"You awake?" "No,I taught myself how to text in my sleep''

Jag har inte speciellt roligt just nu. Faktiskt så har jag skit tråkigt, men jag är inte så trött så jag vill sova. Jag hatar att ha tråkigt! Jag längtar till imorgon :D Då är det nya avsnitt av Jersey Shore!!! Varje söndag klockan 22.00 är det Italia Jersey Shore! Jag älskar det pogrammet, så jävla bra.
.
Sen längtar jag till en massa andra saker, min födelsedag, Thailand, julen, nyår, långt lov och jaa lite annat, men mest till thailand och julen :D Och min födelsedag då. Och lov. Japp. Och till jag slutar vara förkyld! Men jag har inte ont i halsen så mycket längre, bara hostar och är snuvig. Så kommer vara med på idrotten på tisdag. Åhh det påminer mig om att vi kommer börja ha utvecklingssamtal i skolan typ nästa vecka... Jag hatar, verkligen hatar det. Står alltid att jag måste sluta prata så mycket, och enligt Kersti har jag haft en svacka i en del av 8an? har jag ju inte, hon som är dålig lärare... Jaja, ska väll tvinga mig själv och sova nu då - Godnatt!
.
PS. Om det här med ''Mina resor'' så hade jag tänkt att ha det en gång i veckan, eller iallafall inte varje dag. Men nästa resa blir någon gång nästa vecka!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback