Ron Pope

Så, just nu sitter jag nervöst och väntar på att min mammas fördömda föreläsning ska ta slut så hon kan komma hem för hon måste verkligen, verkligen, verkligen köpa biljetter! Biljetter till vad? Ron Pope! Vet ni inte vem det är så fy skäms och gå och lägg dig under en sten. Han är så jäkla bra, riktig gud! Hans röst är bara ahh! Iallafall, han kommer till Gröna Lund den 15 februari och biljetterna släpptes för några dagar sedan och eftersom han inte är så jätte populär finns det fortfarande biljetter kvar men jag vill ha dom nuuuu!!! 
 
Okej, ja jag vet, uppträdandet är inte förns om typ 5 ½ månad men jag bryr mig inte, jag var lika, om inte mer, exalterad när Justin Bieber och One Direction släppte sina biljetter och då var det typ 8 månader kvar! Något att se fram emot :) Jag och Johanna har väntat så länge på att han ska komma tillbaka till Sverige och äntligen! 
 
Och vet ni vad, nu ringde min mamma så nu ska jag faktiskt ta och gå hem till henne och få mina biljetter! :D 

This is Us

 
GISSA VEM SOM HAR RESERVERAT BILJETTER TILL THIS IS US PREMIÄREN???? Jo jag!! :D :D 
 
Längtar så mycket! Jag ska gå med Johanna och Haboon! :D 
 
28 agusti klockan 18.30! 
Kommer sitta i mitten, rad 6! 
 
Kommer gråta så mycket hahah! 3D också!! ♥♥♥♥
 
Ahhhh
 

5 Seconds of Summer

Luke Hemmings + Ahston Irwin + Michael Clifford + Calum Hood = 5SOS!
 
Spelar 5 seconds of summer på högsta volym, yes ni läste rätt - jag håller på och förälska mig i en till grupp! Ahhh! 5SOS! Faktiskt inte särskilt långt bort från 1D för 5SOS är deras förband när dom är i USA/Australien haha! But I'm on my way to fall in love with them. Håller på och lär mig lite om dom ;) Min favorit är Luke Hemmings och han är faktiskt 96:a! Som om det hjälper mig...
 
Idag ska jag igen till Amanda och träffa Nova igen, för tredje dagen haha! Hon är så söt :) 
Nu ska jag gå och fixa mig!

Välkommen till familjen Nova! ♥♥

Nova! ♥
 
Min syster har hämtat hem en liten Chihuahua valp idag! Lilla Nova :) Hon är så liten och söt! ♥♥

6 dagar kvar...

Hallå! Varit på Strömholm (djursjukhuset) hela förmiddagen, med farmor, Amanda och faster. Farmors hund Doris har haft problem med ett öga men hon friskförklarades idag så allt är lungt :) Hade även Maya, fasters valp med oss etersom man inte kan lämna henne ensam, så har haft fullt upp! 
 
Nu sitter jag och ska kolla på Teen Wolf, har sett första avsnittet och tyckte det var as bra men jag har bara inte kunnat komma igång med att fortsätta kolla! Men idag är jag ensam hemma tills typ halv 10 för mamma jobbar så måste ju passa på! Kan nog se 2 avsnitt/timme. 
 
Okej, byebye!

OMG

Så klockan är 04.15 och TCA har precis slutat, och omg vilken gala! HARRY FUCKING STYLES TWERKADE ON NATIONAL TELEVISION. HAN TWERKADE. Zayn satt med Perrie, aww Zerrie my OTP. Ed Sheeran. Galan borde ha hetat The One Direction Award Show, like seriously, gick typ 2 minuter innan någon nämnde 1D. Ingen Justin överhuvudtaget. Lea Michelle omg, jag grät, hon vann och talade om Cory. Darren Chris och Lucy Hale, very good hosts! Ashton Kutcher heter egentligen Chris. Reben Wilson, jag älskar henne så jäkla mycket. Jag nådde Tweet Limit vilket är en real pain in the ass så kunde inte tweeta eller retweeta något. Ian Somerhalder så jäkla snygg, Nina Dobrev så jäkla vacker. Alla vann. Tror 1D (pch Harry) vann typ 6 awards. TVD och Glee vann. 
 
Crazy, good night. 
 
Godnatt allihopa! 

TCA's

Sitter och väntar på att TCA Red Carpet ska börja, för er som inte förstår: Teen Choice Awards. Alltså en award show. Har röstat i månader och nu kommer äntligen kvällen! *Ber att mina livestreams inte ska krascha*. Så grymt avundsjuk på USA som ser allt på TV, slipper kämpa med att hitta sidor, och att det inte ska hacka. Ni som tittar på award shows, u know what I'm talking about. It's a real pain in the ass. Börjar om ca 10 minuter eller så, fast själva galan börjar inte förns 02.00, så om ca 2 timmar. Och det håller väll på i kanske 2 timmar så kommer inte gå och lägga mig förns 4-5, tur att jag är van vid det. (Fast håller på och försöker rätta till dygnet inför skolan!)
 
Såååå vad har jag gjort sedan jag senast skrev något? Jag skrev väll innan jag skulle på Stockholm Pride eller? Tror det, så har iallafall varit där (rätt kul, mycket folk, såg Jonas Gardell, Mark Levengood och Babbsan!), sen har jag varit på Orsa Björnpark (såg isbjörnar och andra björnar och andra djur) och så var jag på Leksand Sommarland (Som Skara fast mindre, rätt kul fast Skara är mycket bättre!)! Sen ni vet, allt det vanliga. 
 
Skola, exakt en vecka kvar, buhu. Vill inte. Fast ändå lite. Men inte vakna tidigt på morgonen, lära mig saker och plugga, men resten ser jag väll fram emot ;) Ett år närmare studenten iallafall haha! 
 
Nej, nu börjar röda mattan när som helst! (Vill ni se gå in på Twitter och sök på TCA eller gå in på onedirectionswe.blogg.se!) 
 
Ba byeee!

Stockholm Pride

Lite mörk bild men aja...
 
Hallå! En liten snabbuppdatering för klockan är snart halv 10 och tåget går klockan 10.07! Vad ska jag göra? Jo, jag ska på Stockholm Pride med Johanna, Ida och Oscar! Vi ska gå i paraden! :D Jag har allltid velat göra det, aldrig gjort det och nu ska jag det! Hoppas det blir bra, lär ju vara stort. Men dom ska gå in 3 timmar så kommer inte gå hela haha.. Ska mest leta kändisar ;) Måste hitta Jonas Gardell! 
 
Snabbt vad jag gjort i veckan: Latat mig och varit med kompisar och varit nere på Rix FM festivalen och ''Å-festen''. 
Ska göra nästa vecka: Ska åka till Orsa Djur/björn park, och åka till Leksand Sommarland (?), det är som Skara Sommarland!
 
Okej, måste fixa allt nu, hejdåååå!