Vacker är man när ingen ser en

Fått en ny mobil idag! En Sony Ericsson Hazel röd :) Aa ni ser den på bilden! Helt okej faktiskt, jag är rätt så nöjd. Och Sussi har en likadan fast svart.
.
Idag har jag bara slappat typ. Först var jag och pappa på elgiganten och köpte min mobil, sen så handlade vi på Willys. Sen kom vi hem och då fixade vi med mobilen, lagade mat och kolla på TV. Och åt massor med godis såklart ;) Skulle ringa tillbaka till polisen och prata med dom om mer information om stölden men vi glömde så pappa ska ringa imrogon.
På tal om imrogon så imorgon ska jag vara med Sussi och Qui :) Michaela åker imrogon tror jag det var, till stockholm en dag sen kryssning till Tallin! Hon kommer säkert ha det väldigt kul där!
.
Och min kära moder åker till Skottland inatt, tror typ klockan 03.00! Bäst för henne att hon köper något till mig haha ;) Mamma ska dit med hennes vänner eftersom en av dom fyller 40! Det här är första gången på 15 år hon åker utomlands utan mig faktiskt. Hon får också ha det väldigt roligt! Okej ska kolla bloggar/sidor och sen kanske börja läsa andra boken i Twilight-serien, läste ut 1:a på 3 kvällar. Godnatt! /S

2011-07-29 - 22:09

Fråga mig inte varför jag har bild på ett tåg - ingen har lagt upp bilder från idag så haha ;)
Jaa, idag var jag med Michaela, Sussi och Qui i Västerås :D ''Slösade'' 600 spänn haha. Köpte iallafall 2 (jag vet lite eftersom jag gjorde av med 600) plagg, ni vet dom där american shorts och sen en tröja på Monki! Gansla nöjd ;) Sen har vi ätit på Spicy Hot och fikat på Wayne's Coffee. Hela dagen har varit super - förutom det där jävla slutet. Ingen idé att smsa mig eftersom MIN JÄVLA MOBIL BLEV STULEN av n¨ågon jävel. Den låg BREVID MIG (tror jag) och sen helt plötsligt var den borta. Och när vi ringde den var det först upptaget sen avstängd. Fucking jävla skit kul. Ska kolla på mobiler imorgon med pappa, hade haft min i 2-3 år och hoppades kanske att få en Iphone snart men nu är dom planerna heeeelt borta. Så kommer få nån skit mobil för max 2000.
Om ni undrar hur den blev stulen kan jag väll beräta det - Jag och Michaela satt mitt emot Qui och Sussi på tågstationen, sen gick Michaela över till dom så jag satt själv sen så gick jag över dit (Tror att jag tog med mobilen, iaf 70% säker) och sen kom en massa folk från ett tåg och då kom jag på att jag inte hade min mobil så aa då ringde vi den och skiten var avstängd, och sen polisanmälde vi det. Okej nu är jag jäkligt trött så ska nog lägga mig och kolla på tv om det är nåt bra annars så läser jag (har börjat läsa om Twilight böckerna igen för vad är det 5:e gången? haha)! Godnatt! /S

Lappad vänskap blir sällan hel

Chill dag, har det varit idag, kände mig ovanligt trött imorse så jag orkade inte vara med någon. Såå jag satt på balkongen jätte skönt, och spelade sims, så kommer mamma hem från landet och säger åt mig att hoppa in i duschen, för vi skulle gå till Siam, en thailändsk resturang i nyfors. Hon har velat gå sit jätte länge - jag med - men vi har inte gjort det men det är ändrat nu! Och faktiskt så var det jäkligt gott! Dit måste jag tillbaka till!
Imorgon ska jag vara med Qui, Sussi och Michaela, vet inte vad vi ska göra, eller vart vi ska vara, det får vi se imorgon. Seen på fredag blir det Vääästeerååås ;D Med my girlz, Qui, Sussi och Zickan! Ska bli jäklgt kul :D Okej kollar på Celeberty Rehab och reklamen är slut nu så hejdåååå! /S

Arbete är en aktivitet som är till för tråkmånsar

Hejhej! Japp, tänkte göra något jag sällan gör - blogga! ;) Den veckan som varit har jag gjort lite olika saker, varit i Stockholm (som jag skrev om), varit och grillat hos min morbror och kusin, och lite annat med mina föräldrar. och igår så var jag med Melissa och Qui hela dagen och kvällen. Eller aa, vi vaknade ju runt 12 så ''dagen'' är väll lite fel haha. Ikväll ska jag se på skräckfilm med Qui och förhoppningsvis Melissa! Hon mådde lite dåligt men om det blir lite bättre ska hon komma, alla 3 bor ju ämdå i nyfors så det är väldigt nära. Just nu, pluggar Qui till moppe grej och jag ska kolla på film! The Bounty Hunter, har velat se den länge mne har inte gjort det än!
Dead Silence heter skräckfilmen! - http://www.youtube.com/watch?v=enmZa4XrIHI <-- Trailern för skräcken!
The Bounty Hunter - http://www.youtube.com/watch?v=vQoMh3z6-So <-- Komedi trailern!

Vampire Diaries

Konstigt inlägg? Nej! Inget är konstugt när det gäller TVD! Jag saknar det såå mycket och jag kommer DÖ om jag inte får se säsong 3 snart. Det är så jävla bra, bästa serien någonsin, bättre än Twilight filmerna! Vampyrerna är mycket mer verkliga, OM det skulle finnas vampyrer (även om jag inte tror att det finns några) så skulle dom vara såhär! Inte mesiga och glittrar som i twilight. (Jag gillar Twilight men jag är på varulvarnas sida, inte vampyrerna, dom suger).
OBS. Vill du inte läsa om The Vampire Diaries bör du skippa detta inlägg! (skippar du det är du galen).
Kan förekomma saker om säsong 3.
Om ni gillar TVD så måste man vara Team Damon! Tittar ni fattar ni varför - meeen jag förklarar ändå ;) Han älskar Elena (hon i mitten) SÅ mycket mer än Stefan (han till höger) även om Elena inte fattat det - än. I säsong 3 har regissörerna berättat att Elena kommer kämpa med en djup förälskelse för Damon. Yeeey. ;). Och även om Ian (som Damon heter på rikgtit - Ian Somerhalder) inte har den smärtan på riktigt kan man känna Damons smärta och se den i hans ögon. Inte på dom här bilderna, lite på den första. OM man INTE kan se den (i serien, inte på bilden) eller känna den är man helt enkelt omänsklig. Som alla i Team Stefan. Japp, så enkelt är det! Nu måste ja verkligen gå på toa så ska skriva lite snabbt! Ledsen om det är ett konstuigt inlägg men jag saknar TVD och behövde .. skriva av mig lite ;) Okej hejdåå!
Ps. Bilden med hängsel byxorna ska vara från 1864, innan dom blev vampyrer!

Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra.

Tjena! Ledsen för den hemska, hemska uppdateingn! Men som vanligt - ingen lust. *Suck* undrar vad det är som gör så att jag inte har någon lust? - få besökare, tråkiga inlägg, inga bidler? Vem vet? Ska fixa allt när jag får lust. Ha, det kommer ju gå bra. Idag har jag varit i Stockolm med mamma! Kom dit kvart över 11 för vi skulle kolla på en båt (inte för att köpa, hatar båtar, bli alltid sjösjuk) - Den båten som var med i Pirates Of the Carribean filmerna! Tog kort, men smart som jag är så har jag tappat bort överförings sladden! Faast jag tror den kan vara i mitt rum hos pappa. Hoppas det! Okej om ni undrar hur sjutton kunde jag vara på den båten? Jo den var (sista dan idag) i Stockholm idag, den åker runt i olika länder och nu var det Swedens tur! Lite kul att vara på samma båt som Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley och alla adnra i Pirat filmerna vart på ;) Okej men är riktigt trött efer Sthlm så ska sova - godnatt!
Förlåt för rörig text haha.

Sleepover

Tjeena! Just nu sitter jag och väntar på att vi ska åka. Jag och pappa åka och hämta upp Qui så sjutsar an oss ut till Hällby! Vi ska sova hos Sussi. Michaela ska också det :) Såå kommer inte blogga något! Kvart över 5 ska vi vara på bion också och köpa min biljett till HP :D Sen är börjar filmen 20.30 och efter det kommer Sussis pappa och hämtar oss. Okidoki hörs sen! /S

Det är inte nödvändigt att vara lycklig för att skapa lycka

Idag :
Japp! Idag har jag varit med Susann och Qui, vi har bakat och sen kollat på My name is Khan, och fan vad bra film! 5/5 lätt! Höll på att börja gråta under nästan hela filmen, och grät några gånger faktiskt. Så sorglig, men vill ni se en väldigt bra, äkta och sorlig film måste ni se denna! Fast man måste vara uppmärksam hela tiden så man förstår. Och förstå det med olika kulturer, rasism, autism (Aspergers syndrom) och 11 September. Låter mycket och krånligt men det är det inte, bara jag som får det att låta så ;)
Imorgon (förhoppningsvis):
Och sen imorgon så blir det Harry Potter and The deathly hallows Part 2! Som ni ser står det förhoppningsvis inom parantes och det är för att om jag får platsen. Låter konstigt men alla andra (Sussi, Qui, Ebba, Vera och några andra) bokade typ igår och då hade jag feber så jag kunde inte vara med. Ska boka imrogon på stan! Sen så ska jag och Qui sova hos Sussi i Hällby :) Ska bli kuuul ;D Okej men ska sova nu, klockan är 01.13! Godnatt! /S
PS. Jag vet, det är jobbigt att läsa men det går inte att skippa en rad?! Går när man skriver men sen när jag förhandsgranskar så blir det ihop tryckt ändå! Blir väldigt sur på det! (1 av en del anledningar till att jag inte bloggar så mycket faktiskt..)

Haaaaaaappyyy

Jag är SÅ GLAD just nu :D Jag har precis kommit hem från Tandreglerinegn och om 2 MÅNADER är min tandställning BORTA!!!! :D ÄNTLIGEN säger jag bara! Åhhh vad glad jag är :D

Don't turn away from happiness

Hej! Sitter just nu i vardagsrummet och bloggar medans pappa kollar på Morden i Midsommer, det är så dåligt iaf sedan den riktiga Barnaby slutat och hans ersättare har kommit. Jag sitter också vid pappas data, min är ''upptagen'' så att säga ;)
Imorgon klockan 11 ska jag till tandregleringen. DÅ ska jag fråga när jag får ta bort min tandställning! Jag hoppas verklogen att det blir snart för jag hatar att ha den! Ser jätte konstuigt ut på bilder.. Och i verkligheten..
Idag har jag bara avrit hemma för jag tror jag hade feber under natten/morgonen. Nu med kanske, fast det tror jg inte. Jätte kul att man somnade runt 6 på morgonen också, gick och la mig halv 1. Okej men ska kolla andra sidor n, hejdå! /S
PS. Någon som vet varför det inte går att ha en rad imellan varje när man har på ''Centrera''?

Hällby :)

Tja! Sitter just nu hemma hos Michaela med Qui och jaa jag bloggar, Zickan kollar foton på Qui's mobil och Qui ligger i sängen. Vi har varit i Hällby IP och kollat på en fotbolls match, United mot Hällby, United vann, och jag hejade på dom ;) Innan det badade vi i Michaela's pool, fan vad skönt det va :D Då var även Sussi med men sen skulle hon på speedway! Nu ska jag kolla vidweor! //S

Internet!

Hej! Ja, jag har internet nu. Har haft den i två eller tre dagar nu men har inte orkat blogga faktiskt. Förlåt för det men jag kände nog att jag behövde en lite bloggpaus! Bloggning kanske inte är min grej men jag ska försöka! Det kan vara kul ibland faktiskt :)
Dom senaste dagarna har jag spenderat antingen men mina härliga vänner, åt mig själv, flytten och/eller fixning av mina rum/lägenheterna! Just nu sitter jag i mitt rum i Myrtorp hemma hos pappa. Ska sova här i två veckor nu eftersom jag sov hos mamma i ca två veckor innan jag fick en säng hit. Nu har jag en, en 120 säng ;) Älskar den som in i helvete! Har en likadan hos mamma och det tycker jag är mycket bra haha!
Idag har jag faktiskt varit med min syster och hennes pojkvän och innan det fixade jag lite i mitt rum. Har även bett mamma att köpa The Sims 3 Leva Livet åt mig på Cdon.com hihi! Nörd ;)
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, antingen vara med någon eller kolla film och slappa/fixa mitt rum! Det får vi se imorgon! :P
Nej men nu ska jag faktiskt sova för klockan är 01.00 och jag är trött så godnatt på er!
PS. För några dagar sedan fyllde min goda vän Michaela 15 år så jag ville bara gratta henne (igen) i efterskott! :)