnar så kommer allt gå bra!
¨
Och till alla er som börjar skolan, ny, gammal, gymnasiet, grundskola, vad som helst: Lycka till! Bara gör ert bästa så kommer allt gå bra! 

'Have a happy period' Have a happy punch in the face.

Så idag har jag varit upptagen hela dagen! Var först på Ica Maxi med mamma och pappa för vi skulle äta tacos och då köpte jag lite skolgrejer också! Jag tror inte man får varken block, eller något förutom läroböcker, det är vad alla säger iallafall. Men nu har jag pennor, sudd och allt som behövs! :)
¨
Sedan var jag och mamma ute och gick för hon ville vara 100% säker på att jag gick en bra väg till Rinman ( -.- ) så vi gick dom 2 närmsta vägarna och från mamma tar det ca 6-7 minuter att gå! Om man går snabbt så tar det kanske 5 min! Från pappa tar det ca 10 min längre att gå så det är inte alls så farligt! Cykla kan man ju också göra, men jag ska gå första dagen iallafall. Sen nu på kvällen har vi ätit tacos och kollat på film! Bolt och Old Dogs, båda gick på TVn och dom är bra! 
¨
Nu ska jag borsta tänderna och sedan sitta vid datan lite, hon är ju bara 23.25! Godnatt! 
¨
Just ja! VIKTIG FRÅGA! Vet ni hur man kan få en sådan där nedräknar grej till bloggen? Skulle vääldigt gärna vilja ha en! 

Äntligen! :)

Nu är äntligen bilderna från Kolmården & Tropicarium uppe på bloggen! Vet inte om jag ska lägga upp dom på facebook också.. Men det kan jag göra imorgon... Skulle vilja lägga upp alla bilderna någonstans, men det är 309 st så det är lite väl mycket + min dator och facebook hackar och lägger av hela tiden så jag skulle bara flippa ut när (när inte om!) det skulle lägga av medans jag laddar upp bilderna! 
¨
Det var många djur jag inte la upp bilder på, om t.ex bilden inte blev så jätte bra eller om jag känner att djuret på bilden inte var särskilt intressant! Men kolmårdens hemsida har ni HÄÄÄR och Tropicariums hemsida har ni HÄÄR så om det är något ni undrar över gå in där eller fråga mig! :) Jag hade iallafall väldigt kul på både kolmården och tropicarium, så är ni på kolmården får ni inte missa delfinshowen, sälshowen eller tigrarna! Och Tropicarium måste ni definitivt gå in till! Om ni undrar vart det är så är det precis bredvid parkeringen! Jag lovar att ni kommer se det! ;) 
¨
Okej, ska upp vid 10 imorgon så kanske ska ta och sova! Usch skolan börjar om 2 dagar....! 
¨
Godnatt!

Kolmården & Tropicarium

Mamma och pappa när vi precis kommit in i Kolmården!
¨
Brunbjörn! Fanns 5 st, 2 eller 3 av dom var ungar!
¨
Myskoxar!
¨
En liten järv som ligger och myser i gräset!
¨
Getter! Här inne fanns grisar och getter som man fick klappa, ni vet som i Parken Zoo?
¨
Gris kultingar! Dom var super söta och små!
¨
En närmare bild på en av kutlingarna :)
¨
Mara!
¨
Tiger World!
¨
Jag avgudar tigrar! Jag älskar dom! Världens vackraste djur, verkligen. 
¨
Dhole! (Asiatsisk Vildhund)
¨
Sälshow! Jag hade nät staket framför mig som ni kanske ser haha..
¨
Är man på Kolmården är det ett måste att se på Delfin showen! Sälshowen också, men delfinerna är väldigt spektakulärt! Btw, ser ni bakom dom ''stående'' delfinerna på sista bilden? Det är 2 kalvar på 7 & 8 veckor :)
¨
Linbanan i Safarin!
¨
Safarin är slut! Det var många djur jag inte la upp bilder på från safarin, det var inte såhär lite haha!
¨
Schimpanser!
¨
Elefanter! :) Också ett djur jag verkligen älskar!
¨
I ''Savannen'', fanns fler djur, ni ser t.ex noshörningar i bakgrunden på sista bilden men alla djuren var så långt bort så fick inte så bra bilder!
¨
Kameler och någon slags oxe!
¨
Beiga åsnor!
¨
Kolmården är slut och Tropicarium börjar! Här inne finns apor, fiskar, stingrockor, ödlor och ormar m.m!
¨
Dom här små aporna (någon slags dvärg apa) gick fritt inne på Tropicarium, man kunde klappa dom om man ville....
¨
..... Eller så kunde dom hoppa upp på ens väskor om dom ville! ;)
¨
Alligator!
¨
Ormar! Dom hade några av världens giftigaste ormar här! T.ex svart mamba som ni ser på sista bilden! Väldigt farlig på väldigt många sätt! Jag älskade att kolla på ormar, jag gillar dom verkligen :)
¨
Fiskar! Pirayor på sista bilden!
¨
Sjöstjärna! :)
¨
Drakfisk! En gifitg fisk!
¨
Haj & Stingrocka!
¨
Sandtigerhaj! Den var ca 3 meter lång, minst! För 2000kr kan du simma med dessa oc för 3000kr kan du mata dom också! ;) Dock måste du vara 18 och ha dykcertifikat....
¨
Jag klappar en rocka! Dom kom upp på sidorna så fick man klappa dom! Dom kändes lite konstigt haha men jag tyckte det var askul att klappa dom! 
¨
En sådan här! Bilden är lite dålig men jag var alldeles för upptagen med att klappa rockorna för att kunna ta bilder! ;) (Mamma tog bilderna på mig)!
¨
Och med en nöjd Sofia och en nöjd pappa så avlsutades dagen och vi åkte hem! ^^
¨
Jag hade en asbra dag på Kolmården & Tropicarium! Jag älskar verkligen att åka dit! 
Och mor & far tyckte nog också om det! ;) 
¨
Hoppas ni tyckte om bilderna, alla är tagna av mig förutom dom 3 sista som mamma tog! :) Hejdååå!
 

Hemma!

Nu har jag kommit hem från landet! Jag har haft det väldigt skönt, med bara mormor, morfar och Saga. Ingen kusin eller någon annan, bara mina morföräldrar som låtit mig vara ifred. Jag älskar att min mormor och morfar har ett land dit jag kan åka ut när jag vill och stanna hur länge jag vill. 
¨
Iallafall, idag kom jag hem vid halv 10 för mormor skulle tvätta vid 10 och då passade jag på att åka hem, hur skönt det än är där ute räcker det att stanna runt 2-3 dagar, och nu ska jag duscha för man känner sig alltid lite smutsig efter landet. Tror jag ska bada förresten.. Och ha på mig en av mina ansikstmaskar, jag är ändå ensam hemma för mamma slutar 4 så jag kan ockupera hela badrummet i flera timmar! ;) 
¨
Okej, som jag lovade kommer även några bilder från Kolmården idag, och dom kommer under dagen eller inatt! Hejdå!

Ledsen!

Ledsen för mitt inlägg igår kväll men blev jäkligt irriterad på min dator! Iallafall, inga bilder kommer upp förns på fredag för jag kommer ej vara hemma, ska nämnligen sova på landet och har ingen dator med mig! 
¨
Men jag ska skriva upp att lägga upp bilderna så fort jag får tid på fredag, så förmodligen fredag kväll/natt! 
¨
Vi hörs på fredag och jag hoppas ni har en skön sista vecka innan skolan börjar för det kommer jag ha! Hejdå! :)

OMG JAG HATAR DET HÄR!!!

Omg jag hatar det här, jag hade fixat hela inlägget med Kolmården & ropicarium bilderna, allt var klart och så ville jag bara lägga till 1 enda bild innan jag skulle publicera det, och då.. DÅ KRASCHAR MIN DATA JÄVEL! Hela bara fastnade och började låta och min musik hackade och spelade om och om igen samma ord och jag var tvungen att stänga av den! Men ibland har inlägg sparats automatiskt när jag stängt av och det står att jag har 3 inlägg i itkastet men det är ju förfan tomt när man trycker på det!!!! VET NI HUR ARG JAG ÄR JUST NU för allt var perfekt men nej nej! Mitt liv hatar mig och ska självklart krascha och dö. Perfet. Jag orkar inte lägga upp bilderna nu för klockan är halv 2 och jag är trött. Ska upp halv tidigt också. Så bilder kommer på fredag. Godnatt.

Bilder kommer ikväll!

Har alla bilder från Kolmården finns nu på min data, så jag ska lägga upp några av dom (haha det var 309 bilder..) här på bloggen ikväll! :) Tänkte lägga upp några av bilderna på facebook men såklart så kraschade min dator.. Iallafall, kan inte lägga upp bilderna nu, så dom kommer ikväll/inatt! 
¨
Sedan imorgon måste jag upp vid 10.. Ska äta lunch hos mormor och morfar sedan ska vi ut till landet! Förmodligen jag, mormor, Lovisa och morfar, kaaanske Robert! Så jag kommer inte kunna blogga förns på fredag! Måste ju passa på att sova på landet så länge jag kan nu eftersom skolan börjar om sex dagar! Usch.. 
¨
Okej, ska fortsätta kolla på The Big Bang Theory nu, hörs ikväll! 

Awesome!

Har haft en helt awesome dag! Sett så mycket djur, delfin showen, säl showen, ungar (djur ungar haha), hajar, stingrockor (har ''klappat'' flera stingrockor idag!), apor som hoppat upp på våran väska, ormar, ja allt möjligt! Jag har tagit många bilder (ni ska bara se dom jag tog på tigrarna, dom var 1 meter ifrån mig!) så ska rensa och lägga in på datan imorgon, så ska ni få se några av dom! :) 
¨
Kom iallafall hem runt 8 och efter det så tog vi det bara lugnt och åt, jag halv sov lite, och kollade på TV. Jag och mamma var hur trötta som helst när vi kom hem! Sen för ca 2 timmar sedan satte jag på Lejonkungen 2 och har nyss sett klart den, så nu ska jag, jaa, jag vet inte klockan är bara 00 och jag ska inte göra något imorgon, får se om jag kanske åker till landet förresten.. Men annars ska jag inte göra något så kommer ställa klockan på 11 men kan då halv sova och lata mig i sängen någon timme! ;) Kanse kollar på en till film? Vi får se, godnatt! :)

På Kolmården!

Tidsinställt inlägg!
¨
Just nu är vi på Kolmården, och har varit här sedan 10! Just nu kanske vi sitter och äter, eller går runt bland alla djuren, eller så är vi på Tropicarium! Jag antar iallafall att vi har det bra! ;) Dom stänger 5 iallafall så då får vi se om vi åer direkt hem eller om vi stannar någonstans på vägen! Hörs sen, hejdååå!
¨
PS. Sista tidsinställda nu så vi hörs ikväll eller imorgon! 

Mot Kolmården!

Tidsinställt inlägg!
¨
Nu sitter jag, mamma och pappa i bilen påväg mot Kolmården! Tar ca 2 timmar att åka har jag för mig och vi började (antagligen) åka runt kvart över 8! Vi ska vara där hela dagen tills klockan 5 för då stänger dom! Jag har med mig systemkameran också, så jag ska försöka lägga upp lite bilder imorogn! :)
¨
Vad jag ser mest fram emot är nog den nya linbanan som går igenom safarin! Vid något tillfälle är man bara 2,5 m över marken! Man är mellan 2,5 m och 20 m. Hoppas bara det inte är åska, risk för åska, hård vind eller hagelskur för då får man inte åka! 
¨
Anledningen till att jag har tidsinställda inlägg, (fler kommer under dagen) är för att jag hade väldigt tråkigt igår så gjorde några stycken haha x) Hörs ''på riktigt'' ikväll, och så på de tidsinställda inläggen! 

----

Kom inte på någon rubrik haha.. Någon som såg OS avslutning cermonin? :D One Directio var as braaaaa! Bäst av alla! Fast dom sjöng inte hela låten :( Men jag kollade bara på dom sedan orkade jag inte mer för det var tråkigt, så kollade på en film som var okej. Kommer inte ihåg namnet. 
¨
Idag har varit en vanlig söndag, så har inte så mycket att berätta förutom att idag provade jag på något jag aldrig gjort förut! :D Jag använde en av mina nya ansikstmaskar, en själv värmande! Och när man använde de blev det verkligen varmt! Det var as coolt haha! Den här var rosa (någon frukt eller bär) och jag har en med choklad också! Men det var coolt att det faktiskt blev varmt, den var kall först sen efter typ 3 sek så blev den varmare och varmare tills den var gansa varm! Det var väldigt skönt! Fast den är bara varm i typ 2-3 minuter sen blir den kall och då ska man skölja bort den. Den torkar inte heller, som vanliga gör, den var ''kladdig'' hela tiden. 
¨
Nu ska jag iallafall snart sova för jag ska upp klockan 7 imorgon bitti! Har inte vaknat så tidigt sedan i början av sommarlovet. Jag, mamma och pappa ska nämnligen till Kolmården! :D Det ska bli jätte kul! ^^ Älskar Kolmården, och Terrarium eller vad det nu heter bredvid! Så vi ska åka vid 8 så vi är där 10 när dom öppnar och sedan ska vi vara där hela dagen, tills klockan 5 när dom stänger. Senast jag var i Kolmården var i 7an tror jag! Så typ 2 år..? Mer eller mindre. Då var jag där 2 gånger på en vecka haha.. 
¨
Aja, jag ska sova nu så jag orkar vakna! Godnatt! ^^

Wonders, wonders

Jag hatar nätterna. Det har jag alltid gjort. Alla mina tankar kommer upp i huvudet och jag kan inte sova. Jag känner mig alltid helt annorlunda på natten än på dagen. Allt ändras, allt blir läskigare, annorlunda. Jag finner aldrig någon ro på nätterna, jag är alltid orolig eller nervös. Och ska jag vara helt ärlig, så är jag fortfarande rädd för mörkret. Inte för att det är mörkt, utan för vad som kan finnas i det. Ska jag vara ännu ärligare är jag fortfarande rädd för monster under sängen, eller i garderoben. Jag kan inte sova med en öppen garderob. Det är bara det att monstrena har ändrats. Blivit läskigare. Verkligare, etc etc. Jag är inte så rädd att jag inte kan sova, eller måste ha en nattlampa, jag är inte rädd riktigt, jag är bara orolig. Fantasin flödar.. Jag tycker helt enkelt inte om natten, och ändå är jag en kvällsmänniska. Jag hatar att vara uppe på morgonen, men det är bara för att jag är lat. Och jag kan inte sova på nätterna, det har jag aldrig kunnat. Så länge jag kan minnas har jag alltid haft sömnproblem. Vilket gör att jag alltid somnat sent, vilket gör att jag alltid vaknat sent. Det är där den vanan kommer från. Bara att jag bytt ut sömnlösheten mot att sitta uppe istället. Jag hatar när jag inte kan sova, för det enda jag kan göra då är att tänka. Och jag vill inte tänka vilket gör att jag hittar på olika scenariun som jag vill ska inträffa eller borde ha gjort, vilket leder till att jag måste koncentrera mig på att hitta på bra, verklighetstrogna scenarium, annars tappar jag intresset och tankarna jag inte vill ha kommer. Ser ni mitt problem? Det är inte lätt.. Vilka tankar kommer, kanske ni undar.. Vad har du för problem kanske ni undrar, ni som känner mig kanske inte ens tror att jag har några problem, but I do. I really do. Inget jag vill prata om här dock. Eller överhuvudtaget. Det är en annan sak, jag har alltid varit bra på att dölja mina riktiga känslor. Att vara glad när jag bara känner för att vara allt utom det. Den enda känslan jag inte riktigt kan dölja är när jag blir besviken och så måste jag dölja att jag inte alls är det, eller när jag få något jag inte tycker om, att då låtsas som om jag gör det är skit svårt. Jag kan inte, då bubblar besvikelsen upp och syns i hela mitt ansikte. Inte alls bra. 
¨
Usch, jag hatar när jag klagar, vilket jag kind of gör nu, det påminer mig bara om hur lik jag är alla i min släkt som klagar över allt. Fast jag klagar annorlunda än dom, dom klagar i självömkan, vilket jag hoppas att det inte är det jag gör. Lite svårt att förklara.. 
¨
Nej, nu ska jag för tusan sluta. Jag vill inte klaga, och ändå tycker jag om att göra det, för inte ni? Det är så skönt.. 
¨
Klaganing slut för ett tag, hoppas jag. Jag kommer inte skriva mer här om det på ett tag iallafall, så ja, inläggetär väldigt tråkigt. Ville bara skriva av mig lite, halv klaga lite.. Don't judge me. Hejdå.

Nightfall..

Har nyss kollat klart på Sagan om de 2 tornen. Jäkla 4 timmar lång film. Men den är bra, har sett den många gånger! Just nu vet jag inte vad jag ska kolla på.. Hade tänkt att kolla på Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren, men typ halva filmen hade gått när SOMD2T var slut. (Btw, hade ingen aning om att Jack Black var med i den), men kanske ska kolla på den ändå. Fast jag kommer förmodligen bara sitta med datan, vilket kanske inte gör mig så mycket.
¨
Idag har iallafall först min kära syster varit här hela dagen sedan vid 5 så gick hon hem och jag, pappa och Gimmie gick hem till mamma och åt kräftor! Vi kom hem vid lite över 11 och ja kollade klart på filmen. 
Imorgon kommer Amanda och äter här sedan ska jag på kvällen till mamma, för det är söndag och jag byter boende! 
¨
Nu ska jag kolla på TV och hålla på med datan så jag önskar eder alla en god natt! 

Tyler Oakley. - Konstigt inlägg. -

Har precis tittat på en massa videos av Tyler Oakley. Älskar honom. Lite överdriven ibland men det är okej. Älskar hans fangirling, det är precis så det är. Just ja, vet ni inte vem det är eller vet ni inte vad fangirling är, eller inte vet hur man gör det, du kommer inte gilla detta inlägg, but sorray I do not carey because I love him. Kind of.. Sometimes.. Vet ni inte vem Tyler är, är ni ingen fangirl över något kommer ni nog inte gilla honom, men är ni det så kan ni söka upp honom på youtube. 
¨
Anyhow, jag kom och tänka på att jag vill ha en gay bästa vän (kille). Jag vill ha det! Och alla tjejer som säger att det är elakt, och dom aldrig tänkt på det - bitch you are lying. Alla filmer där dom har gay BFFs hur kul ser det inte ut att vara?! Och Tyler Oakley skulle vara en perfekt gay BFF! Han är rolig och ja allt! Typ. Ja. Men ja, jag vill ha en gay (jag skriver gay, jag vet att det är både tjej och kill, men jag har ingen lust att skriva ''b-ordet'' för jag tycker det låter fel just nu. Men jag snackar om en kille som bästa vän, som är gay) bästa vän. Det känns bra bara. Ingen som är sådär överdrivet gay, och jobbig men typ som Tyler, mer eller mindre. 
¨
Okej, förlåt, detta inlägg är väääldigt awks, och konstigt men har kollat på Tylers videor i typ en halvtimme och hans talesätt sitter fast i min hjärna. Sorriii, men kolla upp honom, han är rolig, och förlåt till alla som kanske tycker detta inlägg är stötande, etc. etc. Godnaaaaatt!
¨
PS. Läs inte ens detta inlägg haha, det är konsigt, dåligt och bara blä, vet inte ens varför jag lägger upp det men det är mest för min skull. Okay bye again!

Scream.

Sitter just nu och tittar på skräckfilmen Scream, själv. Vilket inte gör mig något då den inte ens är lite läskig mitt i natten, när man är helt själv. Eller ja, pappa ligger och sover, men jag är själv i vardagsrummet. Allt jag tänker på hela tiden är filmen Scary Movie, som gör en paraodi på denna. Och så hur dålig den är. Och så att Shaggy från Scooby Doo filmerna är med! Och Courtney Cox! Monica från Vänner. Hon är med i Scary Movie också. Jag har aldrig sett filmen förut men om Scary Movie stämmer så vet jag vem mördaren ''GhostFace'' (löjligt namn btw) är. Blev väldigt glad att Drew Barrymore bara var med i början, för jag hatar henne! Blä, aldrig gillat henne.
¨
Och jag stör mig GRYMT mycket på att båda tjejerna fortsätter prata med mördaren i telefonen istället för att lägga på och ringa polisen eller något. Dom går ut och står still och leter efter honom istället. Jäkla idioter. Dom förtjänar att dö för det där. Okej huvudpersonen dör inte men den första (Drew) gör ju.. 
¨
Hatar sånna här skräckfilmer som den här. Dålig handlign, dåligt gjort, och dåliga skådespelare. Skrämmer inte ens småbarn. 
¨
Aja, ska fortsätta kolla, är inte så trött än. Hmm, kom på att den manliga huvudpersonen ser lite ut som Johnny Depp i vissa scener.. 
¨
Aja, godnatt! :)

Ute dag.

Så idag kommer jag spendera dagen ute på landet med Saga, Gimmie, mamma, pappa, mormor och morfar. Men jag, mamma, pappa och Gimmie ska inte sova där, vi ska bara vara där tills ikväll. Och så ska vi grilla! :) Vi grillar jämt ute på landet, jag älskar det! 
¨
Okej, nu ska jag gå och byta om för vi ska åka snart! Hejdå!

OS

Pappa sitter just nu och tittar på dam fotbollen i OS, Frankrike mot Kanada. Fast det är slut om ca 2 min, och det står 0-0. (Update: Okej, nu gjorde Kanada ett mål och vann, grattis Kanada!) Väldigt ointressant. Jag väntar iallafall på att klockan ska bli 4 så jag kan ge min hund mat, och så kommer mamma och ska fika (eller äta kanske det var..) här. 
¨
Så vad jag ska göra idag: Jag ska duscha, ha en ansiktsmask, måla om naglarna för jag har en väldigt tråkig färg (ljus lila) och så ska jag, tja, jag vet inte vad mer. Imorgon ska vi iallafall till landet, jag, pappa, Gimmie och mamma. Men vi ska inte sova där, bara va där under dagen. Och grilla. Vi åker mest ut dit för Gimmies skull, hon älskar att vara där ute! Hon får bada och vara ute hela tiden. En dröm! ;)
¨
Okej, nu ska jag gå och måla naglarna, hörs sen!

Rinman

Skolan börjar om 1 vecka och 4 dagar.. Ärligt talat är jag lite nervös, men inte såå mycket.. Mest över att jag inte kommer känna någon, tror jag, har ju inte fått klasslistan än.. Jag kanske kommer känna någon, jag vet inte. Helt ärligt så hoppas jag att jag inte gör det. Så skönt o börja om. Man kan vara den man vill vara, utan att någon dömer en för att ''du har ändrats'' och sånt. Ingen som vet sånt du inte vill att dom ska veta, saker du gjort eller pinsamma saker etc. 
¨
Dock så vet jag att när dagen väl kommer så kommer jag vara extreeeemt nervös, över allt! Hår, kläder, att gå ensam, bästa vägen, efteråt, träffa alla, allt! Det är skönt om jag inte känner någon i klassen, men det skulle vara väääldigt skönt att ha någon att gå dit med! Och sitta med tills man skiljs åt när man går till klassrummet. Jäkla rinman ska ju börja vid 8.30 också.. St Eskil vid 11 och rekarne vid 13! Mycket skönare! Vem väljer 8.30?! Bläää. 
¨
Sedan en annan sak; Skulle väldigt gärna ha en klasslista innan vi börjar skolan. Ingen har fått det än.. Vet inte varför, jag trodde man fick det.. Man kanske får det dagen man börjar, av läraren eller något. För det är inte alls lång tid kvar innan vi börjar. 20 Augusti och det är 9 Augusti idag. 10 dagar... Vart har sommarlovet tagit vägen..? Känns som om det gått 2-3 veckor max, inte 2 månader. 
¨
Men jag vet att allt löser sig så nu ska jag sova! Godnatt! 

Onlinepizza

¨
Thank god for onlinepizza.se! ;) Jag och pappa sitter och väntar på att pizza mannen ska komma med våra pizzor! Direkt till dörren! Vi beställde från Pizzeria Pepperoni, ni vet den mitt emot godisland? Har hört att det ska vara gott där så vi provar! :D Så skönt att inte ens behöva gå utanför dörren. 
¨
Okej, nu så sa jag kolla på TV medans vi väntar! Hejdåååå!

Ansiktsmask

Jag provade en av ansiktsmaskarna jag köpte på Dollar Store, det var någon som var gjord av lera från Döda Havet! Låter rätt coolt va haha? Men den funkade faktiskt väldigt bra måste jag säga, min hy i ansiktet är väldigt len och mjuk. Allt det torra i mitt ansikte är helt borta! Jag måste börja ta hand om min hy igen.. Så alla finnar (okej, det där låter lite som om jag har en massa finnar, det har jag inte, men har några) och all torrhet försvinner. Jag gjorde det förut och då hade jag typ inga finnar men sedan slutade jag, kommer inte ihåg varför.. Även min hy på bröstkorgen är torr men man kan ju ha nästan alla anisktrengörings grejer där med. 
¨
Det är några grejer jag ska skärpa mig med nu när jag börjar gymnasiet, och detta är en grej! :) Hihi, kan inte sluta röra mitt ansikte nu ^^ Det är så lent! 
¨
Okidoki, nu ska jag kolla på 2 ½ men sedan vet jag ej, men imorgon ska jag inte göra någonting! Dock måste jag vakna vid 12, men jag kan ligga och slappa i sängen hur länge jag vill! :D Godnatt! 

Dollar-$-Store.

¨
Såå vad är Dollar Store? Det var tydligen en liten affär som hade allt möjligt och såg nästan inget som kostade över 50 spänn. Hittade ganska mycket grejer faktiskt, Nagel filar för 3 för 10 och det var påsar med typ 5-6 st i, 5 ansiktsmaskar för 10 kr st, hårsnoddar för 10 kr och en massa annat. Jodå, det var en bra affär, jag gillade den! :D Ska faktiskt prova en av ansikstmaskarna idag eller imorgon! 
¨
Först var vi iallafall på IKEA och åt sedan på Erikslund där jag köpte ett par löpar skor. Har ju ute idrott när skolan börjar och jag vill väldigt gärna ha bra skor annars får jag ont i ryggen. 
¨
Okej, just nu har jag lite huvudvärk så ska lägga mig i soffan och slappa, och kolla på TV. Hejdååå!

Kolmården.

¨
På måndag ska jag, mamma och pappa (och kaaaaanske Robert) till kolmården! :) Det sa bli riktigt roligt! :D Dom har gjort en ny grej, med en linbana i Safarin! Det låter skit coolt så ska åka det, plus linbanan som går runt alla andra ''bur djur''! Den har jag åkt förut men det var kul så ska göra det igen! Förhoppningsvis! Och så ska vi till Tropicarium, som ligger utanför kolmården. Synd att dom har stängt för vid vargarna :/ 
¨
VIsste ni att på Tropicarium så kan man för 2000 kr simma med hajarna? Och för 2900 kr simma med dom + mata dom? (För er som inte vet vad Tropicarium är så är det typ som kolmården men akvarie djur och terrarie djur och andra små djur). Jag skulle älska att simma med + mata hajarna.. Synd bara att det är så dyrt.. Men man kanske kan spara ihop något, när jag fyller får jag ju typ 1000 spänn och vid jul ännu mer.. Då är det ju tyå klart. Undrar om det är värt det bara.. Kanske ska ta mitt dykarcertifikat först..?  Helvete. Läste precis på deras hemisda (Här) att man måste vara 18 år + ha dykarcertifikat innan man får dyka.. Det är fan 2 år kvar.. Typiskt, Men jag ska ha ett dykarcertifikat innan jag fyller 18 så det är väll bara o vänta tills man blir 18. Tyyypiiiiskit. 
¨
Aja, det är iallafall väldigt roligt att få åka till Kolmården och Tropicarium även fast jag varit där 1000 gånger! ;)
¨
Godnatt!

Ear piercings!

¨
Idag har jag, som ni kan se på bilden, gjort 2 nya hål i örat! :) Så nu har jag totalt 5 st, bara 5 kvar! Jag vill ha 5 på varje öra. Jag vet redan exakt hur jag vill ha det, på vänster öra (har just nu 1 hål uppe och 1 nere) ska jag ha 2 till hål uppe och 1 hål till nere, på höger öra (har 3 hål nere) ska jag ha 2 hål uppe, sedan klart! :) Tror jag iallafall ;) Ni fattar vad jag menar med uppe och nere va? Nere = vid öronsnibban, som på bilden, uppe = vid brosket, där örat tar slut. Jobbigast och gör mest ont är tyvärr där uppe.. Och där ska jag göra totalt 4 till hål.. Vid öronsnibban gör inte alls ont länge. Jag har knappt ont nu och jag tog idag. Kan snurra på dom och allt utan problem. Men vill man vara fin, får man lida pin ;) 
¨
Okej, så idag har jag, förutom att tagit hål i öronen, ätit på subway! Det var länge sen! Jag älskar subway, tar alltid min favorit macka! Grillat kycklingbröst, parmesan oregano bröd, bara gurka och sallad, curry sås och salt och peppar! Sen tar jag nästan alltid en choklad cookie också! :) Love it! 
¨
Imorgon ska jag vakna vid 10 för 11 ska jag, mamma och pappa till IKEA och Erikslund, sedan One dollar Store. Och kanske något annat! :) Om ni undrar vad One Dollar Store är så kan jag inte helt riktigt svara på det än för jag vet inte själv haha! Berättar imorgon! :) 
¨
Natti natti!

2 veckor....

Har precis sett filmen The Ugly Truth för första gången :) En väldigt bra film! Ni har väll inte glömt att jag har en film tips - kategori? Har skrivit om filmen + 2 andra (nu idag, har fler!) där! :) Länk --> Hääääär!!!! Kolla där, såklart ser ni filmerna på sidan när jag nyss skrivit dom men det finns fler, älskar att kolla på film så jag skriver där så fort jag kommer ihåg! :)
¨
Iallafall, den har tagit slut och just nu är en extremt deprimerande film på (på TV); '*Sjöfartsnytt''. Ingen film om fiske haha, om nån man som gifter sig och får barn med en prostituerad och hon dör och han och barnet flyttar till en håla och usch, den är hemsk. Riktigt grå. Varför jag inte bytt kanal är för att just nu bloggar jag sedan ska jag på toa så orkar inte byta kanal, tyvärr så ser jag över skärmen haha.. Måste nog byta ändå, får huvudvärk snart...
¨
Imorgon händer något lite spännande: Jag ska ta 2 nya hål i örat, eller ja, vi ska chansa på att det finns tid! På Syster Toras! Nu blir det det andra örats tur att få nya hål, 2 denna gång! Så jag kommer ha totalt 5 hål, så länge. Ska ha runt 5 på båda.. 
¨
Aja, nu måste jag verkligen gå på toa! Godnatt! :)

Filmtips: The Bounty Hunter

¨
Handling:
Milo Boyd är en prisjägare som olyckligtvis får veta att hans nästa mål är hans förra detta fru Nicole Hurley. Deras återträff blir allt annat än trevlig och Nicoles chans att avslöja polisen inblandning i ett mord gör det hela inte lättare. Med kriminella gäng i hälarna måste Milo och Nicole samarbeta för att få säkra bevis.
¨
Mina tankar:
En väldigt underhållande och bra film! Jag älskar Gerard Butler och jag älskar Jennifer Aniston! Hela filmen är väldigt rolig och den är väldigt bra! :)
¨
Betyg:
4/5 stjärnor!
¨
Skådespelare:
Jennifer Aniston
Gerard Butler
Gio Perez
Joel Garland
Peter Greene
Jason Kolotouros
Matt Malloy
Jason Sudeikis
Adam Rose
Christine Baranski
Jeff Garlin

Filmtips: The Notebook

¨
Handling:
Allie Hamilton och Noah Calhoun träffas en sommar och inleder en romans. När sommaren är slut tvingas de skiljas åt då Allie börjar på college i New York och Noah stannar kvar i Seabrook. Efter några år korsas deras vägar igen, och trots att flera år har gått och Allie är förlovad med en annan man, så kan de inte släppa taget om varandra.
¨
Mina tankar:
Ni som inte sett denna film, jag kan säga er, då har ni verkligen missat något! Det är en underbart bra film! Jag och min mamma såg den här om dan och vi grät floder kan jag säga haha! Den är väldigt rolig, bra och sorglig! I slutet gråter jag som ett litet barn, men jag gråter bara på slutet, innan så är hela filmen spännande och passionerad och väldigt bra helt enkelt! Jag älskar denna film! 
¨
Betyg:
5/5 stjärnor lätt!
¨
Skådespelare:
Ryan Gosling
Rachel McAdams
James Garner
Gena Rowlands
James Marsden
Sam Shepard
David Thornton
Joan Allen

Filmtips: The Ugly Truth

¨
Handling:
Abby Richter är en producent på ett morgonprogram. Hon söker alltid efter Mr. Perfekt men det slutar alltid med att hon blir en hopplös singel. Hon vaknar dock upp rejält när hennes chef parar ihop henne med Mike Chadway. En hårdhudad person som lovar att berätta hela sanningen om vad som får män och kvinnor att gå i gång.
¨
Mina tankar:
Jag gillade verkligen filmen, men dom som är lite känsliga mot prat om sex, och sådant som hör till, kan tycka att filmen är lite pinsam (jag kan säga att det var liite pinsamt att kolla med min pappa, tack och lov kollade han bara på början), men det är en väldigt bra film kan jag säga! Och personligen så älskar jag Gerard Butler!
¨
Betyg:
3.5/5 stjärnor :)
¨
Katherine Heigl
Gerard Butler
Eric Winter
Cheryl Hines
John Michael Higgins
Bree Turner
Kevin Connolly

Slappar.

Har nyligen kommit hem från 2 dagar på landet :) 1 natt, 2 dagar alltså! Och vi var rätt många denna gång! På dan, igår och idag, var det mormor, morfar, Jonas, Emma, Lovisa, Robert, Mats, mamma, pappa, Saga och jag! Och vi som sov där var mormor, morfar, Lovisa, jag, Robert och mamma. Men jag har verkligen haft det jätte kul! :D Robert har blivit mer som sitt gamla vanliga jag. Han har haft det lite jobbigt några år nu men nu börjar det äntligen släppa, och han börjar bli gladare och sig själv igen :) Det är verkligen roligt! 
¨
Just nu så är mamma hemma hos pappa och dricker kaffe, och jag ska egenltigen packa mina väskor eftersom jag ska till pappa idag men jag blaskade av mig lite snabbt precis efter att vi kom hem och jag har bara suttit i en morgonrock och trosor och hållt på med datan och bara tagit det lugnt haha! Men jag har ingen brådska så det är skönt :)
¨
Men jag tror nog jag ska börja packa lite smått nu, så det inte blir alldeles för sent! Ska nog klä på mig först...
¨
See you later, aligator! ;)

STBB..

Jag och Melissa (och Anton haha) i 5an tror jag det var :) Jag ser på min fläta, ni kan se lite av den, det blåa, att jag nyligen varit i Mallorca! ^^
¨
Sitter och chattar på facebook med Melissa, fast hon gick nyss och duschade.. Hon blev heelt chokad när hon kom på att vi känt varandra i 10 år haha. Jäkligt lång tid! Och jag har varit tacksam över att ha henne som min vän hela tiden! :) Bästa vänner har vi varit i sisådär, 8-9 år nu. En lärare som jobbade på ett fritis vi va på i lågstadiet, kom ihåg mig nu iår, som ''Sofia och Melissa'' haha. Ja, hon och jag, vi har varit med om mycket tillsammans! :) Min mamma brukade kalla oss för siamesiska tvillingar eftersom vi va tillsammans hela tiden! Jag är lite chokad måste jag säga, att hon ens orkat med mig i alla dessa år haha.. Jag är inte alltid den lättaste alltid att umgås med.. 
¨
Okej, nog med det sentimentala nu haha, jag funderar på om jag kanske ska köpa en Olympus Tough, en Vatten-, stöt-, slag- och köldtålig digital kamera. (Och för er som undrar, jaa jag hörde om den på Kissies blogg... Ja, jag läser Kissies blogg..). Det kan vara väldigt bra att ha, om den tar bra bilder! Jag och mamma reser u mycket och det är lite jobbigt att gå runt med en systemkamera, och sedan älskar jag att man kan fota under vatten! Vi brukar ibland åka ut och snorkla, eller åka till olika öar, och då är det perfekt! :D Får väll vänta tills Kissie kommer tillbaka från Spaninen och berättar om kameran..... Hihi..
¨
Okej hejdåå! Nu orkar jag inte blogga mer, godnatt!