Doc Hollywood.

Så har ÄNNU en gång gått ut med pyjamas, jag tror det är 3e dagen nu.. Och ännu en gång för mat. Hur många gånger ska man behöva göra det? ;)
¨
Aja, just nu kollar jag iallafall på filmen Doc Hollywood. Har ni sett den? Jag tycker den är rätt bra :) Den är med Michael J Fox. Efter filmen får vi se vad jag ska göra, det har jag ingen aning om. Men ikväll är det filmen Hajar som hajar! Sedan Sommarkrysset och så efter det Agent 007 med rätt att döda, alltså James Bond! Synd bara att det är fel James, det är med Sean Connery och inte med Pierce Brosnan som är rätt James Bond för mig. 
¨
Iallafall, någon dag nu MÅSTE jag gå på bio, jag MÅSTE! Det är ju nya Ice Age filmen! Ice Age 4: Jorden skakar loss! Jag är ett stoooort fan av Ice Age filmerna! Jag ÄLSKAR dom verkligen! :D Så jag måste se filmen på bio, frågan är bara med vem! Men det löser sig! :D 
¨
Okej, nu är reklamen över, hejdååå! 

It's been a long, long night.

Så under natten har man lyckats; Åka till McDonalds på Västerleden med Amanda och klarat hela Mario Starchatcher 2, som jag aldrig lyckats göra förut! :) 2 stycken fulla människor har även suttit på min mur här utanför vardagsrums fönstert och skrikit i säkert 20 minuter, sen drog dom äntligen. Hon skrek på honom att han hade kallat henne ful och äcklig, sedan 5 min efter det så gick dom, hand i hand.
¨
Inget bra på TV och jag är alldeles för trött för att kolla på film så vi får se om jag kanske går och lägger mig nu. Det har varit en lång dag, fast jag knappt gjort något. Imorgon får vi se vad jag hittar på, om jag gör något eller inte, tror jag ska göra en grej ;)
¨
Okidoki godnatt på er! Och njut av denna fantastiska bild på min blivande pojkvän/fästman/make/själsfränd 
¨
Haha älskar den här bilden!  Han ser ut som en liten bebis med OnePiecen, blicken och mjölkpacketet han så hårt håller i! ♥ 
¨
Okej, jag vet inte om det är mjölk men jag säger att det är det ;) 

Heart break.

¨
Jag hatar The Vampire Diaries för 1 anledning: All Delena krossar mitt hjärta. När jag ser alla bilder, eller videor eller scener eller avsnitten och allt, jag känner hur någon tar tag i mitt hjärta, klämmer sönder det, drar ut det ur min bröstkorg och stampar på det. Eller ja, haha, det känns så. Men på riktigt, det gör faktiskt ont, på riktigt. I några sekunder. Och så känner jag hur någon klämmer min mage på insidan och fjärilar åker runt och allt. 
¨
Samma sak med One Direction! Samma känsla. Allt. Det. Gör. ONT!
¨
Okej, jag vet inte varför jag skriver detta, vill bara säga att det gör fucking ONT! Kollade på en Vampire Diaries tumblr, http://iwantdamon.tumblr.com/, kolla på den, ÄLSKAR DEN! (Bara för att den heter iwantDAMON är det inte bara Damon/Ian grejer!)
¨
BYYYYEEE!

Questions!

SENASTE:
1. Dryck: Fanta 
2. Telefonsamtalet: Amanda
3. SMS: Melissa
4. Låt du lyssnade på: Dansa Pausa
HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Um nä.
7. Har någon varit otrogen mot dig: Nej
8. Varit kär: Har väll alla?
9. Förlorat någon speciell person: Ja..
10. Varit deprimerad: Ja.
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Haha ja..
DINA FAVORITFÄRGER:
12. Blå
13. Grön
14. Röd
I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Jag vet inte haha.
16. Fått ditt hjärta krossat: Japp.
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Hela tiden haha!
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Njae, jag vet inte.
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: En aning :)
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Öh, hello, alla snackar om mig! ;)
21. Kysst en kompis: Nej
BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Alla, har inga jag inte känner.
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 2 eller 3, men jag tror nästan 3 :)
24. Har du några husdjur?: Japp, min älskade hund! 
25. Vill du ändra ditt namn: Nej :)
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Åt på resturang med mina vänner, firade med släkten, det vanliga. 
27. Vilken tid vaknade du idag: Runt 11, sedan runt 13.
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Höll på med datan.
29. Någonting som du längtar till: Ja, väldigt många saker.
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Myyycket haha!
32. Vad lyssnar du på just nu: TVn :P
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Nej haha? 
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att det är för mörkt i lägenheten.
OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Sofia Elvira Eriksson.
37. Singel/upptagen:  Singel, men det är bara för att jag och Niall inte träffats än ;)
38. Stjärntecken: Skorpion!
39. Kille eller tjej: Giiiirl
40. Grundskola: Björktorp (6års - 6an) och Stålfors (7an - 9an).
41. Gymnasie: Förhoppningsvis Rinman!
42. Högskola:  Ingen aning än!
43. Hårfärg: Ljus (ljus haha) blont! :D 
44. Långt eller kort: Normal långt haha? :P Lite långt kanske.
45. Längd: 1,66 cm tror jag :)
46. Vad gillar du gällande dig själv: Det beror på mitt humör haha, men alltid min hårfärg!  
47. Piercings: Öronen!
48. Tattoos: Ingen, än så länge ;)
49. Höger eller vänster: Höger.
DIN FÖRSTA:
51. Operation: När jag opererade öronen. Kommer inte ihg hur gammal jag var men kanske mellan 7-9?
52. Piercing: Öronen, 6 eller 7 år.
53. Tatueringen: Har ingeeen.
54. Bästa vän: Jessica Luu och Melissa Quach, mina kineser!
55. Sporten du spelade: Tennis tror jag
56. Husdjur: Marsvin, Pricken.
57. Vaccination du minns: Öhh nån på björktorp?
58. Konsert: Nån på Parken Zoo antar jag haha. Var på en massa konserter där hela tiden när jag var liten. Men första ''riktiga'' var Lady Gaga för ca 3 år sedan! :)
60. Alkohol du drack: Cider eller öl.
JUST NU:
61. Äter du: Godis! :D
62. Dricker du: Fanta!
63. Är du på väg att: Tända lampan bakom mig.
64. Lyssnar du på: TV
65. Väntar du på: Att jag ska bli klar med det här...
DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Japp
67. Vill du gifta dig: Ja
68. Karriär i åtanke: Barnmorska :)
¨
Haha, hade lite tråkigt så gjorde denna! :)

Fredags myyyyys!

Ingen film, på en fredag. Men jag, pappa och Amanda har haft lite fredagsmys :) Morotsstavar, gurkstavar och chips med dipp, samt varsin godispåse! :) Riktigt bra fredag har det varit idag, riktigt bra! 
¨
Okej, nu ska jag kolla på CSI med pappa, hejdåååå!

Gossip Girl.

Kollar just nu på Gossip Girl just nu :) Men det är gamla avsnitt så det är inte så kul.. Iallafall, idag så har jag och Amanda varit på Corner (usch) men vi åt (och ja, jag åkte dit i pyjamas), men blä, nej jag tycker fortfarande inte om Corner. Max och McDonalds är myyyycket godare!
¨
En sak ni kanske inte visste, är att min syster har fått en lägenhet! Japp, hennes första egna lägenhet :) Så hon flyttar, redan på måndag! Eller ja, hon får lägenheten då, så hon flyttar väll någon gång nästa vecka. Idag har hon packat ner en massa kläder, och gissa vem som fått en massa? :D Jo, jag! Jag har fått typ 3 par jeans, tröjor, hoodie m.m! Perfect ;) 
¨
Okej, nu ska jag fortsätta kolla på TV :)

Not gonna happen.

Haha fina bilder.. ;)
¨
Jag har bestämt mig nu. Jag insåg det nyss, aldrig i livet att jag färgar/ dip dyar håret blått. Inte sådär. Nope, jag insåg att jag älskar mitt blonda hår alldeles för mycket för att färga det! :) Och mitt hår är normalt igen! Inget ''gult/mörkt'' här inte, utan mitt älskade ljus, ljus blonda hår är som vanligt! Jag tror det berodde på schampoot jag använde. Gud vad jag älskar mitt hår. Jag vill vara blond för alltid. Tänk er mig i brunt hår, usch. Nej, jag tänker aldrig förstöra mitt hår (genom att färga), inte förns förns det blir mörkt eller rått färgat, som kan komma runt efter 20 års ålder, enligt mamma. Men tills dess: Precis som det är. Fast man kan ju såklart prova sån där dip dye som försvinner efter några duschar eftersom det inte förstör håret, eller är riktig färg. Men om jag gör det tror jag inte att jag ska ha blått. Mörk rosa är snyggt, men jag vet inte på blont. Aja, vi får se vad som händer! :)
¨
I just know that I just loooove my hair! 

Everything starts with something.

Låååång dag! Trodde klockan var 3 när hon var 5! Skulle egentligen varit med Qui, Michaela och Madde men en grej kom upp som jag var tvungen att göra, sen efter det har jag ätit Vietnam Kök och ja, lite annat! :) Har även varit ute 2 gånger med pyjamas.....
¨
Iallafall nu så ska jag kolla på The Big Bang Theory på TV sedan kommer Alice hit! Så kul! :D

Crankyyyy

Jag är just nu en aning irriterad på min just nu inte så kära syster, hon har lagt bort min hudkräm så nu vet jag inte vart den är och jag är torr och jag är beroende av den!!!!! I'm dyiiiiing. Okej ville bara skriva och berätta det där, see ya later aligater, nu ska jag kolla på en till film, såg Abduction igen! Godnattis!
¨
Okej haha, kan berätta snabbt om min dag innan: Åkte till Erikslund & IKEA idag med mamma och pappa, (hittade ingenting, förutom 2 ramar på IKEA) och så träffade jag Jessica där! :D Så var med henne en liten stund ;) Aja, det var allt! Godnatt!

OnePiece

Jag måste verkligen till Stockholm, pronto! Jag vill verkligen ha en OnePiece! Jag vet att man inte använder dom på sommaren kanske, men kanske? Iallafall så vill jag ha, minst, en. Jag har ju råd....  
¨
Om ni inte fattar vad jag menar med OnePiece och Stockholm, så kan jag explaina lite - dom har ju en OnePiece affär där! Om dom har OnePiece's eller inte, som man får t.ex prova, inne i affären vet jag inte... Så jag vill åka dit, nuuuu! Drar nog med mig mamma. 
¨
Dom jag vill ha mest!
¨
Den här vill jag verkligen ha!
 
 

Should I..?

¨
Ni vet inte hur mycket jag vill färga mitt hår såhär.. Men tänk om det blir as fult och så kommer jag ha det i 2 månader? Eller så ser det bara dåligt ut på mig.. Men gud så mycket jag vill ha mitt hår såhär!! Ska jag färga....? Jag slits mellan att inte våga och göra det.. Men jag kanske inte ska göra det precis nu, när jag ska börja i en helt ny skola med helt nya elever.. Jag kanske ser så konstig ut så ingen vill vara med mig haha.. Kanske ska vänta tills nästa år.. Men det är så jävla lång tid och jag vill ha det nu.. Ahh, finns det någon sån som går bort efter typ några duschar? Som håller i kanske max 2 veckor? Jag skulle älska att ha det, för att prova. 
¨
Så jag tänkt att ha det är typ vid käkbenen ljusblå sedan mörkare och mörkare neråt. Kanske färga blondare på toppen..? Ärligt talat är jag lite trött på mitt hår, men jag vill inte ha något annat än blont. Jag vill ha ljusare, eller inte ljusare platina blont, men ljus blond, finare liksom.. Som jag hade förutm mitt hår har blivit lite gulare, mörkare. Och sedan exakt den där coola, starka blåa färgen. Åh gud ge mig!!!!
¨
Ska jag göra det....? Om ni vet någon bra ''färg'' som försvinner efter ca 2 veckor (några duschar) så kommentera! Snälla! :) 

Godnatt! :)

Sitter nu i mitt rum och kollar sidor och chattar med Michaela och Melissa på facebook! Min syrra är ute och röker (jag vet, det är väldigt konstigt att vara ute klockan 1 på natten för att röka! Vad som är ännu konstigare är att henens vänner brukar komma utanför, bara för att kunna röka tillsammans.. Mest en vän, men andra kan också komma..) så jag passar på att blogga! 
¨
Vad har jag gjort idag kan man undra?! Jo, jag har faktiskt inte gjort ett skit. För dåligt väder! Skyller på det... Har kollat på tv invirad i en varm och skön filt! Så jävla dåligt väder! Usch! 
Men imorgon så har jag hittat på något! :D Jag ska spendera dagen med min härliga lilla kines Melissa! :D Det ska bli kul, vi har inte hunnit vara än! Vad vi hittar på får vi se imorgon, men något ska vi nog hitta på! ;) 
¨
Okej, nu kommer min syster så vi hörs imorgon! Godnatt på er!
¨
PS. Kommentera gärna med namn! Jag har fått 2 st anonyma kommentarer idag och jag skulle gärna veta vilka ni är! :D Eller ja, vem den ena är för den andra vet jag är Qui! Samma IP adress som tidigare kommentarer och så är hon den enda jag känner som någonsin sagt något om My Name Is Khan! ;) Btw, en film jag gärna helst inte vill se igen! Den var väldigt bra men så jäkla sorglig så ens hjärta gör så ont genom hela filmen (so är 3 timmar lång!)! 

Home: where I can look ugly and enjoy it.

Måndag.. Det känns inte som måndag.. Beror nog på att det är sommarlov. Btw, kan ni fatta att vi är inne på den 3e veckan av vårat sommarlov? Mer än 2 veckor har gått. Det känns verkligen inte som det. Jag har inte gjort ett skit haha.. Måste verkligen börja träffa fler människor nu.. 
¨
Aja, idag så ska jag iallafall till pappa, skulle ha gått dit igår men eftersom jag och mamma var på bio och jag vaknade så sent igår så bestämde vi att jag skulle till pappa idag istället, det skulle ha varit så stressigt igår. Så jag ska packa min väska, byta om, äta lunch och sedan vänta på att pappa slutar jobbet. Okej, nu ska jag nog äta något så hörs kanske ikväll!

Filmtips: Grown Ups

¨
Handling:

Trettio år efter deras High School-examen, möts fem goda vänner upp för att fira nationaldagen ihop. Allt kan hända, och det gör det också.

¨

Mina tankar:
Jag älskar den här filmen! :D Den är skit rolig och väldigt bra! Man garvar hela tiden! Det är verkligen värt att se den! Jag kan inte få nog av den, jag har nog sett den kanske 5 gånger! Jag kan knappt bärga mig tills 2an kommer! :D Dock är det om ett år :( Juli 2013.

En av de få filmer Adam Sandler är bra i, han är inte överdriven och jobbig som han brukar.

¨

Betyg:
Denna härliga film får faktiskt 5/5 av mig! :D Älskar den!

¨

Skådespelare:

Adam Sandler

Kevin James

Chris Rock

Rob Schneider

David Spade

Salma Hayek 

Maria Bello 

Maya Rudolph 

Joyce Van Patten 

China Anne McClain

Jamie Chung

Blake Clark

Steve Buscemi

Norm MacDonald

Jonathan Loughran

Dennis Dugan


Filmtips: Friends with benefits.

¨
Handling:
Dylan känner sig färdig med förhållanden. Jamie tror inte längre på Hollywood-klichén om evig kärlek. När de blir vänner bestämmer de sig för att försöka med något nytt och dra fördel av den ömsesidiga attraktionen utan några känslor inblandade - ett fysiskt förhållande utan komplikationer. Det borde väl vara lätt för två rationella och vuxna människor? Knappast. Snart inser de både att stereotypa och romantiska komedier kanske finns av en anledning.
¨
Mina tankar:
Faktiskt så gillade jag inte den såå mycket, den är helt okej. Den kan vara lite ''rå'' och jag är inte så mycket för sånt. Men den är okej :)
¨
Betyg: 
Denna film får 2, möjligtvis 2.5/5 i betyg.
¨
Skådespelare:
Justin Timberlake
Patricia Clarkson
Mila Kunis
Jenna Elfman
Richard Jenkins
Woody Harrelson
Bryan Greenberg

Filmtips: En Prinsessas Dagbok 2: Kungligt uppdrag.

¨
Handling:
Prinsessan Mia kommer till det lilla kungadömet Genovien och fortsätter sina lektioner i att bli drottning. Det finns dock en tronpretendent: viscount Mabrey vill att hans brorson Nicholas skall ta över kronan och hänvisar därför till en lag som säger att en kronprinsessa måste gifta sig innan hon kan ta över tronen. Parlamentet ger därför Mia 30 dagar på sig att gifta sig.
¨
Mina tankar:
Jag älskar den här, jag vet inte om 1an eller 2an är bäst, jag tror nog jag älskar dom båda lika mycket! ;) Jag älskar Chris och Anne! Jodå, den här filmen är mycket bra!
¨
Betyg:
3.5/5 poäng! :)
¨
Skådespelare:
Julie Andrews
Anne Hathaway
John Rhys-Davies
Chris Pine

Filmtips: En Prinsessas Dagbok.

Handling:

Den blyga Mia Thermopolis (Anne Hathaway) saknar det mesta. Självförtroende, utstrålning, pojkvän - allt lyser med sin frånvaro. Ända tills den dag då hennes dittills okända mormor Clarisse Renaldi (Julie Andrews) dyker upp med en chockerande nyhet. Clarisse är drottning - och Mia är en tvättäkta prinsessa, och kan ärva tronen till det stenrika furstendömet Genovia. Över en natt förändras allt och från att alltid ha stått i skuggan hamnar Mia nu mitt i rampljuset. Men självförtroendet är fortfarande i botten. Liksom stilen, finessen och allt annat som en riktig prinsessa skall ha. Vilket leder fram till frågan: Klarar hon av att bli prinsessa - och vill hon verkligen bli det?

¨

Mina tankar:

Jag älskar den här filmen! Jag har sett den 1 miljon gånger och jag tröttnar aldrig! Den är väldigt rolig och jag älskar alla stora skådepelare i den! En riktitg bra film! 

¨

Betyg:

Denna film får 3.5/5 poäng av mig, kanske 4 :)

¨

Skådespelare:

Julie Andrews
Anne Hathaway
Heather Matarazzo

 


Filmtips: Ella den Förtrollade.

¨
Handling:
En fe har förtrollat Ella så att hon alltid lyder vad hon blir tillsagd. När hennes mamma dör och pappa gifter om sig börjar problemen. Hennes nya elaka styvsystrar utnyttjar hennes belägenhet när de märker att hon gör som de säger. Ella bestämmer sig för att hitta fen och ger sig in i en sagoskog där hon möter en ung vacker prins.
¨
Mina tankar:
Jag är ett stort fan av Anne Hathaway och jag har älskat denna film sedan första gången jag såg den för kanske 5 år sedan. Jag vet inte hur många gånger jag sett den! Den är den inte jätte bra, men jag älskar den ändå! Den är lite annorlunda, men den har bra musik och den är väldigt rolig! Och ''Prince Charming''
är väldigt snygg! ;)
¨
Betyg:
Denna film får 4/5 poäng av mig! :)
¨
Skådespelare:
Anne Hathaway
Cary Elwes

Filmtips: Eat Pray Love.

¨
Handling:
Livet har mer att erbjuda än familj och karriär. Se hur hon hittar ny livsglädje i denna inspirerande och sanna historia som är baserad på den bästsäljande boken med samma titel. Liz lämnar New York och ger sig ut på en årslång resa till Italien, Indien och Bali där hon försöker hitta sig själv med hjälp av god mat, meditation och förhoppningen att få uppleva sann kärlek. Vi ser även James Franco, Billy Crudup och Javier Bardem i detta storslagna och upplyftande äventyr som bjuder på mycket humor och hjärta.
¨
Mina tankar:
Det var mamma som ville se denna (3 timmars långa) filmen så jag kollade med henne och vi gillade den inte alls. Den är såååå lång tråkig! Det händer knappt något! Nej, denna var inte alls bra. 
¨
Betyg:
Denna film får 1/5 poäng av mig.
¨
Skådespelare:
Julia Roberts
 Javier Barden
Billy Crudup
 Richard Jenkins
Viola Davis
 James Franco
 Sophie Thompson
 Mike O'Malley
 Christine Hakim
 Hadi Subiyanto
 Tuva Novotny
 Luca Argentero

Filmtips: Dear John.

¨
Handling:

John Tyree (Channing Tatum)är soldat i amerikanska armén men har permission över sommaren. Han är då hemma där han bor med sin lite udda pappa. Han träffar Savannah Lynn Curtis (Amanda Seyfried), de blir snabbt förälskade och upplever två underbara veckor. Men därefter måste John ut i tjänst igen och Savannah tillbaka till skolan. De är borta från varann i ett år, men de skriver hela tiden brev till varandra.

Efter den 11 september 2001 förändras mycket och John känner sig tvungen att stanna i armén, vilket innebär ytterligare två år ifrån Savannah. Efter en tid utan brev från Savannah får han en dag ett brev där hon berättar att hon träffat någon annan och redan förlovat sig. John stannar då ytterligare några år i armén, men blir hemskickad till USA då hans pappa blir sjuk. Han träffar Savannah och gamla sår rivs upp igen. John måste därefter fatta ett oerhört svårt beslut.

¨

Mina tankar:
Jag gillar den här filmen men jag tycker inte om den personen Savannah förlovar sig med medans John är i armén. Personen dom valt tycker jag gör hela filmen mycket sämre, och slutet är inte så jätte bra. Men det är en bra och sorglig film, jag har sett den kanske 3 gånger. Man ska absolut se den någon gång! 

¨

Betyg:

Den här filmen får 3/5 poäng av mig!

¨

Skådespelare:

Channing Tatum
Amanda Seyfried

Henry Thomas 

Richard Jenkins

 


Filmtips: Charlie St. Cloud.

¨
Handling:
Charlie St. Cloud är en ung man som lever kvar i det förflutna. Han plågas av en familjetragedi som binder honom till småstaden och har gett upp sina drömmar. Men när hans gamla klasskamrat Tess oväntat återvänder, vaknar Charlie till liv inför chansen att älska någon. Han slits mellan sitt löfte till brodern och en önskan att följa sitt hjärta. Kommer han att lyckas göra sig fri från sitt förflutna och välja Tess innan det är för sent.
¨
Mina tankar:
Jag tycker inte alls om denna film, inte alls. Den är väldigt förvirrande och dålig. Utan tvekan den sämsta film Zac Efron har gjort. Man fattar inte ett skit. Den ska vara sorglig men man fattar ju för fan inget. Nej, detta är en film jag aldrig kommer se igen. Den kanske blir bättre andra gången man ser den men jag har inte haft någon lust att se efter.
¨
Poäng:
Denna film får 1/5 poäng av mig. 
¨
Skådespelare:
Zac Efron
Amanda Crew
Kim Basinger
Chris Massoglia

Filmtips: Burlesque.

 
¨
Handling:

Burlesque handlar om en tjej som heter Ali. Hon jobbar på Dwight's Bar, men vill bli så mycket mer. Plötsligt bestämmer sig Ali för att åka till Los Angeles. Hon skaffar en lägenhet och börjar söka jobb. Hon gör så gott hon kan men hittar inget jobb. Plötsligt en kväll passerar hon en klubb vid namn Burlesque, vilket hon fastnar för direkt. Hon bestämmer sig för att ta en titt inuti Burlesque. När hon stiger in möts hon av något hon bara trodde fanns i hennes drömmar: tjejer som dansar i glamourösa scenkläder, sexig dans och musik. Hon börjar som servitris eftersom ägaren, Tess, säger att det inte behövs mer folk som medverkar på scenen och att det är ett alldeles för komplicerat jobb för Ali. Ali vet att hon har vad som krävs och ger sig inte. Hon börjar jobba på Burlesque som servitris och dyker sedan upp på en föreställning och hon kan alla dansnummer utantill. Tess ger henne en chans, hon får dansa i bakgrunden till att börja med.

En av tjejerna som står i centrum, Nikki, dricker lite för mycket och Tess skickar ut Ali på scen som ersättare. Nikki blir så till sig och avundsjuk att hon förstör Alis framträdande genom att dra ut sladden till hennes mikrofon. Uppträdandena går nämligen ut på att alla mimar, utom Tess. Tess beordrar att framträdandet läggs ner, och ridån börjar åka neråt. Ali bestämmer sig för att det är hennes chans att visa att hon kan sjunga och inte bara mima till alla låtar. Hon gör succé och Tess bestämmer sig för att skriva om hela showen helt och hållet. Nyskrivna låtar som sjungs av Ali, hon får stå i centrum och får den uppmärksamhet hon förtjänar. Allt blir precis som hon drömt om.

¨

Mina tankar:

Jag älskar denna film! Den är lite mörk i bilden, men den är bra. Jag älskar Christina, och när Ali sjunger för första gången i filmen är det en as bra scen och såklart älskar jag Cam Gigandet! Han är sjukt snygg och en jätte bra skådespelare. Cher är också as bra och jo, jag gillar filmen! :)

¨

Poäng:
Denna film får 3/5 pöäng :)

¨

Skådespelare:

Christina Aguilera

Cher

Stanley Tucci

Eric Dane

Cam Gigandet

Kristen Bell

Peter Gallagher


Filmtips: Abduction.

¨
En ung tonåring (Taylor Lautner) jagar efter sanningen om sitt ursprung efter att han hittar sin egen barndomsbild på en hemsida för försvunna personer. När han jagas av både polisen, federala agenter och främmande skuggfigurer går det upp för honom att hans föräldrar är allt annat än vad de gett ifrån sig för att vara och det blir en kamp mot klockan för att hitta sin rätta identitet.
¨
Mina tankar:
Jag älskar den här filmen! Jag tycker den är as bra! Älskar Taylor och Lily! Den är spännande och rolig och även romantisk! Verkligen värt och se den! Jag rekommenderar den starkt! :) 
¨
Poäng:
Denna film får 4.5/5 stjärnor av mig!
¨
Skådespelare:
Taylor Lautner
Lily Collins
Alfred Molina
Jason Isaacs
Maria Bello
Sigourney Weaver
Michael Nyqvist
Dermot Mulroney

Filmtips: Snow White And The Huntsman.

¨
Handling:
Den lika vackra som onda drottningen Ravenna (Charlize Theron) har erövrat många kungariken runtom i Europa och planerar nu att ta över England. Hon har en gudomlig skönhet, men hon upptäcker en dag när hon frågar sin spegel (Christopher Obi Ougugua) vem som är vackrast av de alla att hennes styvdotter Snövit (Kristen Stewart) har stigit över henne i skönhet. Avundsjukan tar övertag på henne, eftersom Snövit vid det laget anses som rikets framtida härskare, istället för henne själv. Spegeln ber henne att ge honom Snövits hjärta, och han ska ge drottningen evigt liv. Drottningen beordrar dödandet av Snövit, men Snövit lyckas rymma in i Den mörka skogen. Drottningen skickar jägaren Eric (Chris Hemsworth) efter henne, men istället för att skära ut Snövits hjärta går han över på hennes sida. Han börjar lära upp Snövit för strid och överlevnad, och tillsammans med dvärgarna Beith (Ian McShane), Muir (Bob Hoskins), Coll (Toby Jones), Quert (Johnny Harris), Nion (Nick Frost), Duir (Eddie Marsan), Gort (Ray Winstone),Gus (Brian Gleeson) och prins William (Sam Claflin), som har starka känslor för Snövit, så påbörjas upproret med mål att en gång för alla döda den onda drottningen. Men drottningen ger sig inte utan strid.
¨
Mina tankar om filmen:
Jag tyckte inte särskilt mycket om denna film, den var inte så jätte bra föklarad handling, och det är kanske 5% romantik i den. Man får inte veta ''Huntsmannen'' (Chris) namn, det står i handligen att han hette Eric men varken jag eller mamma hörde det. Bra skådespelare och bra tanke - inte så super bra film. Men den var ändå helt okej, mest bristen på romantik och det dåliga slutet som gör den dålig för mig. 
¨
Poäng:
2-3/5 poäng. 
¨
Skådespelare:
Kristen Stewart
Charlize Theron
Chris Hemsworth
Sam Claflin
Ian McShane

Ny kategori; Film Tips!

Jag har bestämt att jag ska ha en ny kategori, Film Tips! Jag kollar ändå på en del filmer så varför inte skriva om dom? :) Ifall någon som läser min blogg vill ha lite film tips, eller om jag inte kommer ihåg om jag sett filmen eller vad jag tyckte om den! 
¨
Ni hittar den längst upp, över headern där det står ''Kategorier''! Ni får även, väldigt gärna, kommentera en massa filmer ni gillar! Jag älskar att kolla på film! :) Romantiska komedier är min favorit, men kommentera gärna annat också, t.ex skräck eller någon sorglig film! 

Call me, fuck this ''maybe'' thing.

DETTA INLÄGG (HELA INLÄGGET) KOMMER HA (MÖJLIGTVIS STORA) SPOILERS OM FILMEN SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN, KOLLA BORT OM NI INTE VILL VETA NÅGOT!
¨
I'm back! Jag var ju och kollade på Snow white and the huntsman och nej, jag tyckte inte så mycket om den. (NI SOM INTE VILL FÅ NU SPOILERS OM FILMEN KOLLA BORT!) Man fick inte veta ''huntsmannen'' (Chris Hemsworth) namn, och förrvirrande, lite dåligt förklarat, och 0% romantik! Okej, kanske 5%. Snövit och William kysstes 2 gånger, men första gången var det inte William och andra gången var Snövit död men så var det inget mer med det, absolut ingenting. Sedan så väcktes Snövit ur förtrollningen när Huntsmannen kysste henne (alltså är  Huntsmannen Snövits riktiga kärlek) men sedan hände absolut ingenting mer med det. 3 kyssar i hela filmen, max 5% romantik. Resten av filmen var ganska bra, men det kunde ha varit mycket bättre. Jag älskade Chris, han är så jävla snygg och älskar hans dialekt (btw, Kristens engelska dialekt var cool), och jag bara måste se någon romantik film med honom. 
¨
Så Snow white and the huntsman får 2-3/5 i betyg av mig. Den var helt okej, men inte så bra, sorgligt nog. Det var typ bara bra skådespelare i den. Ganska besviken.

Snow White And The Huntsman

Vid kvart i 6 blir det att gå ner till bion och möta upp Leila och Malin (min mammas bästa vän och hennes dotter) för att sedan gå på bio! :) Snow white and the huntsman! Jag har hört att den ska vara bra så jag hoppas den når upp till mina förväntningar! Inte för att dom är särskilt höga då men ja haha.. ;) 
¨
Idag är väll inte världens bästa dag, tråkigt väder + att jag har väldigt ont i halsen. Så har därför faktiskt jeans och långärmad. Det var länge sedan jag hade långärmat. 
Aja, hoppas ni alla har en bra dag iallafall, så hörs vi efter bion för nu ska jag spela spel på datorn!

Eccedentesiast..

¨
Usch, det känns som om jag har fästingar överallt.. Det kryper över hela mig! Fast jag har redan duschat och smörjt in mig (och med smörja in mig menar jag alltså att när man smörjer in sig så känner man ju över hela kroppen.), men nej, det kryper på benet, på huvudet, på halsen och det är hemskt! Jag hatar fästingar, det finns inget äckligare än dom. Ingen nytta gör dom heller, dom små krypen. 
¨
Okej, nog med tjat om fästingar, nu är klockan 01.50 och jag ska sova snart, ska bara kolla klart på alla mina sidor! :) Imorgon blir det att gå på bio med mamma, Leila, Malin och 2 som jag inte känner! Vilken film? Jo, Snow White And The Huntsman! :D Det ska bli kul och se! Okej, godnatt!

I'm back!

Har nu kommit hem från landet (med halsont och 0,00 kr på mobilen.), jag har varit där i ca 3 dagar och slappat, men även för att fira midsommar! Har haft det väldigt kul, med släkten, men nu är jag så himla trött så (även fast jag inte hållt på med en data på ca 2 dagar) ska jag lägga bort datorn och ligga i soffan och kolla på TV, möjligtvis en film. Är väldigt trött i huvudet, och jag håller nästan på att få huvudvärk, så ska hämta min 2 liters Fanta och se om vi har nått gott att tugga på, sedan bums i soffan! 
¨
Hörs sen!

Näshulta.

Pratade nyss i telefon med mormor, och jag tror jag ska till landet idag och sova där, dom skulle ringa senare så skulle vi se. Men jag tror jag ska det. Då sover jag med mormor och morfar och kanske Lovisa, där idag till imorgon och med mamma, mormor och morfar imorgon till lördag. 2 nätter, eller 1 natt.. Vad ska man välja? JO, 2 nätter såklart! :D Jag älskar landet! 
¨
Aja, nu måste jag packa väskan och sedan äta, hörs sen!

Believe.

Dom senaste dagarna har jag suttit och spelat Believe om och om igen, speciellt dom låtarna jag gillar. För er som nu inte har den blekaste aning om vad jag snackar om - Justin Biebers (♥) senaste album såklart! :D Jag älskar den! Men inte alla låtar, mina favoriter är Believe, Boyfriend, All Around The World och As Long As You Love Me! :) Har ni inte hört hans album än, lyssna på den!!!! ;) 
¨
Så vad har ni gjort idag? :) Själv har jag ja, haft en tuff natt, somnade 6, vaknade 3, och vid 6 gick jag och pappa till mamma och fikade, sedan kom vi hem vid 9 och så spelade jag Sims till typ halv 1. Nu är klockan halv 2 och jag har planer på att lägga mig snart, är ganska trött. Och så får jag inte sova länge imorgon, jag ska till mamma så ska packa och sedan får vi se om jag ska åka med mormor och morfar till landet och sover där! :)
¨
Okej, nu blev jag trött så godnatt på er! (Jag blir alltid så trött när jag bloggar på nätterna haha..)

Peace man, turn around, put the little finger down.

Idag har varit en väldigt bra dag! :D Vaknade vid 1, och så vid 3 ringde Jessica och frågade om vi kunde vara och självklart sa jag ja! Så vid 4 kom hon till mig, sedan har vi varit här och hos henne men för det mesta - utomhus! Vi har bara tagit det lugnt hela dagen och haft det skönt! :D En riktigt bra dag!
¨
Och så kom jag hem vid 9, efter det har jag ätit (det enda jag ätit idag, innan jag kom hem vid 9, var en halv Ben & Jerry's, ett wiernerbröd, lite chips och blev tvingad till att äta 2 äckliga frukt bitar!) och sedan kollat på TV! :)
¨
Men nu börjar Scrubs så ska kolla, godnatt! :)

SKOJAR DOM MED MIG?!?!??!

OMG JAG ÄR SÅ ARG JUST NU!!!!!! IGÅR VAKNADE JAG UPP - DÅ HADE NIALL OCH JOSH GJORT EN TWITCAM , SOM JAG MISSADE PGA ATT JAG SOV, IDAG VAKNADE JAG UPP - DÅ HAR LIAM OCH ANDY GJORT EN TWITCAM SOM JAG MISSADE PGA ATT JAG SOV!!!!!! VAD VILL ONE DIRECTION MIG?! DOM VILL ATT JAG SKA MISSA DERAS TWITCAMS!! JAG LOVAR IMORGON KOMMER SÄKERT HARRY ELLER LOUIS GÖRA EN OCH JAG KOMMER MISSA DEN PGA ATT JAG SOVER!!!!!!!! FML!!!!!!!! JAG HATAR OLIKA TIDSZONER!!!!!! JÄVLA USA. 
¨
HEJDÅ NU SKA JAG TITTA PÅ DERAS TWITCAMER, SOM JAG INTE KAN KOLLA LIVE PÅ!!!! och dom gör bara twitcamer sällan, och jag missade båda........ buhuhu.....
¨
VILL NI SE LIAM OCH ANDY'S (LANDY) TWITCAM SÅ KAN NI SE DEN HÄÄÄR, NIALL OCH JOSH'S (NOSH) TWITCAM SÅ KOLLA MITT SENASTE INLÄGG. HEJDÅ.
¨
PS: Off topic: Jag gillar inte blogg.se's nya utseénde.. 

Nosh! ♥

¨
Jag just nu, klockan 1 på natten medans jag kollar på den 2 timmars långa twitcamen av Niall och Josh (Nosh!) som dom gjorde idag, medans jag sov... Alltså Niall Horan och Josh Devine! För er som inte vet vem Josh är är det One Directions trummis!
¨
Jag har kollat ca 20 minuter så har 1 timme och 40 min kvar haha.. Jag tror jag får kolla klart imorgon, fast lite till ska jag kolla! :D Det som är tråkigt är dock att jag knappt hör vad dom säger, jag kanske hör 40% av allt dom säger pga deras accents och den dåliga kvalitén! Men det är helt okej att bara sitta och titta på dessa 2 hetingar! ;)
¨
Aja, jag ska nu kolla i ca 30 minuter sedan sova! Godnatt!
¨
Update: Oh and you can watch it HEEEREE, men om du tycker den är för konstig så HÄÄÄR! NOSH!

Blupp, blupp.

Har inget att skriva egentligen, idag har jag åter igen bara varit hemma. Spelat Zelda med pappa (har fortfrande inte klarat den där jäkla bossen..) och ja, farmor var här och så har jag umgåtts med min syster! Imorgon vill jag väldigt gärna ut iallafall, får ta och smsa någon! :)
¨
Om 4 dagar är det midsommar afton, någon som ska hitta på något? Jag ska iallafall, jag ska göra det jag gör nästan varje midsommar - jag ska ut till landet! Mormor, morfar, mamma, jonas och Lovisa kommer också vara där, Robert skulle jag aldrig kunna tänka mig, inte Mats heller, vi får se om kanske pappa och Gimmie följer med! Väl där får jag (alltid jag) offra mig och åka med Lovisa i traktorn (han åker igenom hela Näshulta och hämtar upp folk och så får man sitta i en vagn med hö i) ner till där man firar med stången och allt och så möter vi upp resten, går några varv, får lite godis sedan går vi tillbaka till stugan och så brukar vi grilla :) Rätt mysigt faktiskt. Vi får se om jag sover över. Jag tror nog det, jag har inte sovit där än! Och jag måste passa på så mycket jag kan nu, för jag vet inte hur länge min mormor och morfar orkar ha kvar den..
¨
Aja, nu ska jag gå och öppna dörren åt min syster, godnatt! :)

Dreaming big..

Ledsen för att jag inte bloggat på typ 2 dagar men har ju sommarlov så har inte orkat! Inte för att jag gjort något, har suttit instägd i min lägenhet i 2 dagar... Måste ut snart annars kommer jag vara fast här hemma resten av sommarlovet haha.. Fast inte imorgon, då ska jag och pappa fan klara den där bossen på Zelda! Men vi får se på måndag! Då måste jag hitta på något.. Med vem får vi se då! ;)
¨
Iallafall, hade tänkt och ta och lägga mig snart, är ganska trött. Hon är ju ändå snart halv 2. Såå godnatt! :)
¨
¨
Jag kan inte sluta drömma, hoppas.. Jag vet att det aldrig kommer hända, det kan inte - på så många nivåer, men ändå så sitter jag, dagar och nätter och slutar aldrig hoppas.. Jag är fast. Fan..

Home!

Kom hem igen igår :) Ledsen att jag inte skrev något men jag var helt utslagen igår och även idag. Har så ont i huvudet. Men har haft as kul i London! :D Okej, vi höres!

Påväg hem igen..

Tidsintsällt inlägg.
¨
Just nu vet jag inte vart jag är, för jag kommer inte ihåg vilken tid flyget gick, jag vet bara att det gick på morgonen. Sitter antingen på flygplatsen eller på flyget skulle jag tro. Flygresan tar ca 2 - 2½ timme, och jag har för mig att mamma sa något om att vi skulle vara hemma runt 14? Alltså hemma i lägenheten då, så i Sverige kanske vid 12? Jag kommer inte ihåg, i vilket fall hinner jag inte göra något mer i London idag!
¨
Vi hörs när jag är hemma! :)

Min sista heldag i London...

Tidsinställt inlägg.
¨
Idag är det sista dagen i London.. Imorgon bitti går flyget hem.. Jag vill nog haha inte hem..
¨
Iallafall på listan att göra idag: Shoppiiing! Vet inte vart vi ska, men det får vi se! Vi kommer gå runt och åka taxi etc. och shoppa en massa! Eller aa, det är ju ganska dyrt i London, så en massa vet jag inte! ;) Vi får se vad jag köper! Ska iallafall hitta en One Direction affär och köpa någonting där ifrån! Eller hela affären.. Och killarna.........! Förhoppningsvis går vi även tillbaka till Milkshake City! :) Och så ser vi sevärdheter om vi missade någon igår!
¨
Ha're bra så ses vi imorgon! :)

Londoooooon!

Tidsinställt inlägg.
¨
Min andra dag i London! Har jag kul? Förmodligen haha! ;) Idag kommer vi åka runt på en ''Hop On/Hop Off'' - dubbeldäckare (Dubbeldäckare = Något jag väldigt länge velat åka!) runt i London och se alla sevärdheter, t.ex London Eye, Buckingham Palace, Big Ben etc. hela dagen! Med ''Hop On/Hop Off'' - buss menas det alltså att under 24 timmar får man hoppa på och hoppa av en buss som åker runt genom London och man får hoppa av/på precis när man vill. Bussarna går hela tiden. Det finns olika linjer, 3 st och dom åker förbi allt.
¨
Vi ska idag även träffa Linda och Maya! Linda är mamma och Jonas kusin och Maya är hennes dotter, alltså min och Lovisas syssling! Jag är den enda, förutom mormor och morfar, som har träffat Maya så jag kommer träffa henne igen medans dom andra får träffa henne för första gången! Det ska bli jätte kul! :D

Mot London baby!

Tidsinställt inlägg.
¨
Nu har jag, mamma, Jonas och Lovisa (morbror + kusin) varit på Arlanda i ca 2 timmar. Ungefär nu går flyget, mot London. Kan inte fatta att jag äntligen är påväg! :D
¨
Att göra idag (bestämt): Madame Tussauds och Milkshake City! Säkert shopping, Ben & Jerry's och en massa annat också! :D Och äta Fish & Chips! ;)

Mot Arlanda!

Om ca 20 minuter kommer min morbror Mats hit och hämtar upp mig och mamma. Jonas och Lovisa är han nog hos om, ja nu kanske. Sedan bär det av mot Arlanda. Flyget går typ vid 8. Flygturen tar kanske 2 - 2½ timme, sedan - är vi i England, London! Äntligen. Dagen jag sett fram emot under 5 månader är äntligen här. Det är bara under 3 dagar, men vi kommer hinna med mycket ändå. Helvete bara att One Direction är i USA just nu. ¨
Jag har velat åka till London hur länge som helst och nu är jag snart påväg. Helt sjukt! :D
¨
Vi kommer vara i London vid ungefär 12, på dagen alltså. Då blir det direkt att åka till hotellet, byta om sedan ut i staden! :D Milkshake City, here I come! ;)
¨
Men nu så säger jag hejdå för mig! Vi ses om ca 3 dagar! :) Ha det bra!
¨
PS. Det kommer komma några inlägg under dessa dagar som jag skrev igår kväll haha..

Första dagen av sommarlovet!

Så, första dagen av sommarlovet idag! Jag har haft en ganska bra dag med pappa, vi har varit hundvakt åt min fasters hund! Så jag har bara slappat och tagit det lugnt! ;)
¨
Så igår: en jäkla lång, rolig dag! Kommer inte skriva så mycket haha, men kan skriva lite! Var i aulan, klassen gick upp så scen och fick rosor och kuvert (betygen) av Sten, vår huvudrektor. Sen satt vi i klassrummet och åt glass och pratade sedan hade vi sommarlooooov! :D Så jag, Jessica, Madde, Lidia, Michaela, Sussi, Pernilla och Qui åt på Thai Classic sedan gick jag, Madde och Qui hem till Qui och dom andra hem. Runt 4 så gick Madde hem och jag och Qui gick och mötte Michaela och Julia vid Ica och där handlade vi marsmallows och annat för grillkvällen med klassen! Och vid 5 åkte vi till Vilsta där större delen av klassen var och 99% var kvar till ca klockan 11! :) Hade väldigt kul hela dagen! :)
¨
Och idag dåå: Vaknade runt 1, sedan har jag varit hemma hos pappa hela dagen och kom hem för typ en timme sedan! Fick även 2400 kr av pappa! :DD För betygen! Mina betyg kanske inte är dom bästa, men dom är faktiskt bra, och jag är nöjd! :)
¨
Okej, nu måste jag duscha! Sedan blir det packning för imorgon åker jag till LONDOOOOON!!!!!!!! :DDDDD

Idag smäller det.

Klockan är 01.09 men jag är inte trött nog för att sova, så jag sitter och lyssnar på lugna låtar på Spotify. Just nu spelas A drop in the ocean. Älskar den låten, den är väldigt bra! Gammal, men vissa låtar blir aldrig för gamla för att lyssna på!
¨
Iallafall, så för ca 1 timme sedan hittade jag nya avslutningskläder haha.. Natten innan skolavslutningen, då hittar jag dom rätta kläderna! ;) Vad för kläder + dom förra får ni se imorgon, kan ta kort och lägga upp! :)
¨
Imorgon vaknar jag nog vid 7, så duschar jag och fixar håret, sedan runt 8 hoppas jag, drar jag till Qui, för jag hade tänkt ta med mig båda outfiterna så får dom som är hos Qui betsämma vilken jag ska ha, men jag tror jag vet vilken. Och så får dom bestämma mitt hår, men jag tror jag ska ha uppsatt! Det känns bäst till kläderna. :)
¨
Okej, känner mig faktiskt lite tröttare nu efter alla lugna låtar så ska försöka sova nu, godnatt! :)

Booring.

Åh ad tråkigt jag har just nu.. En timme kvar innan vi ska åka och jag vet inte vad jag ska hitta på.. Har så tråkiiiigt. Fast är hungrig så ska nog ta och äta något... Mamma gjorde lasagne igår men är inte sugen på det.. Pan pizza?
¨
Update: Världens onödigaste inlägg hahah...

Klassens dag.

Usch, jag hatar när man vaknar tidigt och inte kan somna om. Jag har varit vaken till och från sedan klockan 6 imorse. Skit kul. Och gissa när jag gick och la mig? Jo, klockan 3! Somnade säkert runt halv 4. Så, så kul har jag haft det! Bläääää......
¨
Aja, nu ska jag iallafall äta frukost, kanske, sedan duscha och så gå hem till pappa och hämta skorna. Sedan 15.33 går bussen mot Sundbyholm och den ska jag vara på! Så har lite att göra nu, så hejdå!
¨
1 dag kvar.
3 dagar kvar.

Nationaldagen.

Så idag har det varit nationaldagen, någon som gjort något speciellt? :) Inte jag iallafall, sov till 3 och har bara legat i soffan hela dagen. Det är synd att vi inte firar nationaldagen, som t.ex USA eller Norge gör. Det hade varit kul! Jag vet inte om jag känner någon som firar nationaldagen faktiskt.. Jag eller min familj har aldrig gjort det iallafall.
¨
Nu så hade jag tänkt att kolla på en film. Vad för film har jag ingen aning om men jag får bestämma mig snabbt, annars blir det försent!
Börjar iallafall 15.33 imorgon, eller ja, det är då bussen till Sundbyholm går, så då åker vi dit, hela klassen, och har avslutningsmiddag + klassens dag! Kommer hem på kvällen. Men innan vi börjar imorgon så måste jag hem till pappa och hämta ett par skor som jag ska ha på mig på fredag!
Okej, godnatt! :)
¨
2 dagar kvar.
4 dagar kvar.

Goodnight foks!

Jahapp, då har man sett det absolut sista avsnittet av Desperate Housewives nu då. Jag började gråta, men i helhet var avsnittet lite.. dåligt. Jag blev ganska besviken. Synd... :(
¨
Men nu så ska jag sova faktiskt, klockan är 23.18, men nu när jag säger att jag ska sova menar jag egentligen att jag kommer göra något tills klockan 01.00 kanske! ;) Att gå och lägga sig nu för mig är som att gå och lägga sig klockan 10. Alldeles för tidigt. Mellan 00 - 02, det är min vanliga tid för läggdags, vardagar som helger.
Okej, natti natti!

Desperate Housewives!

¨
Jag kan inte förstå att det absolut sista avsnittet av Desperate Housewives nu.. Jag kan inte förstå det. Jag är helt tom på känslor.. Nej, jag känner stor sorg, blandat med stor glädje och förrvirring, och väldigt exalterad. Jag kommer börja gråta när som helst.  Seriöst, det helt sista avsnittet. Det kommer aldrig komma tillbaka. Jag kommer aldrig få se nya scener med Lynette, Susan, Gaby, Bree eller Renée.
¨
Helvete vad jag kommer sakna det här programmet. Jag har älskat det så länge! Åh gud.. Jag kommer inte klara av att se avsnittet...
¨
¨
Nästan alla skådespelare som har varit med i fem avsnitt eller fler! Vissa kommer jag helt ihåg och vissa måste jag kämpa med att komma ihåg vilka dom var! Men mestadels så vet jag vilka alla är! Vet ni vilka alla är..? ;)

USA, USA, USA!

¨
Ahhh, jag pratade nyss med mamma och om ett år, alltså nästa sommar, ska vi åka till USA! Ahhh jag är så glad! :D Vi har nämnligen släktingar där, i Denver, som vi träffade för 2 somrar sedan och dom vill att vi kommer! Vi kan ju inte åka nu i sommar tyvärr, eftersom vi har inte sparat så mycket pengar, och under hösten/vintern kan vi inte eftersom 1. Jag går i gymnasiet och 2. Vi vill inte åka under julen. Så yayy jag kommer åka till USA! :DDDD Åh jag längtar så mycket!!!!

3 dagar kvar / 5 dagar kvar.

Kom nyligen hem från skolan, har varit där i ca 3 timmar kanske. Det var ju cabarén först, och den var bättre än senaste! Den var faktiskt helt okej, lite dåligt ibland men jodå, det gick! :D Sedan städade vi skåpen och lämnade tillbaka låset och nyckeln. Tog inte hem något, bara 2 papper haha.. Slängde all skit!
¨
Nu är klockan iallafall 13.54 och jag har precis ätit en Billy pan pizza. Och så nu vet jag inte vad jag ska göra, är sugen på tuggummi av någon anledning, men har inget hemma :( Pallar inte dra till Ica heller (ja, jag vet, närmaste Ica ligger 1 minut från min lägenhet men jag orkar inte haha).
Nu ska jag iallafall kolla på serier sedan får vi se vad jag gör, ikväll blir det iallafall att kolla på det absolut sista avsnittet av Desperate Housewves!

2012-06-04 - 23.13

Lite halv suddig cam bild på mig nyss haha.. Kände att jag behövde en bild! ;)
¨
Haha pratade med mamma om att jag kanske flyttar till London när jag och Niall blir tillsammans! ;) Hon sa att det var helt ok! Så då vet vi det! ;D
¨
Sitter iallafall just nu i min underbara säng, och kollar en massa sidor. Skulle kolla på MTV Movies Awards men det var inge kul.. Ingen skådespelare/skådespelerska där som jag ville se (t.ex Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley m.m.) så jag stängde av. Kanske ska kolla på en film istället, om jag bara visste vilken innan det blir försent.
¨
Så vad har jag gjort idag? Började 09.30, kollade på en film (Människor och Möss, as bra film) och sedan slutade vi! Onödig dag eller vadå? Så efter skolan (typ halv 12) åkte jag, Michaela, Lidia, Madde och Qui hem till Michaela och var där en stund, kom hem ca 16.30 och sen dess ätit och kollat på tv!
Imorgon blir det att vakna vid 09.00, börjar 09.50, då är det cabarén och efter det ska vi städa skåpen sedan slutar vi!
¨
Okej, nu ska jag byta om till pyjamas, kolla på film och sedan sova så godnatt!

Sista veckan..

Här sitter jag, på golvet (satte i laddaren och nu orkar jag inte gå upp) och tänker på att nu har min sista vecka i grundskolan börjat. På fredag tar det slut. Sedan börjar väll det riktiga allvaret. Gymnasiet, usch det låter inte som om det är dags för mig än.. Det känns som om jag är för ung. Som om dom som går i gymnasiet är minst typ 17, 18 år, inte 16 eller 15. Det är så jävla läskigt. Jag kommer kanske inte känna någon, kommer iallafall inte ha någon vän där när jag börjar, och allt bara är så mycket mer. Jag blir nervös av att bara sitta och tänka på det nu.. Usch, tänk hur nervös man kommer vara första veckorna av gymnasiet.. Man ska lära sig o hitta i skolan (och rinman som är en stor skola), lära känna alla lärare, alla elever, vilka man är med i klassen eller om man kanske är med alla..
¨
Nej, det känns alldeles för tidigt för gymnasium. Usch och fy..
¨
Men nu har min sista vecka i grundskolan börjat..

Söndag.

Sitter nu hemma hos mamma, kom hit för kanske en timme sedan! Så vad har jag gjort idag då? Joo, slappat. Spelat Zelda i över 3 timmaroch gått runt i pyamas. Haha gick t.o.m i pyamas till mamma. Eller ja, pyamas tröjan med klasströjan över + stålfors byxorna! ;) Och så åkte jag bil haha..
¨
Imorgon blir det att kolla på film i skolan, men jag vet inte om vi har några lektioner? Det är Arbetslagets Dag så jag tror inte det? Kanske ska städa? Vi får se! :)
Den här veckan har jag längtat till, den kommer vara så jäkla skön.
¨
Måndag: Arbetslagets dag
Tisdag: Cabaré
Onsdag: Ledig
Torsdag: Klassens dag
Fredag: Skolavslutning! Slutar 9an och grundskolan!
Lördag: Nadaaaa
Söndag: Åker jag till London!
Hur skön är inte denna vecka?! Ahh, älskart! :D

Mickey Blue Eyes

Ledsen att jag inte skrivit något på typ 3-4 dagar men har ju varit i Göteborg i 2 dagar, skolan igår och idag har jag slappat.
¨
Så Göteborg! Älskade det! Liseberg och allt! :D Jag ska definitivt åka tillbaka dit, snart! Kanske inte till Liseberg, utan till mer av Göteborg och - det jag nu verkligen vill till - Universeum. Jag MÅSTE åka dit.
¨
Aja, nu ska jag kolla vidare på Mickey Blue Eyes, berättar mer om Gbg nån annan dag! :) Godnatt!