That awkward moment when you forget how to spell an easy word.

Ska snart kolla lite mera i matte boken och sedan sova! Ska försöka komma på en bra frågeställning om andra världskriget till imorgon. Kommer inte på någon bra! Kanske kommer på någon i sömnen haha..
¨
Iallafall, är skit trött just nu, och har varit det hela veckan, och så är det veckans jobbigaste dag (ja, t.o.m jobbigare än måndagar) imorgon. Har alla jobbiga lektioner: matte, NO, SO, idrott. Och så slutar man 16.10. Skit roligt! Längtar som fan till helgen.. Det sorgligaste denna vecka är att det inte är något Vampire Diaires avsnitt.. </3. Nästa (3x16) ''1912'' kommer ut den 15 mars, alltså om två veckor. Jävla CW ska ha pauser hela tiden, och denna gång i en månad! Fuck them. Hard. Blää. Haha.. Är lite övertrött..
¨
Såg att det har kommit ut nya verisoner av Jet Set klockorna, eller dom kanske inte är nya men ny för mig då haha, Jet Set WB30. Fanns en som såg rätt snygg ut i olika fäger, dock kostar dom 1300 kr..
¨
Hittade ingen jäkla lila tröja heller. Ingen annat lila plagg överhuvudtaget, inte ens underkläder. Min lila BH har gått sönder.. Faaaaaaan. Kanske mamma har någon snygg lila tröja jag kan sno? Får kolla imrogon bitti.
¨
Life is hard och jag hatar verkligen denna vecka.
¨
Det enda som har varit bra denna vecka, ja höjd punkten denna vecka, är att jag fick reda på mitt svenska nationella, A-delen, fick jag freakin' MVG på!!! :D *High Fiving myself*! :D

Svar på kommentar :)

Fanny om How I finish my presentations : "So, um... Yeah.. ".:
Offta du får pengar varje månad av din mormor ohc morfar? ;o Hur mycket och varför? Önskar att jag fick det... Svara gärna! :) Fin blogg by the way!

Svar: Jag trodde lite att denna fråga kanske skulle komma! ;)
Japp, jag får 200 kr varje månad av min mormor och morfar, och har fått varje månad sedan jag började ettan. Fast då fick vi typ 50 kr och så höjer dom varje nytt år. Fast nu kommer dom inte höja för mig mer. Varför vet jag inte, och det är inte bara jag. Robert och Lovisa får också. Jag och Robert får båda 200 kr och Lovisa får väll ca 100 eller nått. Dom har alltid gjort så, och jag tycker inte det är så konstigt. Jag tror inte det är så ovanligt att ens mor/far föräldrar ger ens barnbarn månadspeng.
Jadu, jag är glad över att jag får pengar, även om jag tycker det är onödigt. Men jag kan ju inte be dom att sluta för det känns taskigt på ett sätt, och så får dom göra vad dom vill med sina pengar och väljer dom att slösa lite av det på mig och mina kusiner så visst haha!
Tack så mycket! :D
¨
Oj haha, vad långt svaret blev! x)

How I finish my presentations : "So, um... Yeah.. ".

Har pluggat matte, engelska, kollat tv och hållt på med datan hela dan. Mormor och morfar var här och gav mig min månadspeng (ja, jag får månadspeng av min mormor och morfar) och pengarna för kakorna! Kak- & polkagris försäljningen går utmärkt! Ska bara ge Jonas och Lovisa deras kakor i helgen, få pengar från 2 pers från mammas jobb och alla polkagrisar = slut! Köpte tre stycken själv hehe.. Hade aldrig smakat dom så ;) (Btw, gräddkolan = asgod!) och nu ska jag kolla lite på tv och sedan senare plugga mer på matten.

Whenever I'm depressed, I like to cut myself............... a nice, big piece of cake.

Så skönt att sluta tidigt på onsdagar! Och bra lektioner är det också, t.o.m matten är okej bara för att vi slutar så tidigt! Nu ska jag iallafall plugga matte, kolla serier/tv/data m.m!
¨
Visst är det härligt väder ute?! Man får riktiga vårkänslor! :D Jag har slutat använda min vinter jacka och går nu runt med en munktröja och skinnjacka! Och en halsduk, så egentligen har jag mer kläder på mig än med bara vinterjackan men det är så skönt ändå haha!
¨
Just ja, jag får inte glömma! Gissa vem som fyller år imorgon?!?!? Jo, JUSTIN BIEBER! :D Han fyller 18 fucking år! 18! Så idag ska jag även rota i hela min garderob och se om jag har något lila, dock ser det mörkt ut för jag tror verkligen inte att jag har några lila kläder! :(
¨
Aja, ska fixa och dona nu så hörs sen!

"Hi, Can I help you?" "No, I just waited in line for 15 minutes to say hi."

Hihi sitter och mumsar i mig min kina choklad! Så god! Klockan är snart kvart i elva och vid 10 tänkte jag kolla på en film men fastande vid en massa sidor haha.. Men jag tror nog att om jag kollar nu så kan jag kolla på Abduction! Den var ca 1 timme och 40 min. Så klockan blir typ 20 över 12 och det är okeej :D
¨
Imorgon blir det en kortis dag eftersom jag slutar vid halv 12 men jag, Qui, kanske Madde och vi får se om det är nån mer ska stanna kvar efter skolan med Roland och då ska han förklara matte för oss eftersom vi har prov på torsdag! Vi får se om jag går på bilden, det skulle iallafall Qui göra och efter det så ska vi till biblioteket för att vi behöver en bok om en författare. Vi håller på med författare i svenskan.
¨
Aja, ska kolla på film nu, får se om jag ska kolla på Abduction eller inte, känner lite för att kolla på Ella den Förtrollade eller En prinsessas dagbok!

1990's - Last Generation With Common Sense.

Jobbig dag! Först tråkiga lektioner (musiken var väll okej) och sedan halv äcklig lunch och så halv jobbig idrottslektion och sedan direkt efter ner till Friskis & Svettis för att ha hälsa där i en timme och det var jooobbigt! Hade cirkelfys = olika stationer som är jobbiga. Inte kul, efteråt fick jag typ vätske brist också så gick till Pressbyrån som är precis bredvid och köpte en fanta! ;) (I ♥ Fanta, forverer)!
¨
Nu har jag kommit hem (okej kom hem för ca en timme sedan) men mamma har gått och tränat så jag ska passa på att plugga! Har matte prov på torsdag, inte redo. :(. Så ska plugga matte i typ en timme nu! See ya later alligator!

I gotta dig bick. You that read wrong. That awkward when you read that wrong also. And said "moment" after awkward. This is awkward....

Sitter i sängen och funderar på om jag ska kolla på Abduction eller inte. Vill verkligen se den, men vet inte hur lång den är och jag orkar inte ta bort fingrarna från tangenterna nu när jag har ett sådant bra flow på att skriva. Extrem lathet eller vadå? ;) Haha, nej men jag tror jag ska kolla! Oooom den är max 2 timmar för då är klockan 12 = good sleeping tiiime!
¨
Först ska jag bara lägga fram kläder till imorgon, packa ner gympa kläder, gå på toa och borsta tänderna men det tar ca 5 min!
¨
Okej, nu är jag väääldigt kissnödig (jag har kissat jätte mycket igår och idag + har varit törstig hela dan!) så måste verkligen kissa! Okej då godnatt!

Dear Dentist, I would appreciate it if you didn't ask me questions... Sincerely, your hand is in my mouth.

Kollar på The Big Bang Theory, haha det är så bra! Älskar Sheldon. Och Penny!
¨
Snacka om lååång dag i skolan idag. Trodde aldrig att den skulle ta slut. Har varit iallafall hos mormor och morfar och lämnat kakorna. Egentligen har jag inget att skriva men gör det ändåååå.
¨
Visste ni förresten att jag och mamma ska skaffa katt? :D Några vänner till familjen har två katter och båda dom är dräktiga! Jag vet inte hur länge dom har varit det men en katt är bara dräktig i ca 2 månader och sen måste väll kattungen vara typ 12 veckor innan den kan lämna mamman så det är ett tag kvar innan vi kan skaffa en, är typ 2-4 månader kvar! :( Usch vad länge! Men vi hade typ tänkt att skaffa två, två honor såklart. Det känns bäst med honor. Vi har kanske namn till dom, Ella och Penny. Jag tyckte det var sött och fint! Mamma också! :D
Fast vi kommer bara köpa dom från Mikaela om kattungarna är korthåriga, jag vägrar ha en långhårig nämnligen. Vill inte ens ha en halv långhårig. Den ska vara kooort! Iallafall så hoppas jag att vi skaffar två! :D
¨
Nu ska jag kolla klart på tv! ^^

We are only as strong as we are united, as weak as we are divided.

Jag är sämst på att gå och lägga mig. Först var jag inne i badrummet i 40 min och fixade mig för sängen men sedan sätter jag mig framför datorn när jag är klart istället för att sova. Så gör kag alltid. Jag är data/tv/godis/choklad/fanta/sov/serier/socker-beroende. Jag är beroende av mycket saker, dock ej bra saker. Önskar jag var beroende av typ träning och pluggning. Men nej jag suger på dom sakerna. Jag är sämst på bra saker, nyttiga saker och bäst på dåliga, onyttiga saker. Dock är jag och har alltid varit bra på att äta grönsaker och frukt! Älskar det!
¨
Nej, nu är klockan snart halv 1 och jag ska upp om 6 ½ timme och det tar en stund innan jag somnar! Så nu, godnatt - på riktigt!

Do not pity the dead, pity the living and above all, those who live without love.

Känner mig alldeles trött i huvudet, jag orkar inte ens kolla på en film så jag tänkte sova nu faktiskt. Tidigt för att vara mig, men det är skola imorgon. Och börjar 08.20 (bold tack och lov) så måste vakna sju, och så slutar vi 16.10, med matte. Usch, fml. Orkar inte. Längtar till gymnasiet (haha, jag vet ännu mer plugg där, men då gör jag det för att jag vill bli barnmorska, inte för att jag bara måste.) Och längtar tills jobbet. Nej, längtar till jag blir pensionär. Det ser jag fram emot. 
¨
Imorgon blire iallafall skola sedan efter så tror jag att jag och mamma ska till mormor och morfar och fika. Dom ska ju ha sina kakor! Blir att fika hos Jonas och lovisa nån gång denna vecka också, dom ska också ha sina kakor.
¨
Aja nu ska jag sova så godnatt!
Ps. Jag vet inte om ni har märkt det men mina senaste rubriker har varit annorlunda! Ni kanske inte känner igen dom (alla HP nördar gör ;)) men det är från Albus Dumbledore, ni vet från Harry Potter filmerna? Jag brukar ju alltif ha roliga rubriker men för nån dag sedan fick ajg lust att göra Dumbledore quotes. Vet ej varför men kanske gör det ett tag, om jag inte tröttnar!

Understanding is the first step to acceptance, and only with acceptance can there be recovery.

Har kommit till min kära moder nu! Hon jobbar så är hemma ensam. Rätt skönt! Har packat upp alla kläder och datan. Tänkte kolla lite i matte boken men är för trött. Usch, nästa vecka kommer inte bli rolig.
¨
Är skit trött just nu. Har inte direkt haft en rolig dag. Den har varit rätt tråkig faktiskt. Nä, just nu har jag inte roligt. Ingen jätte bra på tv eller nått nytt avsnitt på nån serie. Åh vilken b dag.
¨
Känner mig inte på sådär jätte bra humör........

Mom: ''Clean your room, family is coming over!'' Oh I'm sorry, I didn't realize the gathering would be held in my room.

Rubriken passar så jävla bra just nu. Förutom det är min pappa som säger så. Jag har mina 2 väskor med kläder i som är lite huller om buller, resten av rummet ser bra ut men nej, då måste jag städa mina väskor för att mn syster, farmor och faster kommer?! Så jävla arg på pappa, ingen kommer väll för fan bry sig om jag har lite kläder i väskor på golvet!?!?!?!?!  Dom är för fan min släkt, jag menar dom kommer INTE BRY SIG!! ÅH VAD JAG ÄR ARG PÅ HONOM! Han blir inte ens glad över att jag bäddat sängen, utan skäller bara för mig för väskorna! Åh jag blir galen på honom. SKIT ARG!!!!!!!!!!

It does not do to dwell on dreams and forget to live, remember that.

Hejsan svejsan! Klockan är 03.35 och jag är fortfarande vaken. Faktum är att jag inte ens gått o lagt mig än. Har kollat på 2 avsnitt av Modern Family och kollat en massa sidor. Men nu är jag trött, och det är väldigt sent, så ska ta och sova. Ska upp typ 12. Senast. Haha vet inte varör jag skriver men jjaaaaaa är trött och orkade inte flytta på mig. Jag drar ut på det så länge jag kan..
¨
Sa jag förut att jag fick ett par högtalare idag? Dom är rätt bra, och nu kan jag ha höööööög volym! :D Dom (2 st) är små så man kan ha dom överallt och man behöver bara sätta in usb i datan s¨å funkar dom! Perfekt!
¨
Aja godnatt på er!

Sometimes we must choose between what is right, and what is easy.

//Ljus turkosa jeans, Gina Tricot // Vit tröja m. text, Monki // Aprikosfärgad tröja, Gina Tricot // Ljusblå tröja, Zara // Rosa tröja, HM // Marinblå tröja, Carlings // Blå jeans, Gina Tricot // Mörk grå tröja m. tryck, Gina Tricot//
¨
Blev inte världens bästa bild men orkade inte ta fler haha. Jag ser att några av tröjorna ser ut att vara linnen, men nej alla tröjorna är tshirts förutom den marinblå stickade tröjan som är långärmad! Jag tror det var allt, gick på ca 1200 kr + 200 kr idag för dom blå jeansen. Det sved lite i plånboken men värt vare iallafall! :)

Do or do not, there is no try.

Kanske ska ta kort på allt jag köpte i Stockholm igår? Glömde även skriva att idag på Tuna Park så köpte jag ett till par byxor. Såna där färgade från Gina. Så nu har jag blåa och ljus turkosa (från Stocholm igår)! Ska hålla utkik efter ett par röda! Känns iallafall bra med lite nya kläder som passar utmärkt till mina jeans och såklart shorts till i sommar! Skriver bara shorts för att, ja för er som inte vet, så hatar jag att ha på mig kjol och klänning! Hatar det verkligen, känner mig urlöjlig i det. Är inte sådär jätte bekväm i tights heller.. Nej shorts, jeans och mjukisar ska det va! :D Jeans leggins, treggins, leggins vad fan det nu heter går också bra!
¨
Kommer nog ta kort, efter som min mobil kamera ändå är rätt bra, på alla kläderna så fort jag kollat klart på James Bond, som slutar 00.25!

Happiness can be found, even in the darkest of time, if one only remembers to turn on the light.

,
¨
Väntar på att stunden för melodifestivalen ska komma, tills dess blir det The Legend of The Seeker som rullar på på tvn. Helt okej pogram, lite dåligt gjort ibland och lite långtråkigt eftersom dom gör samma grejer nästan hela tiden, bara på olika ställen och olika varelser.
¨
Har nyss gjort iordning dippen till chipsen vi ska ha ikväll. Och såklart måste man provsmaka den, så tog en morot och stod och åt haha ;) (Älskar morot + estrellas tortilla dipp! ) Dock ville pappa ha chips, så idag blir det chips för orkar inte göra morötter åt bara mig!

A lie that always works: "I did my homework. I just left it at home."

Har fått lite gjort även idag! Var på Tuna Park med pappa för att köpa present till min syster, vi köpte 2 par tights till henne, som hon ville ha (på något sätt går alla hennes sönder...) och så åt vi även där! Träffade Sussi och Lisa, som också satt och åt! (Snacka om att Sussi och Jessie hae blivit värsta tvillingarna när det kommer till Kpop!), sedan åkte vi till Jula och till sist Willy:s! Hr köpt dricka, glass och godis till idag (okej glassen är inte bara tills idag) och så dricka till imorgon. Så nu sitter jag bara och kollar på tv och håller på med datan.
¨
Ikväll är det ju Melodifestivalen och efter det så är det en James Bond film! Så har något att kolla på idag.
Nu ska jag hjälpa pappa att lägga ner kartonger i källaren så hörs sen!

Lazy rule: Can't reach it. Don't need it.

Klockan är bara 12 över 12 och jag är ej trött men har inget att göra.. Hittade ingen film som lockade, men inget på datan lockar heller.. I don't know what to dooo...
¨
Längtar tillbaks till Stockholm.. Jag skulle verkligen kunna flytta dit, men då vill man ju bo i stockholm, inte utanför och i stockholm, jaaa det är ju super billigt! Göteborg kanske då? Känner mig mobbad som säger detta men jag har aldrig varit i Göteborg. Vilket är väldigt konstigt med tanke på att min mamma älskar gtb och tjatat på mig att hon vill flytta dit, men ändå har hon inte tagit med mig dit?! Det är minst sagt lite konstigt!
¨
ASCH nu får ja hitta på nått, kanske prova mina nya kläder? Nej, resten av mina kläder är hos mamma.. Åh ibland hatar jag att ha separerade föräldrar!
FML just nu, verkligen.

My mom said no. LOL JK. I just don’t wanna hang out with you.

Åh mitt liv är räddat! Äntligen fungerar dom bra siterna på watchserier.eu! Dom hade nån dum grej att man behövde ha dvxx och bla bla grejer, men kollade nyss på senaste avsnittet av The Big Bang Theory och dom funkade! :D Utan det! :D Wooo, är så lättad!
¨
Klockan är dock bara tio i elva så ska kolla på en film! Vilken då? I don't know! Känner för...... kanske en tecknad? Kanske nån bra romantisk komedi? Vi får se vad jag hittar!

Boy: "It's awkward buying condoms." Girl: "It's awkward walking around pregnant."

Haft en stört skön dag i huvudstaden idag! Varit på slottet, och handlat för ca 1300 kr, tröjor och ett par byxor ;) Va på världens shopping humör, jag menar hur kan man inte vara det i Stockholm, med alla underbara kläder?! Hittade ett par super snygga och sköna treggins som helst inne på Carlings dock kostade dom 1099 kr, vilket jag tyckte var lite väl mycket. Men jag och mamma hade det väldigt trevligt, åt taco tallrik på Taco Bar och gjorde en massa annat skoj! :D
¨
Just nu sitter jag och försöker mitt bästa för att inte gå och sno lite av den goda smörgåstårtan som ligger i kylen! Den ska ätas på söndag då vi firar min syster. Glömde heelt bort att jag skulle köpa ett par tights till henne idag, så måste göra det imorgon. Åh jag orkar inte gå ner på stan :( Men för min syster, antar att jag måste ;)
¨
Nu ska man iallafall kolla på tv, nej, inget Vampire Diaries avsnitt idag :'( Nästa ''9012'' (3x16) kommer sändas den 15 (!!!) mars.. Buhu.. CW ska visa en massa gamla TVD avsnitt.. Fattar inte varför! Bhuhuuuuuuuu...

Fall in love? I'd rather fall in choclate.

Sitter och är trött i sängen. Har precis kollat på Friends with Benefits. Inte världens bästa film men den var okej. Kommer nog inte kolla på den igen.
¨
Ska sova nu eftersom jag ska till Stockholm imorgon, ska vara hos mamma senast halv 10, men ska försöka vara där typ 20 över 9. Så måste gå hemifrån kvart över 9. Har redan lagt fram allt jag behöver tills imorgon och mobilen är på laddning, alarmet är på, all done så imorgon får vi bara hoppas att min syster är klar att gå samtidigt som jag för hon kan inte vara här imorgon, hon har ingen nyckel och både jag och pappa behöver våra och vi har ingen extra nyckel. Hon går väll till farmor eller något då!
¨
Okidoki, godnatt på er!

"OMG I WANT THIS!'' *looks at price tag* ''Nevermind..."

Har precis kollat på Once Upon A Time, japp, ännu en serie jag följer! ;) Men denna kollar jag bara på på tv för mamma och pappa följer den också. Den är helt okej, bra story, lite dåligt gjord, men beroendeframkallande! Inte jätte beroendeframkallande eftersom jag behöver inte kolla på datan utan jag kan vänta haha.
¨
Just nu har jag på CSI men kollar inte. Det är inte särskilt bra, men det finns inget att kolla på och har inga serier att kolla på. Såå har tråkigt. Kan inte spela sims heller, för då när Amanda kommer hem (hon skulle bara till en kompis och gratta henne för hon fyller år) så kommer hon vilja spela med mig och att spela sims med någon annan är skit tråkigt. Jag vill bara spela det själv. Så just nu har jag skiiiiit tråkigt! Inget roligt händer på datan heller.. Bampampam, okej, har inget mer att skriva så hejdåå!

Oh no...

Oh fuck, jag har sett att hela blogg.se, och alla som har blogg.se har fått såna där irriterande reklamer vid ord. Åh vad jag hatar såna! Så fort man har ''pekaren'' över där så kommer dom upp.. Hatar doooooom! Hoppas dom försvinner snart.

Me: MOM COME HERE! HURRY!!!! Mom: WHATS WRONG!?!?!! Me: Can you turn my light off?

Ska börja detta inlägg med att säga GRATTIS! Till svenska folket, kungafamiljen och främst Victoria och Daniel för den lilla prinsessan! Sa inte jag i detta inlägg att det skulle bli en liten principessa? ;D Jag tycker det är jätte roligt att vi har fått en ny kunglighet och framför allt en liten flicka!
¨
Och nu det lite mindre intressanta (haha ;)) min dag: Kunde inte sova pga min syster, så gick in och la mig i mitt rum (vi båda sov i pappas rum) igen vid 05.19 och sov som en stock tills ca 14.00. Min syster är (tyvärr) fortfarande kvar, men just nu är hon och hämtar Gimmie från pappas jobb. Så då ska hon alltså till skogen och då slipper jag henne ett tag! :P
¨
Senare idag blire att göra ingenting och imorgon ska jag och mamma till Stockholm! (Haha har inget o göra med den nya lilla prinsessan), vi ska till Vasa museét! Och så klart göra en massa annat.
Men nu ska jag äta lite mat! :D

Sleep is my drug. My bed is my dealer. My alarm is the cops. School is the jail.

Sitter och kollar på The Big Bang Theory, dock är det ett gammalt avsnitt.
¨
Lite har jag fått gjort idag, hämtat alla kakor + polkagrisar hos Ida och efter det var jag med Jessica. Skulle vara med Melissa också men det blev så sent och pappa ville att jag skulle äta hemma idag.
Snart kommer min syster som ska sova här. Hon kunde inte sova hos sin kompis som hon brukar sova hos. (Ähum för er som inte fattar så bor min syster egentligen hos sin mamma, men hennes mamma är så elak så hon vill inte bo där och ja, då bor hon hos en kompis. Mer behöver ni inte veta.) Så pappa sa att hon kunde sova här. Så hon borde vara här närsomhelst. Hoppas bara hon inte stannar särskilt länge imorgon, orkar inte vara med henne haha..
¨
Nej, men nu måste jag.. göra några saker.. innan hon kommer.. Okej, hörs sen!

Ok, it's 9:30, I'll start my homework at 10:00. .... Damn, 10:03, missed it. 11:00 it is!

Har ju sålt kakor i klassen (samanlagt sålde vi 700 kakbukar, wihoo!) och nu är det dags att hämta dom! Ska sammtidigt hämta polkagrisar som vi ska sälja. Så ska hämta 27 eller 28 kakburkar och 15 polkagrisar. Måste hämta dom imorgon eller på torsdag för sedan är jag upptagen! På fredag är det Stockholm med mamma, sedan på lördag kaanske jag ska göra en grej och så på söndag firar vi min syster.
¨
Men pappa får iallafall skjutsa mig (och typ Jessica och Qui) efter jobbet. Kan inte ta med mig dom på bussen eller gå med dom. Och Ida (som allt är hos) kan ju inte ha dom hemma hos henne hur länge som helst.
¨
Aja, vad har jag gjort idag? Inget. Eller jo, har packat upp kartongerna och fixat lite i badrummet och spelat sims, kolla på tv etc. Och mått lite dåligt. Är trött i huvudet. Nu ska jag kolla på TV godnatt!

Min älskade Busan ♥

Min älskade, älskade Busan.. ♥
¨
Just nu håller jag på att städa i mitt rum, packa upp alla saker ur kartongerna och då hittade jag Busans gamla halsband.. Åh den luktade som henne, och jag kunde inte hålla mig.. Jag började gråta direkt. Min fina lilla Busan, vad jag älskar dig. Jag saknar dig så mycket och så fort jag tänker på att jag aldrig kommer kunna hålla dig, gosa med dig, eller ens titta på dig så börjar jag gråta. Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig. Hur ska jag någonsin kunna hitta en katt som kan ens bli lite som du? Du var inte direkt som katten jag ville ha, men jag inser nu, och jag insåg när du dog, att du var perfekt. Nej, jag visste det hela tiden, du var verkligen perfekt. Du var min lilla busunge, som aldrig blev särskilt mycket större än en kattunge fast du var nästan tre år. Jag önskar så mycket att du var här med mig. Man hade aldrig tråkigt med dig inte, alltid nått bus på gång! Jag kommer aldrig glömma ditt första ''byte'' haha.. Ett päron, det var ditt första byte du tog hem. Jag kommer såklart aldrig glömma alla dom fåglar du tog in heller haha.. Eller första dagen du fick en pingla på ditt halsband men det första du gjorde då var att slåss med en skata.
¨
Jag älskar dig Busan, det kommer jag alltid att göra. Ingen katt kan någonsin matcha min kärlek till dig. Du var verkligen en liten apa, men du var min apa och jag kommer aldrig få träffa dig igen, och du ska bara veta hur mycket det smärtar mig. Åh 2011 var på ett sätt det värsta i mitt liv. Du var det bästa, men din död var det värsta. Att du dog var värre än att mina föräldrar separerade. Åh vad jag önskar att du var här med mig. Ingen katt kommer någonsin få ha ditt halsband på sig. Aldrig! Jag älskar dig min älskade galning, det kommer jag alltid att göra. Och om det finns en himmel, så hoppas jag att du är ute hela tiden. Jag hoppas att det finns en himmel och att vi kanske, när jag dör, ses igen. Jag älskar dig så mycket! ♥

Booooooriiing...

Åhh jag har så tråkigt. Men jag vill inte sova :( Undra om pappa märkt det för jag har gått in och ut ur badrummet hela tiden haha.. Först borsta jag tänderna och fixade med skenan, gick ut, kom på att jag behövde ta mina vitaminer så gick in på toa igen, gick ut, behövde gå på toa, gick ut, och nu måste jag in igen för jag glömde mobilen därinne kom jag på. Duktig man är då haha...
¨
Men jag vet inte vad jag ska göra, hon är bara kvart i ett..
Imorgon ska jag vara hemma iaf, måste ställa iordning allt i mitt rum, och så fixa lite saker och bara slappa. Japp, inge mer o skriva så tjabba tjena hejdå!

Svar på kommentar :)

Stina om A guy threw a pen at a girl and yelled ''headshot'', the girl walked up to him and hit him in the face with a book and yelled ''facebook''.:
Haha vilken lång dag du verkar haft! :P Jag älskar Justin Bieber och jag undrar vilken sida är det du läser den omtalade bieber novellen hahha? :P

Svar; Jaadu, det har varit en lång dag haha! Den omtalade (haha) JB novellen är denna: biebercash.blogg.se!
Vill du läsa fler så har du t.ex biebertime, eller bieberword! Det är mina favoriter, och alla tre länkar till en massa olika JB (och andra) noveller! Man kan även hitta i kommentarerna :)
Dom tre är dom jag läser just nu men vet du (Stina och alla andra läsare!) någon bra JB novell, tveka inte att kommentera den till mig, letar ständigt efter fler! :D Även för The Vampire Diaries, hittar ingen bra (Om det är mellan Damon/Elena!!)! Och gärna Twilight, om det är mellan Jacob/Bella! ;)

A guy threw a pen at a girl and yelled ''headshot'', the girl walked up to him and hit him in the face with a book and yelled ''facebook''.

Mina små trögisar! 
¨
Åh guud, vilken lång dag. Vaknade klockan 8, gick hemmifrån kvart i 9, var på vårcentralen halv 10, satt i en timme med mormor i väntrummet, var inne och tog tre provrör med blod, gick på tio minuter, gick hem till mormor och morfar och åt mat, direkt efter hem till Melissa ca kvart över 12, va med henne, hennes syskon och kusiner, runt halv 4 kom jessica och vi va hos melissa en liten stund, sedan gick vi hem hit och va här i någon timma sedan gick dom hem, då läste jag på bieber novellen, pappa kom hem från Patrik, gosade med gimmie, kolla på tv, läste ännu mer på bieber novellen och nu har jag äntligen läst ikapp, är på kapitel 219 och den är säkert långt ifrån slut. Guuud vad jag har läst den länge, orkade knappt mer.
¨
Seriöst, skit rolig dag fast så lång! Är helt slut. Fast kommer såklar inte sova än, kan stanna uppe hur länge jag vill idag för inget att göra imorgon!! Så skönt! Kanske ska sätta mig vid mitt nya skrivbord och spela sims?! :D Vi får seeeee, godnatt! ;)

Bebislycka.

¨
Vilken dag som helst nu kommer kronprinsessan Victoria och prins Daniel att få sin bebis. Jag är varken för eller emot att ha kung/drottning men ändå tycker jag att det är roligt att Sverige får en ny prins eller prinsessa. Jag vet inte hur det är för utländska, även såna som bott i Sverige hela sitt liv, om kungafamiljen. Alla är ju såklart olika, svenskar också, men jag tycker det är roligt med det. Vaför skriver jag detta ens kanske ni undrar, jo jag läste på aftonbladet och så ville jag bara skriva om det. Det är ju en stor grej för svenska folket. Ja, hela världen faktiskt. Eller ja, mer Europa kanske, jag vet inte riktigt. Jag tycker det är roligt att barnet kommer, och jag hoppas och tror på att det blir en liten prinsessa! Jag tycker om när kvinnor bestämmer, det är en stor grej det med, med tanke på all kvinno förnedring det finns i världen.
¨
Jag har faktiskt alltid gillat Victoria. Hon är så snäll och glad och gör mycket för dom som har det svårt. Och Daniel, jag har faktiskt alltid (eller ja, alltid och alltid men ni vet vad jag menar!) gillat honom! Han verkar lite bondig haha..
¨
Okej heeeelt onödigt inlägg haha.. Men jag tycker det är lite spännande, jag är ju faktist svensk! ;)

Det är inte nödvändigt att vara lycklig för att skapa lycka.

Sitter just nu och läser (fortfarande) på bieber novellen (har kommit till kapitel 176 nu wihoo) och smsar lite med Melissa! Klockan är snart 1 så måste sova snart eftersom imorgon ska jag vakna klockan 8 för 10 ska jag vara nere på vårdcentralen och ta blod från armen, mormor ska följa med mig för, som sagt, vägrar jag gå själv. Jag har världens sprutskräck, börjar nästan gråta bara för ett stick i fingret så länge det är en nål inblandad.
¨
Sedan efter det ska jag, runt 13, vara med Melissa och kanske Jessica! Vet inte vad vi ska göra eller vart vi ska va men det luskar vi ut imorgon! Det var så länge sedan vi tre va, vi hittar alltid på nått skoj! Brukar mest sitta o garva någonstans haha.. Samma sak även om det bara är jag och Melissa eller bara jag och Jessica, dom två är dom korkaste, trögaste, bästaste (haha) personerna jag vet! Mina små kineser, jag älskar dom!
¨
Men det är imorgon, just nu ska jag göra något sedan sova! Om jag nu kan, det är skiit varmt i pappas lägenhet, fattar inte hur?! Aja godnatt på er! :D

People aren't afraid of saying 'I love you'. They're afraid of hearing the response.

Ledsen för suuper dålig bloggning idag, men har varit väldigt upptagen! Var i IKEA med pappa i flera timmar sedan hemma hos pappa med pappa och amanda, sedan vid halv 6 så kom jag hem till mamma och då kollade vi på lite av Whitney Houston's begravning sedan melodifestivalen (Go Molly!) och sedan Bodyguard, som Whitney är med i. Sedan dess har jag suttit vid datorn för jag har fastnat vid en, inte jätte bra men okej, bieber novell som jag började läsa för jääätte länge sedan men sedan sluta dom uppdatera men nu har hon börjat igen och det är tamesjutton 214 kapitel!!! Är på 138 nu och har läst skit länge (börja typ iförrigår), mina ögon dör snart haha..
¨
Ska sova nu för ska upp 12 och ska vara hos pappa vid 2 och ska honna packa + duscha + äta innan. Sedan blir det firande av pappa med famor, faster, amanda, kanske Tommy! Har köpt 2 tavlor till pappa som han får i present :D
Okej, godnatt på er! :)
¨
PS. Detta är novellen! :P

Laughing so hard, no noise coming out, so you just sit there clapping your hands like a retarded seal.

Jag tror jag klarar av IKEA imorgon, mår mycket bättre! Bara lite trött i huvet, annars är jag okej! Jäkla bergodalbana haha.. Hos doktorn mådde jag skit, imorse mådde jag skit, sedan på kvällen nu mår jag bra, nästan frisk. Wiiiieeeerd.
¨
Ska alldeles strax sova, tänkte kolla på en film innan jag skulle sova men klockan är redan halv elva och jag ska upp klockan tio imorgon, så får inte stanna uppe för länge för då kanske jag mår dåligt igen och det vill jag inte. Okej då, godnatt på er! :D

I love it when I buy a bag of air, and the company is nice enough to put some chips in it.

Har varit på Vårdcentralen nu då, dom tog lite blod från fingret för att göra ett snabbprov, men det visade inget. Men doktorn ville att jag skulle komma tillbaka på måndag innan 12 för att ta blod ur armen och göra ett riktigt test. Så då får mormor och morfar följa med mig, för mamma/pappa jobbar och jag vägrar gå själv!
¨
Imorgon blir det iallafall att (förhoppningsvis) åka till IKEA med pappa! Hoppas verkligen att jag mår bättre. Sedan på söndag så ska vi fira pappa eftersom han fyller år idag. Har köpt en present till honom idag när kag och mamma var inne i ''10 kronors affären'' (fast dom har ändrat namn till ''Allt från 10 kronor's affären'') och köpte 2 tavlor till honom, kostade ca 80 kr! Han ville ha något till lägenheten så då får han det! :D
¨
Nu ska jag hitta en bra film att kolla på och så ska jag och mamma äta tacos! Hejdå!

Grattis världens bästa pappa!

Jag & pappa i ett hotell i Stockholm för några år sedan.
¨
Grattis på födelsedagen världens bäste pappa! :D

A pretty girl is nothing if she has an ugly heart.

Är då hemma från skolan, igen. Mådde illa imorse men det har blivit liiiite bättre, fasst fortfarande svettas, varm, kall, lite yr. Jag vet inte vad det är för fel på mig. Mamma har ringt vårdcentralen och dom skulle ringa tillbaka kvart i två så vi får se om jag ska till doktorn idag eller nästa vecka. Jag hopppas verkligen att dom inte kommer ta något blodprov, fast det kommer dom säkert.. Nu måste väll mamma fatta att jag inte ljuger. Jag skulle aldrig låtsas vara sjuk om jag skulle till doktorn. Senast jag låtsades vara sjuk va för fan i sjuan. Men min mamma tror visst alltid att jag ljuger, bara för att min syster alltid gör det, och jag kanske har/hadde en tendens att göra det ibland, men det var länge sedan.
¨
Har iallafall inte kunnat somna om sedan klockan 10 så har kollat på det nya Vamire Diaries avsnittet ''All my children''. Det var skit bra! Damon börjar få sin mojo tillbaka (vilket jag inte riktigt gillar) och Stefan börjar bli gamla Stefan igen (vilket jag inte heller riktigt gillar). Elena vet inte vad hon ska göra, hon älskar båda. Det är ett enda stort drama alltihop. Men jag älskar det! Man vet aldrig vad som kommer hända. Och Alaric, stackars stackars Alaric.
¨
Okej, ska kolla på tv nu, hörs sen.

Hold your head high and your middle-finger higher.

Ledsen att jag inte bloggat sedan igår men mår inte bra. Är fortfarande sjuk, va dock i skolan idag. Det gick sådär. Nu sitter jag och funderar på om jag orkar gå till skolan imorgon. Men jag antar att jag måste. Har spanska prov, vilket jag är redo för och så har jag inte fått veta mitt nationella än, vilket jag väldigt gärna vill. Men jag orkar seriöst inte med hemkunskap imorgon, jag tror vi skulle göra pizza, själva? Jag kommer inte ihåg, men jag orkar inte göra något ansträngande, som idag när vi åkte skridskor, jag höll på o dö. Eller när vi var tvungna att stressa till och från skolan/maten så, jag trodde fan jag skulle svimma. Jag orkar inte. Om vi ska göra pizza själva så kommer jag säga att jag måste till skolsyster eller nått fan, kommer behöva stressa ihjäl mig annars. Jag kan inte göra pizza, särskilt inte på tid. Kan inte ens ta ut eller lägga in något i ugnen, är så jävla rädd för att bränna mig. Jag höll på att göra det en gång, brände mig fast hann dra undan handen.
¨
Jag mår verkligen inte bra, är helt hängig och snurrig och febrig och har varit det i nästan en vecka nu. Och det är typ tredje gången på max 4 månader, om inte mindre? Mamma är ju såklart lite orolig så hon kommer beställa tid hos en doktor. Jag hatar at gå till doktorn, sist jag var där för att kolla hjärtat så tog dom tre eller fyra provrör med blod ur min arm, höll på o dö haha.. Hatar sprutor så jävla mycket.
¨
Fan vad mycket text det blev hehe.. Aja, ska iallafall sova nu. Klockan är ändå 11.. Vi får se hur jag mår imorgon bitti..

A lot of wierd shit is going to happen when pigs fly.

Mår bättre än igår, men inte helt. Är fortfarande lite illamående och svettas som en gris bara för att frysa sen. Inte kul. Har matte prov imorgon så jag hoppas jag kan gå. Spanska prov på fredag, usch. Men längtar såå mycket tills på fredag! Efter skolan slutat alltså haha! Då är det nytt avsnitt av The Vampire Diaries och så är det loooov! I en vecka! Längtar som en galning. Och på lördag ska jag till IKEA med pappa och på fredg, just ja då fyller pappa, men vi ska fira honom på söndag. Huur ska jag hinna köpa något till pappa?! Hoppas jag kan på typ fredag efter skolan. Äsch, det ordnar sig alltid! :D
¨
Nu ska jag iallafall kolla på en film och slappna av lite. Måste äta upp mangon också, åh orkar inte skala den, det tar så lång tid och jag orkar inte stå upp länge.. Men måste äta den idag.
Bara ett problem, vilken tecknad film ska jag kolla på idag? (älskar att kolla på tecknade filmer, särskilt är jag är sjuk), igår kollade jag på Robin Hood så idag kanske Micke och Molle? Den är bra. Vi får se! Hej svejs!

Setting my phone on my bed, then BAM!! It disappears..

Fortfarnade sjuk, alltså ingen skola för mig imorgon. Har haft skit tråkigt hela dan. Och så på kvällen när jag pluggade matte och spanska så började jag må seriöst skit illa. Så ja, blä på livet. Är det bara jag eller tycker inte ni att jag varit sjuk mycket på senaste tiden? Fått feber flera gånger på bara några månader.. Hoppas det inte händer något.. Nej, jag har nog bara dåligt immunförsvar just nu? Nä usch fåt ont i huvet av datan så ska sova, godnatt!
¨

❒Single. ❒Taken. ✔Mentally dating a celebrity who don't even know I exist.

Glad alla hjärtans dag på er! Hoppas ni har en bra dag med den ni älskar/era vänner/familjen etc.! :D Idag blir det en hemma dag för mig för jag är sjuk! Har nog feber. Blää, missar spaghetti och köttfärssås i skolan och såg även på fb att dom får paj! Meen, jag har kladdkaka hemma så kan ta lite sånt ;)
Ska iallafall alldeles strax sätta på en Disney klassiker! Vet ej vilken men typ alla är bra så ja!
¨
¨
Drömde världens bästa dröm inatt också! Om Niall Horan! ♥ Att jag och Sussi (haha) hade vunnit den där tävlingen om att få träffa 1D i stockholm och så satt jag och Niall i soffan och pratade hela kvällen och så blev vi jätte bra vänner och smsade varann hela tiden och jag åkte till London för att träffa honom och tvärtom hahahha! Sedan vaknade jag tyvärr av att jag var varm men somnade om och drömde en till världens bästa dröm! Denna gång om Justin Bieber! ♥ Drömde liknande dröm som den om Niall, bara att jag och Justin ist varit bästa vänner suuuper länge hahahah! Ibland är mina drömmar bara för härliga!
¨
...Om att mina drömmar är hääääärligaa 

Everyone has problems. Some are just better at hiding them than others.

Tog tempen och den visade typ 34.8? Är inte det konstigt..? Vet inte om det räknas som feber men jag brukar ha 37 grader och ca 2 grader är ju feber, t.ex 39 grader är ju hög feber men om det är neråt? Jag vet faktiskt inte. Kanske borde fråga mamma.. Men hon sover så får väll fråga imorgon eller nått. Jag känner mig febrig och illamående så det kanske räknas som det.. Aja, ska sova nu (10 är faktiskt tidigt för mig, brukar sova vid 12) så får vi se imorgon. Mamma kommer tvinga mig upp till skolan även om jag känner mig febrig men aa... Äsch vi får se hur jag känner mig imorgon, kanske mår bättre när jag fått i mig lite sömn, för lågt blodsocker är det inte, har ätit både mat och äpple och druckit massor med vatten. Okej, kollar imorgon igen godnatt!

THE POWER OF THE WINKY FACE: We need whipped cream - We need whipped cream ;)

Kan man bli sötare?! Niall Horan 
¨
Var mycket snack om 1D i skolan idag så var bara tvungen att läggs upp en bild på min favorit! Han är så jävla söt!
Snackade även om min kommande London resa den 10 juni och det är One Directions hemstad (tror jag hahha, är inte helt 100...)! (Tänk om jag träffar dom!!! Kommer bli så jävla glad då!) Snackade även om att dom kommer till Sverige, idag. Ingen konsert men för att träffa några fans som vunnit en tävling om att få träffa dom. Did not know om den tävlingen så kunde inte tävla, fml. Men fler chanser kommer, nu vet dom om att dom har många fans i Sverige och kanske då kommer ha en konsert här, inte som Justin Bieber som vet om det men ändå skiter i att komma hit men åker till fucking Danmark. (Haha har inget emot Danmark! x))
¨
Iallafall har haft en låååååång dag but my guys (1D) tog mig igenom den! Mina kära vänner också, särskilt min kramälskande Sussi!
Just nu mår jag fan illa, vet inte om det beror på my girl problem eller nått men mår illaaaa och det tycker jag inte om! Har idrott och hälsa imorgon, 2 prov och allt, fml denna vecka!
¨
Åhhh såg nyss Nialls tweet på sveriges största 1D blogg! Åhh så söööt!

Dear good hair day, MUAHAHAHAHAHAHA! Sincerely, wind.

Ska alldeles strax kolla på Grown Ups och sedan sova. Börjar 08.20 imorgon med bild och slutar 16.10. Börjar tack och lov med bild, så det blir en skön ''lektion''.
¨
Har inte så mycket mer att skriva, så detta blir mitt sista inlägg för idag! Godnatt på er!
¨
R.I.P Whitney Houston, en av världens bästa sångerskor!

Some people just need a high-five. In the face. With a chair.

¨
Åhh jag orkar inte, jag har haft en hemsk natt! Alice var orolig hela natten och gick upp och ner i min säng, slickade mig i ansiktet, och Gimmie välter min godis påse som stod på byrån och hundarna åt upp allt godis (okej va typ 5 bitar kvar och ingen choklad som tur va) och höll på heeeela natten och gnällde och var orolig. Jag tror det beror på att hon aldrig sovit här förut, det var typ första gången hon var här. Och så låg hon på mitt täcke och vägra flytta på sig när jag skulle putta bort henne. Ne, usch vilken dålig natt. Vaknade typ inte av alarmet jag hade ställt vid 11 heller, utan vaknade halv 2.
¨
Och nu måste jag halv skynda mig för mamma vill att jag ska komma dit och äta fast jag egentligen vill äta hemma hos pappa. Men ne, mamma ska tydligen laga mat + efterrätt och med det vill hon säkert att jag ska hitta en film och kolla på och hon har en massa dåliga filmer som jag inte har lust att se på och då blir hon tjurig och då blir jag turig och bläää. Får väll lista ut en jävla film då.
¨
Inte på bra humör idag.

What flickering lights mean: 1% electrical problem 99% monsters.

Orkade inte kolla på Scooby Doo så det blev Tomorrow never dies med Bond, James Bond! Pierce Brosnan som spelar James Bond i den filmen är enligt mig den riktiga James Bond, pappa tycker Sean Connery. Men nej Pierce! Rätt så snygg är han också, Pirece!
¨
Ska kolla klart på filmen nu och sedan imorgon så ska jag plugga, gosa/leka med Alice och Gimmie och sedan hem till mamma! Godnatt på er!

Dear Icebergs, Sorry to hear about global warming. Karma's a bitch. /TheTitanic

Har precis kollat på det senaste avsnittet av The Big Bang Theory (Är det bara jag som tycker att Shamy (haha Amy + Sheldon) är super söta tillsammans? :D) och ska snart kolla på det nya avsnittet av How I Met Your Mother! Tror jag. Inte helt säker, kanske kollar på ett avsnitt av Vänner istället. Sedan vid 18.00 ska jag och pappa äta gott och kolla på She's the man som då går på tv och så klockan åtta ska viäta godis och choklad och kolla på Melodifestivalen! Sedan är det Scooby Doo på tv haha och det ska jag kolla på!
¨
Och så är jag fortfarande hundvakt! Inte åt Doris nu utan Alice! Det är så kul att Alice är här och ska sova här! :D

Teacher: "You should know this! You learned it 3 years ago!" Me: "Bitch, I don't even remember what I ate for dinner last night!"

Sitter just nu bredvid en liten gris vid namn Doris som bara måste halvligga på mig i soffan medans hon tuggar på en tuggpinne. Inte kan hon ligga på golvet inte, nej nej hon måste vara precis bredvid mig! Haha.. Nää, hon är så söt! Ser ut som en liten rund gris. Grymtar gör hon ju också hahaha!
¨
Jag hade en väldigt trevlig uppväckning imorse! Hon var kanske 10 över 11 och jag vaknar av att min syster skriker i mitt öra, min farmor som ska sätta sig bredvid mig i sängen men sätter sig på mina fötter och två hundar som ska gå på mig och busa! Och tjockisen Gimmie som är antingen väldigt klumpig eller bara inte bryr sig sätter sig på min arm och vägrar gå upp eftersom hon busar med Doris som låg på min mage. Väldigt skönt att vakna så haha!
¨
Nu ska jag spela lite Wii tror jag! Ska försöka klara den där dumma fisk bossen på Zelda. Okej hörs sen!

That confusing moment when you wake up from a nap and don't know what day it is.

Gimmie och Doris, eller Doran som alla i släkten säger haha!
¨
Imorgon blir det städning för pappa, famor och amanda i gamla lägenheten medans jag ska vara här och vara hundvakt! Vilket passar mig perfekt för det betyder att dom kommer vara borta länge = jag kan plugga. Och så får jag gosa lite extra med Gimmie och Doris! Perfect. Och så slipper jag gå en långis med dom! (Alltså lång promenad för er som ej fattar hundägar-termer hahaha..).
¨
Nu ska jag kaaaaanske spela sims, eller något. Vi får se, ska iallafall inte sova! Fast får inte stanna uppe för lämge för jag ska vakna typ 11/halv 12. FRIDAY MAAN!

"Tell me some good songs?" *suddenly forgets every song made*.

¨
OMG DET SENASTE AVSNITTET AV THE VAMPIRE DIARIES VAR SÅÅÅÅ BRAA!!!! :D Så mycket hände och visades och ååhh jag älskade det :D Men jag hatar vad Elena sa till Damon och jag hatar vad Damon gör i slutet!!!! Men åhhh nee måste kolla på avsnittet IGEN!!!!!!!

*Missed a call* *Calls back* *No answer* "What, did you die within 3 seconds?"

Jag är stolt över mig just nu! Jag kom upp klockan 5 i 7 och duschade! Och egentligen skulle jag inte behöva gå upp förns typ kvart i 8 men jag var fast besluten att gå upp! :D Så duktig! Som Nina brukar säga: ''En guld stjärna till dig!'' Haha! Ska iallafall snart blåsa håret och sedan fixa mig mer och så får jag inte glömma min parfyym! :D Okej hörs senare!
¨
PS: Ni som tittar på The Vampire Diaries i USAs takt, glöm inte bort Dangerous Liaisons (3x14) som kommit ut idag! Kolla häär eller hääär!

I'm still waiting for the day that I will actually use x² + y +8 [(x + 2y ² = a-z] + 2x ³ + (- 2z = 2. 4) + 10y - 5Z ³= k= 9 in real life.

Är inne på facebook och tjafsar med min kusin istället för att sova haha.. Men han är så envis! Han gillar verkligen inte Justin Bieber (säger han, men jag tror ändå att innerst inne så gillar han honom!) och han säger att han är bög och allt och jag som en äkta belieber måste ju såklart försvara Justin! Robert (min kusin) är precis lika envis som jag så därför kan vi tjafsa om småsaker i 100 år, och ibland kommer vi inte riktigt överens pga det. Men vilka kusiner gör det? För faktiskt så hela våra liv så har vi (jag, Robert och Lovisa) uppfostrats mer som syskon än kusiner, så vi kusinsyskonbråkar hahaha..
¨
Nej, men fan tjugo i ett och ska upp tidigt för att duscha. Måste nog lägga mig nu! Godnatt!

Using a different word because you can't spell the word that you originally wanted to use.

Såå spanska läxa - ceck, hämtat min parfym - check, handlat - check, svenska nationella - check & check, ja. Jag har gjort mycket idag jag! Eller kanske inte men det känns som det haha! Just nu är klockan 23.16 och jag ska välja ut kläder tills imorgon! Jag vet redan vad jag ska ha på mig men åhh vad jag blir irriteraaad! En av mina koftor gick sönder för länge sedan och jag gillade verkligen den och den skulle passa perfekt med det jag tänkte ha på mig imorgon och jag har inte köpte en ny sådan kofta! Dumma mig :( Måste verkligen gå till stan och köpa nya kläder! Får dra med mig Qui eller någon! Eller om jag går själv? Har aldrig gått på stan själv för det känns så jävla mobbat men kanske på tuna park? Vi får see! Okej godnatt på er!
¨
PS: Om det är någon som undrar vart jag köpt min Justin Bieber parfym så är det HÄÄÄÄÄÄÄR!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Äntligen är du min!!!! 
¨
Japp! Jag har fått min underbara, efterlängtade parfym! Someday by Justin Bieber! Och den luktar gooott! Lite blommigt sådär :D T.o.m pappa tyckte den luktade gott haha! Ska ha den i skolan imorgon! Iiiih jag är så glaaaad :DDDD Och ser ni den lilla nyckeln på flaskan? Det är ett hjärta också med ett nyckelhål i! Så söt dekoration, nyckeln till Justins hjärta hahah! ;) Oh Im soo haaaapppyyyyyyy!

At one point in your life, you've wondered how boring it must be to be a goldfish.

Ska sova nu! Eller ska bara lägga fram kläder tills imorgon. Imorgon bitti ska jag göra som i tisdags - äta 2 mackor, dricka vatten eller saft och inte stressa så jag är stressad under nationella! Och så lägger jag fram kläder tills imorogn så jag vet exakt vad jag ska ha på mig och slipper stå och leta efter grejer! Ska ha mjukisbyxor på mig, för det är mycket skönare och då kan man slappna av mer! Haha, jag tänker på det här waaay too much men jag tänker inte på nått av det imorgon, jag bara äter frukost och tar på mig kläderna sedan done. Jessica och Sussi ska vara här halv 9 för vi börjar 9 och det tar 4 min att gå till skolan och då är vi i skolan i god tid! Får inte glömma mitt godis eller dricka heller! Väldigt viktigt!
¨
Okej då ska jag bara lägga fram kläderna sedan sova i några timmar så jag är utvilad tills imorgon! Godnatt! :D

I try not to laugh at my own jokes. But we all know I'm hilarious.

Mobba mig inte nu men jag tänker tamefan göra en sån här hahha!
¨
Nämn något som gjorde dig glad igår: Pulka åkningen i Vilsta!!
Vad gjorde du kl 08 i morse? Gick upp ur sängen
Vad gjorde du för 15 min sedan? Satt vid datan
Det sista du sa högt? ''Jag hör dig''
Det senaste någon sa till dig: ''Kom tillbaka hit''
Vad har du druckit idag? Vatten, Fanta, saft
Vad var det senaste du åt? En av mina älskade sockerbits godisar!
Vad var det senaste du köpte? Goooodiiiis och FANTA!
Vad är det för färg på din ytterdörr? Öhh mörbrun!
Vad är det för väder hos dig nu? Freakin Ice Age!
Godaste glassmaken? Choklad of course! Fast äääääääääälskar Half Baked! Så jävla good!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ne, inte riktigt.
Drömmer du mardrömmar? Ibland, senaste jag drömde var förra veckan.
Trivs du med ditt jobb? Skolan är fan ett jobb, bara att vi inte får betalt. Så ne. Fast ändå jo. Haha..
Favoritklädsel? Beror på väder och vad jag känner för.
Favoritlåt just nu? Ingen direkt, gillar många!
Vad ser du om du tittar till höger? En vägg.
Vad gör dig glad just nu? Världens bästa varelse i världen som jag älskar mer än något annat, min Gimmie!
Vad ska du göra härnäst? Kanske spela Sims? Har fan blivit beroende haha..
Höger eller vänsterhänt? Höger!
Humör just nu? Halvtrött, alldeles för mätt, lat.
Favoritgodis? Chooklaaad och mina sockerbits godisar!
Kläder just nu? Svarta jeans, marinblå tröja, vita strumpor, rosa trosor, turkos bh!
Sommarplaner? London, kanske Rom, vara med mina vänner, allt det man gör på sommaren!
Hur många kuddar sover du med? 2 ½ haha! Har två vanliga sedan en liten kudde!
Morgon eller nattmänniska? Natt helt klart. Hatar morgonar.
Vad är viktigast för dig? Ähum familj, vänner, skola..? The usual.
Är du kittlig? Ja! :'( Jag hatar det, alla kittlar mig :(
Snarkar du? Jag tror inte det haha! Ingen har sagt att jag gör det iaf, men sparkas kan jag göra! ;)
Stjärntecken? Skorpion!
Äckligaste insekten? Alla jävla insekter är äckliga!! Förutom fjärliar och humlor :)
Stökigt el välstädat? Om jag har det eller om jag vill ha det? Har stökigt, vill ha haha stökigt.
Vad längtar du mest efter just nu? Sommareeeeeen!
¨
Vet att text typen inte är som min men det är för att jag tog frågorna från Maddes blogg och orka inte ändra, lat som jag är haha!

What starts with F and ends in UCK? Firetruck.

Mina släktingar : (från vänster) Min mormors kusin Bob, min mormors lillasyster Kajsa, mannen i grått i bakgrunden är hennes man Ulf, Bobs fru Kathy, min mormors kusin som jag inte kommer ihåg vad han heter haha..
¨
Vet ni vad jag just fick lust? Att åka och hälsa på mina släktingar i USA.. Bob och Kathy är från USA och alla träffades för första gången sommaren 2010. Dom hade släkt forskat och då sett att vi var släkt med dom så dom kom från USA till Sverige för att hälsa på oss och ta reda på mer om våran och deras släkt. Det var jag, mamma, Kajsa, Ulf, mormor, morfar, mormors kusin vars namn jag inte kommer ihåg och hans fru och så dom från USA., Kathy och Bob. Dom var jätte snälla och sa att vi kunde komma till dom i USA när vi ville, men typ 2 år har gått och vi har inte åkt dit.. Dom bodde inte i LA eller Miami eller NY utan typ i Detroit eller nått. Kommer inte riktigt ihåg. Men jag har aldrig varit i USA och jag vill verkligen dit!
¨
Men inte iår, utan i år blir det London och Thailand eller Italien! Jag är glad att jag iallafall får åka utomlands, 2 gånger också! London blir det 11e landet jag besöker (utan att räkna med Sverige) och om vi åker till Italien blir det det 12e! Thailand var jag ju i för typ 3 månader sedan men jag har ändå världens beslutsångest över om jag ska välja Italien (då åker vi till Rom) eller Thailand (samma ställe som förra gången, Phuket)!

Admit it, you've made a little kid cry and then made them laugh so you wouldn't get in trouble.

Åh jag suger verkligen! Jag skulle plugga, nej då skulle pappa åka till stavangergatan för att hämta grejer och jag var tvungen att hjälpa honom så då kunde jag inte åka, sedan när vi kom hem då såg jag att ett nytt Glee avsnitt kommit ut så då kunde jag inte plugga och nu har jag ingen anledning att inte plugga men ändå sitter jag här och gör ingenting?! Jag vet inte ens vart jag ska plugga. Har inget bra ställe eftersom jag inte har något skrivbord, inga stolar i köket, fullt med grejer på matbordet och jag vill inte sitta i vardagsrummet för då kommer jag bara kolla på tv. Längtar tills jag och pappa åker till IKEA och så kan jag få ett nytt skrivbord. Vi slängde ju mitt gammla för det var trasigt..
¨
Okej ska plugga nu då!! SVENSKA PAPPRENA HERE I COME!! Ska kunna allt tills np imorgon!

I haven’t lost it. I just misplaced it…somewhere on this planet.

¨
Då var det gjort! Har nu 3 hål i öronen och fler ska det bli! Inte än men snart, först ska detta nya hål fixas! Gjorde inte så ont som jag trodde men det sved som in i helvete! Var skit nervös innan haha..
Sedan åt vi på Ming och så gick vi till Sussi liten stund och så drog vi till godisland! Så har allt jag behöver för nationella imorgon! Nu ska jag plugga matte, NO, kanske SO och så svenska! Hörs sen!

Me: "Just had an amazing time with my friends. Love you all" *3 likes* Popular girl: "lol I just blinked!" *7783 likes and 1939 comments*.

Klockan är ca 00.00 så ska bara borsta tänderna sedan sova! Imorgon blir det sovmorgon för svenskan är inställd så vi börjar 09.30, med engelska sedan NO och 11.35 slutar hälsan. Så vi har bara 2 lektioner imorgon. Direkt efter det då ska jag gå och ta hål i örat, sedan ska vi kanske äta någonstans, sedan gå till godisland och köpa godis + dricka tills på torsdagens nationella! Sedan blir det att gå hem och plugga! Godnatt på er!

Blanket on, too hot. Blanket off, too cold. One leg out, perfect.. until the monsters under your bed comes out and drag you to their nest..

Sitter och kollar på ett gammalt avsnitt av Simpsons, men eftersom pappa har åkt till ett ställe så ska jag plugga! Jag pluggar alltid bäst när jag är ensam hemma. Så ska plugga riktigt hårt med svenskan! Har imorgon på mig också, slutar halv 12 så ska bara ner till stan och ta hål i örat, kanske något mer men inte mycket. För imorogn ska jag plugga svenska och slappna av. Det var så länge sedan jag var ensam hemma länge. Jag tycker det är jätte skönt att vara det. Hemma hos pappa är jag nästan aldrig själv och bara ibland hemma hos mamma. Så ska passa på och njuta nu och imorgon! :D Okej hörs sen!

I'm not saying you're stupid, I'm just saying you've got bad luck when it comes to thinking.

Vilken dag! Först nationella i svenska halv 9 (som gick utmärkt btw, svarade på alla frågor och det känns faktsikt som om det gick bra!) sedan svenska, lunch, idrott och så hälsa. Och på hälsan var det pulkaåkning i vilsta backen! Skit kul var det! Va taggad hela dan haha! Åkte hur mycket som helst och det känns som om jag gått flera mil haha! Hela tiden upp och ner för backen, sedan missa vi bussen så vi gick från vilsta och råka ta en omväg så huh har gått så jävla mycket idag. Kommer säkert få träninsvärk. Och iskall är jag också. Om rumpan, höfterna och halsen. Känns som om jag är sjuk för att jag känner mig så utmattad haha..
¨
Iallafall, ska ta och tända alla lampor här hemma och sedan tror jag att jag bara ska kolla på tv. Tänkte spela sims men pallar fan inte.

Doing the "I'm thinking real hard" face when the teachers looks at you.

¨
Vet ni vad jag kom på kära läsare? Jo att jag har haft min blogg i ett år. Tyvärr inte idag utan den 16 Januari! Så jag har haft den i liite längre än ett år! Men ett heeelt år fan! That's pretty good ;) Haha vad ska man säga, grattis i efterskott bloggen..! ;)

Every time I hear the name Joey, all I can think of is "HOW YOU DOIN?"

¨
Sitter och kollar på 2 ½ Män med pappa. Var nyss ett avsnitt med Ahston Kutcher och nu Charlie Sheen. Är det bara jag som tycker att det var mycket bättre med Charlie? Jag menar det är ganska roligt med Ahston men det är inte samma sak. Inte riktigt samma. Jag önskar att Charlie skulle komma tillbaka. Men han är ju död (i serien haha) så det kommer ju inte hända.. Ska snart gå och lägga mig. Runt 11. Kanske ska spela sims innan jag lägger mig? Det är ju så kul att spela! :D Kanske!
¨
Imorgon är det som sagt nationella i svenska, direkt på morgonen, 08.30. Även om det bara tar 3 min till skolan från pappa så har ja sagt åt Jessica att vara hos mig senast 10 över så att vi inte kommer försent. Ska ta fram kläder och packa väskan idag. Får INTE försova mig imorgon! Never, never, never!

Writing ''etc'' on test cause you don't remember any more examples

Har nyss varit och storhandlat med pappa! Vi har varit i Elgiganten, Willy:s, Jula och Rusta. Var även in en snabbis på Stavangergatan för att kolla om en sladd låg där. Åh just ja, va på djuraffärn på Lovegatan också och köpte hundmat. Vi har gjort massor idag känns det som! Eller det har jag. För i skolan från 08.20 - 16.00 sedan var jag med Melissa och Jessica här en stund sedan iväg med pappa och är hemma nu, klockan 8. Packade upp alla varor också medans pappa var ute med Gimmie.
¨
Idag ska jag tamefan gå och lägga mig tidigt så jag får sova ut för imorgon är det mitt första nationella prov!!! Är lite små nervös sådär, men eftersom det är i svenska så kommer det säkert gå bra!
¨
Okej, men ska ta och äta lite pizza från igår! Hörs sen!

Englishhh.

I am so bored. But I'm not so tired, even though I'm suppose to sleep. I am so bored, so I am going to write in english. Don't know why. Mayby beacuse I am going to London in April? Or beacuse english is my favorite subject in school? This year I am going to get MVG in english, not VG. I am going to work really hard, like last year and get higher grades. In svenska too. And hopefully in like hemkunskap and some other subjects. Let's hope for that! My grades now are pretty good, but they can always get higher. In the line in high school I am seeking in to, you don't have to have so high grades but I want to have it anyway. That way I am sure that I am going to get in iin Vård & Omsorg on Rinman skolan!
¨
Okay, mayby I should sleep now, it's 1.30 am! So late, soon 2 am! (No Jessica, 2 AM not PM! ;)), (<-- Inside joke haha), And I have to get up early. Hopefully tomorrow morning I'll eat breakfeast, becasue the school day is very, very long. From 8.20 pm to 4.10 pm! I really hate mondays. Okay then, goodnight everyone, sleep tight!


Those cheap pencils with erasers that screw up the paper more than the mistake you want to erase.

Jaha Eskisltuna, det gick visst inte så bra i finalen. Sveg vann, för er som inte fatta haha. Ni har väl hört det där om ettan förlora, tvåan vann..? ;)
¨
Imorgon blire bild vid 08.20, och jag har såååå långt att gå till skolan nu :o Måste gå typ 5 hela minuter sen är jag på skolan! Haha skämt åsido, bor nu (när jag är hos pappa) ca 2 minuter ifrån skolan! Jäkligt skönt kan jag bara säga. Okej kommer bara gå i stålfors i ca 4 månader (omg, slutar 9an om fyra månader, går i gymnasiet om 6 månader!!!) till sen gymnasiet, men det blir bra sista fyra månader på stållan! Okej, ska kolla på nån serie nu sedan bums i säng!

Making unnessesary sounds when you're bored.

Kersti (Bauer Birgersson) i mitten med Maria Wetterstrand (från miljöpartiet) och nån snubbe jag inte har den blekaste aning om vem det är!
¨
Sitter just nu i nya lägenheten! Känns lite konstigt faktiskt haha. Men faster har inrett det snyggt! Eller ja, allt är ju såklart inte klart men det ser OK ut! Gillar mitt rum, även om det är litet. Gimmie tycker det är konstigt iallafall, hon vegt inte vad hon ska göra!
¨
Lite tråkigt har jag också, har internet (som tur är) men min duktiga pappa har tappat bort skarvsladden till TVn. Så har ingen Tv och det är skiit tråkigt, särsilt när vi åt. Tur att vi hade en gammal radio som egentligen ska slängas men den funkade idag! Fast imorgon kommer vi ha TV för pappa ska köpa nya sladdar så då är det bye bye super gammla radio jag hade när jag var liten! ;)
¨
Klockan 8 ikväll är det final mellan Eskilstuna och Sveg i Slaget om Sverige, och min mentor Kersti är ju med så det måste man se! Därför ska jag och pappa hem till mamma för att se det haha, sedan ska vi hem hit igen. Men det är typ en och en halv timme kvar så ska typ kolla på serier nu, hejdå!
Go Eskilstuna, Go Kersti!

A seafood diet is the best: Whenever you see food - eat it.

Melodifestivalen är ju bara ett skämt. Den enda bra låten var Sean Den Första Banan! Blev riktigt besviken på det. Ana Gina var iallafall en bra pogramledare, Sarah Dawn Finer också. Den tredje vet jag inte vem det är. Få se nästa gång om det är bra.
¨
Ska snart gå in i mitt rum och kanske kolla på serier eller spela sims. Kollar egentligen på filmen Music and Lyrics men den är inte särskilt bra. Rätt tråkig dag jag har haft idag. Imorgon och på måndag blir det att råplugga på svenska eftersom jag har nationella i svenska på tisdag och torsdag!!! Är rätt nervös, men jag tror det kommer gå bra :) Okidoki godnatt på er!

When I say everyone, I mean two or three people.

Mitt favvo godis! Sockerbitar heter dom, och vad gillar jag inte som innehåller socker?!
¨
Då har man varit i ICA och köpt godis! Mamma gav mig 50 att köpa för, gick på 70 haha! Som tur va tog jag med 40 kr extra. Dom har höjt priset på godis sen jag var där sist! Haha får väll ta och käka upp lite innan mamma kommer hem.. Det var säkert mina sockerbitar (dom på bilden) som kosta mest. Dom fyllde typ upp en tredjedel av påsen x)
¨
Iallafall det jag tänkte blogga om var en skit läskig kille som stod framför mig i kön! Han såg lite bekant ut men jag vet inte vartifrån. Iallafall han typ vände sig om halvt mot mig och stirra på mig i några sekunder och flina. Han var typ 20, över 18 iaf för jag såg att han köpte Red Bull. Skit äcklig, jag typ sprang hem så han inte skulle följa efter mig eller nått haha! Jag vet, han skulle inte göra det men när jag är ute själv när det är mörkt och särskilt nät jag är ensam hemma så blir jag skit paranoid. Haha..
¨
Aja, klockan 20.00, alltså om typ 40 min är det Melodifestivalen och först ut var mr. Banan! Sedan några andra jag inte kommer ihåg haha...

One day when Karma catches up with you, I'll be there. Just in case she needs some help.

Åhh vad jag älskar filmen Trassel! Den är så bra :D Jag får alltid lite tårar i ögonen när Rapunzel och hennes föräldrar träffas i slutet! Alla som inte sett den filmen måste se den!
¨
Ska alldeles strax sätta på mig ett par jeans och sedan gå ner till ICA och köpa lite godis! Klockan 8 äre Melodifestivalen och det ska jag minsann se! Hörde att Sean Banan ska vara med, undrar hur långt han kommer!

That awkward moment when you accidentally make eye contact with someone like 5 times.

Jag tror inte att jag ska till pappa. Jag ringde vid halv 3 och då hade dom flyttat över det mesta, och dom skulle inte flytta mer saker idag. Dom bara ställde iordning det dom har flyttat och det kan jag hjälpa till med imorgon. Så ska istället äta en pan pizza och kolla på Trassel. Det är en sådan bra film!

Pretending to care about what the birthday card says, but you really just want the money.

Jag & Lidia för några dagar sedan, med min min som mina vänner kallar ''Typiska Sofia minen'' haha!
¨
Idag skulle jag ju gå och ta hål i örat men det blir på onsdag istället! Michaela fick förhinder och jag kan inte efter 3 eftersom jag ska hjälpa pappa och släkten med flytten, så det blir på onsdag istället! Slutar ju ändå 11.35 på onsdagar så ja ;)
¨
Iallafall, ska alldeles strax bara slappa lite, kanske plugga lite, sedan runt 1 ska jag ringa pappa och så får vi se vart dom är, så ska jag gå och hjälpa dom. Det tar nog hela dagen och sedan på kvällen ska jag köpa lite godis och så ska jag kolla på Melodifestivalen med mamma. Fast hon slutar kvart över 8 så hon missar en halvtimme, om hon inte ser det på jobbet. Okej då, hörs senare!

Admit it, at least once you've Googled yourself.

Charlie St. Cloud var filmen jag och mamma kollade på. Den var lite skum.. Båe bra och dålig. Men Zac Efron's skådespeleri was flawless as usual! Finns det nått den killen inte är bra på..? Jag menar han kan sjunga, spela instrument, han spelar flera sporter, biffig som fan, snygg som fan och han kan skådespela! My kind of guy hahaha ;) Synd att inte JB är biffig eller kan skådespela :( Zac är lite bättre på allt, förutom att sjunga, det gör JB bättre...
¨
Just ja på tal om JB, vart är min parfyym? Jag har inte fått den än :( Fast jag har bara väntat 4-5 dagar och den skulle komma efter ca 10. Så måste vänta nååååågra dagar till! Sen kommer den! :D Längtar så myket, ska ha den i skolan dagen efter jag fått den! Så kommer alla få känna på hur gott den luktar!!! Jag kommer dö om den inte luktar gott.....
Okej, ska nog kolla serier nu! Har ju inte direkt någon tid för det är heeeeeeeelg!!!!!!

After an argument I think about clever things I should have said.

¨¨
Det senaste avsnittet av TVD var sååå braaaa!!! :D Inte lika bra som asvnitt typ 10, då Elena och Damon kysstes men det här var vääldigt braaa! Så coolt, gissade rätt på vad som var i den låsta kistan! :DDD
¨
Iallafall, har faktiskt pluggat lite teknik, men jag fattar nada. Jag missade ju en massa när jag var i Thailand och förra veckan då jag var sjuk så måste be Nina förklara för mig. Eller någon. Eftersom det är fredag så kommer jga och mamma äta något gott, och kolla på film. Serlock Holmes 2!
¨
Imorgon blire att vid typ 1 gå ner till stan och möta upp Sussi och Michaela, kanske Jessica för att ta hål i örat! Sedan fika sedan måste jag till pappa och hjälpa honom med flytten. Pappa, Tommy (farbror), Thomas (kusin), faster och Amanda kommer imorgon dit för det ska flyttas stora möbler.
¨
Okidoki hörs sen!

My mom said no. LOL JK. I just don’t wanna hang out with you.

Vad är det med mig och att alltid gå o lägga sig sent..? Jag gör alltid det! Jag är expert på att göra saker för sent... Usch och fy! Nej, imorgon blire att gå till skolan, slutar vid 3 sedan hem och plugga!!!! Ska plugga tills allt är klart! Mamma jobbar ju så det är bra! Jag jobbar alltid bäst när jag är hemma ensam. Sedan när allt pluggande är klart då ska jag kolla på det nya avsnittet av The Vampire Diaries som kommer ut inatt! Men det är bestämt, exakt så ska jag göra! Okej, nu ska jag bara borsta tänderna sedan bums i säng! Godnatt på er!

C.L.A.S.S = Come Late and Start Sleeping.

¨
Kollar just nu på Once Upon A Time. För er som inte vet så är det en serie, som är en bra tanke bakom, att ha alla sagofigurer och sånt men tyvärr har dom inte gjort serien särskilt bra. Halvdanna skådespelare och special effekterna skulle dom klara sig bättre utan. Den är inte särskilt bra men jag och mamma (och pappa för den delen) har fastnat för den ändå haha..

Sometimes I stop and think "I know you can read my thoughts" just in case.

Helt okej dag! Rätt lång bara. Körde iallafall tennis på idrotten, det är jätte kul! Men jag är bättre med en riktig tennisboll, inte en mjuk boll som vi kör med. Visste ni att jag har gått i tennis? För typ 3-4 år sedan. Gick typ ett år men slutade för tränaren var inte bra.
¨
Klockan åtta är det Once Upon A Time och klockan nio är det The Dark Knight, alltså en Batman film. En annan sak ni kanske inte visste är att jag har sett alla hjälte filmer - James Bond, Batman, Fantastic Four, Spiderman, Zorro m.m. för pappa har alltid gillat dom filmerna, så jag har alltid sett dom med honom, ända sedan jag var liten så jag har alltid kollat på alla James Bond filmerna när dom kommit på TV men inte längre, för dom har jag tröttnat på men Batman och Zorro är mina favoriter!
¨
Okej, ska iallafall kolla på Krokodiljägaren nu!

Having 10 tabs open & not knowing which one the music is coming from.

Haft en bra eftermiddag, lite sisådär halv tråkig men jaa, har iallafall nyss kollat på Zoo keeper med mamma och den var jätte bra! :D Har sålt 19 brukar med kakor nu också, det går frammåt! ;)
¨
Imorgon blir det den tråkigaste dagen på veckan. Ingenting extra roligt händer. Trodde ju att ett nytt Glee avsnitt skulle komma ut imorogn men det var idag! (Just ja, undrade ju varför Glee avsnittet hette Michael, hade helt glömt bort att det var Michael Jackson tribute avsnitt! (Hyllnings avsnitt till Michael Jackson)!)
Blir även idrott imorgon och jag har träningsvärk! Så jävla ont, hatar trappor just nu haha.. Men det är ju bra att träna när man har träningsvärk, men jag hoppas ändå att det inte blir något alldeles för jobbigt.
Okej godnatt på er!

You light up my world like nobody else

Nu har mormor och morfar kommit, och dom har köpt 5 kaklådor av mig! Så nu har jag sålt 16 stycken :D Okej, har ingentig att skriva.. Har så tråkigt baraaaaa!
¨
Btw, gav min mamma en av Jamie Olivers kokböcker och hon blev jätte glad :D

Facebook is like a fridge, you know there is nothing new, but you check it anyway.

Så skönt att sluta vid lunch! Men idag har jag varit heeelt stel och trött! Ville bara hem och sova haha. Men sova kan jag ej! Mormor, morfar, jonas och lovisa kommer runt 3, vilket är om en timme eftersom att min mammsis fyller år idag!
¨
Idag har ett nytt Glee avsnitt ÄNTLIGEN kommit ut! :D Det heter Michael av någon anledning.. Well, enda sättet att ta reda på varför är att kolla på avsnittet! :D
Bara så ni vet kollar jag i USA's takt som jag gör på alla serier förutom Desperate Housewives och ni kan se alla era favorit serier på sidan jag kollar på HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!

Grattis världens bästa mamma!

¨
Grattis på födelsedagen bästa moder!