Heellloooooo!

Hallå bloggvärlden! Yes, en uppdatering från moi! Snabbt om vad jag gjort: Igår var jag i Stockholm med mamma, vi var på ABBA museét! Det var rätt kul, fast bara om man verkligen gillar ABBA som vi gör, annars är det nog lite tråkigt. Jag vill inte gå tillbaka för det var liksom en sån grej man bara gör en gång men det var kul att se! Sen så gick vi runt lite men jag köpte nästan ingenting för för inte så länge sen köpte jag kläder för 1500+ så är lite fattig och har mer kläder än jag använder... Får typ inte ens plats mer i min väska som jag har mellan mamma och pappa hehe... (Kanske för att jag bara trycker i kläderna men whatever...)
Sen har jag varit ute på landet och varit med vänner, the usual. 
 
OCH SÅ HAR JAG KNARKAT THE BEST SONG EVER! The best song ever är Best Song Ever (ja, den heter så) av One Direction! Wooo, ny singel! Det släpps egentligen typ idag but it leaked för ca 2 dagar sen så har lyssnat over and over again. Den är as bra! :D Vill ni höra den får ni gå in på Tumblr, söka på best song ever och föröska hitta ett bra audio spel grejs. Eller vänta tills jag tror det var klockan 17.00 idag då den släpps på någon radio kanal i USA eller UK eller vart det nu är! (LÄNK)
 
Okej, nu ska jag gå och byta om till jeans för har shorts men det ser lite kallt ut ute så ja, sen ska jag möta Quiiii! Den tönten har varit borta i 3 veckor i England så ska höra allt om det nu! :D Ba bye!

Sommarlovet är inget att blogga om

Så, har ju sommarlov, det vet alla, och jag vet att min bloggning är sämre än sämst men jag bloggar ju inte på riktigt så ingen bryr sig väll direkt men jag kommer inte bättra min bloggning nu under sommaren bara för att jag inte har skola för min vardag består antingen av att vara ute i min mormor och morfars sommarstuga och göra ingenting förutom att slappa, hålla på med mobilen, äta, sova och plocka bär eller antingen så är jag hemma och gör ingenting förutom att slappa, kolla på TV, hålla på med data/mobilen, äta och sova! Är med kompisar också men där gör jag inte heller direkt någonting utan är bara. My life surrtenly isn't interesting guys. Allt jag tänker på är sömn, mat, One Direction och Justin Bieber. Och mobilen/TV/datorn. Det är basiclly vad mitt liv består av. Faktiskt så äter jag, håller på med mobilen och datorn, kollar på TV och halvsover just nu. På samma gång (eller ja, inte samma samma gång men under samma.. gång). 
 
Aja, nu ska jag göra någotnting.. Vet inte ens vad! Adios muchachos!