OH FUUCK!

Åh neeeeeeeeeeeeej, mitt liv åhhhhhh neeeeeeeeeeeej! Jävlarrrrr! Jag hatar att vara tjej! Min ''tjej vecka'' har kommit! Åh jag kommer ha det i Göteborg! LISEBERG! Åh FML. Lyllos alla som har i början av månaden just nu. Jag som hoppades på att den skulle komma efter Gtb. :(
¨
Killar, ni ska fan vara lyckliga.

Varit ute hela kvällen.

Varit ute hela kvällen känns det som haha.. Har bara varit på Ica Maxi sen på ett ställe, med Amanda och Lelle.
¨
Just nu kollar jag på tv och håller på med datan, samtidigt som jag skriker på pappa att han ska gå och lägga sig för han ligger och snarkar som fan i soffan bredvid mig. Skit irriterande!
¨
Aja, nu ska jag byta om till pyjamas innan reklamen är slut så godnatt!
¨
Längtar inte tills imorgon.

Orkar inte med imorgon...

Sitter och trängs i soffan med Gimmie.. Mår illa, för min syster lagade mat och hon gjorde såsen jätte vattnig så bara usch. Just nu är hon ute och röker så jag måste passa på o äta något så smaken i munnen försvinner.
¨
Jag orkar verkligen inte med imorgon, NO debatt och beep test. Jag har varit sjuk dom senaste 2 månaderna så min kondition är sääääämst just nu. Kommer inte gå bra.
¨
Aja, nu ska jag käka ett äpple hejdåååå!

Home: where I can look ugly and enjoy it.

Klockan är just nu 01.18 men mina nymålade naglar har precis torkat haha! Har klippt dom, för en nagel gick sönder och så tog jag bort det blåa nagellacket så nu har jag bara tagit lite genomskinlig nagelstärkare. Hatar att inte ha nagellack och korta naglar, men det behövdes och så tyckte jag att mina naglar förtjänar lite break från allt nagellack! ;)
¨
Men ska alldeles strax sova, för ska gå upp 1 timme tidigare imorgon för jag måste duscha! Orkade + hann inte idag! Men börjar 10.00 imorgon och är hos pappa så det e luuuugnt! ;)
¨
Iallafall dagen har varit både bra och dålig, hittade en present till mamma, dock så blev det as konstigt så vi lämnade tillbaka den (orkar inte förklara varför), men hade kul på stan. Har inte kunnat skriva grattis till mamma på FB för min facebook är as konstig, går inte att skriva statusar. Men har haft det väldigt kul, speciellt med min syster!
¨
Imorgon blir det skola, NO redovisning. Tisdag, NO debatt. Onsdag-Torsdag, GÖTEBORG! Fredag, 4 KAMP! Så jävla bra vecka! (Förutom NO:n!) Godnatt!

Shoppiiiing!

Ska alldeles strax förmodligen dra till Jessica för klockan 13 ska vi möta upp Madde vid McDonalds och sedan SHOPPAAAA! Hahah nej, jag ska kolla på shorts och köpa något till mamma! Hihi har inte nämnt någonting om Mors Dag, varken till henne eller på facebook! ;)) Jag ska göra det senare, när hon får presenten! ;)
¨
Okej, ska borsta tänderna och fixa lite i mitt rum sedan drar jag! Bye byeeee!

Vaknade tidigt idag..

Vaknade tidigt idag.. Innan 10 och kunde inte somna om så har små sovit tills nu. Egentligen behöver jag inte vakna förns 11.30 kanske t.o.m 12 men jahapp. Kan man inte somna om så kan man inte. Men orkar inte gå upp än, mamma vet inte att jag är vaken.
¨
Vid 13 så ska jag ner till stan med Madde, kanske Jessica. Melissa kunde inte. Men jag måste ner, dock kan jag bara vara på stan en liten stund, ska ju hem till pappa idag och han ville att jag inte skulle komma så sent. Så ska bara ner och köpa något till mamma och kanske ett par shorts och så följa med Madde dit hon ska sedan hem!
¨
Okej hörs sen! :)

EUPHORIA!

EEEEEUUUUUPPPPHHHHOOOORRRRIIIIAAAA! WOHOOO SVERIGE VANN! LOREEN VANN! GRATTIS SVERIGE! VÅR 5:E VINST MED 372 POÄNG! WOOOOHOOOOOOOOOO! SWEDEN RULES!
¨
Okeej nog med EUPHORIAAAAA!!!! Grattis till vinsten av Eurovision Song Contest 2012 Loreen! :D Undrar vart den kommer vara i Sverige nästa år! Jag tror Stockholm, kanske Göteborg. Det får vi se, för jag och mamma ska förmodligen dit på finalen! :D Ser fram emot det!
¨
Aja, nu ska jag sova tror jag för det har varit en lång och händelserik dag så är skit trött och imorgon ska jag förmodligen till stan med Madde, Melissa och kaaanske Jessica! Måste köpa något till mamma x) Okej godnatt! Kan bjuda på en bild från Pride idag också! ;)
¨
Jag, Michaela och Sussi idag under Pride!
Ser as tjock ut haha, skyller på att vi åt McDonalds precis innan och så står jag lite konstigt! ;)
Ser ni Zickans nya hår? :D As snyggt!

Honestly, I’ve never seen anyone fall because of a banana.

Åh heeeeelvete vilken dag jag har haft! Från 10.00 - 13.30 var vi (jag, Melissa, Linnea, Madde, Sussi, Michaela och Jessica), (olika tillfällen) på Nyfors Dagen Loppiset. Åt Hotan Totan, sockervadd och kollade på uppsisningar. Sedan vid 13.30 drog vi ner till stan och åt på McDonalds, gick runt, jag köpte 2 linnen och vid 15.45 (Linnea, Sussi och Michaela gick hem tidigare) gick jag, Jessie, Melissa och Madde hela Pride paraden. Så just nu är jag så jävla trött. Men jag har haft så jävla kul hela dagen.
¨
Men nu är jag så jävla trött så ska sova framför tvn medans mamma lagar mat och ikväll vid 21 är det Euroviosn! Heja Loreen! Okej hejdåå!

Jag tror jag har hittat den rätte nu!

Jag trooor att jag har hittat den rätte designen nu! :D Jag gillar den, bara det att det är lite rosa, och så har man en lång rubrik blir det konstigt men det får jag leva med tills Qui kommer tillbaka från Vietnam! Då får hon hjälpa mig med det! Om hon nu kan haha..
¨
Men jag kör på denna ett tag nu, och btw, är det en mening och så är det ett ljust/vitt (osynligt) ord/mening så är det för att jag länkar! Såg att det blev så så tänkte bara meddela er om det! :) Godnatt!

Design ändras!

Ville bara säga att jag håller på att ändra min design och sådant så bloggen kommer se lite olika ut när ni kollar! :) Just remember: Det ni ser just nu, kanske inte kommer vara så! Jag säger till när jag hittar den rätte!
¨
PS. Ser ni någon snygg som ni kanske vill ha - så är det bara att fråga, men jag brukar hitta 80-90% av alla mina designer HÄR! :)

If you watch mean girls backwards, its about a girl that got so unpopular, she moved to Africa.

Sitter just nu i mitt rum och har läst senaste nummret av FRIDA. Någon som läser den tidningen? Den är rätt bra, jag har prenumererat på den ganska länge nu! Jag har för mig att det var Jessica som tipsade om den till mig? Iallafall, har nyss läst klart den men det var typ inget intressant denna gång.
¨
Men ska inte sova för länge idag, imorgon blir det att gå upp runt halv 10/kvart i 10 för klockan 10 ska jag möta upp Madde, Melissa, Linnea och kanske Jessica, och så lite senare Michaela och Sussi för vi ska på NYFORS DAGEN! :D Jag ÄLSKAR nyfors dagen! Jag har varit på varenda en sedan 1996! Hotan Totan, sockervadd, loppis, uppträdanden m.m! Sen får vi se om det kanske blir att gå med i Pride-paraden klockan 14? ;) Och så tror jag att vi ska, iallafall några av oss, till stan efteråt. Ska köpa en Mors Dag present till mamma, kanske hittar någon på Nyfors dagen loppiset? Man kan faktiskt göra några små fynd där haha!
¨
Aja, nu ska jag leta fram kläder till imorgon och hitta min plånbok sedan kanske kolla på serier, så godnatt! :)
¨
PS. Om ni vet någon snygg design som ni tror skulle passa mig, kommentera! :D Bara inget med rosa eller mycket vitt! Thank you!

Let’s all take a moment and be thankful spiders can’t fly.

Haha ni vet inte hur länge jag satt och letade fram den perfekta rubriken, jag tror inte ens någon läser dom haha.. Jag vill ha en ny design! :(
¨
Någon som såg Eurovision? Loreeeeeen! Wohoo final! :D Fast hon gjorde inte så bra ifrån sig idag, tyckte jag och mamma. Hon lät så nervös och nästan förkyld, hon slarvade med uttalet och orden. Hoppas det går bättre på finalen och att Sverige vinner! :D Fast jag tycker Tysklands är bättre än Sveriges, men jag hoppas ändå på Sverige, såklart! ;) Om Sverige nu vinner så kommer jag och mamma gå på finalen nästa år! Kommer bli kul! ;)
Nu är klockan 02.00 och fast jag inte gjort något jobbigt idag är jag as trött. Jag tror det är för att jag druckit för lite vatten idag + legat i solen hela dagen. Och så har det inte blåsit så mycket så det har varit ganska varmt. Så jag tänkte ta och först leta fram en tröja jag ska ha imorgon och sedan sova! :) Så godnatt på er!

That awkward moment when you over-hear a joke in someone else's conversation and accidentally laugh out loud.

Har nyligen kommit hem från en ''konsert'' som min kusin Lovisa var med i. Den var så tråkig, höll på att somna. Men vad gör man inte för sin kusin vitamin? ;)
¨
Idag har det iallafall varit en häääääärlig dag! Sol, värme, nästan allt klart i skolan, 2 veckor kvar till skolavslutningen & London.. Livet är härligt just nu! ;)
¨
Just nu sitter jag och väntar på att Eurovision Song Contest ska börja, Loreen är med ikväll! (Heja Sverige!), mamma sitter och lyssnar på några gamla låtar. Aja, ska hämta min choklad och sätta mig vid TVn nu, hejdå!

I hate when I say something funny, and someone says it louder and gets all the credit.

ÅH HERRE MIN SKAPARE! JAG HATAR DET SISTA AVSNITTET AV GLEE SÄSONG 3! Jag HATAR det! Usch! SÄmsta någonsin!
¨
NU ska jag bli gladare och kolla på det senaste avsnittet av Desperate Housewives som jag missade igår!

Parents call it "bad grades", we call it "still passing."

MITT LIV ÄR INTE ROLIGT JUST NU! Min mobil är 100% DÖD och min laddare är 100% SÖNDER! Hela laddaren, laddar grejen + kabeln man sätter in i datan. Så kan inte på något sätt ladda min mobil. Och alla Sony Ericsson laddare ligger (såklart) hemma hos pappa, och jag är hemma hos mamma! SÅ kul! Ska tvinga med mig pappa till Elgiganten imorgon så han kan köpa en ny laddare till mig. Då kan jag kolla på datorer samtidigt.
¨
Skum dag det varit idag. Många sjuka i skolan. T.ex Jessica och när Jessie är borta, då märks det. Mycket tystare haha! Fast vi var snabbare på allt idag också, ett annat sätt att märka när Jessica är borta! ;)
¨
Imorgon har vi engelska redovisning och det ser jag INTE fram emot. Att stå inför en massa människor (även fast du känt dom i 3 år) är det värsta jag vet. Jag hatar redovisningar, man borde inte ha det i skolan. Men jag kan den, ska bara skriva stödmeningar så hoppas jag att jag klarar mig.
¨
Aja, nu ska jag chatta med Jessica och sedan sooovaaa så godnatt!

I have always wondered what I sound like to people who don’t speak my language.

¨
Sitter och väntar på att min faster och farmor ska gå hem så jag och pappa kan åka till mamma. Hade tänkt o plugga innan mamma kom hem (hon slutar 20.00, alltså om 10 min..) men det sket sig. Jag var klar redan vid 19 men vi va tvungna o vänta på dom för Alice (Fasters hund) har varit här sedan igår.
¨
Sååååå vad har jag gjort idag, istället för att plugga som jag borde? Jag har sovit till 11, vid 13 stack jag och Amanda till farmor med Alice, Gimmie och Porsche till farmor och va där tills 16 och så gick vi genom skogen hem. Så har varit ute väldigt mycket idag, satt hela tiden på famors balkong. Och så varmt det varit idag! Så skönt, gick hem med jackan på armen! Hoppas det håller sig!
¨
Aja, nu ska jag gosa med Alice och Gimmie innan vi lämnar varandra! ;) Hörs sen!

Svar på tal! :)

Anonym om We all have that one friend who always brings up a mistake you made years ago.:
yaaaaaaaa när börja du heja på chelsea!!!
är dumin fiende???
Haha jag tänker ta en chans här och chansa på att det är Jessica som skrivit denna kommentar! ;)
Jag hejade på Chelsea för jag hade en känsla att dom skulle vinna! Och det gjorde dom! ;D

We all have that one friend who always brings up a mistake you made years ago.

¨
En bild på Louis Tomlinson och Harry Styles rumpor muntrar alltid upp mig lite! ;)
¨
Trodde inte att jag skulle blogga under helgen men just nu har jag så sjukligt tråkigt, pappa kollar på fotbollen (heja Chelsea!) och jag har inget att göra. Har kollat/läst alla mina novellsidor, jag har läst #Imagine Niall på Twitter, jag har t.o.m kollat liiite på fotbollen. Nu har jag inget mer att göra. Jo, gosa med Alice men hon sover. Och Gimmie ska vi inte ens tala om! Så jobbigt med en hund som har sken valpar, jag lider med dig tjockis.
¨
Haft fullt upp idag, storhandlat, hundvakt m.m. Och riktigt skönt väder har det varit! :) Hoppas det håller sig!

That moment of panic when your password dosn't work.

Har nyss kollat på filmen Bodyguard, ni vet med Whitney Houston, med min syster. Den är sådär men vi kollade på den.
¨
Har inte skrivit under ledigheten och kommer förmodligen inte göra det resten av ledigheten heller. Jag gör inget värt skriva om. Idag har jag bara varit med min syrra och Porsche som vi är hundvakt åt. Imorgon ska vi vara hundvakt åt ytterligare en hund, Alice, så under lördag/söndag kommer vi ha 3 hundar här hemma! Skojsigt haha! ;) Säger jag, jag går aldrig ut med dom, jag bara gosar med dom och ger dom mat. Men det ska bli kul! :)
¨
Aja, ska sova nu godnatt!

The amount of people who confuse ''to'' and ''too'' is amazing two me.

Sitter och väntar på att NCIS Los Angeles ska ta slut och filmen Änglar och Demoner ska börja! Älskar den filmen!
¨
Så vad har jag gjort idag? Jo, sovit till tre, bråkat med min syster (syskonkärlek ni vet), och tjatat på pappa att följa med mig till ICA så han kan köpa godis till mig, men nej. ''Jag fick godis igår så nu får jag ingenting!'!
¨
Vet ni en sak? Jag tror jag kan ha Dysylkalki. Jag läste på en skvallerblogg (haha) om att Hanna Widerstetd hade det, och jag kollade på vad det var eftersom jag aldrig hört talat om det, och allt det står stämmer på mig. (Dysylkalki är mattesvårigheter bland annat).
¨

Vardagsrelaterade symtom

• Svårt lära sig klockan.

- Jag kommer inte ihåg om jag hade det.

 

• Svårt att skilja höger från vänster.

- Pinsamt nog kan jag knappt höger och vänster.

 

• Dålig tidsuppfattning, kan inte beräkna ­tiden, kommer ofta för sent. Därmed svårigheter att strukturera det dagliga livet.

- Jag brukar inte vara sen, isånafall för att jag somnat om eller bara var lat. Men lite dålig tidsuppfattning har jag.

 

• Klarar inte avståndsbedömning.

- ''Klarar inte'' vet jag inte, men är inte världens bästa på det haha.

 

• Dålig känsla för ­väderstreck (söder, norr, öster, väster).

- Kan var dom är (norr - uppåt osv.) men inte i verkligheten, om jag står mot norr/väst/öst/söder m.m..

 

• Dålig orienteringsförmåga geografiskt, svårt att hitta, går lätt fel, svårt läsa och ­förstå kartor. Kan ge ett förvirrat intryck.

- Det stämmer väldigt bra på mig.

 

• Svårt att läsa, förstå och minnas tidtabeller.

- Japp.

 

• Svårigheter att sköta ekonomin, förstår inte lönebesked och annan ekonomisk information. Kan inte planera ekonomin. Svårt att klara betalningar av räkningar. Svårt att bedöma priser på ­varor och tjänster.

- Detta har jag ingen aning om, får inte räkningar och har ingen ekonomi.

Matte­relaterade symtom

• Sifferkunskaper fastnar inte. Kan lära sig något ena dagen, som är ­totalt bortglömt nästa dag. - Det här händer mig hela tiden.

- När vi t.ex läste Algebra satt jag och gjorde allt, kunde allt bara för att tänka på något annat i nån minut sedan glömt bort allt.

 

• Mycket stora svårigheter med de fyra ­räknesätten, blandar ihop plus och minus. - Har inga större problem med + och -, men med gånger och delat.

 

• Måste räkna också små tal på fingrarna.

- Jag räknar mycket på fingrarna.

 

• Svårigheter att säga vilket av två tal som är störst.

- Ingen svårighet.

 

• Klarar ofta mer avancerad matematik (till exempel geometri) som bygger på logiskt tänkande.

- Geometri var inte så svårt för mig.

Ni ser?! Det mesta stämmer på mig, inte riktigt allt men det mesta!
¨
Fast om jag säger det till mina föräldrar så kommer dom inte tro på mig. Så jag får väll lika gärna hålla det för mig själv för ingen kommer tro på mig. Jag kanske inte ens har det, bara likheter sådär. Aja, nu börjar filmen så hejdå!
¨
PS. Vet ni hur nära det var att min syster såg att jag har blogg haha?! Omg, om hon får reda på vet dör jag.

Maybe you should read the instruct- "NAHHHHH I got this!!!!"

Har inte pluggat ett skit idag. Skulle ha gjort svenska men jag har varit med min syster idag. Alltid när hon är hemma kan jag inte koncentrera mig på läxor.. Kanske för att hon jämt ska vara i mitt rum... Men har en svenska lektion imorgon = ska skriva 4 kapitel. Sen på kvällen slänga ihop det till ett fint litet häfte. Ska ha med mig mina hörlurar imorgon så jag inte fastnar i prat på lektionen. För allt ska vara klart på onsdag (jag vet jag suger). Ska även imorgon ner på stan med Julia och Qui, ska kolla efter antingen en Alice i Underlandet kostym eller en blå klänning (har jag sagt att jag ska vara Alice i Underlandet på spex fotot?). Åh so much to do på en dag. Men jag får skylla mig själv, jag har inte varit duktig dom senaste veckorna. Usch, jag hatar mig själv ibland...
¨
Aja, nu ska jag iallafall vara duktig och komma på 4 kapitel till imorgon och även plocka fram en tröja, godnatt! Undrar om jag kanske kan skriva något kapitel idag..?

Some people just need a hug.... around their neck... with a rope.

Jag har så mycket i skolan just nu så bloggningen kommer inte vara på topp.
¨
Har så mycket tills denna vecka, Matte nationella imorgon och allt.. Men är ledig på torsdag och fredag! :D
¨
Är rätt trött, och min lotion är helt slut och jag är väldigt torr och det gör mig bara så deprimerad.. Aja, hejdååååå!

Me: Okay, I'm gonna get home, get all my homework done, have dinner and then go to bed early. Computer: lol, no bitch.

Dagen har varit väldigt bra! Gick och la mig 03.15, efter att ha kollat på ett as jävla bra avsnitt av The Vampire Diaries, som nu inte kommer tillbaka förns ungefär 6 eller 13 SEPTEMBER (USA takt, i Svensk takt kanske novemeber), alltså ca 4 månader kvar..
¨
Aja, somnade mellan 04.00 och 04.30, vaknade 07.15, gick till skolan, och när jag kom hem så åkte jag och mamma till Lager 157! Köpte: En tröja, en skinnjacka och 2 par solglasögon! Gick på 650 spänn. Visar bild imorgon, kanske.
¨
Nu är jag jävligt trött för klockan är 02.00 och har sovit ca 2 timmar på ca 31 timmar. Så ja, men det var värt det - för TVD säsongsavslutning! Okej godnatt!

Hearing yourself sing in the shower and wondering why the fuck you haven't made an album yet.

Sitter i min ensamhet och väntar på att det ska gå 20 minuter, då kan jag nämnligen kolla på TVD!!! Är så taggad! Jag vet inte vem Elena kommer välja, om hon kommer välja - jag vet ingenting! Jag har så tråkigt, jag har redan spelat 1 timmes spel, väljt kläder, packat väskan, allt. Fast jag r hungrig för jag åt ingen middag, men gör jag något i köket kommer mamma vakna direkt.
¨
Aja, jag hittar på något, hörs sen! Godnatt!

That awkward moment when you see the person you want to marry, and then realize you're looking in the mirror.

Jag har ett SO prov imorgon bitti, men jag ska ändå stanna uppe till ca 03.00 inatt, jag ska se The Vampire Diaries Season Finale när det sänds. Det är ju det sista avsnittet av säsong 3!! Måste vänta tills typ September innan jag får se ett nytt avsnitt! Så jag ska minsann se det live. Och nu är det ca 3 timmar kvar tills det sänds, så jag ska plugga på på SOn hade jag tänkt.
¨
Och mår inte alls bra, jag har nu officielt även blivit förkyld, så nu har jag/är jag: Halsbränna, är snuvig, näsan seriöst bara rinner, nyser hela tiden, hostar, har ont i kroppen, och är trött i kroppen, m.m. Det är inte roligt att vara förkyld, särskilt inte när man är jätte snuvig och nyser hela tiden.. Och när jag hostar får jag ondare i halsen. Seriöst, jag vill bara sova hela dagen imorgon.
¨
Men efter skolan så ska jag direkt hem och så ska jag och mamma till Lager 157, jag ska kolla på en ny skinnjacka och lite annat. Hoppas det blir kul för dom brukar inte ha så snygga grejer där.. Aja, godnatt på er!

That awful moment when your mouth is full of food and you are about to sneeze.

Ledsen för mitt senaste inlägg men jag var ganska arg. Jag har nu kommit på, i efterhand, att det inte låter särskilt troligt att dom (One Direction) bara kommer vara här i en dag eftersom dom ska spela in sitt album vilket tar längre är en dag (fråga mig inte varför dom spelar in det i Sverige när London är mycket bättre för jag undrar samma sak). Så dom kanske är här i några dagar/en vecka och jag kaaaaanske har turen att få med mig någon upp till stockholm i helgen? :) En dag sådär. Jag hoppas på det iallafall, även fast jag måste säga att det inte känns särskilt troligt.
¨
Just nu är jag på lite bättre humör, dock är min halsbränna likadan fast jag ätit kanske 5 halstabletter på några timmar. Har iallafall öpt yoghurt och det är SKÖNT mot halsen. Fats efteråt blir det likadant igen.. Min mamma säger att det är rätt åt mig eftersom jag har gått runt med öppen jacka och ingen halsduk.
¨
Imorgon slutar jag 16.10 iallafall, ska inte vara med på idrotten och ja, har 2 viktiga matte lektioner eftersom det bara är 3 st kvar innan tisdag då det är Nationella, där jag behöver minst 6 poäng för att få godkänt, vilket känns ganska bra! :) (Ser ni, nu fokuserar jag på det bra, inget dåligt!)! Okej, ville mest förklara mitt senaste inlägg men blev lite annat också haha, aja godnatt på er alla och hoppas att alla Directioners där ute får träffa killarna! :)
¨
Ps. Jag har tänkt och byta teckensnitt men vet inget bra än så länge, men det kommer! :)

JAG FUCKING HATAR DETTA!!!!!!

JAG HELT SERIÖST HATAR DEN HÄR DAGEN, DET ÄR DEN VÄRSTA DAGEN I MITT LIV! INTE NOG MED ATT JAG HAR EN FÖRBANNAD HALSBRÄNNA SOM BARA BLI VÄRRE OCH VÄRRE, DET HAR REGNAT HELA DAGEN, JAG HAR VARIT BLÖT HELA DAGEN OCH MINA VÄNNER BRÅKAR, NEJ, NEJ DÅ SKA FUCKING JÄVLA ONE DIRECTION KOMMA TILL FUCKING JÄVLA SVERIGE OCH JAG BOR 1 ½ TIMME IFRÅN STOCKHOLM, DIT DOM SKA OCH KOMMER, OCH JAG KAN INTE ÅKA FÖR JAG HAR JÄVLA IDOT SKIT MATTE IMORGON OCH DOM TVÅ LEKTIONERNA ÄR VIKTIGA OCH JAG HAR INGEN SOM KAN ÅKA MED MIG FÖR ALLA MINA VÄNNER SOM JAG KAN TÄNKA MIG ATT ÅKA MED ÄR I SKOLAN, MIN PAPPA ÄR SJUK OCH MIN MAMMA JOBBAR IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DET HÄR ÄR DEN FUCKING VÄRSTA JÄVLA SKIT DAG I MITT LIV! OCH JAG SLUTAR KLOCKAN 16.00 IMORGON!!!!!!!! GRÄDDEN PÅ MOSET BABY!!!!!!!!!!!!!! JAG HATAR MITT JÄVLA LIV OCH JAG HATAR SKOLAN OCH JAG HATAR ESKILSTUNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH INTE NOG MED DET; MINA FÖRÄLDRAR BRYR SIG INTE ENS OM ATT DOM 5 STÖRSTA IDOLERNA I MITT LIV KOMMER TILL SVERIGE, JAG HAR ALLTID TROTT ATT MIN MAMMA SKA BRY SIG, MED TANKE PÅ ALLA KONSERTER HON HAR VARIT PÅ OCH SKIPPAT SKOLAN FÖR MEN NEEEEEEEJ NEEEEEEEEJ JAG HADE SÅ JÄVLA FEL.
¨
URSÄKTA MIG MEDANS JAG GÅR OCH HOPPAR FRÅN MIN BALKONG. OCH NEJ DETTA ÄR INTE ÖVERDRIVET FÖR NI FÖRSTÅR INTE HUR MYCKET KILLARNA BETYDER FÖR MIG!!!!!
¨
FUCKING FMFL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I don't hate school. I just hate the teachers, homework, exams, and waking up in the morning.

Den här dagen har varit så jävla dålig. Jag har så jävla ont i halsen och ingen halstablett funkar, det har regnat och vi kunde inte åka buss. Nej, usch jag vill bara lägga mig under täcket och aldrig komma ut. Jag vill att min halsbränna ska försvinna men det kommer den väll inte göra förns om några veckor. Och det BRINNER verkligen i min hals, jag kan inte dricka vatten. Jag vill ha vaniljglass.. Jag vill släcka elden.. Nej, bara låt mig gå och dö, den här dagen hatar mig. FML..

Dear sidewalk, please get wider ... Sincerely, third friend walking behind feeling excluded.

Precis kommit hem från Friskis & Svettis och det var inte alls så jobbigt som jag trodde det skulle vara. Lite roligt faktiskt! ;)
¨
Just nu hade jag tänkt att ta en halstablett men dom är slut! :( Och min hals gör skiiit ont, jag kommer få en riktig halsbränna jag lovar. Och jag hatar det så jävla mycket, det gör så ont t.o.m att dricka vatten gör skit ont. Det enda man vill äta är glass.. Usch nej, detta är inte kul. Fan att mamma slutar jobbet vid 8 eller 9, då kan hon inte gå och köpa Ben & Jerry's till mig :( Och jag orkar inte köpa själv haha..
¨
Aja, jag har några kakor jag kan tvinga i mig så jag ska lägga mig och kolla på tv och tröstäta. Sen ikväll MÅSTE jag plugga. Hejdååå!

Screaming "NOOOOOOOOO" when the teacher starts erasing the board when you're not done copying.

Nu är jag så jädrans trött så jag ska ta och sova nu. Har haft en lite rolig kväll med Jessica haha. Hon har visat mig en massa kpop videos och jag har inte haft något att göra så jag kollade. Alltså hon var hemma hos sig och jag hos mig x)
¨
Aja, imorgon = no funny. Har idrott där vi ska speinga 3 broar (typ 4 km) på under om de tvar 45 min och sedan direkt efter ska vi ner till friskis och svettis och ha cirkelgym i en timme. AS KUL! Usch. Aja somnar om en sek så ska sova nu, godnatt!

That awkward moment when someone is watching you take a picture of yourself...

Håller på och målar mina naglar haha.. Vet inte vilken färg jag ska ha så har målat dom flesta på ena handen.. Ville såå gärna ha blåa men neeej neeej då har jag glömt mina båda blåa hemma hos pappa. Så det kanske blir svart igen.. Jag har inga snygga färger :( Grönt skulle vara snyggt. Ahh, och utan nagellack ser mina händer så tråkiga och gråa ut.. Och min mamma har bara ca 20 nyanser av ljus rosa och jag vill verkligen inte ha det.
¨
Dagen har varit väldigt.. annorlunda idag. Skum liksom. Kanske för att det inte har varit som vanligt idag men anledningen behöver jag inte ta upp. Aja, hoppas allt blir som vanligt snart igen. Nu på eftermiddagen hade jag mest tänkt att kanske kolla igenom engelskan och så bara slappa. Som vanligt! ;) Aja, nu ska jag måla mina naglar, hörs sen!

That awkward moment when your internets down and you realize your life sucks.

Haft en stört skön dag! :) Vart hela dagen med Sussi, Pernilla och Jessica i Hällby och hemma hos Jessie. Det har även varit Jessicas födelsedag, så nu är hon 16 år så grattis till henne! - Även grattis i efterskott till Melissa och Lovisa som fyllde 16 & 10 i torsdags! :D!
¨
Imorgon är det måndag men ska ej till bilden på morgonen så har sovmorgon tills 10! :) Så är bara i skolan i 4 timmar imorgon, yayy! Haha känns lite nu men kommer kännas som 8 timmar imorgon.. x)
¨
Jag tror jag ska börja blogga igen nu, kanske inte varje dag men ja, det börjar bli som förut :)
Aja, nu ska jag gå och välja kläder tills imorgon sedan kanske.. kolla på serier eller något, godnatt!

That awkward moment when you over-hear a joke in someone else's conversation and accidentally laugh out loud.

Japp, nu bloggar jag. Men det är bara för att jag inte har någon annan att prata om dessa ASGRYMT snygga shorts jag hittade på Fokiwa.se (Foki's webbshop)! SÅ JÄVLA SNYGGA OCH JAG MÅSTE HA DOM! Tyvärr finns alla bara i storlekar 30-36 och inte högre, men dom kanske är stora i storleken, jag vet inte. Men jag bryr mig inte kommer pressa mig i dom.. Ahh, jag måste ringa mamma!!!
¨
¨
Så jävla snygga. Mina favoriter är Dom i mitten, USA och London shortsen. Dom finns (tack och lov) i storlek 36 så jag tänker faktiskt ta och klicka hem dom! Så fort jag får tag på mamma. Var hon tvungen att åka till stockholm idag?! Dom kommer säkert ta slut jätte snabbt! Resten finns bara i storlek 30-34 och jag vågar verkligen inte klicka hem dom innan jag vet hur 36 är!