Vacker är man när ingen ser en

Fått en ny mobil idag! En Sony Ericsson Hazel röd :) Aa ni ser den på bilden! Helt okej faktiskt, jag är rätt så nöjd. Och Sussi har en likadan fast svart.
.
Idag har jag bara slappat typ. Först var jag och pappa på elgiganten och köpte min mobil, sen så handlade vi på Willys. Sen kom vi hem och då fixade vi med mobilen, lagade mat och kolla på TV. Och åt massor med godis såklart ;) Skulle ringa tillbaka till polisen och prata med dom om mer information om stölden men vi glömde så pappa ska ringa imrogon.
På tal om imrogon så imorgon ska jag vara med Sussi och Qui :) Michaela åker imrogon tror jag det var, till stockholm en dag sen kryssning till Tallin! Hon kommer säkert ha det väldigt kul där!
.
Och min kära moder åker till Skottland inatt, tror typ klockan 03.00! Bäst för henne att hon köper något till mig haha ;) Mamma ska dit med hennes vänner eftersom en av dom fyller 40! Det här är första gången på 15 år hon åker utomlands utan mig faktiskt. Hon får också ha det väldigt roligt! Okej ska kolla bloggar/sidor och sen kanske börja läsa andra boken i Twilight-serien, läste ut 1:a på 3 kvällar. Godnatt! /S



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback