Success is the sum of small efforts

Haha ser ni skillnaden mellan min mobil (5 megapixel) och en Iphone? Skrattretande.
.
Har fått en hjälm! :D Åkte till Jula med Qui och pappa, sen efter det fixade vi hjälmen med spännet och allt, sedan så åkte jag och Qui till Burger King och åt, med moppen ;) Var så jäkla kul, älskar att åka moppe/motorcykel!

Did you know that under my clothes, I'm naked?

.
Ska alldeles strax ända bort till ICA, jäkla två minuter långt att gå! ;) Älskar att bo nära ICA!
Ska iallafall köpa Ben & Jerry's Phis Food och kolla på senaste avsnittet av The Vampire Diaries! ;)

My Life. My choices. My mistakes. Not your business.

Blev klar med NOn så har skickat den till Nina! Jag bytte fråga till ''Varför blev det liv på just våran planet?'' och jag skrev, tills det blev ca en A4 lång. Hoppas jag får G iallafall haha!
.
Okej men min stora fråga nu är : Ska jag stanna uppe mellan 02.00 och ca 03.00 för att kolla på Vampire Diaries 03x03 (Säsong 3 avsnitt 3) när det kommer ut, i USA, eller om jag ska vänta tills efter skolan? Fast det är ju fredag imrogon och då kanske jag ska göra något? Jag tror jag ska vänta uppe. Fast det är så sent och jag börjar 09.00 och ska möta dom andra 08.25 vid ICA och om jag då sover klockan 03.00 kommer det vara jätte svårt att vakna. Fast jag stannade uppe till 05.00 och började typ 09.00 nån gång förut när jag kollade på en gala.. Och nu har vi ju inga lektioner direkt. Fast man kan inte komma försent. Jag menar vad gör vi om vi missar bussen imorgon? Eller ja, det är bara att gå snabbt hem och cykla i värsta fall.
.
Nej jag kommer bara att ha sovit i tre timmar då och jag hatar när man sovit för lite. Jag går och lägger mig nu, och så kollar jag imrogn när jag kommer hem, då kan jag kolla vilke tid jag vill eftersom det är lördag!
.
Haha onödigt inlägg! Ja, men en blogg är ju en ''elektronisk dagbok'' så det går väll an! ;) Godnatt på er!

A pretty girl is nothing if she has an ugly heart

.
Så lätt att plugga NO! Kanske ska byta fråga, jag vet lite i sista laget (skulle vara inlämnad igår..) men det är verkligen svååårt! Kan ingenting. Finns ingenting om det. Alltså vad som orsakade Big bang, det enda jag skrivit är att jag tror det var energi bla bla bla m.m. Jag har inte ens skrivit en halv A4 och man ska skriva minst 1. Duktigt jag är :)

Love isn't complicated, people are

.
Har varit på stan med mamma idag, fikade på Smak och fick med mig en vinter jacka, 2 par skor och även fyra nagellack från Kicks! Haft en bra dag idag, varit ganska varmt idag, inte så dåligt i Skjulsta och fick nya saker! Älskar bra dagar :D Det enda som är dåligt är att mina föräldrar beter sig som 5 åringar.
.
Men dagen är inte slut än. Måste göra NO och SV, duscha, övning, och gud vet vad.
.
Måste även påpeka att inlägget om att ajg belv så sur igår på mamam, kanske låter som om jag är värsta elaka  och bortskämda tjejen men det är jag inte! Jag blev bara så sur, men jag älskar min mamma mer än något annat i hela världen, hon och min pappa är dom viktigaste personerna i mitt liv.

Helvetes jävla hrmmm

Omfg, jag är så jävla arg just nu på min mamma! Jag skulle packa upp allla mina kläder in i min garderob och sen så ser jag att mamma lagt in en del kläder i min garderob, visst ingen big deal men jag hade sagt åt henne att inte röra mina kläder, för såklart så har hon lagt allt fel, och ändrat om i hyllorna!! Jag får panik då, när allt är fel för innan jag åkte till pappa förra veckan så hade jag lämnat allting helt perfekt i mina hyllor tills jag skulle komma tillbaka (kläder och sånt jag lämnat kvar) och då sa jag till mamma, inte elakt eller något, och undrade varför hon hade lagt in alla mina kläder fast jag sagt åt henne att inte röra dom och stänger sedan dörren och så kommer hon in till mig och säger en massa saker, och gör mig sur då ber jag om ursäkt men säger åt henne att hon vet att jag inte vill att hon rör mina kläder för allt måste ligga rätt, åt rätt håll och allt, men ändå gör hon det och det gör mig arg! Jag är lite av en perfektionist när det gäller min garderob, det gör inget om jag slänger in kläder, eller jag lägger lite fel men jag får panik när någon annan gör det! Jag menar skulle inte min mamma eller någon annan bli sur om jag kom och ändrade på allt i hennes garderob?! Och det som också gör mig sur är att HON blir sur på MIG för att hon ändrat och lagt fel i MIN garderob!
.
Ärligt jag klarar inte av det här, jag vill till pappa.

You're like a penny: two-faced and worthless

Ledsen för dålig uppdatering, men ja, om ni läst dom senaste 2 inläggen så ser ni att jag varit, inte sjuk men mått dåligt. Hade jätte huvudvärk igår, och har lite idag. Men min dag har inte varit helt värdelös, som tur är! Natur skola var väll inte det roligaste, men jag gillar min grupp och dom jag känner som jag är med - alltså Jessica, Ebba och Oscar. Sen efter skolan, var jag först med Qui, och sedan efter Melissas hemspråk så gick vi och åt pååååå Siam :D Dom lyssnade ÄNTLIGEN på mig! Och dom gillade det ;) Jaja, ligger efter med NOn eftersom jag inte kunde göra den igår, eller iförrigår och det är ingenting på TV så då är det väll bra att passa på?

2011-09-27

Har jätte ont i huvudet just nu. Det känns som om mitt huvud kommer explodera. Och det hjälper ju inte att min mamma är en idiot och hos mig förbannad på henne. Först klagar hon på mig, sen byter hon kanal på TVn bara för att jag satt och smsade, och när jag säger åt henne så blir hon sur på mig. Åh jag vill tillbaka till pappa. Jag önskar att han inte bodde i myrtorp, utan i nyfors så jag kunde dra till honom när jag vill. Min mamma är skit irriterande. Okej men ska iallafall till skolan imorgon. Kul att vi ska ha natur skola! Mitt liv jävlas med mig just nu.

-

Ligger just nu i soffan och kollar på svenska hollywoodfruar med mamma, och jag mår pyton. Yr och illamående. Kommer dö. Tvekar på om jag kommer till skolan imorgon. Blää. Och medans vi kollar så frågar mamma ut mig om onepeace, min storlek och vilken jag skulle vilja ha? Mamma skulle aldrig köpa en äkta till mig. Hon snackade även om att det fanns kopior i thailand men jag vill ha äkta eller ingen alls. Aja kommer aldrig få en. Okej ska kolla vidare nu! Go Maria!

Mina resor

Ja, ska bara ta upp detta med mina resor grejen, vet att det inte kom någon förra (ja, förra, klockan är över 00.00 nu) vecka, men jag har varken orkat eller haft tid. Men jag .. hoppas att det kommer en denna vecka!
.
Försökte med någon bra bild, och jaaa flygplan är väll sammanlänkat med resor? ;)

Live Laugh Belieb

Länge sen jag hade en JB bild :)
.
Döda mig nu, snälla. Plugg, plugg och ännu mera plugg är vad som väntar mig. Åh och även ''natur skola'' vilket betyder att vi ska vara ute i Skjulsta, i olika grupper med 9or, 8or och 7or och göra tävlingar eller övningar och sådan skit i tre fucking dagar. Det enda positiva med det är att vi slutar klockan 14.00, och jag tror vi börjar 10.00. Den här veckan kommer vara förjävlig. Roligt va?!
.
Åh om ni undrar över rubriken ''Live, Laugh, Belib'' så har jag inte stavat fel med Belieb, utan det står för Belive + Bieber = Belieb! Ni har väll inte glömt att jag är en Beliber*? ;)
.
*Beliber - A real Justin Bieber fan

"You really said that?" "No, but I was thinking it."

.
Haft en riktigt bra dag! Men med ett undantag, som jag inte tänker skriva på bloggen! Var först på Tuna Park och stan med Vera och Qui, sen kom Jessica, sen åkte vi till akropolis och mötte upp Michaela och Julia, så satt vi där i tre timmar! Helt enkelt : En rikgtigt jävla bra dag! Nu så ska jag byta om till pyamas och lägga mig i min sköna säng och kanske kolla på en film, eller läsa en bok :)

I'm not as think as you confused I am!

Äntligen helg förfan! Blir ett snabb inlägg, för ska kolla på en film som började för 2 minuter sen! Antingen En prinsessas dagbok, äevn om jag såg den för typ tre dagar sedan, eller någon jordens mittpunkt bla bla bla. Okej bye!

GRATTIS QUI :D

.
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE QUI!
Idag blir du då 15 bast, ska göra moppe test på måndag, vara ännu mer äldre än mig och kommer nu vara byxmyndig ;) Ha så jävla kul på din födelsedag, det är du värd!

Hold your head high and your middle-finger higher

.
Känns mycket skönare nu, har spanskan klar, ska bara öva in den, men den är ca 30 sek lång, NOn kan man säga att den är nästan klar, ska bara förlänga och finslipa den lite, så det är bara SOn kvar! Vilket inte är så mycket för att jag känner mig mer eller mindre redo, har pluggat in alla orden i huvudet, har läst all text och fokuserat mig lite mer på olika saker!
.
Så nästa stora fråga äääär : Vlken film blir det att kolla på ikväll? Jag tycker det är skönt att kolla på en film innan man sover! :D Så, nu ska jag hitta en film, känner för något med Cam Gigandet eller Reese Whiterspoon! ;)

I'm not a nerd, I'm just smarter than you are

Jag vet inte vad jag ska skriva på min blogg längre.. På sommarlovet var det lätt, då gjorde jag något varje dag men nu är jag bara i skolan, sen pluggar jag eller kollar på TV/håller på med datan. Och någon gång ibland så gör jag något. Kul liv man har.. Aja, har iallafall SO prov imorgon, så ska gå och plugga. Behöver jag ens skriva vad jag gjort tidigare idag?
.
Mhmm.. Så jag..

That's for me to know and for you to fuck off

JAG SUGER. Allvarligt. Jag måste plugga, jag måste göra mina övningar och har jag gjort det? Nej. Inget av dom. Och ändå sitter jag här och vet det och ska ändå sätta på en film och kolla på innan jag sover, trots att vi har SO prov på fredag, SV och ENG prov snart och spanska grej, och min rygg kan göra ont för resten av mitt liv om jag inte gör övningarna. Seriöst, jag suger. Jag måste bättra mig. Och jag börjar imorogn. Jag lovar.
.
Okej ska kolla på En prinsessas dagbok 2 nu, kollade på 1an igår. Om jag inte ändrar mig och pluggar/tränar. Men kommer jag det? Nej, för jag suger.

Svar på tal!

Fick en kommentar av Josefin Lndholm som kommenterade ; Din blogg är jätte fin :) När kommer nästa sk. del av mina resor`? Dom är verkligen roliga och intressanta att läsa! :)
.
Jag tänkte svara på din blogg, men eftersom den inte fanns så svarar jag här istället! :)
Först och främst tack så mycket! Jo, när nästa ''del'' kommer vet jag inte, har inte sådan lust just nu att skriva den, men jag lovar den kommer denna vecka! När jag har tid, jag kommer ha lite fullt upp nu, men som sagt lovar att den kommer :) Och tack! Bra att det är intressant för det är verkligen kul att skriva om dom haha ;)

"Wow, you've grown!" "Well.. Yes.. That tends to happen."

Busy day. Började kvart i nio, jag vaknade 20 över 8, så stressade på morgonen, slände bara på mig några kläder, borstade tänderna och slängde mig på cykeln! Som tur var kom jag bara 5 minuter sent. Sen klockan 11 kollade vi på någon föreställning, dom dansade och jag vet inte vad, tråkigt var det iallafall, med några undantag. Sen efter skolan cyklade jag, Jessica, Michaela och Madde ner till stan och var där i ca en timma, sen cyklade jag hem i regnet och när jag precis kommit upp för första trappen så kommer pappa som var påväg till Ica Stenby för att handla så jag följer med honom och fick en Ben & Jerrys!
.
Har nyligen ätit kycklingsallad med currysås och det är supergott! Snart ska jag och pappa äta en vanlijlängd, en sorts avlång bulle med vanlij kräm-aktigt på. Det är skit gott!
.
Ska kolla på Simpsons : The movie senare klockan nio :)

So, If you can't tell me, Why mention it?

Jobbig dag i skolan, först en urtråkig 2 timmars lektion men slöjd, sen helt okej svenska lektion, idrott, orientering i skogen, fått tre myggbett av det och sedan hälsa, gå till Ica safiren, ta kort, lidl, ta kort och sen ica maxi, ta kort och tillbaka. Sen efter skolan var jag så trött så jag var hemma hos mamma tills pappa slutade och kunde komma och hämta mig. Sen har jag inte gjort något. Borde ha typ gjort SO och NO och allt vi har men nejnej edt tänkte jag inte på. Smart tjej här!
.
Jaja, nu ska jag sätta på en film!

"Are you free tomorrow?" "No, I'm fucking expensive."

Ah, jag har så tråkigt just nu. Vad har jag gjort idag då? Jo, skola först då, sedan var jag med Melissa :D Först var vi hemma hos henne, sen så åkte vi till biblioteket och pluggade, sen hem till henne sen klockan 8 kom pappa och hämtade mig. Hade en väldigt trevlig dag! Och sen efter det har jag bara ätit, duschat och kollat på TV. Och hållt på med datan - såklart ;) Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Men på morognen kommer jag förmodligen gå med Anton till skolan. Jaja, ska kolla TV nuuu!
.
VAMPIRE DIARIES SÄSONG 3 HAR ÄNTLIGEN FÅTT ETT DATUM TILL SVERIGE PREMIÄR :D Fats det är den 18 NOVEMBER :( Usch, så lång tid kvar :'(

I like school, I just hate the learning part

Idag har man då varit hos min kusin Robert som fyllde 17 den 14e. Var faktiskt ganska roligt! Min kusin Lovisa, morbror Jonas, mormor, morfar, mamma, pappa, Jane (Roberts mamma) och Markus (Roberts mammas kille) var också där. Robert fick typ 200 kr av oss. Ja, sen efter det så pkte jag hem till mamma och packade sen kom jag till myrtorp. Så nu är jag i myrtorp i en vecka.
.
Just nu kollar jag på filmen I am Legend med Will Smith. Och imorgon är det skola, usch, jag vill inte gå :(

Face your problems, don't Facebook them

Vad ska jag kolla på - Hitch eller The last song? Jag gillar båda, men vet verkligen inte vilken jag ska se! :( Men då gör jag så att jag frågar min mamma så får hon bestämma, det gör jag alltid när jag inte vet vad jag ska göra! ;) Hon eller pappa, beroende på vem jag är hos haha!
.
Okej, det blir Hitch! Ni vet den med Will Smith som hjälper killar att få tjejen dom älskar? Love that movie! Thank you mommy ;)

I close my eyes and pray

Sitter just nu i mitt rum, med min handduk som turban och min silkes morgonrock från Kina! Har nyss duschat och innan det så var jag och tränade :) Senare kommer pappa hit och vi ska äta lax! Mumsigt :D Älskar lax, potatis och rom-sås! Nyttigt är det också hihi! Hoppas mamma gör broccoli till, det är så gott!

Don't play with bitches who knows how to play it better

Fick en kommentar från Pernilla som sa att jag skulle lägga upp bild på mitt ''nya léende'' haha ;) Men visst gör jag det! Så glad för att min tandställnig är borta :D
.
Nytagna bilder, har pappas gamla tröja på mig som är för liten för honom så jag använder den som pyamas tröja, haha ni kan gärna ignorera den! ;)
Sen såklart en bild från absolut första gången jag såg mina tänder utan tandställning på 2 år :
Hos tandläkaren, hon skulle gjuta min skena som jag har på dom fösrta bilderna (ska sova med den) så då passade jag på att ta en bild ;) Har nån pappers skydd grej runt halsen, hehe.
.
.
Idag då så har jag varit i skolan, äntligen helg! :D Sen efter skolan var jag med Qui och Jessica och vi hrm, skulle plugga och vi pluggade lite SO sen pratade/skrattade vi bara och sen kollade vi på Burlesque ;) Haha, så blir det alltid när vi ska plugga. Så ska väll plugga mer imorgon. Påtal om imorogn så ska jag vakna 9, för halv 12 så ska jag och träna med morsan min. Ska ju bli .. kul. Blä, vill inte träna :( Aja, nu ska jag iallafall kolla sidor på the Internet! Godnatt! :)
.
PS. Vet ni hur svårt det är att inte vilja kolla på första avsnittet av Vampire Diaries säsong 3 som kom ut under natten?! Varenda TVD sida har ju såklart skrivit om den och länkat och har verkligen försökt att inte kolla eller läsa! Har lyckats bra med att inte kolla, ska vänta tills den kommer på TV men har läst liiiiite om den..

Oh happy day!

Vet ni, kära läsare hur glad jag är idag? Min fucking tandställnig jag haft i två år är nu BORTA :D Såå glaaaaad!!!!
.
Jaja, nu ska jag kolla på Kung Fu Panda 2 (tyvärr med engelskt tal och svensk text :( ) sedan sova!

Grattis Robert!

.
Grattis på 17-årsdagen kusin!

Mina resor; Skåne

Nu är det dags för nästa del i ''Mina resor'' ; Skåne!
.
Som jag sa så blir det ju inte bara utlandsresor jag skriver om utan också inom Sverige! Och i skåne var jag med mormor, morfar, mamma, pappa, Jonas (morbror), Lovisa (kusin), Mats (morbror) och Robert (kusin) 2007! (11 år).
:
Vi var bara ute och åkte, eller ja för det mesta. Vi bodde i ett hus som en av min mormors kusiner ägde. Vi åkte till skpne för att hälsa på våra släktingar, mormros kusiner.
Pappa i trappen!
Jag, pappa och Lovisa
Utsikten från köket
Från vänster : Mats, Robert, jag, mormor och Lovisa!
.
Några uddar och stränder vi var på :
.
En dag var vi i Skånes största sommarland, som Skara Sommarland, fast lite mindre och mindre vatten kanor och mer saker på land, Tosselilla hette det iallafall :
.
Inne i stan :
.
.
Ja, sen var det väll inte så mycket mer med Skåne. Eller jo, det finns ett par bilder till men många är väldigt lika, så dom är bara onödiga! Det mesta vi gjorde var faktiskt att åka runt i Skåne och se alla möjliga platser. T.ex där Sverige tar slut, längst ner.
Hur vi kom dit var med tåg, eller ja, jag mamma, jonas och lovisa åkte tåg, mormor, morfar åkte bil, robert och mats åkte bil och pappa kom ner några dagar senare med bil. Hem åkte alla bil, jag med mamma och pappa, robert med mats, jonas och lovisa med mormor och morfar.
.
Som ni kanske ser finns ingen bild på min mamma, det beror på att hon har tagit alla korten.
.
Ja då var ''Mina resor; Skåne'' slut! Nästa vecka blir det ...... : ........ EGYPTEN!

I'm driftin away like a feather in the air

.
Ser ni vilket GIGANTISKT mörkt moln det är? Så har det varit hela kvällen. Och massa regn, som tur är ingen åska eller blixt!
.
Pluggade idag med Qui och Jessica i ett antal timmar, sen så gjorde jag ingenting i nån timme, då skulle jag precis duscha, då ringer pappa och säger att jag måste ju komma och hämta cykeln eftersom jag ska cykla till stan imrogon. Så måste gå ner till bilen, där pappa väntar - åka och hämta cykeln, åka tillbaka till mamma och sen duscha och packa ner gympa kläder! Och göra min träning, vilket jag skippade, börjar bli slarvig med det där.
.
Och nu sitter jag även om smsar med Melissa och kom på exakt vad hon är! Hon är en panda. Hon har svarta och vita hårstrån, och hon är asiat, precis som en panda! Åh och glöm inte super duper söt ;)
.
Min lilla pandis! :)
.
Förresten, kanske ska ta och göra nästa ''del'' i ''Mina resor''?

I'm the type of person that eats more than 3 times a day

.
Just nu : Fucking orkan ute, skit läskigt ju. Det har faktiskt blåst som fan ute. När det har blåst framifrån har det allvarligt talat varit svårt att gå, man saktades ner av blåsten. Dumma vinter som kommer också, som gör allt mycket värre. Blåser iskalla vindar. Okej ingen väder blogg det här inte,
.
Nu på eftermiddagen var jag först i skolan på utvecklingssamtal, gick ganska bra. Var inte så  mycket att prata om. Sen efter det gick jag och mamma till stan! Fick med mig hem : 1 par jeans, 1 linne och 3 BH:ar! Käkade även middag på Subway ;) Sen efter att vi kom hem har jag bara kollat på TV och städat i mitt rum!
.
PS. Ledsen för den dåliga uppdateringen, skolan, TV, plugg, vänner, familjen, andra sidor på datan m.m. tar upp all min fritid!

You remind me of my Chinese friend.. Ug Lee.

Vet ni vad jag har fått väldigt många gåner idag? Julkänsla. Har ingen aning om varför för det är liksom 3 månader kvar? Och inte alls juligt ute, bara kallt. Haha det enda juliga ute just nu är väll mina grannars jullysning på balkongen hahha.
.
Ska iallafall alldelex strax dejta sängen, hela natten ända tills klockan halv sju då jag ska jag dejta mkin väckarklocka. Men just nu : Musik!

I'm so sick of love songs, so tired of tears

Sitter här och tar i! Precis gjort mina övningar, kan erkänna att jag fuskade med dom lite förra veckan men nu så gjorde jag dom! Ska göra dom 5 dagar i veckan, två i skolan, och en gång med mamma. Fast lite fusk gör man haha ;) Ska alldeles strax dra ut till vardagsrummet och kolla på TV med mamma!

Min älskade Busan ♥

.
Busan - 23/09-08 - 12/09-11 ♥
.
Just nu klockan 1, så avlivas min älskade katt jag trodde jag skulle ha i 10 år, men fick ynka men fantastiska 3 år med. Busan du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta och jag kommer alltid att älska dig, du var som ingen annan, helt unik! Jag hoppas du har det bra där du är nu, och får vara ute så mycket du vill och jaga fåglar och allt annat! Jag älskar dig så mycket. Vi ses i himmlen om några år! ♥

I'm not weird, I'm limited edition

Jag i min fina Snobben pyamas just nu!
.
Halv skön dag, vaknade ett, och har inte gjort ett piss. Förutom att komma till nyfors då. Fast kan erkänna att jag har gråtit ett par gånger idag.. Det är nämnligen så att idag var sista gången jag kommer få se min Busan i liv. Imorgon avlivas hon och kommer aldrig tillbaka. Jag börjar t.o.m gråta nu, bara jag skriver om det, så därför kommer jag inte skriva nåt mer om det.
.
Imorgon börjar jag 09.50 medans handbollarna börjar 08.30 mowhahahha!
.

"You awake?" "No,I taught myself how to text in my sleep''

Jag har inte speciellt roligt just nu. Faktiskt så har jag skit tråkigt, men jag är inte så trött så jag vill sova. Jag hatar att ha tråkigt! Jag längtar till imorgon :D Då är det nya avsnitt av Jersey Shore!!! Varje söndag klockan 22.00 är det Italia Jersey Shore! Jag älskar det pogrammet, så jävla bra.
.
Sen längtar jag till en massa andra saker, min födelsedag, Thailand, julen, nyår, långt lov och jaa lite annat, men mest till thailand och julen :D Och min födelsedag då. Och lov. Japp. Och till jag slutar vara förkyld! Men jag har inte ont i halsen så mycket längre, bara hostar och är snuvig. Så kommer vara med på idrotten på tisdag. Åhh det påminer mig om att vi kommer börja ha utvecklingssamtal i skolan typ nästa vecka... Jag hatar, verkligen hatar det. Står alltid att jag måste sluta prata så mycket, och enligt Kersti har jag haft en svacka i en del av 8an? har jag ju inte, hon som är dålig lärare... Jaja, ska väll tvinga mig själv och sova nu då - Godnatt!
.
PS. Om det här med ''Mina resor'' så hade jag tänkt att ha det en gång i veckan, eller iallafall inte varje dag. Men nästa resa blir någon gång nästa vecka!

If Karma dosn't hit you in the face, I fucking will

Jag och Zickan nu på kvällen!
.
Haft en riktigt bra dag idag! Vaknade sent, var på stan, hoppade på fel buss med Qui, kom till sussi - Ebba, Becky, Zickan, jag, Qui, sussi, Minna och Silje var hemma hos sussi och firade henne och hade skit kul! Var hemma hos sussi, var ute, lekte charader, åt m.m! Verkligen en lyckad lördag :)

Mina resor; Kina Del 2

Okej så Kina Del 2! Slutade vid operan så fortsätter efter där!
.
Mina resor; Kina del 2! (År 2006)
.
En annan dag var vi på akrobatik, det var mycket roligare än operan!
.
En dag var vi på något ställe, kommer inte riktigt ihåg vad men såg min första (eller andra) 3D film där! :
.
Det fanns två tvilling tjejer som jag blev vän med, dom var där med sin mamma och mormor (moster kanske också) :
Sista bilden är på en tidig morgon när vi var på morgon gymnastik! :
Det var måånga gamla men ganska många, inte yngre men mellan 20-40 med!
.
Det här är någon klock slag grej, några slår den där trumman vid olika tiden varje dag :
Trappan upp var riktigt läskig, den var nästan helt rak, som en vägg bara lite mer böjd. Ramlade man så föll man bakåt ocn man gick i grupper så man kanske var 50 + pers i en ganska trång, lång och brant trappa.
.
Peking Anka :
Här får vi Peking Anka, kocken kom till vårat bord och skärde ankan.
Det fanns ank kött, ank hjärta, svarta ägg, ank lever och ank huvud. Det enda jag vågade smaka var köttet haha.
.
Några statyer :
Dom här 2 statyerna fanns på många ställen i Kina, den första bilden med klotet är hanen, klotet föreställer världen och makt och den andra bilden med ungen är honan och moder natur.
.
Dete finns måånga fler ställen vi var på men har inte allt på bild och alla bilder kommer jag inte ihåg vad det är. Men jag var iallafall på :
  • Världens största torg, Himmelska fridens torg
  • Den förbjudna staden
  • Inne i ett stooort shopping centrum
  • Té provning
  • och en massa andra ställen
Det är synd att det var så länge sedan vi var där. Men jag har bilder på ett ställe man inte får missa besöka när man är i Kina!
Den kinesiska muren såklart! :
.
Och jag måste såklart avsluta Kina med en bild på våran guide!
Det är han i gult :) Haha han älsade Sverige mycket p.g.a potatis :3
.
Så nu är Mina resor; Kina slut! Nästa resa blir noog Skåne!

Reading texts half asleep is like looking into the sun

Okej nytt inlägg innan Kina del 2! Min dag : Skola, hemma, data/TV, film med pappa. Vi kollade på Ice Age 3! Den var bra, väldigt rolig ibland haha! I skolan var jag hos Pär-Magnus idag, det gick väldigt bra! Sen har jag hoppat över min träning idag och igår så måste kanske göra nu och dubbelt imorgon, jag ska göra 5 dagar i veckan, minst.
.
Just nu känner jag bara för att åka till landet och sova där resten av veckan.. Med mormor och morfar. Imorogn ska jag ju till Sussi och det ska bli jätte kul men på söndag så tänker jag bara vara hemma. Kanske åker till Tuna Park med pappa en timma eller två för att köpa pyamaser och sådant som jag kan ha här hela tiden så slipper jag packa så mycket. Eller om jag åker med mamma. Fast hon kanske jobbar.
.
Jag längtar till nyfors, jag känner mig mer hemma där. Åh vad jag önskar att mina föräldrar inte skulle separera.. ''Life's a bitch'', then you die, stämmer väldigt bra. Okej lovade er Kina, ni ska få kina!

Twice a year, I would love if I had a 6 month vacation

Okej, lovade er fortsättning på Kina idag, kommer efter det här inlägget!
.
Och mer ''info'' om förra inlägget är att min älskade lilla kattunge (okej hon är 3 år men hon är så liten och jag kommer alltid se henne som en kattunge) kommer avlivas på måndag.. Det beror på att hon protesterar mot att hon inte får gå ut (vi bor ju på tredje våningen både hos mamma och pappa) och protestera gör hon genom att kissa på möbler, flera gånger har hon kissat i Gimmies 600 kr bädd, men det har vi försökt att hon ska sluta med men då igår natt kissade hon på mina kläder jag hade på golvet, och även i en av mina väskor. Och det var inte lite kläder, utan många som luktade kiss, och katt kiss stinker som fan, så pappa ska tvätta dom två gånger imorogn och det är bara att hoppas att lukten går bort. Katt kiss har en väldigt stark lukt som är svår att få bort. Och vi är jätte rädda att hon ska kissa i t.ex min säng som kostade över 3000, sofforna som kosta runt 10.000 eller något annat. Men jag älskar min Busan jätte mycket och jag hade hellre sålt henne till någon annan, men när en katt har börjat kissa inne så brukar dom ofta fortsätta med det även i nästa hem och även om dom får som dom vill. Pappa ingde veterinären idag och hon sa även att att katter kissar inne är den största anledningen till att katter avlivas, för det går inte att få dom att sluta.
Och även om jag hoppades på kanske 10 år med Busan så är jag väldigt glad över dom tre som jag har fått! Busan är minst sagt speciell. Usch nej nu tänker jag inte skriva mer för jag blir bara ledsen!

I don't want to let you go

Usch, mår inte bra just nu. Rent pysiskt alltså, fysiskt är jag fortfarande förkyld och har ont i halsen. Men det är bara att min minsta bebis måste iväg.. För alltid, vi kan inte ha henne. Ni får mer info senare, nu måste jag fixa mig inför skolan, behövde bara skriva av mig..

Mina resor; Kina Del 1

Okej så det här kommer handla om mina resor! Har även gjort en ny kategori som heter ''Resor'' där ni enkelt kan läsa fler av mina ''rese-inlägg''!       OBS. Detta är det första!
.
Såå det första inlägget borde väll vara om min första resa till Mallorca men eftersom jag bara var 9 månader då så kommer jag inte ihåg någonting! Men jag hade bara tänkt och ta dom som jag har bilder från och då är det inte bara utomlands utan inom Sverige också! Sen får vi se om jag tar dom andra :)
.
Jag hade tänkt skriva men jag insåg att det blir alldeles för mycket text, så jag ska lägga ut några bilder som förklarar vad vi gjorde så skriver jag under dom istället!
.
KINA; PEKING/BEJING 2006 :
.
På flygplatsen när vi kommit, ca 40 grader varmt!
I hotellets lobby! Inte första dagen utan det var senare, tröjan är 100% äkta silke och köpt samma dag som bilden togs! Hade på mig mina favorit skor och favorit kjol :) (Kom ihåg att jag var bara ca 10 år!)
.
Mer om silke :
Ni ser mig med blommig klänning och en tjej bredvid mig från min grupp, bakom oss är det silkes ''kokonger'', alltså det är döda insekter inuti som virrat silkestråd runt dom. Har en sådan hemma hos mamma faktiskt!
Sedan så hittar dom det första tråden och drar ut den så allt löses upp och blir tråd, ser ni tråden på bilden?
Sen är det några tanter som vevar ihop tråden till ett nät så doppar man det i en speciell vatten grej, så drar man ut den till en stor ring, som ni ser på bilden, sen så syr dom av det och typ färgar det och håller på så blir det silkes kläder! På övervåningen fanns det ett jätte stort rum med silkeskläder, jag köpte tröjan ni såg, sen även en röd morgonrock och mamma köpte en grön morgonrock! Det var lite dyrt så vi köpte inte så mycket.
.
En annan dag gick vi på zoo :
Dom hade lite olika djur men dom som man kollade på mest var : Jätte pandor! Dom var super coola och jätte stora! Och ignorera ''Heja Sverige'' på min mössa.. Hade den för det var så varmt och jag gillade den då hahah, man fick den i en fiske damm i näshulta på midsommarafton..
.
Operan :
En annan dag var vi på opera! Jag kommer ihåg hur hemskt det var, man hörde inte ett ord bara massa skrik, men det fanns en skärm med text på engelska och kinesiska.
Som sagt, mycket skrik haha
.
Jag måste tyvärr nu säga att det här är en del 1 av 2. Det blir alldeles för långt inlägg och sen så hinner jag inte skriva mer ikväll! Måse ju umgås lite med min far och mina djur ;) Men ''den som väntar på något gott väntar aldrig för länge'' och med det menar jag att ni får del 2 imorgon! Så nu var det slut på ''Mina resor; Kina del 1''! Godnatt!

He's cute! *Turns around* Okay I'll take that back

Titta vad super små converse vi hittade idag haha! Storlek 22 var det :) Så söta!
.
Lång dag idag! Först skola då till fyra, sen Tuna Park i ca tre timmar med Qui! Hittade inget riktigt, var alldeles för trött för att orka leta! Och glömde kortet hemma så hade inte så mycket pengar! Men Qui hittade en tröja iallafall! Nu har jag precis duschat och ska snart kolla på tv, kan ju inte gå och lägga mig eftersom jag har blött hår, sen är jag inte så trött heller.
.
Men vet ni vad jag ska göra? Jag ska skriva om mina resor! Inte i ett inlägg utan flera, men skriver ett idag! Dels för att jag ska till Thailand, jag älskar att prata om mina resor och för att Qui sa att det skulle vara en bra idé! Så jag ska göra det efter det här inlägget! Men bara så ni vet, några kan bli lite långa haha! ;) Och på mina senatse resor så har jag även bilder jag kan visa! Inte alla dock, eftersom på bara Turkiet är det säkert 300 bilder haha! Men ja det ska väll bli kul? :) För mig iallafall hihi! Okej ska skriva nuuu!

Rubrik rubrik rubrik rubrik

Åhh jag har såååå tråååkigt. Och min hals gör ont :( Ska inte vara med på idrotten imorgon, hoppas dom gör något riktigt tråkigt haha! Japp, kollar på ett gammalt avsnitt av Scrubs, som jag sett en miljon gånger.  Bra inlägg!

things aren't the way they were before

Okej nu kan jag blogga lite mer! Hittade ingenting på min och mammas lilla ''shopping''. Jag hade rätt, vi åkte och köpte en sån där träningsboll, och så till nåt Nightmare Outlet, men dom hade ingenting. Ingen katt kom med hem iallafall haha!
.
Just nu kollar jag på True Talent men det var tråkigt nu. Inte alls kul längre. Och enda filmen som är ikväll är Romeo must die, jag har inte sett den men den verkar dålig.
.
Min arm gör lite ont, haha kanske hållt på med datan för mycket, skulle vara typsikt mig. Jag har alltid sådan otur, japp oturs människa här! Jaja ska kanske kolla på nån film jag har på datan nu!

Grattis Sussi :D

.
Vill bara säga GRATTIS SUSANN EK som fyller 15 år idag! :D Byxmyndig och allt ;) Älskar dig Sussi, hoppas du har en toppen dag och får en massa fina presenter! :)
.
Okej ska fixa mig nuuu! Hejdåå :D

A girl gotta do, what a girl gotta do

TANDSTÄLLNINGSFRIIIII!!! BEEEP - FEL! Jävla tandläkare sa fel förra månaden utan det är nästa vecka jag ska ta bort den! Nu gjöt dom mina tänder med en äcklig kall, mintig gegga. Fast det gjorde dom innan jag fick tandställningen också. Aja har liiite bråttom för mamma ringde nyss och sa att vi skulle åka och kolla på en sak. Vad vet jag inte men det första jag tänkte på var en katt? Konstigt jag vet men det var exakt vad mamma sa innan vi åkte och köpte Tussan (min förra katt). Men vi kommer inte köpa en katt nu, inte när vi ska till Thailand om mer eller mindre 2 ½ månad. Kanske en sån där stor träningsboll som mamma vill ha? Okej men vi hörs när jag kommer heeem!
.
Sån här boll jag menar. Sussi har en fast grå :)
OBS. Bilden är tagen från Google, har ingen aning om vem tjejen är!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiih

OH MY FUCKING GOD! Den här dagen har jag nu längtat till sen två fucking år tillbaka!
JAG SKA TA BORT MIN TANDSTÄLLNING NUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
Så jävla glad :D Har tid exakt nu (vilket betyder att detta är ett tidsinställt inlägg, haha skrev det den 31 Augusti ;))
.
Vill även gratulera Susann Ek som fyller 15 år idag (!!) men det skriver jag om i ett ''riktigt'' inlägg snart (om jag inte redan gjort det haha)!! SÅÅÅÅÅ GLAD :D
.
PS. Godaste maten i skolan idag också!! Spaghetti och köttfärsås :D
Fan vad bra dag!
.
UPDATE : FEL! Har fortfarande tandställning i 8 dagar till..

Dear cellphone, Please invent a "take back my text" option

Dumma fotboll.. Pappa är ju bara tvugen att kolla på det, från 20.00 - 23.00, och det betyder att jag missade Idol och Miss Secret Agent som var efter.. Gillar fotboll ännu mindre nu. Jag gillar bara att kolla när det är typ mellan klasser på skolan, och absolut inte spela, bara kolla. Som i björktorp när det var 6:orna VS. Lärarna, det var skit kul! (Och såklart när min klass körde så vann vi över lärarna ;))! Får väll hålla på med datan istället, eller gosa med mina djur! Kuligt.. Jaja ska gosa med Busan som nu ligger bredvid mig :)

I really don't want to talk about it

Okej skoldag idag! Efter skolan var jag iaf med Jessica och så gick jag på en lång promenad med Gimmie! :) Det känns som om det är torsdag idag. Men imorogn är det onsdag och vet ni vad det betyder?!?!?!??!?!??! JO att jag ska ta bort min tandställning där uppe :D:D:D Jag är skit nervös över det.. Tänk om jag har fått typ märken efter den? Eller att jag har borstat tänderna fel? Tror man får bleka tänderna eller typ slipa bort det? Men jag kommer vara tandställningsfriiiiiii! Även om jag kommer ha en plast skena som jag ska sova med i flera år, och ha den i i ungefär 1 eller 2 dagar.. Åh jag är såå nervös men så glad! :D Okej ska kolla mer på The Bing Bang Theory! :D

Svar på tal; Min kissekatt!

Fick en kommentar från Linnea som undrar vart jag har köpt min lilla katt :) Självklart svarar jag på det + mer info!
.
Jag har köpt min lilla katt hona Busan för ca tre år sedan på ett katthem i Källby! Hon var den enda kattungen just då, när jag köpte henne och hon var super tuff och bråkade/hängde bara med dom äldsta katterna! ;) Hon är inte den gosiga typen av katt, men med mig så stryker hon sig på mig heela tiden. Men jaja du undrade inte om min katt riktigt utan vart jag köpte henne!
.
Det är på ett väldigt bra katthem lite efter Skogaholm bageriet, där jag även är volontär!
http://djurskyddet-eskilstuna.se/ är deras hemsida! Inte värlens bästa hemsida men ja, haha den duger ;)
Jag har varit volontär där i ca 4 år, men på senaste tiden har jag inte varit där för ja mamma och pappas separation och mamma vill inte åka!
En annan grej ni måste veta är man måste vara över 18 för att vara där själv annars måste en vuxen vara med och för att vara inne i karantän* så måste man vara över 16. Karantän är där dom sjuka och nya katterna är. Eftersom det kan vara ganska ''hemskt'' där inne, såna som är ganska sjuka eller vägrar äta och sådant så man måste vara över 16. Men jag lovar det är jätte kul att vara där! Och i början får man vara med en som är van så man lär sig själv så det är inga problem! Haha hoppas du fick svar på dn fråga Linnea ;)
Man ja jag uppmanar alla som vill väl mot djur och är seriösa att bli volontärer där eller iallafall ge gåvor, det behöver dom! Allt står på hemsidan så bara kolla där eller kommentera, mejla mig (på [email protected]) om du har frågor OCH köp väldigt gärna alla dina katter på ett katthem (behöver inte vara detta) för dom kan ha upp till 50 katter! Dom hade ca 45 för två år sedan. Så köp gärna dina katter på katthem!
.
Update : Ser nu att det var rätt mycket text haha men som snabb svar på din fråga Linnea så köpte jag min lilla katt på ett katthem! Kolla deras hemsida på : http://djurskyddet-eskilstuna.se/ :)

If only school was as easy as half the girls in it

.
Just nu : Kollar på en av mina favorit pogram : Jersey Shore! Fast det är vääldigt gammalt avsnitt! Igår var mycket bättre, när dom var i Italien :D jag har inte hållit koll när dom nyaste avsnitten är, eftersom Jersey Shore visas varje dag på MTV klockan 21.55. Men ska se nästa italien avsnitt för förra var skit bra! ;)
.
Efter det ska jag sova och imorgon är det skola igen, såklart, och efter skolan ska jag och Jessica plugga engelska här! Sen så vet jag inte vad jag/vi ska göra :)
.
Och just nu så har jag ett jäkla sår i min kind för ''spetsen'' av tandställningen har åkt bak och det blir vasst! Men ska ju till tandregleringen på onsdag så dom kan säkert fixa det då. det är fett läskigt, jag tror alltid att dom ska råka klämma min kind när dom har den där tången och drar med! En råkade nästan göra det en gång.. Jag har typ 2 tandläkare (haft dom i två år och vet jag vad dom heter? Nej) och en av dom suuuuger. Hon är så klumpig. Okej hakade upp mig på väldigt intressanta grejer nu hehe.. Okej ska kollaaaaaaa nuuu

What could you do?

Just hemkommen från skolan!
Haha alltid när jag hör eller tänker den meningen alltså början ''Just hemkommen'' så tänker jag på en bild i mitt bebis album som är på mig och morfar med texten : ''Just hemkommen från BB och redan morfars tjej'' ;)
.
Men ja, jag har precis kommit hem från skolan, har bara hunnit gått på toa, kollat fb och gosat lite med min katt! Helt okej skoldag faktiskt, förutom att jag är väldigt förkyld, min näsa är täppt och jag nyser och är snuvig
(Någon frågade mig förut vad ''snuvig'' betyder och då kan jag säga att det är samma sak som snorig (på ett ungefär) Men jag tycker snorig låter så .. äckligt, så jag säger alltid snuvig istället haha)!
.
Okej men ska kolla några sidor nu, eller så kollar jag på TV!

i do what i want when i feel like it

Ytterst fin bild på mig, när jag besöker ett jääätte akvarium :) Haha ne, Qui's Photobooth ;)
.
Vaknade för ca en timma sedan men gick inte upp förns åtta. Och när klockan var åtta så trodde jag den var nio så jag fick panik i ca 10 sekunder sen kom jag på att den var åtta. Hehe. Jaja, idag är det skola, för dom flesta, och mig med! Jag börjar kvart i tio idag, men ska dra typ kvart över nio. Då får vi se om jag ska gå själv eller med Anton. Jag vet inte om han är hos sin mamma eller pappa.
.
Den här veckan kommer vara lite packad, eller ja alla dagar förutom idag och imorgon. Onsdag är det Sussi's födelsedag och jag ska till tandregleringen för att ta bort min tandställning där uppe.
Torsdag så ska jag till skolsyster, man fick brev hem att hon ska kolla sne rygg (inte för att jag har det).
Fredag så ska jag till Pär-Magnus. Och resten av tiden går jag i skolan. Ja, det är väll min skolvecka mer eller mindre!

Idol 2011

.
Sitter just nu och kollar på Idol just nu, första avsnittet! Egentligen gillar jag inte Idol så där jätte mycket men jag älskar att höra uttagningarna, för vissa människor är så dåliga haha! Men också för att några är så jävla bra! Som killen just nu är rätt så jäkla bra! :D Okej ska fortsätta kolla hihi!

I can never type fast on other people's computers

Stress packade i onödan.. Det har gått mer än en och en halv timme sedan jag började packa, även om jag blev klar efter kanske en timme. Mamma sa faktiskt att hon bara skulle lämna en present till Pia (hennes äldsta son Herman fyllde typ 13) sen så skulle hon komma hem igen. Aja, nu kollar jag på Antoher Cinderella story och den ärligt talat SUGER. Skit dålig men jag orkara inte sträcka mig efter fjärrkontrollen..

So damn hard

Har lite brottom just nu- måste packa innan mamma kommer hem! Sitter vid datan och varje gång jag hör hissen blir jag stressad haha! SKa till pappa snart. Kom hem från landet för inte så länge sedan. Okej ska paackaa nuuu! (Och jag hatar att packa, trevligt att jag måste göra det VARJE vecka!)

Shit happens, I mean look at your face..

Otroligt tråkigt :
.
10 Saker ni (kanske) inte vet om mig :
1. Jag är beroende av hudkräm. Är jag torr får jag panik
2. Jag kan gå helt plötsligt och bara känna att jag måste tvätta händerna, dag eller natt spelar ingen roll
3. När jag var liten så sa jag alltid att jag var ensam barn för det har alltid känts som det
4. Min favotit färg har alltid varit antingen rosa eller blå
5. Mitt självförtroende suger, även om vissa dagar kan jag gilla mig själv
6. Thailand (som jag ska till i december) kommer bli det 10e landet jag besöker
7. Jag har inte varit utomlands med pappa sen jag gick i 2an
8. När jag gick i 6an skolkade jag mycket
9. Jag kan inte sköta växter, dom dör alltid. En blomma i mitt rum hos pappa, har jag haft i ca 2 veckor och den är död. Kan bero mycket på att jag inte alltid drar upp persienerna.
10. Jag och min kusin Robert var ganska tajta när vi var yngre, nu kan jag knappt prata med honom
.
Inte jätte bra hemlisar då haha. Men ja det tog en stund och det var roligare än ingenting! ;)

Everyone is superstars

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ni vet vad jag har gjort idag ju.. Såå skippar det! Nu på kvällen så såg jag A Cinderella Sory och gud vad jag älskar den filmen! Visste ni att det var den filmen jag och Melissa såg första gången hon sov över hos mig? :) Härliga minnen hihi ;) Just nu så kollar jag på något heeelt annat, Im Alive på Animal Planet. Såna som råkat ut för hemska djurattacker t.ex björn eller haj och överlevt. Lite läskigt är det.
.
Imorgon ska jag iallafall till landet, mormor och morfar är där och mamma, pappa och Gimmie följer med. Saknar faktiskt landet, har inte sovit där så mycket i år. Förra året sov jag där flera dagar under hela sommaren. Man kan bara slappna av där, inte behöva bry sig om något.. Skulle vara skönare om mamma och pappa inte följde med med tanke på omständigheterna.. .. Men det ska bli skönt imorgon. Och jag hoppas att någon helg/vecka snart ska det bli tillräckligt varmt så man kan sova där! Okej ska kolla på I'm Alive!

Argggggh

Arg, vet ni vad jag HATAR?! När man läser en JB novell som är bra eller okej men sen i slutet så blir ''tjejen'' och Justin inte ens tillsammans utan dom gör slut och en av dom är olyckligt kär?!  Så irriterande..

08:57

Så mycket är klockan just nu och jag kan inte somna om. Skulle egentligen vakna nu eftersom jag ska träna body balance men tyvärr har jag ont i halsen och är förkyld så då får man ju inte träna. Senare klockan 2 så kommer jonas och lovisa hit. Även pappa och gimmie kommer. Nej nu ska jag göra något! Hörs senare :) . Ps. Skriver på mobilen och därför ser det lite konstigt ut kanske :P

if you could read my mind, you'd be in tears

Just nu så badar mamma och det är inget bra på tv så då passar jag på att blogga! Dagen har varit helt okej faktiskt, fast blev lite sur på hemvägen för mitt blodsocker var så lågt haha. Oooch då hjälper det ju inte att Jessica ska vara lika envis som jag och käfta emot när jag skriker på henne att hon ska skynda sig...! Hehe.. ;)
.
Nyss har jag och mammat kollat på filmen ''Letters to Juliett''! Det är en av mina favorit filmer faktiskt, den är väldigt fin :)
.
Imorgon så ska mkin kusin lovisa och morbror Jonas komma hit och fika men innan det så ska jag och mamma på Body Balance halv 12. Kanske blivit bättre sen förra veckan. Har ju faktiskt tränat lite den här veckan! Igår kunde jag stå/ligga plankan i 53 sekunder! Och började inte typ ''skaka'' för än efter 20 sekunder! Haha låter så lite. Men jag är på god väg! :D Okidoki ska kolla på Animal Planet och kanske kolla på vampire diaries, om jag inte sparar det till imorgon :) Okej kanske kollar 1 eller 2 avsnitt idag ;)
.

Stuck in the moment

Vad jag verkligen vill ha just nu :
.
.
Helst av allt skulle man ju vilja ha en Iphone 4 men en Ipod Touch 4 går lika bra, och billigare dessutom! Man kan ju lyssna på musik och spela spel!

This is who I am. Nobody said you had to like it

Ledsen att det inte kommit upp något inlägg idag, bara ett imorse. Skit lång och tråkig dag idag i skolan, men maten var god :) Nån tortellini (pasta grej) med krydd tomat nånting och ketchup! Fredag imorgon :D
.
Funderar på att byta design.. Finns ju fler på designbloggar.com (finns i headern). Ska kolla om det är någon jag vill ha :)

Hey phone, I don't fucking enjoy this game of hide 'n seek

Sitter just nu i skolan och ska ha Engelska! Slutar 16.00 idag och det är ju super kul! Har även dubbel lektion med NO och har sämsta läraren! Torsdagar är riktigt härliga :D Eller inte. Saknar helgen :(