Bored out of my mind..

Jag är såååå uttråkaaaadd.... Jag vet inte vad jag ska göra, inget på TV, inget som händer på datan. En riktigt tråkig, dålig lördag. Säkert pga att jag jobbade idag.. Ska jobba imorgon också.. Thank god att det här är den enda helgen jag jobbar. Känns jätte konstigt.. Ledig på måndag iallafall.. Fast jag är hellre ledig 2 dagar istället för 1 dag, jobba 2 dagar, ledig 1 dag.
 
Hela veckan har bara varit konstig, inte min favorit vecka. Haft så jävla mycket otur, i tisdags tror jag det var bara *BAM* så började jag blöda näsblod, helt plötsligt (hemma), sen vilken dag det nu var jag fastnade i hissen, nån dag råkade jag smälla upp en garderobsdörr så nått metall fat åkte i golvet hos nån gubbe (gick tack och lov inte sönder) och idag råkade jag spilla jordgubbs saft på en gubbes diskbänk. Men hela veckan har bara vart usch och blä. Otur, typiskt mig. 
 
Så glad veckan är över imorgon! Börjar 3:e veckan på jobbet då! Borde verkligen starta med mina läxor.. Är för trött nu iallafall. Får börja imorgon! (Som om.....) Aja, kanske sent nog nu att gå o lägga sig! Godnatt på er! :)

Men in black

Wazzup ma' readers? How you doin'? ;)) Själv har man precis kollat klart på Men in Black 3 med pappa, älskade den! Bästa MIB filmen! 1an går på TV nu, har kanalen på men kollar inte, är för uppdatgen med att hålla på med min älskade dator! Har iallafall ätit big pack 3 smaker, chokladsås, maränger och hallon! Till filmen alltså :) Love it!
 
Idag kan jag stanna uppe hur länge jag vill, är ledig imorgon! :D Fast jobbar i helgen.. Men bara till 1 (lör) och 2 (sön) så inte allt för farligt, är ledig på måndag! Och äntligen bara 3 veckor kvar på jobbet! Saknar skolan.. Fast bara mina vänner, inte att lära sig saker och ha läxor och sånt skit. På tal om läxor borde jag börja med de 2 jag har.. Får göra det imorgon :) 
 
Okidoki, nu ska jag fortsätta umgås med min dator, godnatt på er!

Scary day

Fastnade i en hiss idag. Japp. Det var hemskt. Usch. Satt bara fast i kanske 5 minuter innan Lena ryckte upp dörren utifrån och jag och Camilla (som satt fast) kunde komma ut.
 
Kanske ska förklara: I lokalen där vi är så bygger dom om, och även i toaletten så ska man på toa måste man åka upp till andra våningen i en lokal bredvid och Camilla skulle visa mig vart dom var för har aldrig vart där och när vi gick in i hissen så stängs dörren och även två automat ''dörrar'' men hissen rör inte på sig och dörrarna vägrar och öppna och jag får en panik attack (har hissfobi och extrem klaustrofobi) och jag skakar men som tur var så hade Camilla med sig sin mobil så hon ringer Lena (en annan som jobbar där) som kommer och drar upp dörren, tydligen stängs dom inte ordentligt men det gick ändå igen och det var jätte skumt men vi kom ut iallafall. Men gud vad jag skakade, jag lovar 10 minuter till därinne och jag hade svimmat. Hemskaste jag vart med om på länge! Kommer gå upp för trapporna här efter.. Eller smita in på toan när byggarbetarna går därifrån.. ;) 
¨
Aja, nu måste jag sova för ska som vanligt upp vid 6! Är tack och lov ledig på fredag! Jobbar dock helgen.. Ledig på måndag! ^^ Okidoki, godnatt!

bored

Nämn något som gjorde dig glad igår: Jessica :)
Vad gjorde du kl 08 i morse? Var på jobbet!
Vad gjorde du för 15 min sedan? Satt vid datan såklart...
Det sista du sa högt? ''Jadå!''
Det senaste någon sa till dig: ''Öppnar du min dörr sen?''
Vad har du druckit idag? Vatten och saft
Vad var det senaste du åt? Nån sur godis
Vad var det senaste du köpte? Godis :))
Vad är det för färg på din ytterdörr? Mörkbrun
Vad är det för väder hos dig nu? Höst väder.. 
Godaste glassmaken? Älskar melon, choklad och päron!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag vet inte, inte riktigt kärlek kanske..
Drömmer du mardrömmar? Ibland...
Trivs du med ditt jobb? Jadå :)
Favoritklädsel? Beror på väder och vad jag känner för! 
Favoritlåt just nu? Just nu så dom flesta låtarna från One Directions nya album Take me home!
Vad ser du om du tittar till höger? Mina tofflor!
Vad gör dig glad just nu? Är inte speciellt glad nu för tiden...
 
Vad ska du göra härnäst? Gå och sova!
Höger eller vänsterhänt? Höger!
Humör just nu? Halvtrött, trött på allt..
Favoritgodis? Chooklad och mina sockerbits godisar! M.m. ;)
Kläder just nu? Pyjamas ;)
Vinterplaner? Har inga direkt..
Hur många kuddar sover du med? 2 ½ haha! Har två vanliga sedan en liten kudde!
Morgon eller nattmänniska? Natt helt klart. Hatar morgonar. Värsta som finns.
Vad är viktigast för dig? Ähum familj, vänner, skola..? The usual.
Är du kittlig? Ja! :( Jag hatar det, alla kittlar mig :(
Snarkar du? Jag tror inte det haha! Ingen har sagt att jag gör det iaf, men sparkas kan jag göra! ;)
Stjärntecken? Skorpion!
Äckligaste insekten? Alla jävla insekter är äckliga! Förutom fjärliar och humlor :)
Stökigt el välstädat? Om jag har det eller om jag vill ha det? Har stökigt, vill ha halvstökigt/halvstädat.
Vad längtar du mest efter just nu? Snön och julen och jullov!

Work, work, work

Måste snart sova.. Ska ännu en gång upp vid 06.00 imorgon bitti! Ren glädje :) Nej, faktum är att jag verkligen inte vill fortsätta jobba där, gillar stället och gillar personalen men äldre människor är verkligen inte något jag vill jobba med, någonsin. Jag vill bara att dessa 5 veckort ska ta slut, det är 3 ½ vecka kvar och jag vill bara bort! Jag saknar skolan :( Det är jäkligt skönt i och för sig att inte ha någon läxa eller något, och det är det enda som är bra. Men jag gör ingenting på jobbet, jag bara kollar och känner att jag är i vägen. 5 veckor är alldeles för länge, för mig och dom som jobbar. Det är jätte jobbigt att behöva dra runt på en hela dagarna. Det är inte kul för någon. Usch, usch, usch.. Aja, 1 ½ vecka nu har iallafall gått fort, hoppas 3 veckor går fortare. 
¨
Okej, godnatt på er!

Niall feels ♥

 
HE'S SO CUTE I AM DYING! 
 
Älskar den här. Okej, jag ska gå och dö nu hejdåå 

Herbie - fulltankad

Ledsen för dålig uppdatering,men har inte haft lust! Meen iallafall, fyllde ju 16 den 15e, så firade med mina vänner, så kul! :D Och idag firade jag med pappas sida, så det var också jätte kul! :) Imorgon blir det att fira med mammas sida! Så födelsedagsfirandet är inte riktigt över! ;) 
 
Iallafall, justnu är jag lite irriterad, för mellanslags knappen (kommer inte ihåg vad den heter x)) på datan har fuckat upp sig, så den är ganska svår att trycka på.. Så jäkla irriternade med tanke på att det är knappen man använder mest! Ska låta den vara ett tag, vem vet den kanske hoppar tillbaka, ska iallafall kolla på Herbie - Fulltankad! Sååå hörs sen! :D

The vampire diraries spoiler!

OH MY FUCKING GOD JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD! JAG HAR ALDRIG VARIT SÅ GLAD I HELA MITT LIV! HAR NI INTE SETT THE VAMPIRE DIAIRES 4X06 ''WE ALL GO A LITTLE MAD SOMETIMES'' KOLLA PÅ DET NUUUUUU FÖR DET KOMMER VARA DET BÄSTA AVSNITTET I HELA ERAT LIV OCH HAR NI INTE SETT PROMON PÅ 4X07 ''MY BROTHERS KEEPER'' KOLLA PÅ DET NU FÖR DÅ KOMMER NI FÖRSTÅ MIN ULITMATA GLÄDJE. 
¨
It's finally some real Delena time! Yeeeeeeeees säger jag bara omggggg äntligen erkänner hon hennes känslor för Damon och Stelena gör slut och Delena kan äntligen hända på riktigt ooooch det finns en spoiler som säger att i en väldigt populär serie så kommer två stycken ur ''the main love triangle'' do ''the dirty'' och några ledtrådar och allt stämmer in på Delena så dom kanske kommer ha lite kul i hösäcken i nästa avsnitt, om ni vet vad jag menar ;)))) Och har ni sett på promon till nästa avsnitt kommer ni dö ännu mer. Jag lovar. Jag kan inte fatta att dom tvingar oss vänta i en hel vecka innan vi får se avsnittet. Jag kan inte fatta det, men när det blir fredag igen, åh mitt hjärta. Jag kommer dö av en hjärtattack. Jag kommer dö! OMG! Ah, jag är så jävla glad nu. Kolla på avsnittet och kolla på promon. Ni kommer inte ångra er Delena shippers. Så glad..!

Happy birthday!

Happy birthday to me! :D Japp, idag, 15 november, är det min födelsedag och nu är jag 16 år! ^^ Jag gillar hur det låter ;) 
¨
Så grattis till lilla mig och tack till alla som grattat mig! :D Nu ska jag njuta lite i min ensamhet innan min syster kommer! Hörs sen! :D

3 dagar!!

JAG ÄR SÅ EXCITED BECAUSE I FYLLER ÅR OM 3 DAGAR! ^^ Yayy! Älskar att fylla år! :D 16 bast! 
¨
Mina vänner måste verkligen sakna mina endlösa tjat i veckor om att jag fyller år ;) 
 
Okej, vet inte riktigt varför jag skrev det här, hade bara lust :))

Questions

1. Är du singel? Nope.
2. Är du player? Ja, är tillsammans med 2 st just nu....
3. Har du syskon? Japp, en stora syster.
4. Första personen/personerna du vänder dig till Mig själv.
5. Favoritgodis? Myyycket
6. Vad drack du senast? Fanta
7. En som du inte kan leva utan? Min hund
8. Hur många kan du berätta allt för? Kan räkna alla på en hand.
9. Har du någonsin sett en fallande stjärna? Jag vet inte, kanske.
10. Har personen du senast höll i handen någon betydelse för dig? Kommer inte ihåg vem det var, säkert Jessica så ja, hon är min bästa vän, hon betyder något för mig :)
11. Favorit låt? Kan inte välja!
12. Favorit sångare/band? One Direction och Justin Bieber. 
13. Har du någonsin kysst någon? Nej
14. Är du kär i såfall i vem? N & H 
15. Favorit film? Har ingen
16. Favoritfärg? Blå, alla nyanser av blå
17. Bästa vän? Jessica och Melissa :)
18. Favoritprogram? The Vampire Diaries 
19. Är du svensk? Hell yeah!
20. En person du saknar? Alla jag umgicks med på Stålfors..
21. Vart bor du? E-tuna
22. En underbar person? Min mamma.
23. Fem personer som du älskar? Mamma, pappa, syster, Jessica, Melissa
24. Vart är du nu? I mitt vardagsrum hos pappa
25. Röker du? Never have, never will.
26. En person som betyder mycket för dig? Qui :)
27. Vem kan du berätta allt för? Mig själv..
28. Favorit djur? Hund
29. Hur lång är du? Typ 1.66 cm
30. Vem gillar du? Gillar många personer.
31. Födelsedag? 15 November (3 dagar kvar!!!)
32. Vill du flytta? Isåfall, vart? Ja, Stockholm kanske. Utomlands.
33. En sexig person? Någon jag såg i en sak som kallas en spegel ;)
34. Har mest minnen med? Det måste nog vara Melissa!

Avklarat.

Nu är första dagen på praktiken avklarad! :) Gick faktiskt jätte bra och dom som jobbar där är väldigt snälla! Har varit jätte kul faktiskt! Börjar iallafall 8 imorgon och jobbar till 2 så det är rätt skönt :) 
¨
Okidoki nu ska jag gå runt och tända lampor, jag kan se hur det blir mörkare och mörkare per minut! Hörs sen! :)

work hard

Såå idag är det söndag.. mMåndag imorgon, as kul! Eller inte.. Jag börjar jobba imorgon. pRiktigt jobb också. Full tid. I 5 veckor framöver. Kan inte säga att jag ser fram emot det särskilt myckdt. Särskilt inte när man börjar vid 7 på morgonen som jag gör imorgon. 07.15 för att vara exakt. Super! 
 
Aja, skönto slippa skola iallafall, även fast det här är jobbigare och ingdt jag vill jobbamed. Jag ska vara på hemtjänsten ifall ni undrar eller glömt bort, det är som att jobba på ett ålderdomshem fast man går hem till gamlingarna. Både bättre och sämre. 
 
Okej, jag ska upp vid 6 imorgon bitti så jag måste sova mu, godnatt! 

Love Triangle

Jag är sååå irriiteeeradddddd. Läste en as bra novell, lite kärleks triangel mellan tjejen, Niall och Harry men sen helt plötsligt slutar allt mellan henne och Harry. Fattar inte. AH så irriterad!!
¨
Iallafaaall, om ni vet någon bra novell som är en kärleks triangel, såklart med One Direction! Helst mellan Niall/Harry, men går även bra med Niall/Louis och Niall/Zayn. En av dom måste iallafall vara Niall och jag vill inte riktigt att Liam ska vara en av de tre. Den måste vara bra, bra svenska eller engelska och det ska inte gå löjligt snabbt. Inte för långsamt heller såklart. Hatar när dom blir ''kära'' efter något kapitel. 
¨
Spelar ingen roll om den är på någon blogg, wattpad eller någon annan sida, jag vill bara ha en bra, 1D kärlekstriangel novell. SÅÅÅ kommentera om ni vet någon :)) Om ni vill kan ni kommentera och fråga efter någon bra, har läst många :) 
¨
Oki byebye!
¨
Usch. har huvudvärk.
Yay, 6 dagar kvar till min födelsedag!

Take me home! ♥♥♥♥

AAAAAAHHH ONE DIRECTIONS NYA ALBUM TAKE ME HOME FINNS ÄNTLIGEN PÅ SPOTIFY!!!!! :D LYSSNAR PÅ HÖGSTA VOLYM MED MINA HÖGTALARE ♥ I LOVE IT!!! 
¨
Ska lyssna först på Spotify sen på Youtube så jag kan lära mig texterna exakt och veta exakt vem som sjunger! ^^

Too cool for school

Så fredag nu, slutet på v.45, och nästa vecka är en stoooor vecka, big deal! Först och främst så är det första veckan på min 5 veckors långa praktik, huuuuuge! Är så nervös! Börjar 07.15 på måndag, jippie! Sen är det *woop, woop* min 16e födelsedag, och på torsdagen ska jag fira med mina vänner, och så på fredagen ska jag på bio och se Twilight: Breaking Dawn Part 2 och hela helgen ska jag fira med släkten! Just ja, på onsdagen ska jag också ta min andra livmordershalscancer spruta! Så allt det där plus att jag kommer jobba heltid! Kommer vara sluut! Hoppas jag får mitt schema direkt på måndag och jag hopppas att jag inte behöver ta ledigt till något.. 
¨
Aja, allt det där är nästa vecka och jag har inget plugg (jo, 2 grejer men det gör jag under praktiken) så jag ska bara njuuuta innan allvaret börjar och imorgon ska jag sova så länge jag vill. Okej nu ska jag kolla på The Ellen Show, PSY (Gangnam Style snubben) var nyss där!

Home alone

Tjenixen. Känns som om jag har lov igen, har inte varit i skolan idag förutom typ 15 min för vi har haft utvecklignsamtal så då är man ledig hela dagen. Så skönt. Hade mellan kvart i tolv till typ 12 sen har jag varit hemma och slappat. Mamma gick till jobbet så jag är hemma ensam till typ halv 10 och nu har jag bara hållt på med datan och kollat på TV. Måste duscha och plugga.. Hade tänkt att göra det typ nu. Sen ikväll vid 9 är det New Moon på tv, tänkte kanske kolla på det. 
¨
Aja, nu måste jag gå på toa innan ajg kissar på mig! Hejdå!

Got it.

 
I've got them!
 
Jag har mina biljetter till att se One Directions konsert (en riktig konsert, inte bara uppträdande som på X Factor) den 8 maj på Friends Arnea i Solna, Stockholm! 
 
Har jag någon att gå med undrar ni? Har ju som sagt haft lite problem med sådant, men japp, nu har jag ganksa säkert det! Vem får ni inte veta förns det är 100% klart!
 
Ett halvår kvar, sorgligt nog. Men jag ska dit och det räcker än så länge! 
 
 
PS. Ledsen för suddig bild men hade redan lagt ut den på Instagram när jag upptäckte det och orkade inte radera och ta en ny! ;) (Instagram: @sofiaaeriksson, obs; 2 a!)

oo de lally oo de lally hoppsan vilken dag

Har precis kollat klart på Robin Hood, tecknade såklart! ;) Älskar den filmen! Åh vad jag älskar såna filmer, ni vet Djungelboken, Lejonkungen, Askungen, Snövit, Micke och Molle, klassiker. Tecknat såklart, så som man kollade när man var liten. Jag tycker så synd om alla barnen i dag, deras tecknat är så dåligt (och det är inte för att jag är ''för gammal'' för tecknat, jag älskar det!) Har alltid gjort, kommer alltid att göra men det var så mycket bättre när vi var små, på 90-talet. 
¨
Nu ska jag iallafall lägga mig och läsa på wattpad på mobilen för min kära dator gör vad den kan bäst, krånglar! Gondatt på er! Oo de lally, oo de lally, hoppsan vilken dag, oo de lally, oo de lally hoppsaaan en sååån daaaag!

Bilderna

Jag vet att ni vill nog att jag ska lägga upp bilderna från X Factor och One Direction (Kan inte fatta att jag sett dom live och det var den bästa kvällen i hela mitt liv, jag har aldrig haft så roligt och killarna är 100 gånger bättre och hetare i verkligheten) meen jag har helt glömt bort det xd Jag har bilderna på datan men det är ca 200 st och 90% av dom är jävligt suddiga men fick några bra bilder på allt men jag lägger upp dom imorgon, orkar inte idag! :)
¨
Oki, nu ska jag kolla på intervjuer, byebye!

mitt hjärta smälter..

TITTA PÅ BEBISEN, TITTA PÅ HONOM!
 
Omg, mitt hjärta smälter, så jäkla söt! Titta på hans mun, åh han ser så ledsen ut så jag vill bara ta ut honom ur bilden och ge honom allt han vill ha. JAG MENAR TITTA PÅ HANS ANSIKTE! Hur kan man säga nej till det ansiktet? Han skulle kunna fråga om han fick bomba jorden och med det ansiktet skulle jag bygga bomben själv åt honom. Hur man kan man säga nej till det? Extreme puppy face. Jag tror jag suttit och kollat på hans aniskte i typ 5 minuter nu. ÅH jag vill ha barn. Om ca 10 år. Jag vill att någon nära släkting ska ha barn nuu! 
¨
Bebisar 

♥♥♥♥

JAG SKA SE FUCKING ONE DIRECTION LIVE IDAAAAAAAG! OMGGGGGGGGG! I'M SO EXCITED!!! JAG ÄLSKAR MITT LIV & DETTA KOMMER VARA DEN BÄSTA DAGEN I HELA MITT 15 (2 veckor kvar tills 16) ÅRIGA LIV!!!!! ♥ JAG ÄR SÅ GLAAAAAAAAAAAD!!!!!!!! 

VAMPIre diaries spoiler!!!

¨
Jag HATADE detta avsnitt, jag hatar Elena för vad hon gör mot Damon, och jag hatar Bonnie, behöver jag ens förklara varför? Seriöst, jag hatar henne. Usch. Meeen jag var väldigt besviken över detta avsnitt för skaparna hade lovat ett big Delena moment som aldrig kom men den här texten och DEN HÄR sidan fick mig att må myyycket bättre! Den här texten är 100% sann! Och älskar sidan, den är gudomlig! 
¨
Men fortfarande liite besviken, Damon gör allt rätt och ändå är han the bad guy. Han har rätt när det gäller hur Elena ska lära sig att äta, Stefan är en jäkla Ripper. Usch, Jag längtar tills Elena kommer låta hennes känslor för Damon komma fram, bara just nu är dom för överväldigande för henne, därför stannar hon hos Stefan. Men inte allt för länge. Jag förlorar aldrig hoppet om Delena, och jag vet att dom kommer vara endgame! 
¨
Men läs texten och gå in på sidan! Och kolla på TVD! ^^

Scrubs

Sitter och kollar på Scrubs och har nyss klarat ett skit svårt spel och nu ska jag strax hoppa i säng för måste upp vid 11 imorgon! Ska duscha, kolla på TVD, Glee och kanske något mer, och jag måste prata med mamma och Qui och så ska vi åka vid 15/15.30. Åh gud hinner jag? Duscha tar typ en halvtimme och så göra allt jag gör efter kanske tar en halvtimme, vampire diaries + glee = 45 min + 45 min, smsa med Qui kan jag göra under hela tiden, prata med mamma kanske 5-10 min sååå 30 + 30 + 45 + 45 + 10 = 160 min = 1 tim 40 min, och om jag vaknar 11, går inte upp förns halv 12 så jo det går, är klar vid 2. Ska välja kläder nu innan jag lägger mig så det går fortare. Får skynda mig lite så jag hinner kolla på TVD och Glee! Bäst för Qui att hon kollar på TVD så vi kan snacka om det i bilen, älskar att prata om TVD men mina föräldrar orkar inte med mig längre..
¨
JAG SER FRAM EMOT IMORGON SÅÅÅ MYCKET, det kommer vara den bästa kvällen i mitt liv! 

24 hours

¨
Om ca 24 timmar sitter jag och Qui på Annexet och kollar på X Factors jury & deltagare och One Direction. LIVE. Åh herre min gud jag kan knappt vänta! 
 
Kan inte fatta att tiden gått så snabbt och det är redan imorgon! Har väntat så länge! Eller ja, nån månad xd Men det är länge när det gäller One Direction! (Haha 6 månader kvar till Justin Bieber och 7 månader kvar till One Direction, där snackar vi lång tid!).
 
Jag kommer dö, för dom ska spela LWWY och när jag hör allas solon, speciellt Nialls då, åh herre gud, jag kan knappt föreställa mig hur bra det kommer vara! Dom är så jäkla bra live! Jag kommer börja gråta! (okej nej, det kommer jag inte men ni fattar vad jag menar! ;))
¨
Är så lycklig!