I put my iPod on Shuffle, but I skip every song until I find the one I'm looking for.

Scooby Dooby Doo, where are you? We've got some work to do now! Scooby Dooby Doo, where are you? We need some help from you now!
¨
Sitter och kollar på Scooby Doo på Cartoon Network (Japp, har den kanalen hemma, love it!) och jag älskar det precis lika mycket som jag gjorde när jag var liten. Jag har alltid älskat Scooby Doo, och kommer alltid att göra.
¨
Anledningen till att jag skriver detta inlägg är för att jag kom på en rolig sanning om mig (till inlägget som jag skrev sanningar om mig själv):
  • Jag kan vartenda avsnitt av Scooby Doo utantill. Jag känner igen hela avsnittet och kan det, även om jag inte sett det på åratal.
Not ashamed, loving it.

When I'm hungry I: ❒ Get up and make something. ✔ Moan like a whale until someone feeds me.

Har varit uppe sedan 07.30 men dagen har börjat riktigt, riktigt bra! Har varit på katthemmet, var där i ca 3 timmar och det fanns så söta katter! Kattungar! Åh, dom var så gosiga och dom slickade mig hela tiden och sov på mig och gosade med varandra på mig hahah! Synd att det var bara hanar.. Jag vill ha en hona. Eller 2 honor.
¨
Aja, men nu ska jag och mamma gå till mormor och morfar och äta lunch! Makaroner och köttfärssås! ;)
Okej, hörs sen!

Lies that always works: "I did my homework. I just left it at home."

Sitter och kollar på Let's Dance. Shit ass boring program.. SÅ eftersom jag har så tråkigt ska jag skriva några sanningar om mig!:
  • Jag älskar alla typer av blått.
  • Jag är en Beliber och en Directioner, men 1D är en större del av mitt liv nu.
  • Jag älskar den rockiga klädstilen, med slitna kläder och Englands flagga på tröjan, och allt det där.
  • Jag hade tandställning i två år, nu har jag en tråd bakom i underkäken och en skena som jag ar varje natt i överkäken.
  • Jag har funderat på att gå till en psykolog, dock aldrig vågat pga att jag är rädd att mina föräldrar skulle bli ledsna och kanske tycka att dom är dåliga föräldrar.
  • Jag älskar att äta mat, men kan inte laga mat. Särskilt inte på tid.
  • Jag är väldigt envis.
  • Jag hatar att vara djup med mina föräldrar, av någon anledning mest min mamma. Min pappa är inte särskilt djup.
  • Min mammas sida och min pappas sida är väldigt lika varandra, till sättet.
  • Jag har svårt att komma ihåg låttitlar, även fast jag kan alla ord till låtarna.
  • Jag hatar när mina vänner pratar om min syster på ett negativt sätt pga hur hon är.
  • Om du väcker mig på morgonen, ligger jag kvar i sängen och tänker bara på hur arg jag är på dig för att du väckte mig.
  • Många tror att jag har ett rätt bra och enkelt liv utan många komplikationer, men där har dom väldigt fel.
  • Det finns inte en enda människa i hela världen som jag skulle kunna berätta om alla mina problem för, knappt hälften av alla mina problem. Bara små snuttar av dom.
  • Jag älskar att vara volontär på katthemmet, och det är något jag skulle kunna vara resten av mitt liv.
  • Jag önskar att jag hade en gay kompis (kille), inte för bögig, men iallafall lite haha.
  • Jag irriterar mig lätt på folk men jag tycker inte om att berätta det för dom på vad jag stör mig på, ifall dom skulle bli ledsna.
  • Jag älskar att få folk att skratta och le, och skämtar ofta och har inga problem att skämta om mig själv. Jag gör ofta bort mig också, medvetet och omedvetet.
  • Jag är väldigt klumpig, stökig och glömsk.
  • Jag älskar att hoppa omkring och springa omkring, så länge det är på mina villkor.
  • Jag vill bli en ''kunglig barnmorska'' men för att bli det måste jag flytta till Stockholm, något jag vill, men jag vill inte lämna mina föräldrar, jag vill att mina barn ska växa upp lika nära sina morföräldrar som jag gjort.
  • Jag vill gifta mig och få 2-3 barn. Och ha hund. Och katt. Och gärna bo i ett hus. Jag vill kunna ge mina barn allt det jag önskade/önskar mig.
  • Att bli barnmorska är något jag kan tänka mig att (och vill) arbeta som av resten av mitt liv.
  • Jag är väldigt blyg.
  • Jag vill inte känna någon i gymnasiet, jag vill börja om på nytt, samtidigt som jag är livrädd för att vara själv.
  • Mitt favorit ämne i skolan är engelska.
  • Jag gillar faktiskt hur jag ser ut (oftast), med lite små ändringar här och där.
  • Jag hatar att vara med på bild. Särskilt om jag inte får göra en rolig min.
Hahha okej, det blev en jäkla många punkter, men hade så jävla tråkigt.. Läs om ni orkar! ;)

When you finally pass that level that you spent ages on, FUCK YEAH!

Jag har en mening att säga till er: DET ÄR LOOOOV! :D Okej, bara påsklov haha, men det är i 8 dagar, alltså ingen skola på 11 dagar! :D Så skööööönt! Det har varit så himla mycket i skolan just nu och det kommer mer så det är skit skönt med lite ledigt. Allt nationella prov och man måste jobba stenhårt för att få bättre betyg/behålla dom som är bra, för att man ska kunna komma in på gymnasiet. Det är så läskigt. Särskilt nu när dom har blivit ännu hårdare och strängare och allt.. Det är faktiskt skit scary.
¨
Aja, nu dessa 11 dagar ska jag sluta tänka på allt som har något med skolan o göra och bara vara. Förutom en dag då, på måndag ska några till skolan och slutföra grejer, det är frivilligt och är bara några timmar, mellan 09.00 - 15.00 och man får komma när man vill.
¨
Aja, nu hackade jag upp mig lite, ska kolla klart på How I Met Your Mother och så ska jag äta glass och slappa. Imrogon blir det en tur till katthemmet på morgonen! :D Hörs sen! Och alla: Ha ett bra lov! :D

Wanting to say something but knowing it's gonna start an argument.

Ni som inte sett filmen ''The Hunger Games'' måste se den! Den var så jävla bra, jag, Melissa och Jessica älskade den! Ommmmggggg vad den var braaaa haha! Jessica var en aning rädd vid en scen och bokstavligen slängde sig på mig hahah! Nej, men allvarligt, ser ni filmen kommer ni inte ångra er. Längtar så mycket tills nästa! Det är ju en av fyra filmer, så detta var del 1. Awesome movie.
¨
Nu är klockan kvart över 10 och jag ska göra 2 stycken spanska grejer tills imorgon. Duktigt att göra det dagen innan, jag vet haha.. Imorgon bitti första timmen har jag även SO prov igen, så ska kolla igenom lite SO och se! Men är inte så jätte trött så det kommer nog gå bra! Slutar klockan 15.00 imorgon och då efter det har jag lov i en vecka! Wihoo! Okej men godnatt!

Wanting to say something but knowing it's gonna start an argument.

Ni som inte sett filmen ''The Hunger Games'' måste se den! Den var så jävla bra, jag, Melissa och Jessica älskade den! Ommmmggggg vad den var braaaa haha! Jessica var en aning rädd vid en scen och bokstavligen slängde sig på mig hahah! Nej, men allvarligt, ser ni filmen kommer ni inte ångra er. Längtar så mycket tills nästa! Det är ju en av fyra filmer, så detta var del 1. Awesome movie.
¨
Nu är klockan kvart över 10 och jag ska göra 2 stycken spanska grejer tills imorgon. Duktigt att göra det dagen innan, jag vet haha.. Imorgon bitti första timmen har jag även SO prov igen, så ska kolla igenom lite SO och se! Men är inte så jätte trött så det kommer nog gå bra! Slutar klockan 15.00 imorgon och då efter det har jag lov i en vecka! Wihoo! Okej men godnatt!

Them: Were you dropped as a baby? Me: Yeah, into a pool of sexy.

Så sött par! Louis och Eleanor!
¨
Har kollat på Kjelles matresa (dom var i Thailand! Patong dock, var bara där en kväll) och så har jag inte pluggat riktigt så mycket som jag ville så därför ska jag kolla igenom nu. Har ju SO prov och matte prov imorgon. Not so fun.
¨
Aja, ska plugga en liten stund och sedan sova så godnatt på er!

Sometimes you just have to take a step back and let the world go its own way.

Längtar tills det ser ut såhär ute..
¨
Fryser som in i helvete! Är hemma och det är 23 grader inne men var tvugen att sätta på mig en hoodie. Uschhh, inget bra väder alls idag. Har inte varit det på hela dan. Blåser, har regnat och är kallt, känns mer som höst än vår. Kommer vara så hela veckan, sedan nästa vecka tror jag att det skulle bli bättre.
¨
Aja, nu är klockan 18.00 och det finns inget på tv = plugga. Ska plugga matte, NO och SO. Okej, hörs sen!

"Does this make me look fat?" "No, your fat makes you look fat."

¨
Haft en as bra dag! Började med svenska, men då gjorde vi ett engelska test inför nationella, gick as bra, sedan engelska och då gjorde vi svenska och jag hittade (äntligen) en bok, Sussi hjälpte mig! :), sedan hade vi matte och jag klara algebra testet utan att kolla i facit, sedan så åkte jag, Jessica, Siranya, Michaela, Julia, Pernilla och Sussi till Phoenix och åt kebab talllrik, fast Michaela åt med kyckling, och då kom vi på att vi skulle åka till slagsta och äta årets första slagsta glass! Fast Pernilla hade redan ätit men hon åt igen! Tog såklart en chokladsnäcka! Så jävla gott. Sedan efter det så åkte vi hem. Hade skit kul på bussen överallt haha! As bra dag helt enkelt! Skrattat som in i helvete, började gråta för att jag skrattade så mycket hahaha!
¨
Imorgon blir det dock förmodligen en lite halv jobbig dag. Har SO, matte och kanske NO prov. Nina har inte sagt om jag har det eller inte. Så jag vet inte helt 100 men ska plugga lite ändå. Men direkt efter skolan så ska jag, Jessica, Melissa och kanske Mi-Jill åka ner till stan och gå på bio! The Hunger Games! :D Kommer bli skit bra tror jag! Så belönar min lite kanske halvjobbiga dag med lite movie time med mina vänner! Sedan på fredag = nytt TVD avsnitt och LOOOOV! :D Känns jävligt bra!
¨
Oj haha, vad mycket det blev! Är så glad, det är därför! ;) Aja, ska plugga nu så hörs sen!

What starts with F and ends in UCK? Firetruck.

Har riktigt jävla tråkigt just nu.. Inget att göra, mamma sover, glömt hörlurarna i hallen så kan inte hämta dom, alltså ingen musik, ingen av alla 1000 sidor jag ''följer'' har uppdateras och inget annat att göra.. Åhh vad ska jag göra, kanske sova.. Neej jag är inte så trött än, klockan är bara 23.. Skulle kunna packa väskan, något jag alltid gör dagen innan men glömde ta in väskan i rummet innan mamma gick och la sig. Så får lägga böckerna jag ska ha med mig på bordet och packa ner det imorgon bitti. Om det nu är något jag ska ha med mig.. Jo matte tror jag att jag har och boken är hemma.
¨
Aaaah finns inget att göra. Bara lägga fram kläder till imorgon men det tar vadå, 5 minuter? Aja, bättre än ingenting. Godnatt på er!
Har riktigt jävla tråkigt just nu.. Inget att göra, mamma sover, glömt hörlurarna i hallen så kan inte hämta dom, alltså ingen musik, ingen av alla 1000 sidor jag ''följer'' har uppdateras och inget annat att göra.. Åhh vad ska jag göra, kanske sova.. Neej jag är inte så trött än, klockan är bara 23.. Skulle kunna packa väskan, något jag alltid gör dagen innan men glömde ta in väskan i rummet innan mamma gick och la sig. Så får lägga böckerna jag ska ha med mig på bordet och packa ner det imorgon bitti. Om det nu är något jag ska ha med mig.. Jo matte tror jag att jag har och boken är hemma.
¨
Aaaah finns inget att göra. Bara lägga fram kläder till imorgon men det tar vadå, 5 minuter? Aja, bättre än ingenting. Godnatt på er!

You never have been older than you are right now……. Until now

Nu kör vi! Ett till Desperate Housewives avsnitt! Läste lite om det förut och det verkar vara ett skit bra avsnitt! Julie (Susan's dotter) kommer tillbaka i detta avsnitt! Har saknat henne lite, det var så länge sedan hon var med!
¨
Duschade i typ 30 minuter för en stund sedan och blev lite chockad när jag kom ut, jag trodde att jag hade duschat i typ 45 minuter haha!
Men nu så börjar avsnittet så hörs sen!

Rule #1: I’m always right. Rule #2: If I’m wrong please look at Rule #1.

Saknar er båda mina pluttisar..
¨
Haft en okidoki dag idag! Lite upp och ner men så är det väll alltid! ;) Just nu kommer jag ha en ensam, skön eftermiddag eftersom min moder jobbar tills klockan 21.00 så hon är inte hemma förns 21.30! :) Så skönt att vara ensam, jag älskar det. Men inte på nätterna dock.. Iallafall nu så ska jag ta och äta något, är skit hungrig. Får se om jag lagar något!
Haha vem försöker jag lura, kommer ta en panpizza...

That awkward moment when you're late for class & when you walk in, everyone stares at you like you killed someone.

¨
Mår dåligt igen.. Helvete jag orkar inte med mitt liiiiv.. Dock ska jag till skolan imorgon, jag måste. Vet inte om jag ska vara med på idrotten bara. Mitt immunförsvar suger som fan verkar det som. Eller ja, jag har ett lite halv dåligt immunförsvar.
¨
Dagen var inte så jobbig som jag trodde den skulle bli. Hade svenska + matte nationella muntligt och spanska prov. Mats var sjuk på SOn och vikarien spelade spel med oss och på NOn kollade vi på en film. Men vi får se om jag ska göra nått imorgon. Vi har ingen SO imorgon så kanske NO, glömde fråga Nina efter lektionen. Sedan på hälsan så skulle vi ha ''påsk mys'' haha.. Vettefan vad det är.. Men det kanske blir bra ;)
¨
Sedan på ta om ingenting så kanske jag och Jessica ska gå nån dag och kolla på den nya filmen The Hunger Games, vi skulle fråga Melissa om hon också ville följa med! :) Jag vill verkligen se den filmen, den verkar as bra.
Aja, nu ska jag fixa väskan + kläder tills imorgon sedan kanske plugga lite NO. Godnatt på er!

School looks so much cooler on TV.

Vet ni hur mcyket jag INTE vill gå till skolan?! Matte, spanska, mer matte, svenska, SO, engelska, ALLT! jAG HATAR MITT LIV JUST NUUUUU!
¨
Det finns en plats på jorden där solen aldrig ler, den platsen heter skolan och dit vill jag aldrig mer! So true.

When I say " It's a long story" It usually means I just don't want to tell you.

Är rätt trött just nu, har inte gjort någonting sedan i onsdags och så idag packade jag alla mina grejer och var ute och gick, visserligen bara från pappa till mamma vilket tar ca 10 minuter men för att ha suttit instängd i min lägenhet i 4 dagar blev det rätt jobbigt haha. Just nu sitter jag och mmama och bara väntar på att något bra pogram ska börja på tvn. Klockan 20.00 är det The Mentalist och sedan klockan nio så är det filmen 2012, jag har inte sett den så tänkte kanske se den.
¨
Mår bättre idag så ska till skolan imorgon. Blää, jag trooor att jag kanske har spanska prov :( Usch. Hoppas jag inte har NO eller SO också.. Har redan svenska och matte muntligt nationella imorgon..
¨
Aja, ska kolla på tv nu! Hörs sen!

Waiting alone in the car. Everyone outside automatically becomes a rapist.

Thank you Quiqui för hjälpen! Jag kind of gillade det här teckensnittet så kör på det ett tag! :D
¨
Iallafall, tänkte nyss på hur många noveller jag läser. Eller egentligen är det inte såå många, har varit fler. Men jag har blivit liite nogare, läser inte sånna som fortfarande är dåliga efter typ 10e kapitlet. Haha.. Tänkte iallafall ta upp dom på bloggen, ni kan gärna läsa dom om ni vill - dom är bra allihoppa! Vissa är t.o.m jäkligt bra! ;):
¨
biebertime.blogg.se - Om Justin Bieber
biebercash.blogg.se - Om Justin Bieber
bieberword.blogg.se - Om Justin Bieber
onedirectionnovell.blogg.se - Om One Direction
onedworld.blogg.se - Om One Direction
myonlylovestory.blogg.se - Om One Direction
onedirectionnovell.myshowroom.se - Om One Direction
twovampires.blogg.se - Om The Vampire Diaires
¨
Ja, det är dom 8 noveller jag läser! (OBS. Dom 2 sista har tyyp slutat..) Dock så hittar jag fler hela tiden men det är alltid antingen om Justin Bieber, One Direction eller The Vampire Diaries. Tyvärr är den TVD novellen jag läser den enda jag kan hitta. Och One Direction novellerna läser jag helst bara om det är bara Niall eller alla. Och dom tre Justin novellerna är dom jag läser just nu - jag har läst eller börjat läsa nästan alla JB noveller som finns, men är alltid på jakt efter nya! ;D Älskar att läsa noveller, det är som böcker. Egentligen är noveller fel ord emn alla säger det så ja, då säger jag det också. Läs dom gärna, ni kommer inte ångra er! Vissa av dom kan vara sega i början men man får läsa vidare, det blir bättre! Och var inte rädda att rekommendera någon novell till mig! Det behövs inte heller vara bara om dessa tre! Har läst bara vanliga noveller också! :)
¨
Jaa, det var väll det jag ville säga! Godnatt på er, nu ska jag kolla om nån av dom har skrivit nått nytt! ;)
Känner mig som en riktig nörd efter det här inlägget haha....

Imagine putting a toothpick under your big toenail and kick as hard as you can against a wall. It hurts, dosen't it?

¨
Mår en aning bättre idag. Har bara ondare i halsen. Men jag trooor febern är över. Hoppas jag *peppar, peppar ta i trä*. Sitter iallafall upp, och kollar på tv. Lelia på landet haha. Pappa ska åka till affärn och köpa (en ny) fanta till mig och choklad. Igår köpte han godis åt mig! Älskar att vara hos pappa när jag är sjuk, han köper allt jag vill ha åt mig ;) Fast också för att det är helg.
¨
Vi ska äta kött, potatis&mörötts klyftor med bearneisesås! Äter det väldigt ofta, som ni kanske märker haha, men alla i min släkt älskar pappas kött (okej, den mesta maten min pappa gör), även dom på mammas sida.
Aja, nu ska jag fortsätta kolla på tv och slappa! Herråååååååå!
¨
PS. QUI! När du ser detta så kommentera! Jag kommer inte ihåg hur man byter teckensnitt på bloggen och jag vill ändraaaaaa! Orkar inte hämta mobilen så kommentera!!!

I'm jealous of my parents, I'll never have a kid as cool as theirs.

Ååååååhhh jag orkar inteeee.. Jag mår dåligt i omgångar. Först hängig och febrir ich yr till bara lite yr och om och om igen. Kan det inte bara gå över..... :( Uff, hatar mitt liv just nu.. Längtar till sommaren..
¨
Till det lite braiga i mitt liv just nu, idag så kollade jag (äntligen) på Abduction! Den var jäkligt bra, kan jag säga. Älskar Taylor Lautner, så jävla snygg, och jag älskar Lily Collins! Ooooch har ni sett det nya Vampire Diaries avsnittet?! Så jäkla braaaaaa! Jag älskar Damon, men det verkar som om han har gett upp hoppet om honom och Elena :( Men vad jag vet så kommer det sista avsnittet i säsong 3 vara en massa kärleksförklaringar på alla fronter! ;) Längtar så mycket till det avsnittet men jag vill ändå inte att det ska komma! Jag kommer inte kunna klara av en hel sommar utan TVD! :(
¨
Aja hörs se

Writing "etc" on a test when you can't think of any more examples.

Ledsen för dålig uppdatering idag, och den kommer vara dålig imorogn också. Är nämnligen sjuk.. igen. Feber.. igen. Riktigt jävla roligt. Har inte orkat blogga idag, har bara kollat mina topp 5 viktigaste sidor och bloggen är inte en av dom.
¨
Aja, ska sova nu. Måste vakna klockan 8 för innan halv 9 kommer jessica och jag ska ge henne pengar som ska ges till felicia för klass tröjor. Så ja, godnatt!

Oreos; first you twist it, then you... oh it broke.

Den seriösaste bilden på mig jag har ;)
¨
Hahah vet ni vad jag gör? Jag satt framför datan och tänkte kolla på hur mycket Miley Cyrus hade ändrats från Hannah Montana's start till slut men hittade inga bra bilder, så jag tänkte kolla nån minut på avsnitt frn första säsongen och sista och det slutar med att jag kollar på hela avsnitten.. Haha.. Älskade det pogrammet när jag var liten.
¨
Har iallafall pluggat kemi och just nu kollar jag på filmen Nu eller aldrig. Den är rätt bra. Aja, godnatt på er!

I think it's pretty obvious that medicine companies don't know what fruit tastes like.

Matte och NO (förutom biologi) kan gå och dö. Fy helvete vad jag hatar dom ämnena. Hela jävla skolan kan gå och ta sig. Måste man gå i skolan? Måste man ha jobb? Måste man ha pengar? Varför finns ens pengar? Jag hatar dom personerna som kom på pengar, makt, skola, jobb, och alla ''genier'' som kom på NO grejer och matte grejer. Seriöst, jag önskar att jag kunde gå tillbaka i tiden och mörda alla som kom på nått som har med skola/pengar/jobb/utbildning att göra. Skulle hellre leva som på vikingatiden, bara mycket renare, fräschare och mindre våldsamt haha...
¨
De jag vill säga just nu är väll egentligen: Skolan, jag hatar dig! (:

Do you believe in love at first sight or should I walk by again?

Skön dag idag! Fick veta mitt betyg i nationella uppsatsterna i svenska och fick VG, slutade halv 12, det var köttfärssås och spaghetti i skolan, jag, Melissa, Sussi och Jessica gick till café Smak och åt Fransk chokladtårta och drack fanta, och bara slappade i värmen! :D
¨
Just nu håller pappa på och lagar en av mina favorit rätter - fiskgratäng! Jag har alltid älskat det, både när mamma och pappa lagar det.
Just ja, är suuuuuper ledsen just nu! :( One Direction's tour datum för juni har kommit ut, och gissa vad?! JO, såklart så är dom i freakin' USA! Dom har varit i USA jätte länge nu! Jag hoppas att dom kommer till Sverige i sommar som dom kanske, förmodligen skulle.. Dumma USA...

I will do anything humanly possible to reach the remote without getting up.

¨
Har varit rätt irriterad idag, men har ingen lust att prata om det eller skriva varför. Usch, ont i huvet har jag också. Har mått konstigt hela veckan.. Det är så jobbigt..
¨
Aja, har iallafall pluggat kemi idag, lite granna. Kollar just nu på Desperate Housewives och ska fortsätta plugga efter pogramet. Min dator är skit seg idag också.. SKIT KUUUL!
Aja, hörs sen.

I'd do anything to lose weight, besides eat healthy or work out.

Varit hemma runt en timme nu, vi hade ingen hälsa så vi slutade två! :D Så skönt! Så har inte så jätte bråttom med o plugga men jag ska plugga idag! Det är ett måste! Just nu sitter jag iallafall med datan och kollar på tv, medans min syster och hennes kompis Bea snart ska dra någonstans. Dom ska kanske hem till Amandas mamma och hämta Mandas kanin, Turbo. Han ska bo hemma hos oss ett tag. Det ska bli jätte kul för han är jätte gosig! Han sitter typ och tittar på tv med en i soffan haha!
¨
Aja, ska fan ta och käka något, är hungrig. Var inte så god mat idag i skolan. Hörs sen!

C.L.A.S.S = Come Late and Start Sleeping.

Haha, sa ju att jag skulle plugga, nää fastnar framför TVn för att kolla på Dirty Dancing.. En rätt bra film faktiskt. Har sett den en massa gånger. Och nu är klockan liiite för mycket för att jag ska orka plugga, eller att det faktiskt ska fastna något i huvet. Suck, jag gör verkligen allt för att slippa plugga. Även fast vi har prov på torsdag och fredag. Bläää, jag hatar mig själv ibland..
¨
Aja, nu ska jag... göra något. Har världens huvudvärk = inte kul. Har idrott imorgon också, fuck..

When someone says "I love you," and you don't feel the same way, respond with "I love youtube."

Hahhahah..
¨
Älskar den där bilden, så klockren! Sitter just nu och lyssnar på min favorit låt av One Direction - Tell me a lie! Har lyssnat på alla låtarna om och om igen idag hela dagen! Har inte pluggat.. Så dåligt av mig. Men haha killarna tar upp all min tid! Skolan borde respektera det! ;)
¨
Haha, nee, ska faktiskt ta och plugga lite innan jag ska sova! Men nu så ska jag fortsätta lyssna! :D

Got a problem?


That heart attack moment when you put the password and it says wrong password.

Dagen har gått väldigt snabbt idag, har bara varit ganska trött. Nu så ska jag och pappa äta, spaghetti och köttfärssås! :D
¨
Sedan läsa alla mina sidor och noveller, sedan plugga! Hörs sen!

Joseph Kony - Unable to capture him, yet they are able to take a perfect HD photo of him.

Hahahh har ni sett bilden som lades upp i förra inlägget? Det var min vän QUI hahah som la upp den, och gjorde den! Och som ni kanske sett har min kommentarsfält (haha där man kommenterar) ändrats och är nu en bild på One Direction! Också Quiqui som gjort! Skit snyggt! :D
¨
Haft en lååååååång dag idag! Fast den gick rätt fort. Har pluggat svenska med Qui i hundra år kändes det som haha. Och så har jag kollat på massa 1D grejer! Hhaha världens roligaste intervju med dom! Men Alan Carr! :) Satt och garva hela tiden!
¨
Nu kollar jag iallafall på Partaj med pappa! Så roligt pogram haha, särskilt Kazoo ;) Aja, hörs sen!

niall james horan


NY DESIGN!

¨
Jag har en ny design! Den heter ''Soft Punk Rocker'' och jag är inte helt 100 på om jag ska ha den eller inte men den duger just nu. Den är iallafall bättre än den förra jag hade. Var så trött på allt det vita och rosa. Blää, den här passar mig liiiite mer. Ska försöka hålla utkik efter fler men som sagt, denna duger så länge.
¨
Den som gjort bloggdesignen är: keilys.org och jag hittade designen på: designadinblogg.se/gratisdesign!
¨
Ser ni inte designen så tryck på F5!

I don't smoke. I don't do drugs. I'm a virgin. I go to school. I will not lose my self-respect just to fit in.

Wow, vaknade innan alarmet idag. That felt wierd haha.. Iallafall dagen kommer bli en riktig plugg dag, först svenska med Qui och så sedan kanske SO och NO själv eller något, vi får se! :) SKa iallafall plugga en massa.
¨
Har inte speciellt bråttom till pappa idag, han var fömodligen ute igår eftersom det var St. Patrick Day så ida mår han nog inte speciellt bra. Min pappa har lite av ett alkohol problem (inte alkoholist problem), när han är ute och dricker så vet han inte när han ska sluta (men han brukar inte gå ut särskilt ofta) men när han väl gör det blir han pretty full och mår skit dagen efter. Så inte speciellt bråttom dit inte. Min syster mår nog lika illa hon. Fast bara gud vet vart hon är nu. Haha..
¨
Aja, nu ska jag kolla på mer 1D grejer! :D Totalt, helt beroende av dom, särksilt Niall. Men jag älskar dom! :D

ALGEBRA RULE: If it seems easy, you're doing it wrong.

Haft en stört skön eftermiddag/kväll idag med Julia, Qui, Michaela, Sussi och Madde! :D Haha, så jävla kul vi hade! ;)
¨
Jaaaaaaaag vet inte vad jag ska skriva om :( Haha, orkar inte säga allt vi gjorde idag, och har inget annat att prata om.. Är för trött..
¨
Jooo, just ja, jag är lite ledsen just nu! Jag läste någonstans att One Direction kommer vara i USA sent i maj/juni och jag är i London (Deras HEMSTAD) den 8 JUNI! Men jag kommer inte ihåg vart jag läste det så jag vet inte helt 100 om det var 100 procent eller inte så jag kan inte kolla! :(, </3! Buhuuu..... Aja, men dom kommer till Sverige i sommar så hoppas jag får se dom då! :D
¨
Nu ska jag sova, haha nee kommer ite göra det.., och imorgon ska jag vara med the Quiqui! Godnatt!

That awkward moment when you see twins fighting & one of them calls the other ugly.

Bloggar för din skull Qui! Se vad snäll jag kan vara! :D
¨
¨
¨
¨
¨
¨
¨
¨
HAHA

Svar på kommentar :)

Olivia om The awkward moment when you're eating dinner at someone else's house and you don't like the food, but you have to pretend to like it.:
Haha Nialler? x) Han heter väll Niall :P
Svar: Haha, japp han heter Niall! (Niall James Horan för att vara exakt ;)) Men hans smeknamn är Nialler, är inte helt 100 på hur det uttalas dock x) Och vet inte varför dom kallar honom just Nialler och inte Ni eller nått haha.. Men det låter rätt gulligt! ;)

The awkward moment when you're eating dinner at someone else's house and you don't like the food, but you have to pretend to like it.

Min lilla Nialler! ^^
¨
ÄNTLIGEN FREDAG säger jag bara! Har haft en sköööön dag idag! :D Förutom lite mycket stress på hemkunskapen då haha... x) Ialalfall, har inte pluggat idag, så måste göra det nu i helgen. Kommer förmodligen inte kunna imorgon så får ta o göra det på söndag. Efter jag varit med Qui. (Seee Quiqui, jag kommer ihåg!)
¨
Har kollat på senaste avsnittet av The Vampire Diraries också, inte det bästa. Det hände inte såå mycket, men det måste ju vara något ''mellan kapitel'' någon gång! Har kollat på trailern till nästa veckas avsnitt och det tror jag kommer bli awesooooome!
¨
Gissa vad jag har fått idag?! Jo, jag har fått hem (som jag beställde i onsdags kväll faktiskt) The Sims 3 ''I Rampljuset''! Har bara orkat spela en liten stund men det verkar rätt kul!
Aja, nu ska jag kolla på några 1D intervjuer! :D

Be who you want to be, not who others want to see.

¨
Har suttit och lyssnat om och om och om igen på Niall Horan's solo i 1D's cover på Viva la vida (OBS. Niall's solo börjar vid 0:42!!). Så jävla bra. Jag älskar honom så jävla mycket. Mer än vad jag älskar Justin Bieber! Även fast Justin är bättre på att sjunga än vad Niall är så älskar jag Niall för hans personlighet och för honom. Han är mer ''riktig'' än vad JB är. I loooove him! :) Im a Directioner AND a Belieber! :D
¨
Just nu är jag så jävla trött så jag orkar knappt sitta upp, men jag har inte borstat tänderna ännu.. Jag hatar när man är riktigt trött men så har man inte borstat tänderna än och när man är klar med det är man pigg igen.. Blää, aja - yayy för fredag imorgon! :D TVD!!!

Can you please be serious ? "Ok, ok... I'm gonna be serious now." *DEEP BREATH..* *Bursts out laughing*

¨
Öhhh sitter här hemma i våran obekväma soffa och har lite sådär ont i huvudet. Har spenderat hela eftermiddagen vid datorn eller TVn. Så skönt med fredag imorgon! Och ett nytt Vampire Diaries avsnitt kommer uuuuuuut! :DDD Har längtat så mycket! Det är dags för avsnitt 16 ''1912''! Dock är det bara ac 6-8 avsnitt kvar av säsong 3 kvar, meeeeen det kommer en säsong 4, det är bekräftat!
¨
Aja, nu ska jag slappa och spela lite Draw Something! Hörs sen!

Oh how I wish that was me..

¨
Hahahha, jag har suttit i mer än 2 timmar nu och kollat på One Direction videosar! Och jag blir helt inne så jag skruvade typ upp volymen utan att tänka på det så hör jag bara mamma säga stäng av det där och sov för i helvete! Hahahah.. Åhh jag har världens bästa bakgrundsbild på datan just nu! :D Jag älskar den! Min älskade Niall Horan! 
¨
Nej nu måste jag sova! Börjar halv nio imorgon! Aja, godnatt på er! :D

Everyone has problems. Some are just better at hiding them than others.

Jag vill inte ha nationella prov i biologi.... Skit nervös....

Offering someone food and secretly hoping they don't want it.

Håller på och pluggar biologi. Eller just nu har jag en liten paus! Det går faktiskt rätt bra. Ska kolla lite mer på människo kroppen och lite annat. Det jag oroar mig för är ''fråga 13''. Det är en labb, och jag vettefan vad labb i biologi är för nått. Usch, jag hatar det. Labbrapporter och allt. Det kan ta och skita ner sig, men bara det. Allt annat är intressant! Förutom celler.. Gen teknik och genetik, hatar det också. Intressantaste är människo kroppen och om djur.
¨
Ska plugga i 2 timmar, eller jaa, 20 min till nu då och sedan Desperate Housewives! Ska fortsätta plugga efter det. Men nu så har jag haft paus i 20 min så ska plugga i 20 min, sedan paus på 1 timme och sedan plugga! :D Har redan duschat så behöver inte tänka på det något mer! Aja, see ya later!

It doesn't matter how old you are, if a balloon is about to hit the floor, you dive for that shit.

Åh vilken dag! Först musik, gick bra, föutom att jag kan hela grejen men så fort jag ska spela upp för Håkan slarvar jag till det! Sedan på svenskan mådde jag inte bra, måde rätt illa.. Men sedan så åt vi hamburgare på skolan och då mådde jag bättre! :D Sedan var det ingen idrott för Ingela var sjuk och så var det dags föööööör Zumbaaaa! Hade världens förväntningar för på tv ser det så kul ut men på riktigt... Så jävla dåligt! Man tror att ma ska känna sig bra och skaka loss men man känner sig bara tjock och stel.. Nej, det kör jag inte igen helst!
¨
Idag ska jag plugga biologi (!!) och vet inte vad mer. Ska äta fisk soppa. Älskar mammas fisk soppa! Okej hörs sen!

Getting a text, and thinking "how do I reply to that?".

It's seven o'clock and nothing to watch. Har inget att göra. Men jag ska plugga 20.00 - 21.00, orkar inte nu. Men jag LOVAR att jag ska göra det! Åh kuul, nu är min ''-'' knapp sönder.. Den är super seg.. KUL! Blää aja, nu blev jag irriterad så ska kolla på en massa 1D grejer.. Ska försöka hitta deras offiella hemsida där det finns ett par skit coola skor! Okej byebye!
¨
Vet ni vad jag skulle vilja ha?! Ett par skor med ena skon är det Justin Bieber på och den andra är det Niall Horan på! Skit coolt! :D

I dont know how people get eaten by sharks... I mean how do you not hear the music?

Just nu sitter jag och mamma och kollar på Pretty Woman! Det är en av mammas favorit filmer. Den är okej, inte jätte bra.
¨
Jag hyar egetligen inget att skriva... Hmm.. Kanske att jag nu har blivit helt beroende av Niall Horan? Och att jag hatar Google för dom har Niall Horgan och inte Horan.. Att jag typ nyss kommit på att hans efternamn är horan (hora) haha.. Att jag gillar Niall och Justin lika mycket, tror jag.. Nää inget intressant så byebye ska fortsätta kolla! :D

Dear Ceiling Fan, If you could hold my weight, i would never be bored again.

Hahhaha so on!
¨
Jag är så jävla trög som har glömt NO boken i skolan.. Alla biologi anteckningar ligger i den boken.. Så har pluggat lite i biologi boken. Ska plugga SO och sånt också.
¨
Men iallafall om bilden: Det är 5 st challengs för Directioners! Behöver ni en förklaring till alla?:
Liam Payne: Han har en konstig fobi för skedar så han äter inget som man tvingas ha sked till, därför ska man inte äta sked till något haha..
Harry Styles: Han älskar katter ock skriker alltd ''Pussy'' (kisse) så fort han ser en katt!
Niall Horan: (OBS. Står fel på bilden) Han äter hela tiden, vad som helst, när som helst. Han bryr sig inte om kalorier eller något sådant!
Louis Tomlinson: Han säger alltid alla sina tankar högt, och dom brukar vara rätt knäppa haha.
Zayn Malik: Han vet om att han är het (haha) och han kollar alltid i speglar och allt som reflekterar!
¨
Hahhaha dom är skit roliga! Fast jag gör redan Nialls, lite Louis och Zayns haha! Fasktiskt lite Harrys också.. Så det blir inte svårt för mig! :D Enda som kanske är svårt är Liams.. Men what the hell, jag är på! Kör ni också vettja ;D

Hitting your hip on a corner and feeling like you've been shot.

Godmorgon! Vaknade tidigt idag av någon anledning. Jag säger bara en sak: Äntligen vaknar man upp på morgonen och ser ut, så är det som sommar! Våren är här! Så skönt. Bara 3 månader av vår kvar sedan summer tiiime!
¨
Idag ska jag iallafall till mamma, men det är inte förns ikväll, ska äta hos pappa. Men hela dagen idag, eller det mesta av den, ska jag plugga! Ska plugga biologi för det är freakin 3 dagar kvar till Nationella! Rätt nervös faktiskt.. Sedan veckan efter det är det SO prov och kemi prov, så ska plugga lite sådant också. Tiden har verkligen flygit förbi, det känns som om det var igår det var tre veckor kvar. Men jaa, ju fortare tiden går, desto fortare kommer sommaren, skolavlsutningen och sommarlovet!
¨
Ska inte plugga än, jag vaknade ju nyss haha orkar inte plugga riktigt då, så jag ska ta och kanskeeeee kolla på tv!
PS. Längtar så JÄVLA mycket tills på fredag! Nytt TVD avsnitt!!!! :DDDD

*sneeze* "bless you (: " *sneeze* "bless you." *sneeze* "BLESS YOU." *sneeze* "OMFG SHUT UP!"

Synd att Loreen vann, jag ville att Danny eller Ulrik skulle vinna, och typ Molly. Som jag skrev förut. Men ajaaaaaa hoppas vi vinner i Eurovision i maj!
¨
Just nu kollar jag och pappa på Next. Den verkar rätt bra. Tanke film, såna gillar jag. Några av mina absoluta favorit filmer är ju Da Vinci-Koden och Änglar & Demoner. Gillar även National treasure filmerna. Nicholas Cage är ju huvudpersonen i National Treasure filmerna och Next. Jag gillade honom inte förut men av någon anledning har jag ändrat mig. Haha intressant va? ;)
¨
Nej, nu har inte jag något mer att skriva så nu medans det är reklam ska jag tänka lite på min älskade Niall! Hade världens bästa dröm om honom inatt!

Using a different word because you can't spell the word that you originally wanted to use.

Snart börjar Melodifestivalen: Finalen! Ska såklart kolla på det! Jag och pappa, och så ska vi äta tacos! :D Men iallafall, vem tror ni kommer vinna? Jag tror Loreen kommer vinna, men jag vill inte det. Jag tyckte inte den låten var särskilt bra. Jag hoppas att Molly, Danny eller Ulrik vinner. Loreens låt var så.. 90 tal haha. Den lät som alla låtar på 90 talet gjorde. Men jag tror inte att om Loreen vinner, kommer inte Sverige vinna Eurovision Song Contest. Synd om alla som fastnat i 90-talets musik.
¨
Iallafall nu så kollar jag på Bee Movie men den är inte särskilt bra. Rätt dåligt tecknad. Men om en kvart är det ju Mello så jag orkar inte byta kanal hahha..
¨
Aja, ska kolla vidare nu så hejdååå!

What do you call a black person on the moon? An astronaut you racist bastard.

Du kommer från: Eskilstuna

Du heter: Sofia Elvira Eriksson

Hur gammal är du: 15

När fyller du år: 15 november

Tycker du om någon just nu: Ja faktiskt. Niall Horan & Justin Bieber!

Du samlar på: Ingenting direkt

Gröna eller röda äppeln: Röda!

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Vet inte, kanske Melissa, Qui, Jessica.

Vilken tid gick du upp idag: Typ kvart i tolv

Har du sovit i din egna säng inatt: Yes sir!

Har du strumpor på dig nu: Japp, mina mys strumpor :D

Hur svarar du i telefon: ''Sofia'' eller ''Hallåå''

Vad ska du göra ikväll: Äta tacos och kolla på Melodifestivalen

Vad ska du göra imorgon: Gå till mamma

Var vill du bo när du blir stor: Stockholm!

Är det okej att gråta: Ja, såklart det är!

När grät du senast: Nån vecka sedan, när jag hittade Busans gamla halsband.

Vilken årstid tycker du bäst om: Sommar!
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Shoppa allt jag vill ha, åka utomlands, en massa! :P

Har du glasögon eller linser: Nope!

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Vardagar: 06.30 - 09.00, helger: När jag vill

Har du piercing: Japp, öronen!

Vill du gifta dig: Jo, ja det tror jag nog

Vill du ha barn: Ja det vill jag, 2 stycken.

Solar du ofta: När jag är utomlands ;)

Är du bra på att laga mat: Njaa, lite. Men inte på tid haha!

Gillar du att dansa: Jaa, det är kuul :D Fast inte riktig dans utan bara skojigt!

Är du flygrädd: Nope, älskar att flyga! Förutom att det tar så lång tid.
Hur vig är du: Inte särskilt haha..

dricker du helst när du är törstig: Saft, FANTA, vatten, juice.

Vilken är din favoritglass: Ben & Jerrys Half Baked!

Tycker du om sushi: Euuuww neeeeej!

Bor dina föräldrar tillsammans: Nope

Har du tandläkarskräck: Nää inte direk

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska helt klart

Vilken ögonfärg har du: Blå/grön/grå

Vilka hårfärger har du haft: Blondiiiiin! Alltid varit det! Fast i sexan hade jag lite bruna slingor, men inga riktiga.

Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja det har jag.

Biter du på naglarna: Nepp, gjorde lite förut men slutade

Är du beroende av något: Facebook, godis, fanta, choklad, glass

Senaste låt du hörde: Nån skit låt min syster spelade

Vad gör du på helgerna: Är hemma, ute, med familjen, med vänner

Brukar du bädda sängen: Aldrig haha, suger på det.

Hur många timmar sover du på en natt: Antingen för lite eller för mycket

Senaste bok: Jag överlevde av Mietek Grotcher

Vad var det senaste du sa: Hejdå

Önskar du och att du bodde någon annanstans: Ja det gör jag.

Vem kramande du senast: Vem jag nu sist kramade igår, Sussi förmodligen ;)

Saknar du någon nu: Ja

Hur många lampor har du i ditt rum : Fyra stycken

Vem ringde dig senast: Mamma

Vad är du allergisk mot: Kiwi

Var du glad igår: Ja det var jag!

Vad är din favoritfärg: Blå!

Vad gillar du mest med din kropp: Mina ben, mina armar, mitt hår

Sminkar du dig: Nepp

Hur ser ditt rum ut: Litet och mysigt

Känner du dig värdelös: Alla gör väll det ibland men jag brukar inte det

Känner du någon som har tagit självmord: Nej, jag tror inte det

Har du somnat i skolan någon gång: Haha ja...


The awkward moment when you wake up from a nap and have no idea what time, day, month or year it is.

Haft en super bra kväll! Chillat med pappa bara, ätit godis, glass, druckit dricka, kollat på Ice Age 2 och James Bond. Så skönt. Amanda har också varit den Amanda jag gillar idag och en av hennes närmaste vänner var här en stund, Lelle, och henne gillar jag verkligen! Alltid gillat henne, hon är så snäll och man känner sig alltid bekväm med henne! Nej, har inga som helst klagomål på denna dag! Känns faktiskt som om det är lördag och inte fredag haha!
¨
Har även hittat en 1D-novell, som är, inte den bästa, dom går alldeles för fort fram tycker jag, men på något sätt så har jag fastnat lite för den, den heter iallafall onedworld.blogg.se. Kolla om ni vill! Det är mellan en tjej vid namn Sandra och Niall! Helt ärligt faller jag bara mer och mer för Niall, jag älskar honom! Han är så söt, snygg, gosig och dorky! Synd bara att han är irlänsk för jag har ganska svårt att höra vad han säger pga hans accent.
¨
Aja, ska försöka hitta fler One Direction noveller, mellan Niall och nån såklart! Vet ni nån bra så säg till! Godnatt!

Stop calling yourself hot. The only thing you turn on is the microwave.

Sitter just nu och är lite på spänn, det har hänt en dödsolycka på pappas jobb och både jag och pappa fasar för att det är någon han känner. Men av vad jag kan tyda på samtalet han nu har med en jobbarkompis så tror jag inte det. Dock är det ändå väldigt hemskt. Han hade tydligen klämts mellan två contrainar.
¨
Nu till lite annat: Skolan var bra, HK provet gick bra, slutade en timma tidigare, och började även en timma senare så va i skolan 2 timmar mindre än vanligt! Super skönt! Och maten var jätte god i skolan idag! Så jo, det var faktiskt en ganska så bra dag! :D
¨
Nu ska jag och pappa äta lite kyckling, potatis, morötter och bearneisesås! Så gott! En av mina favorit rätter!
¨
Jag hoppas att den som dött inte är någon pappa känner, för då är den här dagen jätte lyckad! (Inte bara därför jag hoppas att det inte är någon pappa känner hehe.. Lät lite fel där!)
Okej då, hejdåå!
¨
Update: Det var ingen pappa kände, det var någon som bara brukade vara där ibland. Men jag känner ändå stor sympati för han och hans familj.

HUNGRIG!!!

OHMYGOOOOD VAD JAG ÄR HUNGRIG!! Jag sitter i vardagsrummet och känner den goda lukten och kan bara tänka på den goda maten pappa håller på med i köket. Jag är så hungrig och pappa lagar fläskkotlett, bearneisesås, potatis och grönsaker!
¨
Iallafall, haft en bra dag. Inte så jobbig.
¨
NU SKITER JAG I ATT FORTSÄTTA SKRIVA FÖR MATEN ÄR KLAR!!!!!!!!!!!!!! :DDDDD

Today, I lost my mood ring... I'm not sure how I feel about that.

Har faktiskt pluggat idag! :D Så stolt! Så nu ska jag slappna av med lite skön sömn i några timmar! ;)
¨
Dock mår jag inte sådär jätte bra.. Har ont i huvet lite, ont i halsen och aa. That shit. Ska nog inte vara med på idrotten imorgon, men ska till skolan.
¨
Okej men god natt på er!

STOP KONY!

¨
http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc&feature=player_embedded
¨
Jag uppmanar alla mina läsare att läsa detta (ni kommer till facebook sidan genom bilden) och att kolla på videon (länken under bilden!)!
¨
Joseph Kony är en hemsk människa, han kidnappar barn i Uganda, tar bort dom från sina föräldrar för göra flickor till sexslavar och pojkar till barn soldater. Han tvingar dom ofta även att skjuta sina egna föräldrar. Han är världens mest efterlysta person, dock har allt börjat komma nu. Han har gjort allt detta i 20 år, ungefär 30 000 barn, men nu har USA ingripit. Men inte många vet om honom, och det är där folket kommer in. Så kolla på videon, hemsidan, facebook sidor, allt och dela med er.
¨
Kolla även:
Hemsidan,
Annan facebook sida.
¨
Gör en instats.
¨
OBS. Allt förklaras i videon, den är 30 minuter lång, men kolla.

Paper cuts: So small… but so evil.

Har varit en ganska bra dag! Förutom att lärarna ville döda alla eleverna genom att tvinga dom att gå igenom en skog där stigen består av is. Ren, skär, 10 cm tjock is! Höl på och bryta foten, helt allvarligt. Det ironiska är att jag det inte var på isen utan bredvid. Fastnade med ena foten bakom en stock och med andra foten i ett hål och höll på och ramla men hann precis få bort foten från stocken haha.. Annars, helt okej. Inte några direkta fel inte!
¨
Just nu mår jag sådär.. Känner mig lite varm och svettas + ont i halsen. Men jag ska plugga, ska plugga matte mest. Och biologi. Aja, hejdå!

That awkward moment when ur parents don't appreciate the hilarious child they were blessed with.

¨
Haha, har jag pluggat?! Nää.. Får ta och göra det imorgon, verkligen.
¨
Nu ska jag iallafall hålla på med datan, plocka fram kläder tills imorgon och får förihelvete inte glömma busskortet eller, kanske det viktigaste - pengar! Inte för badmintiónbanan utan för att Calippo Shots e tillbakaaaa! Eller vare Solero Shots som var borta?! Kanske båda, det är väll typ samma sak? Iallafall ska köööpaaaaa! Finns på pressbyrån för alla som bryr sig! :D Woop, woop!
¨
Lägntar tills imorgon, det känns som om det kommer bli en shit ass bra dag! :D
¨
Update: Haha, läste nyss att det är Solero Shots som kommit tillbaka under namnet Calippo Shots! x)

Millionaires: If you don't have trampoline floors, & a giant slide that goes from your bed to a pool, give me your money, you're doing it wrong.

¨
Hoppas ni alla DH (Desperate Housewives) älskare kommer ihåg att det är nytt avsnitt idag! På tvn alltså, jag kollar inte på det på datan. Äntligen är pausen (som var 3 månader) över! Som jag längtat! :D Och idag i duschen kom jag ihåg allt i det förra avsnittet, men om någon av er glömt så kan ni ju alltid checka här! Kanske ska göra det, inte helt 100. (OBS. Det senaste avsnittet hette ''Putting It Togheter'' (8x9) och det nya (på TV alltså, det har kommit ut fler i USA) heter ''What's to Discuss, Old Friend?'' (8x10)!
Och om ni glömt bort kanal och tid så är det på Kanal 5, klockan 21.00!
¨
Jag ska nog inte kolla på det senaste utan jag ska kolla lite i biolgi och kemi boken! Kanske matte också! Hörs sen! :D
¨
PS. När jag skriver t.ex (8x10) så menas det med att den första siffran, i detta fall 8 så är det säsongen, dom sista siffrorna/den sista siffran betyder avsnitt och alltså i detta fall avsnitt 10. ''X'':et är för, ja för att man ska veta när siffrorna för säsong slutar och siffrorna för avsnitt börjar! Så med (8x10) (man kan skriva utan parantes, men jag (och dom flesta) gör alltid det), (8x10) = säsong 8, avsnitt 10! (14x352) = Säsong 14, avsnitt 352! Vilken sifferkombination som helst! :D

Showing your friend a funny video on YouTube and constantly checking their face to make sure they're enjoying it.

Haft en helt okej dag! Musiken var rolig, svenskan var okej, lunchen var faktiskt god, idrotten var rolig och hälsan var chill. Haft skit snygga kläder också! ;) Mina ljus trukosa jeans och svart tröja, alltså med ''hål'' i. Jodå, en bra dag har det varit. Nu väntar jag på att min pappa ska komma hem och att Qui ska ringa mig!
¨
Nej, nu ska jag plugga.. Måste verkligen det!

Yelling random numbers when someones counting.

Sitter och väntar på att Jessica ska komma till mig. Hon borde vara här vilken sekund som helst faktiskt.
¨
Idag kommer det nog bli iallafall en okej dag. Ingen NO och så är det bara egentligen idrott som är sådär lite halv jobbigt (eller ja, det kan vara askul och det kan vara skit jobbigt, det beror på vad vi gör), men jag hoppas det blir något kul! Och hälsan är väll egenltigen inte så farligt!
¨
Aja, nu kom Jessie så hejdå!

Oh no...

Omg, en person jag verkligen inte gillar kanske kommer välja Vård & Omsorgs pogrammet!! Varför vet jag inte ens för h*n (ja, jag är så larvig att jag skriver h*n nu) är inte ens intresserad av sådant?! Omfg, varför?! Varfööööör?! Åh gud, jag hoppas av hela mitt hjärta att denne person väljer ett annat yrkesval!
(H*n som det valet av den karriären?! In my fucking ass att det passar!)
¨
God please - if you exist, please make this person choose another career, please don't do this to me..

Old enough to know better, too young to give a fuck.

¨
Älskar rubriken. Verkligen! Kanske ett motto haha? Nää, har inga motton, men ett jäkla bra citat är det!
¨
Just nu är jag trött på 2 olika sätt! Jag är fysiskt trött, ska alldeles strax gå o lägga mig, och så är jag trött på min syster. Jag orkar inte att hon ska vara här hela tiden. Hon kommer hit och rör om, jag och pappa har våra rutiner och jag gillar rutiner, särskilt dom hemma, och så gillar jag att det bara är jag och pappa, men nu är hon här och är otrevlig och stöddig och tar plats. Jag tycker inte om det, jag längtar tills hon har någon annanstans att bo. Det låter kanske elakt av mig men ni förstår inte i sådana fall. Jag hoppas hon inte är här efter onsdag för jag orkar verkligen inte..
¨
Jag orkar inte heller med tisdagar. Är glad att vi inte har någon NO imorgon (Nina ska iväg med en av hennes hästar någonstans) så vi har dubbel svenska, vilket jag inte direkt har något emot, men vi har idrott (hatar idrott) och vi har hälsa! Ibland är hälsan rolig men imorgon så är inte D klassen där så vi ska spela spel och gå en promenad. Skiiiit kul! Bläää. Aja, bara och stå ut med det..
¨
Okej, nog klagande för mig, godnatt!
¨

You're the reason I have a middle finger.

Fick sluta en timma tidigare idag, wihooo! :D Så skönt att komma hem tre istället för fyra.
¨
Idag ska jag tamefan plugga! Har ju nationella i biologi om 10 dagar och kemi prov veckan efter det, ska även ha gjort 2 matte grejer tills på torsdag, på fredag tror jag vi ska ha nått prov i hemkunskap, måste börja med SO, ska göra svenska och gud vad mycket vi har! Usch, usch, usch! Och ingen TVD den här veckan heller :( Och ingen Glee, kanske ingen Big Bang..
¨
Längtar iaf tills på onsdag då vi inte har några lektioner! Vissa åker till Romme och vissa har aktiviteter! Jag ska spela badmnton på förmiddagen och på eftermiddagen ska alla vara i Vilsta. Ja, förutom dom som är i Romme.
¨
Aja, ska ta och äta lite glass! Måste passa på innan min syster kommer hem. Det är Ben & Jerrys glass och hon kan inte äta sån för det är spår av nötter (eller nötter) i alla och hon är super allergisk, och jag är super sugen på Half Baked just nu så ska äta innan hon kommer. Vilket jag tror är runt 4 alltså om en halvitmme.. Aja hejdååå!

Admit it, At some point in your life, you stuck a ball up your shirt and pretended you were pregnant.

Har ingen huvudvärk längre! = Whohoo! Skola imorgon. = Fuck. Jag pallar inte med skolan.... Längtar tills skolan är slut, det är bara det att då är det ca (sammanlagt) 5 år kvar innan jag pluggat klart! Kul..
¨
Vet ni en sak? Jag ska ju bli barnmorska och jag har tänkt på en sak.. Jag ska flytta till stockholm och så ska jag bli a hell of a barnmorska så jag kan få bli kunglig barnmorska! Alltså, vara den som hjälper kungligheterna (kanske lilla Estelle) att föda sina barn? Hur coolt/kul vore inte det? Att få kunna säga ''Jag är kungafamiljens barnmorska!''! Det vore en dröm det..
¨
Aja, nu ska jag iallafall sova, är trött + ska upp halv 8. Bild som vanligt = skön lektion! Så dagen börjas bra iallafall. Okej men godnatt då! :D

Music on, world off.

¨
Har jag berättat att jag fått ett par högtalare av pappa? Om inte så har jag det, dock har jag kartongen hemma hos pappa så kommer inte ihåg vad dom heter, dom är iaf små och vita med svart och gult på (haha ja, ni ser dom å bilden)! Snygga, bra och praktiska.
¨
Sitter just nu och dunkar musik med dom! Använder Spotify och så har jag ett litet problem: Pappa! Han försöker använda den samtidigt som jag, men jag bara klickar bort honom så han kan inte hahahha! ;)
¨
Nej, nu ska jag fan ta och äta nått, har inte gjort det än!

That frustrating moment when you know exactly what something means but not how to explain it.

Klockan är halv elva och jag har varit vaken i en kvart. Är skit hungrig och skit trött och har ont i magen och är inte alls peppad på att åka till landet.. Men jag måste och det blir väll okej.. Måste duscha och äta bara sen blir allt bra.
¨
Usch, nej nu är jag så hungrig så jag mår illa så vi hörs sen!

Lazy rule: Can't reach it. Don't need it.

Har suttit och kollat igenom en massa gamla bilder på min morbror Mats facebook sida, där även min käre far finns med och HAHAHAHAH är den enda jag kan säga. Far min såg minst sagt .. trevlig ut.. Med sitt fina, blonda, långa hår och väldigt runda ansikte... x) Hahhahahha.. Gud.
¨
Imorgon ska jag först, vid typ 1, till landet för vi ska hjälpa morfar att flytta båten (och med jag menar jag jag, mamma, mats, laila, hennes 2 barn, robert, kanske mormor) och sedan när vi kommit hem ska jag försöka plugga och så ska jag till pappa! Blir lite o göra! Men det är väll bara bra, så får jag motion (hahhahahha)..
¨
Min syster smsade mig förut och sa att hon hade försökt få tag på pappa hela dan men han hade varken svarat eller ringt tillbaka (och pappa svarar eller ringer alltid tillbaka, alltid) så såklart blev jag lite orolig så jag ringde, och då svarade han och det visade sig att han hade varit ute med Patrik (hans bästa vän) igår och hade legat hemma bakis hela dan och inte orkat svara när nån ringde. (med undantag för mig då, pappa svarar alltid när jag ringer ;)). Vilken knäppgök alltså hahaha!
¨
Kan ta och slänga in en fin gammal bild på min far då!:
¨
Några likheter haha? God, I hope not..

Making faces to a stranger's baby when their parents aren't looking.

Haft en okej dag iallafall, var skit sur tidigare idag eftersom jag var så hungrig haha, men sedan var det faktiskt helt okej hemma hos Jonas och Lovisa, Jonas flickvän Emma kom också! Jag gillar henne, hon är jätte snäll! (och jag har redan träffat henne typ 10 gånger och dom har varit tillsammans några veckor, min andra morbror Mats har varit tillsammans med sin flickvän Laila i snart 3 år och jag har träffat henne ca 2 gånger!)
¨
Det tar ca 20 min att gå från oss hem till dom, men när vi skulle hem tog vi en längre väg för vi skulle till 'Löken (resturang) och köpa en räkmacka men det var stängt. Så vi ska äta hemma gjorda hamburgare med strips till istället! Gott det med! :D
¨
Så ikväll är det Melodifestivalen: Andra chansen. Vet inte riktigt vem jag röstar på, hoppas bara inte Thorsten Flinck.. Eller youngblood, dom sög. Haha hoppas Sean Banan.. ;)

Shutting down the computer and realizing you need it again.

Sitter och är halvsur på mamma.. Hon vill att vi ska gå till Jonas och Lovisa, vilket tar en halvtimme och jag undrar om vi inte kan låna mormor och morfars bil och helt plötsligt blir hon bara skit sur på mig och ba aaha men vi skiter och gå då och allt, och egetnligen vill jag inte ens gå till jonas och lovisa, jag vill bara lämna kakorna och polkagrsen och få pengarna. Men jag måste gå, vilket tar en halvtimme! SÅ är sur, hejd¨å.

I wanna lose some weight... food: HAHAHAHAH, no.

Min tvilling!
¨
Just nu går Ice Age på 7an och såklart måste man titta på det! Jag älskar Sid! Han är världens bästa, vi är så lika har jag hört, på alla sätt och vis! ;) Haha, men jag har alltid älskat alla Ice Age filmerna! Dom är en av mina favoriter, en av världens bästa teckade filmer, verkligen!
¨
Imorgon blir det att göra ingenting på dan (kan försöka plugga..) och på eftermiddagen/kvällen ska vi till Jonas och Lovisa. Får se om vi kollar på Melodifestivalen där.
¨
Aja, nu börjar det så godnatt! :D

That moment of Shame when the automatic doors doesn't open for you...

Äntligen fredag! Så jag längtat! Skolan var helt okej idag, lite tråkig bara. Men äntligen så är fredagen här! :) Dock känns det inte riktigt som fredag eftersom inget Vampire Diaries avsnitt kommer ut, nästa kommer ju 15 mars. Men som tur är så har ett nytt Modern Family avsnitt kommit ut så det ska jag kolla på! :D Inget nytt The Big Bang Theory har kommi ut heller, men vet inte varför! Får ta reda på det!
¨
Har ni hört Justin Bieber's nya singel ''Live my life'' med The Far East Movement? Eller ja, det är egentligen deras låt och Justin är bara ft. då men ja haha.. Personligen så tycte jag inte att den var så där jätte bra. Den var lite jobbig och dom bara upprepade orden hela tiden.
¨
Aja, nu ska jag kolla på Modern Family! :D

I ask my parents a simple "Yes" or "No" question and I get a lecture.

¨
Kollade just på några Justin Bieber intervjuer och kollade sedan på en skit rolig intervju med Selena Gomez på The Ellen DeGeneres Show och jag tänkte ''fan den där tjejen har allt!''! Hon kan sjunga, skådespela, hon är vacker som in i helvete, med och utan smink, och hon har dejtat Taylor Lautner (m.f.) och dejtar Justin Bieber. Hon har ju såklart det svårt med saker, t.ex press och media och det måste vara jobbigt att vara så känd. Och andra problem har hon säkert, men hon har ett drömliv. Hon och hennes mamma är jätte nära, hela hennes familj är nära, hon jobbar med exakt det hon vill jobba med, hon behöver aldrig oroa sig över pengar, hon har en jätte trevlig personlighet och hon är gudomligt vacker. Och det har ingenting med hennes kändisskap (bara pengarna, kanske. Vem vet vad hon skulle ha jobbat som om hon inte var kändis) eller vem hon dejtar att göra. Det är ju hon. Hon har inte opererat sig eller gjort något, allt är hon. Så jo, hon lever mitt drömliv. Förutom hela kändisskapet, jag skulle aldrig klara av eller vilja vara känd. Skulle inte orka med pressen.
¨
Men jag kan verkligen inte komma på en enda dålig sak med Selena. Inte en enda. Snälla, kommentera om ni kommer på något.
Selena är en av mina ''idoler'', Miley Cyrus också. En idol är ju inte bara en sån man vill vara som, det är en man ser upp till och allt. Och visst Miley har ju gjort lite dumma saker men det är det som gör att jag gillar henne.
¨
Vad jag egentligen, kanske, vill komma med detta inlägg är att vad du än gör, vad du än har upplevt, vart du än bor, vem du än är så finns det alltid någon som du vill vara mer som. Någon som lever ditt absoluta drömliv. Den personen behöver inte vara känd eller något, det kan vara vem som helst. Men det finns alltid någon. Så man ska inte bli ledsen över det, en dag kan man leva sitt drömliv!

Who says nothing is impossible? I've been doing nothing for years.

Kom på nyss att jag inte bloggat idag!
Kollar på tråkiga Halv 8 hos mig med mamma.. Jag vill kolla på vänner men mamma vill kolla på det och så fort jag ''gnäller'' blir hon skit sur på mig. Ibland är hon så jävla jobbig.
¨
Dagen har jag inte direkt gillat, matte provet gick skit, och dan var bara allmänt jobbig. Så skönt att det är fredag imorgon! Jag har inte direkt någon lust att blogga längre så jag får väll kolla på det dumma pogrammet som mamma kollar på.

HAPPY FREAKIN' BIRTHDAY JUSTIN BIEBER!!!!!... and congrats to me..

¨
HAPPY BIRTHDAY JUSTIN! Freakin' 18 years old! :D
¨
Grattis på 18 årsdagen Justin! :D
¨
Kolla på denna underbara video som underbara Cassie (ägaren av sveriges största JB blogg och ägare/författare av min absoluta favorit JB novell) har gjort:
(Dålig som jag är vet jag inte hur man lägger in videos på bloggen så länkar till justindrewbieber.blogg.se haha..)
http://justindrewbieber.blogg.se/2012/february/sprid-sprid-sprid.html#comment
¨
BTW! Visste ni att jag har namnsdag idag? :D På JB's födelsedag! Japp, Elvira är det idag och mitt fullständiga namn : Sofia Elvira Eriksson! Så congrats to me too! ;)