When you hit your hip on a counter and you feel like you just got shot.

Ledsen att jag inte bloggat på ett par dagar, men ärligt talat så har jag ingen lust längre. Jag har öppnat ''nytt inlägg'' ca 3 gånger under dessa dagar jag inte skrivit men jag  har stängt ner dom igen. Jag är rätt så trött på allt just nu, och för stunden känner jag mig.. annorlunda. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig, men jag kommer nog att ta en paus. Inte särskilt lång, jag brukar alltid vilja skriva igen när jag skriver att jag ska ha en paus.
¨
Iallafall - har ingen aning om hur länge, men jag ska ha en bloggpaus då jag inte har lust att skriva längre. Inget roligt händer.. Lite deprimerad? Jo, ja en aning. Vi hörs när vi hörs! Hoppas bara att det inte blir allt för länge.
¨
Adios!
¨
Ps. Hoppas allas Nationella i Engelska idag gick bra! Det gjorde mitt iallafall! :)

Here's my cup of care. Oh look, it doesn't exist.

Wohoo vad jag är smart! Mamma, Jonas och Lovisa ska till IKEA, eller det är bara Jonas och Lovisa som ska dit, Jonas har inget körkort så mamma ska skjutsa dom, men jag vill inte dit för jag behöver inte köpa nått mer där men då kom jag på den awesoma ideén att medans dom är i IKEA så går jag och mamma i Erikslund! Det var ju även 50% på allt i BikBok idag?! Hoppas det är där också! :D Yeeeaaah jag är så smaaart!
¨
Åh vad jag älskar mig själv ibland! Nu: Mooot Eriksluuuund!

That awkward moment you realize you’ve been mispronouncing a word your entire life.

Desperate Housewives idag! Vem mer än jag är taggad?! Jag tror nog alla har sett det senaste avsnittet nu så det är lugnt - (HAHA VARNING OM NI INTE HAR DET) Mike är ju död! Åhh vad jag hatar skaparna/regissörerna av DH just nu. Usch och fy och blä för dom! Att dom vågar döda den bästa killen i serien.. Iallafall så vill jag verkligen se detta avsnitt, se hur Susan tar allt och så.. Ja, det ska bli kul att se! :)
¨
Idag då, vad har jag gjort.. Jo, skolan såklart och så efter skolan var jag i några timmar med Jessica. Vi satt ute på hennes gård och gungade och pratade haha, det brukar vi göra då och då! ;)
¨
Aja, nu så ska jag hitta på nått för det är 40 min kvar tills DH! Hejdååå!

That depressing moment when you wake up during the best part of your dream.

Haft en skön kväll, lyssnat på musik, gjort en massa, kollat på Hitch och planerat vad jag ska köpa till min lilla hund, eftersom hon fyller år om exakt en vecka, den 1a maj. Då blir hon 5 år. Fan vad tiden går fort, jag kommer ihåg första gången jag såg henne, då var hon ca 3 månader, om inte mindre. Gimmie är verkligen det bästa som någonsin har hänt mig, jag älskar henne så himla mycket. Ord kan inte förklara, ni som har/haft hund förstår nog, ni som inte haft det, ni kommer aldrig förstå förns ni har en. Inte på riktigt iallafall. Iallafall, så måste vi köpa något lite extra, det är ju 5 år! ;)
¨
Aja, nu är klockan kvart i två vilket är lite väl sent så jag ska ta och sova nu! Godnatt!

Girl:"Who's Justin Bieber?" Beliebers:"YOU DON'T KNOW JUSTIN BIEBER?!" Girl:"Who's One Direction?" Directioners:"No one, i heard they suck."

Jag har så tråkigt just nu, mamma kollar på nått jäkla dåligt pogram, ''Hjälp, vi flyttar ihop'' eller nått sånt tror jag det hette.. As tråkigt! Så jag gick in i mitt rum och nu hade jag tänkt välja kläder till imorgon, byxor har jag men jag kan inte välja tröja.. Jag tänkte ha mina vit-vita converse imorgon och jag har svarta byxor så ska hitta nån snygg tröja! Svårt val, svårt val. Känns om om jag inte har nån tröja alls fast jag har lagt fram typ 15 stycken haha..
¨
Aja, ska lyssna på 1D och sedan välja. Tänkte måla om naglarna också, tror det blir svart igen. Min favoritfärg på naglar!
¨
Update: Okej, det här inlägget kändes vääääldigt tjejigt haha.. x)

That epic moment when you open up your book to the exact page you were supposed to go to.

Sitter nu hemma hos mamma och har nyss duschat och blåst håret! Lyssnar även (såklart) på my boys. Yepp, typsik söndag. Men det är något fel på antingen min dator eller min spotify för den hackar och inte så att någon annan använder den. Okej, hela min dator hänger sig till och från så jag tror det är min dator. Dammit jag måste ha en ny... :( FML!
¨
Eller nej, inte FML - LML! Såg ni bilden jag la upp i mitt senaste inlägg?!?!?!?!? :DDDD Ahh är så glad! Hoppas bara det är sant!
¨
Iallafaaaall nu så ska jag vara lite duktig och kolla igenom NO grejer! Hörs sen!

My brain: 5% Names. 3% Phone numbers. 2% Stuff I should know for school. 90% Song lyrics.

AAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
¨
DOOM KOMMER TILL SVERIIIIIIIIIIIIIIIGEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAH JAG MÅSTE SE DOM NÄR DOM KOMMER!!!!!!!
¨
OBS: Detta är dock ett rykte men twittern verkar säker. Dom har haft mycket rätt förut och killarna brukar åka till Sverige när dom ska spela in nya låtar, vet inte varför men alla 5 gånger dom varit här var det pga inspelning! :P Så iiiiiiiihhhhhhh jag hoppas detta är sant!!!!!!

They say penis size is related to shoe size. Which makes the fear of being raped by a clown that much scarier.

Kollar på tv med pappa, faaast han kan inte bestämma sig vad han vill kolla på så vi kollar på en massa olika filmer och pogram. Fast filmen han kollar på nu är en vad dom sämsta som finns, en skådespelare jag hatar är med. Han Stifler från American Pie. Han är med och jag tycker veeeeeeerkligen inte om honom.
¨
Amanda är hundvakt åt en chihuahua valp (det kanske jag har sagt?) som heter Porsche. Ja haha, som bilen. Lite konstigt namn men vem är jag att dömma? Min hund heter Gimmie (Egentligen Gimme Shelter) haha.. (okej faktiskt min faster som kom på namnet). Iallafall, han ska hem imorgon kväll och jag kommer sakna honom! Han är så mysig och allt! :(
¨
Aja, ska kolla på TV nu!

Rabbits jump & they live for 8 years. Dogs run & they live for 15 years. Turtles don't do anything & they live for 150 years. LESSON LEARNED.

Ledsen att ajg inte har skrivit något men har inte haft något att skriva om, va hundvakt hela dagen igår. Men nu så har jag inget att skriva om ändå, så hörs när jag har något att berätta kanske!

"HAHAHA you blinked!"..."Of course I blinked, you clapped your hands in my face... Idiot.”

Sitter och kollar på Get Smart, en as rolig film! Pappa är och gör nått på jobbet och Amanda är hos en kompis så jag är just nu ensam hemma! Meeen jag tror att jag hör pappa, så haha jag är nog inte ensam längre.
¨
Engelsa Nationella gick ganska bra, kändes det som iallafall, så jag är nöjd. Sen efter det har det varit en rätt vanlig dag, fast SO lektionen var rätt rolig. Efter skolan har jag mest gosat med Porsche. Det är en hund min syster är hundvakt åt. En chihuhua valp, jätte söt. Jag gillar inte riktigt chihuahuor men han är faktiskt mysig.
¨
Okej men nu ska jag kolla på filmen sedan plugga mer och så jaa, det vanliga! Godnatt!

Sometimes I look at my friends and think to myself, "Where did I meet these crazy people?" But then I think "What would I do without them?"

Så skönt med en halv dag. Slutar 11.35 = kan gå hem och äta. Brukar gå till matsalen men idag har jag en pizza i kylen så jag gick hem. Så nu ska jag ta och äta den innan min syster kommer hem för då kan jag sno lite av hennes vitsås! ;) Hörs sen!
¨
Haha, världens onödigaste inlägg..

мы должны действительно взять ту же историю снова?

Min favorits man är med 95% chans död.. :(
¨
Sitter här och är super ledsen! :( Jag kollade på Desperate Housewives och jag tror att en viss man är död! Åhh jag blir så ledsen för han och hans fru är mitt favoritpar på Wisteria Lane! Åhhhh jag kommer börja gråta, han får inte vara död, han är ju en huvudkaraktär! Men jag har tyvärr kollat på datan om nästa avsnitt och då står det om en begravning för en av Wisteria Lane's älskade karaktärer så jag tror med 95% att han är död. Åh jag hatar skaparna/regissörerna/manusförfattarna av DH just nu. Dom kan gå och hänga sig för jag älskar mannen och hans fru! Arghghgh okej nu är jag ledsen OCH arg!
¨
Iallafall, imorgon blir det en skön dag, är i skolan i ca tre timmar och sedan slutar jag halv 12! Så skönt! Okej men ska ta och gå och lägga mig nu faktiskt. Tror jag haha.. Kommer säkert sitta uppe till 01.00 för att jag kollat på 1D videos.. x) Godnatt!

Voldemort's parents took the "I got your nose" game a little to seriously.

Okej, resten av min dag har varit pretty boring. Inget kul på datan eller på TVn, jag gillar inte söndagar. Och imorgon ska jag upp tidigt och ha en jäkla lång och tråkig skoldag.
¨
Nej, jag har inget att skriva om så vi hörs sen!

Say this fast - U, R, 2, 6, C, I, 1, 2, 4, Q.

Sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta upp mig. Haft en skön dag idag faktiskt, kollat på En prinsessas dagbok 2 och duschat och bara slappat. En ensam dag, det gillar jag. När jag kommer hem till pappa ska jag fortsätta med mitt slappande och chilla. Yepp, ingen rolig dag att skriva om inte haha men mitt liv är väll inte det roligaste! ;) Aja, nu kommer han så hejdå!

“Do you know how many calories are in that?” “…Do you know how many fucks I give?”

Sitter hemma ensam och spelar One Direction på högsta volym i mina högtalare. Riktigt skönt. Mamma är på landet med mormor och morfar men jag ville inte följa med, det är bra väder ute men inte riktigt så bra att jag vill åka dit ut. Så jag sitter här och funderar på vad jag ska hitta på. Tänkte spela sims men har ingen lust. Kanske kolla på nån bra film. För ingenting speciellt händer i nån av mina världar haha.. Har lite lust att kolla på En Prinsessas dagbok 2. Den är bra. Får kolla igenom mina filmer vilka jag har. Okej men hörs sen, byebye!
¨
Visste ni att igår var det exakt 100 år sedan Titanic sjönk? Min gammelmormor var då 2 år.

Dear teacher, would you mind not looking at my paper while I'm answering your test? Sincerely, it feels really awkward.

Jäkligt snabb dag, vaknade 20 över 2, duschade, gick till Lovisas uppvisning, gick till Ica och efter det? Kolla på världens bästa One Direction Tumblr sida och annat på datan! Även kollat på tv en massa, såklart! ;)
¨
Om en kvart får ni absolut inte glömma att kolla på tv4! One Direction kommer vara med på Kvällen är din! Så klockan 20.00 på 4an! Ett tjej fick träffa killarna senaste gången dom var här i Sverige. Jag ska såklart titta, även fast jag inte tycker det är specielt roligt att få se ett fan träffa mina pojkar. Okidoki, hörs sen!

If you finish a comeback with 'Bitch', it instantly becomes 1000x more powerful.

Äntligen lov helg! Känts som om det skulle vara lov hela dagen idag, och inte har det känts som fredag heller, mer onsdag eller torsdag. Skit konstigt. Just nu sitter jga iallafall och nästan däckar framför datan men klockan är bara kvart i ett? Fast har iochförsig varit trött hela veckan, fast jag varit pluggfri. Nej, det har varit en konstig vecka den här veckan. Hoppas nästa blir bättre, fast då börjar pluggandet igen. Har ju en massa nationella.. Åh vad jag längtar till sommarlovet..
¨
Så, fredag den 13e har det varit idag. Någon som haft otur? Inte jag faktiskt! Haft en ganska lyckad dag, kan kalla mig själv såsmästare för jag gjorde en grym brunsås på hemkunskapen idag. *High five* hahah...
Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra men 16.30 ska jag till stålfors (whohoo) för att gå och lyssna på min kusin Lovisas uppvisning. Hatar att dom har det i min skola, jätte kul att tvingas gå dit på en lördag.. Aja, vad gör man inte för sin största beundrare? ;) Haha, ne godnatt på er!

Study: The act of texting, eating and watching TV with an open textbook nearby.

Den senaste timmen (eller har det gått två?) så har jag suttit fastklistrad framför datan med One Direction muisk som spelas, och kollat en massa bilder/tweets/videos på pojkarna. Älskar deras bromance's, I ship Larry, Niam and Zirror! Larry = Harry + Louis, Niam = Niall + Liam, Zirror = Zay + mirror haha! Ni förstår inte hur underbara alla 5 är, om ni inte är Directioners såklart. Älskar allihopa. Nialler mest såklart, sedan typ Lou, Liam, Hazza, Zayn.
¨
Iallafaaaaall, så har jag kommit in (premilinärt) på Vård & Omsorg! Wohoo! ;D Så glad!
Nej, nu ska jag nog ta och kolla när killarna är på Alan Carr show, garvar så jävla mycket, så jälva roligt. Godnatt på er!

It’s annoying when someone assumes I’m giving them an attitude when I’m not.

¨
Sitter här och har det lite tråkigt. Klockan är 23 och jag vet inte vad jag ska göra. Hade tänkt stanna uppe till 12 för att logga in och kolla om jag kommit in på min linje på gymnasiet - Vård & Omsorg. Detta är bara preliminärt (vet ni hur svårt jag har när jag ska säga det ordet haha?) och vi får reda på det ''riktiga'' i sommar, dock är det fortfarande nervöst. Ni kanske inte visste men alla 9or får alltså reda på imorgon (12 april) om dom kommit in på något gymnasium, dock bara preliminärt och kan ändras om man sänker/höjer sina betyg innan 9an är slut. Man får även snart göra om sitt gymnasieval nu i april om man ändrat sig. Jag kommer inte ändra någonting på mina val då jag är nöjd med dom. Så jag önskar alla 96:or lycka till med gymnasiet!
¨
Trög jag är som glömt bort att jag fått mina 1D böcker som jag kan läsa tills klockan blir 12! Så ska borsta tänderna och sedan läsa i den första boken! Godnatt på er! Kanske slänger in ett inlägg sedan om jag ''kom in'' på min linje eller inte haha..

Overpacking because you "might need that shirt."

Äntligen mina!
¨
Haft en pretty good dag idag. Slutade 11.35 och då så gick vi (jag, jessica, sussi och michaela) och åt i matsalen och vi satt rätt länge där faktiskt. Sedan så skulle Michaela och Sussi till banken och jag och Jessica skulle hem så ja, vi åkte servicelinjen hem haha! Den stannar ju utanför mig så det var lugnt! ;) Haha, as roligt var det, jag och Jessie satt ocg garva hela vägen hem. Och så när vi kom hem var vi hos mig ett tag sedan hem till henne ett tag och så gick vi till Ica och köpte en Ben & Jerry's och sedan skiljdes vi åt. Sen dess har jag kollat på tv och bara slappat.
¨
Vet ni vad som kommit hem i min brevlåda idag?! (Okej ni kan nog redan gissa det haha) Mina betsällda One Direction böcker! Forever Young och Dare To Dream! Ahh, så fina bilder och en massa saker. Ska läsa dom ikväll. Blev så glad när jag såg att jag hade fått dom och t.o.m Jessica blev as glad och bläddrade igenom dom och kollade på varennda bild haha! Love it!
¨
Okej men nu så ska jag äta Ben & Jerry's och kolla på en film eftersom 1. Jag är ensam hemma tills typ halv 10 och 2. Pluggfriiiii!

Me: HEYYYYYY!!!" Friend: " Hi..." Me: "Well fuck you then.

Åh min lilla syssling Maya var så jäkla sööööt! Dum som jag är var jag så betagen av henne och kunde inte sluta gosa med henne att jag jag glömde hämta mobilen för att ta kort på henne.. Men som tur är så tog morfar kort med kameran så ni får se dom när jag får bilderna, det borde inte ta så lång tid! Eftersom jag är svensk och allt det där så kanske ni tror att hon ser svensk/engelsk ut but you are wrooong! Hennes pappa kommer från Nigeria så hon är mulatt! Hon har så fina bruna ögon med silkeslent, super lockigt brunt hår! Hon är så söt. Och så gosig, hon skulle pussa på en hela tiden fast hon bara är 5 månader! Ahh, nu längtar jag till London ännu mer, kommer inte få träffa henne förns om 2 månader :( Linda och Maya åker tillbaka till London på lördag nämnligen.
¨
Åh min lilla Maya! Iallafall, har varit en lång dag i skolan, hade ute gympa i regnet och vi fick springa mer än 2,5 kilometer. Inte kul. Nu ska jag kolla på tv så hörs sen!

I wanna stay up all night and jump around until we see the sun.

Borde egentligen sova nu, men sitter och lyssnar på One Direction! ;D Och måste packa ner idrottskläder, har ju idrott imorgon. Usch, orkar itne med ute idrott, hoppas det regnar mycket så vi får vara inne och göra nått kul. Hatar idrott. Blääää...
¨
Aja, ska väll ta och göra det jag måste innan jag ska sova! Har haft lite sömnproblem dom senaste dagarna men jag hoppas att jag sover bättre inatt. Aja, godnatt!

Trying to make your shoes squeak again so people don't think you farted...

Jag och mamma sitter och kollar på den nya serien Alcatraz, den var faktiskt rätt bra och nu klockan 22.10 är den nästa avsnitt. Dom kör tydligen 2 avsnitt på raken eftersom det är premiär eller nått. Så ska fortsätta kolla på det!
¨
Imorgon börjar jag halv 9 och så har jag förmodligen ute idrott :( Slutar inte förns halv 4 och då måste jag skynda mig hem eftersom Linda (mammas kusin) och hennes dotter Maya (japp, kommer ihåg namnet nu! :D) kommer komma hit eller till mormor och morfar vid 3! Det ska bli så kul o träffa Maya, Linda med såklart men henne har jag träffat förut.
¨
Aja, ska kolla på nyheterna nu som är innan nästa avsnitt så hörs sen!

Words will be just words, till you bring them to life.

Ahh jag är så trött just nu.. Vaknade klockan 10 och runt 11 åkte jag och mamma till IKEA och har var där i ca 2 timmar. Inte så länge men blev ändå as trött. Efter det åt vi på Max också.
¨
Jag orkar inte med skolan imorgon :( Det kommer bli kul att träffa alla igen men jag vill inte ha skola.. Nationella i engelska om en vecka, och veckan efter det och så matte veckan därpå. Kommer ha fullt upp ända tills sommarlovet känns det som. (2 månader kvar!!)
¨
Nej, nu ska jag ta och slappa framför tvn, har lite huvudvärk..

Four words that I never want to hear: There is no food.

Wohoo jag är så glad just nu! Längtar så mycket tills tisdag efter skolan! Då kommer min mammas kusin Linda hit från Lonon med hennes nya lilla dotter! :D Det blir första gången jag träffar henne, men jag har sett bilder och hon är urgullig! :D Så kul! Kommer behöva prata massa engelska då haha eftersom hennes pappa är engelsk! :P Haha kommer inte ihåg hennes namn just nu.. x)
¨
Aja, ska kolla på 2 ½ men nu hejdåå! :D

Four words that I never want to hear: There is no food.

Wohoo jag är så glad just nu! Längtar så mycket tills tisdag efter skolan! Då kommer min mammas kusin Linda hit från Lonon med hennes nya lilla dotter! :D Det blir första gången jag träffar henne, men jag har sett bilder och hon är urgullig! :D Så kul! Kommer behöva prata massa engelska då haha eftersom hennes pappa är engelsk! :P Haha kommer inte ihåg hennes namn just nu.. x)
¨
Aja, ska kolla på 2 ½ men nu hejdåå! :D

I tried to send you something sexy but the mailman told me to get out of the mailbox.

Har varit vaken sedan 12 och just nu, när klockan är halv 3, står pappa och lagar mat. Vi hade en liten olycka här hemma också, pappa skar sig på en köttkniv, det sprutade verkligen blod. Så då tog (faktiskt) jag över matlagningen tills han kunde igen. Yepp, så nu kommer maten bli väldigt god, jag menar jag var ju fakiskt med och gjorde den! ;) Hahah skoja bara, förstörde den säkert. Nej, så dålig är jag inte på att laga mat haha, är faktiskt helt okej. Tycker bara inte om att göra det under tid.
¨
Just ja, vet ni vad jag kom på igår natt? Att det inte var något Vampire Diaries avsnitt i fredags. Men jag kom även på att det är ju paus! Tills 19 april, alltså nästa vecka. Och vet ni hur BRA det avsnittet kommer vara?! Jag har sett trailern typ 5 gånger och mitt hjärta håller på att explodera varje gång! Ahh, längtar så mycket!! Dumma pauser.
¨
Aja, nu ska jag iallafall kolla på tv, klockan kvart över fyra så är det Harry Potter och Fenixorden! Ska defenitivt kolla! ;)

When I go to bed, half the time I'm not really sleeping. I'm usually lying there making up scenarios in my head.

Ledsen för att jag inte bloggat idag men har haft fullt upp! Först hemma hos farmor från ca 14.00 - 17.00 och åt som ini helvete, jag kunde inte äta mer haha, sedan hemma en liten stund, sen gick jag och pappa hem till mamma och fikade typ tills kanske halv 8. Och efter det: kollat på Harry Potter! Har faktiskt sett 2 HP filmer idag, och så en igår, och en imorgon.
¨
Och så nu på kvällen (eller ja, natten) så funderar jag på om jag ska sitta uppe till 02.00 för att kolla på ett avsnitt av iCarly. Jag har aldrig sett den showen förut faktiskt, eftersom jag inte kollar på Nickelodeon men inatt så kommer faktiskt ett helt nytt avsnitt ut och One Direction är med! Måste ju nästan kolla haha..? ;)
Aja, ska nog faktiskt ta och kolla så jag måste hitta på nått att göra i en timme, men iallafall godnatt på er!

AAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!

¨
OMG JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR, JAAAAAAAAAAAAAAA! AAAAAAAAAHHHHHHHH! FATTAR NI?!?!? DOM KOMMER SNART TILL SVERIGE! :D Jag ska SÅ tvinga ALLA mina vänner att åka till Stockholm med mig när dom kommer!!!!!!!!!! Ahhhhh!! JAG ÄR SÅ GLAD JUST NU! Snälla säg att dom kommer i sommar!!!

I hate it when i make plans, get exitted and my mum says no.

Ska jag vara helt ärlig så har jag inte gjort ett skit idag. Vaknade kvart i tre, kolla på tv/höll på med datan/gosade med gimmie, kollade på harry potter, åkte till lyan med pappa för att se hans nya motorcykel och sedan handlade vi. Sen när vi kom hem kollade vi på Evan den allsmäktige och började kolla på Poseidon men orkade inte så han gick och la sig och jag gick in i mitt rum och håller nu på med datorn. Jag är bara nöjd att jag har varit ute idag. Så jaa, kommer nog inte sova så bra inatt, sov så jävla dåligt natten tills idag.
¨
Imorgon ska jag iallafall göra något. Jag, Amanda, pappa, kanske Tomas och Anders (mina kusiner) ska till farmor imorgon och äta påskmat! Det ska bli kul! :D Sedan efter det vet jag inte vad jag ska göra, förmodligen slappa.
¨
Aja, hörs senare, eller imorgon! Om det blir imorgon så godnatt på er!

I hate it when I wake up in the middle of the night, and my brain goes, "You know whats a good movie? Paranormal Activity"

Är rätt glad just nu. Det har varit en bra dag, varit rätt trött bara med tanke på att jag spelade Zelda igår i ca 9 timmar men annars har allt gått rätt bra! Nyss så hittade jag även flera nya One Direction noveller som var ganska/väldigt bra! :D Och så lyssnar jag såklart på 1D på spotify! ;D Går knappt en dag utan att jag lyssnar på dom!
¨
Det tråkiga just nu är att jag inte fått hem mina beställda böcker från cdon än, men eftersom det är påsk helg så tar det lite längre än vanligt.. Så trååkiiigt! Aja, nu ska jag kolla om någon sida har uppdaterats men annars kanske jag ska ta och sova! Så godnatt på er!

"How old is your baby?" "36 months." WHY CAN`T YOU JUST SAY 3 YEARS OLD?!

Åh vilken rolig förmiddag det har varit! Hunvalpen som Jonas och Lovisa skulle titta på var en Shetland Sheepdog men tror ni inte att dom hade fransk bulldog och  fransk mastiff?! Åh jag dog! Det fanns en liten fransk bulldogs valp och åh herre gud jag trodde inte att jag skulle komma ut därifrån levande. Jag älskar ju stora hundar, men fransk bulldog (och engelsk) passar in i den kategorin haha! Åhh vad jag bara åhh finns inga ord! Jag är så glad just nu!
¨
Fast väldigt hungirg, så jag ska ta och värma den där pizzan i kylen från igår!
¨
Just ja, ni ska bara veta hur glad jag är just nu!!!! JUSTIN BIEBER OCH ONE DIRECTION VAR I STUDION TILLSAMMANS!!!!! FATTAR NI VAD DET BETYDER?! ATT DOM SKA GÖRA EN LÅT TILLSAMMANS!!!!!! :DDDDDDDDD

Boobs are like the sun. Okey to look at, dangerous to stare at. But that's what sunglasses are for.

JAG HAR PANIIK! Jag har ingen hudkräm kvaaaar! Hur ska jag göra nu, när jag vaknar, när jag duschat, efter typ 70% av alla gånger jag går på toa?! Jag är beroende av hudkräm och den är sluuut! Om inte pappa eller amanda har någon då dör jag. Seriöst DÖR! Jag klarar inte av att vara torr, jag sitter här just nu och freakar ut. Dumma pappa som sover.. Och amanda som sover hos en kompis.. Ska leta igenom hutchen i badrummet efter en hudkräm.. Men den kommer inte vara min, utan säker nån helosan eller annan dålig, inte bra som min... Åh jag skulle kunna gråta.
¨
Aja, just nu är jag jävligt trött. Jag har spelat Zelda i nästan 10 timmar. Jag kommer ihåg inte riktigt ihåg, har lite blackout's haha.. Fast jag kan inte riktigt räkna med 3 timmar för jag gjorde inte så mycket, men ändå ungefär  8-11 timmar har jag spelat idag. Jag och pappa brukar spela i ca 5-6 timmar varje gång vi spelar och förut när vi bodde på stavangergatan så spelade vi nästan varje dag. Vi båda är riktiga nördar haha..
¨
Iallafall, imorgon ska jag upp vid 10 (jippi!!) för klockan 12 hämtar morfar mig och jag ska duscha. På förmiddagen ska jag, morfar, jonas och lovisa åka till en hunduppfödare för jonas och lovisa ska kolla på hund och eftersom jag kan en del om hundar så vill dom att jag ska följa med. Sen runt 16 så ska jag tillbaka till mormor och morfar för då ska jag, mamma, mormor, morfar, jonas, lovisa, mats och robert äta påskmat. Imorogn är nämnligen enda dagen alla kan tillsammans. Så jag komemr ha fullt upp imorgon. På kvällen ska jag och pappa kanske spela zelda igen.
¨
Aja haha, godnatt!

THICK SOCKS: 1% To be warm. 1% To be comfortable. 98% To slide across floor like a freakin ninja!

¨
Sitter och väntar på att pappa ska komma hem, och han kommer inte hem förns om 20-30 minuter! Jag istter och spelar The Legend of Zelda: Skyward Sword på min Wii och jag måste vänta tills han kmmer hem innan jag kan köra mer för vi spelar tillsammans! Jag har precis klarat en jävligt svår boss som har tagit med veckor att klara och nu (efter att jag dödat ett monster som jag dödat 2 gånger innan, alltså inte lika kul som med bossen) så måste jag vänta! Och jag HATAR att vänta, jag har inget tålamod. Åh jag vill spelaaaa! Han kunde väll ha åkt bil till jobbet idag, neeeej han ska cykla! Aaaaaahhhh! Aja, vi hörs sen, ska spela liiiiiiiiiiite till innan han kommer hem.. hehe..

"SHUT UP! I'M TRYING TO TELL A STORY!!!!!!!!!! anyway..."

Haft en bra dag idag! Hade väldigt kul med Jessica och Sussi på förmiddagen och väldigt kul hemma hos farmor med släkten! Pratade, skrattade och åt god mat! :) En väldigt bra dag helt enkelt.
¨
Imorgon har jag väll inte tänkt att göra så mycket, hade mest tänkt att vara hemma och slappa, spela lite Wii och sånt. Relaxa! ;) Aja, kollar på Desperate Housewives just nu (AS BRAAAAA) så ska kolla vidare, hörs sen! :D

Boys: Broes before hoes! Girls: Chicks before dicks!

Kom jag hem i rätt tid eller?! Det är Justin Bieber på Ellen show!!! Sitter och garvar och ler som en galning! Känns som om min mun kommer spricka för att jag ler så stort hahah!
Även om jag just nu älskar 1D lite mer så ÄLSKAR jag fortfarande Justin! Once a belieber, always a belieber! ;D
¨
Tänkte dra till farmor direkt efter pogrammet eftersom min älskade farmor fyller 79 år idag! Önskar bara farfar vore här.. Han skulle vart så glad! :)

Grattis farmor!

Den bästa bilden jag har på min farmor, från Amandas student!
Hon ser lite rolig ut på bilden haha!
¨
Grattis på födelsedagen farmor! Älskar dig!
79 år tror jag bestämt att du blir!

Cleaning my room: 1% Cleaning. 30% Complaining. 69% Playing with stuffs I just found.

Är en aning trött just nu eftersom klockan är 01.00 nu. Ska upp halv 10 imorgon, för måste duscha (trög som jag är glömde jag att göra det idag) för ungefär kvart i elva kommer Jessica och Sussi hit och så efter jag vart med dom så ska jag till farmor för hon fyller år imorgon! Så hinner inte duscha, bara på morgonen.
¨
Aaah måste sova, däckar snart. Natti natti!

The awkward moment when your parents take your joke completely seriously & you end up getting in trouble.

Har haft en pretty bra dag! Först vaknade halv 12 och så vid kvart över 12 kom min syster över och hade med sig 2 hundar som hon var hundvakt åt! Super söta och gosiga! :) Sedan vid 13 kom Jessica och Sussi över och så va vi tills 4, då gick jag hem till mamma och dom hem, och Kids Choice Awards var såå braaa! Hahah, satt och garvade hela tiden! Och One Directions uppträdande var så bra! Och när Justin blev total slimadvar så roligt haha, garvade hela tiden!
¨
Just nu kollar jag och pappa på 2 ½ men så ska fortsätta kolla för nu är reklamen över! Hörs sen!

*Getting in the shower* "DAMN, I FORGOT TO GET A TOWEL!"

Jag och pappa sitter och kollar på Partaj och fy fan vad det suger. Det enda jag vill kolla på är Kazoo! :(
¨
Har inte direkt något att säga, ville bara påpeka hur mycket Partaj suger haha! Hörs sen!

I love using big words to sound smart. I mean utilizing gargantuan idioms to fabricate intelligence.

Mina om några dagar!
¨
Okej min dag börjar gå mot det bättre! :D Gissa vad jag precis klickat hem från cdon?! JO - One Direction's båda böcker!! :DDD Dare to Dream och Forever Young! Så när dom kommer, ska jag läsa dom på en gång! Hoppas dom kommer snabbt! Cdon brukar vara ganska bra på att skicka dom snabbt, som t.ex min senaste The Sims, den fick jag efter typ 3 dagar.
¨
Nu ska jag börja packa, så vi hörs ikväll när jag kommit hem till pappa!

Whenever I kill a spider or any type of bug I always think its family and friends are goin to come after me for revenge.

Okej, denna dag har inte börjat bra. Inatt när jag skulle kolla på KCA så hittade jag en skit bra livestream men sedan slutar den funka och hittar ingen bättre för nick.com's var bara för USA. Så vid tre gav jag upp och gick o la mig. Jag får kolla på tv sedan, halv 5 imorgon på Nickelodeon skulle det vara. Även om jag är hemma hos pappa imorgon ska jag komma hit och kolla. Pappa har inte Nickelodeon men det har mamma!
¨
Det var dock inte den enda anledningen till att min dag har börjat dåligt, men det har jag ingen lust att berätta om.
¨
Nu så ska jag packa and that shit men först ska jag ta och käka, håller på o svälter haha! Hörs sen!

Kids Choice Awards

Jag hade helt glömt bort att det var inatt som Kids Choice Awards! Galan börjar klockan 02.00, så ska vara vaken tills dess. Ska ändå inte göra något imorgon såå ja, kan stanna uppe! Just nu är klockan kvart i ett så det närmar sig! Vet bara inte vad jag ska göra i en timme.. Jag hittar på något! ;)
¨
Aja, om någon nattuggla är uppe och tänkt titta på KCA så har ni en LÄNK HÄR! Fungerar inte denna så finns det fler HÄR eller HÄR! Bara så ni vet är det Livestream och det är väldigt känt för att strula väldigt mycket. Tyvärr. Det kommer dock på TV (svensk tv) om några dagar det är bara det att jag gärna kollar samtidigt som det händer! ;) Alla vet att det kommer en massa kändisar, men jag vet att Justin Bieber kommer vara där och One Direction kommer vara där!
¨
Det finns Orange Carpet (röda mattan, men Nickelodeon har ''oranga mattan'') och den börjar klockan 01.00, hade helt glömt det! Men det är om 10 min så ska fixa allt nu så hörs sen!