Friday night

Hallå där! Hoppas alla haft en bta första dag på påsklovet! Det har jag iallafall! Jag har varit väldigt duktig idag och vaknade vid 9, och mellan 10-11 var jag och tränade på ett gym med Johanna! Kommer nog ha lite träningsvärk imorgon! ;) 
 
Kollade på Percy Jackson och åskviggen (tror jag den heter?), tyvärr var ju Let's Dance samtidigt men som tur är har jag en sådan bra TV att man kan starta om ett program och kolla från början, så just nu kollar jag faktiskt på Let's Dance! Heja Markoolio! :D 
 
Imorgon blir det också att vakna tidigt, ska vara hos mormor och morfar vid 12 och kommer vara där hela dagen och kvällen och fira påskafton! På söndag ska jag också upp tidigt och ska fira påskdagen med farmor! Under lovet har jag en del planer så det blir inte bara att sova hela dagarna! ;) Mycket plugg också *suck*.... 
 
Nej, nu ska jag kolla klart på Let's Dance och sedan kolla på det nya avsnitten av The Vampire Diaries och Glee! :) Godnatt, glad påsk och ha ett bra lov! Toodles!

Ouch.

Blir man inte deprimerad när man internet handlar men kan inte köpa något eftersom man inte kan köpa saker över internet med sitt kort och då måste man fråga sina föräldrar om dom kan köpa det åt dig men du glömmer alltid bort att fråga tills på natten när dom ligger och sover? Och så blir man en gnutta deprimerad också för allt du vill köpa blir sammanlagt lite väl mycket pengar? Ugh, den som ändå vore rik.. Pengar kan inte köpa glädje men livet skulle bli så mycket enklare om man hade lite mer pengar och ett enkelt liv blir man ju lycklig av såå det talesättet är inte särskilt bra. 
 
Upptäckte igår att jag har ungefär 5 blåmärken på kroppen och vet jag vart dom kommer ifrån? Inte en blekaste aning. *Jo, ett fick jag från att jag slog huvudet i bordet...* 
En bula i pannan har jag också för jag råkade smälla upp dörren men hade foten i vägen så dörren svängde tillbaka och då hade jag tyvärr redan stoppat in huvudet i garderoben så det tog ju då smällen. Skicklig jag är va? 
 
Aja, nog med ledsamheter, nu ska jag göra roliga saker sedan sova! Godnatt på er!
 
Mindre än 1 månad kvar till Justin Bieber!!! 
Lite mer än 1 månad kvar till One Direction!! 

Iron Man 2

 Gimmie blir för det mesta bra på bild, Alice int så mycket haha!
 
Sitter i soffan med pappa och de 3 tankar som går i huvudet just nu är: varför åt jag så jäkla mycket godis, min mobil dör och fyfasiken vad jävla snygg Robert Downey Jr är. Japp, denna lördagskväll består av godis, hundvakt & Iron Man 2! Aldrig fel med lite Robert Downey Jr på TV skärmen! ;) 
 
Haft en ganska så bra vecka, var med Mickis, Julia och Johanna igår och lugn dag idag! Imorgon ska jag till mamma men innan det ska jag kanske till farmor och så ska jag och pappa faktiskt övningsköra! Det ska bli kul! :D
 
Okej, nu börjar filmen igen så hörs sen!
 
PS. Skriver detta från mobilen så har ingen aning om hur stor bilden på Gimmie och Alice blev! (min hund och min fasters hund)! 

Good day!

Idag är jag glad! :D Min syster har fått ett jobb, jag fick Max och det roligaste: min farmors hund Doris (hon på bilden) har fått valpar! 3 stycken blev det, 2 honor och 1 hane. Jag längtar tills vi kan åka till uppfödaren och se dom! :D Super söta! 
 
Idag har som sagt varit en bra dag, skönt i skolan på tordagar också, bara hälsopedagogik och engelska så går från 09.50 - 13,10! Fredag imorgon också, super! Ska vara med Mickis, Julia och Johanna efter skolan så det ska också bli kul :) Mamma åker till stockholm på någon meditations grejsemojs imorgon till på söndag så jag hoppas hon köper något till mig också ;)
Hejdååååå!
 

Headeeeer

Bytte design (som ni kanske ser) och jag gillar den här men vart är min headeeeeer? Det var snygga bilder men den kom inte med?! Irriteraaandeeee och jag vet inte hur man fixar det! Får se om jag listar ut det...... Annars hittar jag en ny.

Fyndiq.se

Sitter och kollar på Family Guy, super gammalt avsnitt och jag har ingen jäkla lust att kolla på det men husets dekoder krånglar så vi har bara 1an, 2an, 4an och 6an. Kul va? Verkligen. Tack gode gud att The Librarian visas på 6an, 1an igår, 2an idag och 3an imorgon, jag älskar dom filmerna. Så har något att se fram emot! 
 
Skolan funkar inte direkt bra för mig just nu haha, ganska försenad med 2 inlämningar, fått 2 mejl hem om försening till lektionerna och skoltrött som in i helvete. Don't get me wrong, jag älskar skolan men det är för mina klasskamrater, seriöst min klass är bäst. Jag älskar den och (typ) alla i den men jag orkar inte med läxor. Lektionerna klarar jag av men seriöst, 5-7 timmar i skolan 5 dagar/vecka räcker utan att få en jäkla massa läxor. Slapp idrotten denna vecka tack vare buffertdag och slipper idrotten nästa vecka också pga ett möte jag ska på så det är typ det bästa som händer just nu haha! (Det och att om 34 dagar ska jag se Justin Bieber och om 49 dagar One Direction!). 
 
Okej, nu ska jag kolla på en massa skal som jag hittat på fyndiq.se till Iphone 5 och se vilka mamma kan köpa till mig nästa vecka! ;) Byyyeee!

the adventurous adventures of one direction

¨
Har ni inte sett The adventurous adventures of One Direction så har ni verkligen missat något, jag älskar det! Så jäkla roligt haha! Det finns 2 avsnitt, och den andra kom ut för någon dag sedan och jag garvade genom hela! Del 1 & 2 är så jäkla klockrena. Jag älskar Mark! (Han som gjort dom). Jag vet inte hur mycket man fattar om man inte är ett fan, eller vet vad som pågår i fandomen, men ni som är/gör: KOLLA! Älskar dom! :D 
 
Avsnitt 1 kan ni se HÄÄÄÄR!
Avsnitt 2 kan ni se HÄÄÄÄÄR! 
(Ledsen, tänkte lägga in videosarna men det funkade inte, oooopsss aja, kolla på doooom!)
 

Fixat & klart!

Den här killen ska jag se den 23 April 2013, alltså om 40 (!!) dagar, i Globen och jag ska gå med Johanna i min klass! :D
 
Dom här killarna ska jag se den 8 Maj 2013, alltså om 55 dagar, i Friends Arena med Alexandra i min klass! :D
 
Längtar som fan! 
 
PS. Alla som ska på Justins konserter: Man ska ha lila lys-grejer (på mobilen eller såna där stavar) och lysa med under de lugna låtarna.
Alla som ska på One Directions konserter: Man ska ha röda lys-grejer (mobil eller stav) och lysa med under de lugna låtarna. 
Sök på facebook (1D ljushav/JB ljushav) för mer information! :)

I'll do it.

Hello my lovely readers! Hur är det? Själv har man varit lite upptagen, mesta dels med skolan. Har varit rätt mycket de senaste veckorna, men idag är jag pluggfri! (Egentligen inte men glömt väskan med skoldatorn + böckerna hemma hos min syster....). Så, nu kan jag inte plugga på något så hade tänkt att bara skriva här lite snabbt och sedan kolla på en film! Vilken vet jag inte meeeen det får vi se! Har inte alla mina filmer på nya datorn (har jag breättat förresten att jag skaffat en ny dator?! Älskar den!) så har inte så mycket att välja mellan.. Men kanske har någon DVD ligger här nånstans i mitt rum som jag kan kolla på. Det löser vi! :)
 
Imorgon börjar jag ca 15 min tidigare än vad jag egenlitgen ska och det är för att min klass (skola?) ska på teater imorgon bitti! Om vad vette jag fan men skönare det än lektion! ;) Fredag också, super skönt! :D Dock ingen Vampire Diaries, en veckas väntan kvar! Samma för Glee.. :( 
 
Aja, nu ska jag plocka fram kläder till imorgon och fixa iordning allt sedan movie time! Godnatt!
 
 
¨¨¨¨¨¨
 
Grattis i efterskott till min farbror Tommy som fyllde 56 år den 2/3!
Grattis i efterskott till min kusin Thomas som fyllde 28 år den 5/3!
Grattis på födelsedagen morfar som fyller 71 år den 8/3! 

Happy birthday Justin Bieber! ♥

Happy 19th birthday Justin Drew Bieber! ♥♥♥♥♥