Orkar inteeeee

Så, söndag idag, värsta dagen på veckan för mig. Ska packa, byta boende, plugga och hinna spendera lite tid med min pappa då jag nu inte träffat honom på en vecka. Och jag får fasiken inte tiden att räcka till. Jag måste plugga på nätterna, packa och allt på eftermiddagarna och spendera tid med mamma/pappa på kvällen och sova + äta och duscha på förmiddagarna. Det är inte lätt, det är väldigt stressigt. Jag hatar att mina föräldrar separerat.
¨
Aja, ska packa nu.... 

Running 'round like a fool

Min & Qui's ananas glass och Jessicas kokos glass på Nan Thai! :)
¨
Idag har jag och mamma varit upptagna! Vid 1 så var vi på mammas jobbar kompis och hennes mans honung odlar mässa och mamma köpte lite honung och nån choklad sedan fikade vi på Mary's Café (skit god kladdkaka med grädde och hallon!) och så var vi på rusta och sedan på Ekebys Ridskola och kollade och vid 4 kom vi hem igen!
¨
Nu vid 6 så ska vi snart ner på Nan Thai och äta! Mamma har ju aldrig ätit där, och jag har bara ätit där en gång, så det ska bli gott! Kanske äter den där goda ananas glassen igen! ;D Ikväll ska vi förhoppningsvis kolla på The Hunger Games (den funkade inte igår så vi kollade på This Means War istället) och äta godis och senare på kvällen och hela dagen imorgon måste jag plugga! 
¨
Så, ja, detta är vad jag har gjort/ska göra idag! :) Hörs sen!

Ekeby/Vilsta Ridskola

Ekeby Ridskola/Vilsta Ridskola.
¨
Visste ni att jag kanske tänkt börja rida? Jag skulle väldigt gärna göra det, dock inte i år. Jag skulle vilja börja iår, men eftersom terminen redan startat för länge sen, och så har jag om ca 1 månad 5 veckors praktik och då får man inte göra något sånt. Så jag vet att i Ekeby börjar terminen 7 januari och Vilsta 2 januari. Men nästan varje söndag är det pröva-på-ridning på Ekeby och 1 gång i månaden i Vilsta. Så nästa söndag ska jag och mamma faktiskt och kolla (kaaaaanske prova) på Ekeby. Jag tycker det ska bli kul, men vem vet, när jag gått en termin kanske jag inte vill mer, men jag vill prova iallafall. Det skadar aldrig att prova :)
¨
Så, ja, kanske vid denna tid nästa år är jag en riktig rid tjej? ;) 

Ahhhhhhhhh!!!

OMG JAG SER FRAM EMOT DET SÅ HIMLA MYCKET SÅ JAG KOMMER DÖ!!!! 13 dagar kvar till första avsnittet!
¨
LÄS DETTA!!!! OBS: BIG TIME SPOILERS!! ikisseddamon.tumblr.com Omggggggggg! 

TGIF

Thank god it's friday people! Hoppas ni inte tycker jag är alltför deprimerande pga mitt inägg igår, har lite.. humörsvängningar. Anyhooow, idag har jag mått mycket bättre, hostan är dock ej borta än, men annars har det väll varit en bra dag! Har kommit jätte mycket närmre Haboon i min klass, mest över våran gemensamma kärlek till Vampire Diaries och andra serier! Hon är verkligen as rolig! ;) Vi har fått bestämda platser i klassen och jag sitter bredvid henne! :)
¨
Sen jag kom hem har jag kollat på första avsnittet på säsong 6 av The Big Bang Theory och det fjärde avsnittet av Glee (vilket var as braaaaa!) och så har min mormor och morfar varit här och lämnat nycklar, för de åker till Kroatien  i en vecka imorgon! Så avundsjuk.. 
¨
Och så ikväll ska jag och mamma kolla på The Hunger Games och äta tacos! :) Aja, ha en bra fredag people! 

....

Jag är less... Trött. Trött på denna dag, trött på skolan, trött på livet. Jag vill inte mer, detta är inte vad jag vill utav livet, jag vill ut, bort från allt, resa, se/uppleva saker, inte någon jävla skola. Inte sitta i ett klassrum hela dagen och stressa över prov, känna den där känslan att jorden går under när man inte klarar ett prov, jag är trött på att veta att de tre kommande åren kommer vara de svåraste hittils, att om jag inte kan ta studenten så är mitt liv pretty much över, om jag inte kommer in på högskolan, jag orkar inte plugga, jag vill inte lära mig fler saker, jag är trött på att veta att jag föddes vid helt fel tillfälle, allt blir 10x svårare något år innan jag ska börja den klassen, när min syster gick i skolan var det svårt men nu är det ca 10 gånger svårare. Jag orkar inte med matte, jag orkar inte med att jag ska praktisera i 5 veckor och kan då börja vid 06.45/07.00 och sluta vid 22.00, jag orkar inte med.... någonting. Jag vill bara ut, bort, iväg. Skita i skolan. Skita i människor, bara försvinna. Varför ska allt vara så svårt? Jag avskyr den människa som kom på utbildning/skola/jobb/pengar. Och de personer som bestämmer att nu minsann, nu ska vi göra allting svårare. Jag är bara trött på allt. Jag vill inte mer..
¨
Lets face it, jag är riktigt jävliga deprimerad och skol trött. Och jag orkar inte ens bry mig. 

Snart fredag!

Jag är en aning gladare idag, då det verkar som att min hosta har minskat liiiite. Hostar fortfarande som en galning och det låter (och känns) fortfarande som om jag ska hosta upp lungorna men mamma sa att jag knappt hostade någonting natten till idag! Fast jag tror mer att hon har blivit så van att hon slutat höra det men man får väll hoppas på det bästa! 
¨
Imorgon iallafall, torsdag, sedan fredag, sedan helg! (Meningen låter som Friday låten....) Jaaa.. Inte så mycket händer i mitt liv just nu förutom förkylningen och plugg, och ja, massa tråk. 14 dagar kvar tills Vampire Diaries säsong 4 iallafall! :D Det längtar jag verkligen till! Okej, nu ska jag sova, då får jag sova i nästan 9 timmar! Godnatt! ;)

Host medicin

Omfg, min mamma tvingar mig att dricka host medicin 3 ggr/dag = kräks nästan 3 ggr/dag! :))) Det är så in i helvete, jävla äckligt, jag kräks nästan varje gång. Jag får seriöst kväljningar. Och så tvingar hon mig att dricka det 3 gånger per dag!! Okej, hellre dricka det än att ha den här jävla hostan som gör att jag inte ens kan sova.... 
¨¨
Aja. har mått skit idag men tvingade mig till skolan ändå, mådde bättre på dagen sen.. Var inte med på idrotten (det ända bra med att vara sjuk) och så har jag spelat sims i timmar! Och kollat på X Factor, men det är en aning tråkigt.. Gillar verkligen inte Marie.. 
¨
Okej, nu ska jag kolla instagram sedan sova! Godnatt på er och hoppas att ni har det bättre än vad jag har! 

Sick as hell..

Ledsen att uppdateringen inte varit den bästa, men jag har det rätt för jävligt just nu alltså.. Min hosta är så in i helvete jobbig, riktig rethosta.. Så har varit på apoteket med mamma och köpt halstabletter och hostmedicin. Och FY I HELVETE vad äckligt det är med hostmedicin! Jag höll på o kräkas fan. 
¨
Och inte nog med hosta så är jag även rejält förkyld (ja, jag vet det är därför jag hostar men jag hostar inte bara, jag är snuvig och sånt också). Så. jävla. kul. 
¨
Oh, and btw, jag tog den första utav tre sprutor mot livmoderhalscancer! Den gjorde inte särskilt ont, den gör skit ont i typ 3 sekunder när dom sprutar in vätskan sen ingenting. Bara att armen känns lite tyngre. Men seriöst, jag har hört att folk börjar gråta för att den gör så ont och att dom inte ens är spruträdda men jag kan inte se det. Jag vet, det är olika för alla, men seriöst, den gör inte ens speciellt ont. Och jag är skit sprut rädd. Så, nästa ska jag ta i november någongång! :) 
¨
Okej, nu ska jag sova tidigt för jag är sjuk! Godnatt! :)

tjugotredje september tvåtusentolv

Omg.. Jag har ett rent helvete just nu, min hosta dödar mig! Den är så jobbig och försvinner aldrig, det kliar jämt i min hals vilket gör att jag hostar typ 10 ggr i minuten.. Det är så jävla jobbigt. Har någon något bra medel för att få slut på hostan? Imorgon ska jag fan dricka honungsvatten och så om kanske mamma har någon host medicin.. Pappa sa något om halstabletter men jag har ju inte ont i halsen, men det kanske hjälper ändå..? Det vill jag dock helst undvika då jag hatar (och mår illa av) halstabletter. Så stark mint.. Men ja, jag går igenom ett helvete just nu. Så kul har jag.
¨
Nu är jag iallafall as trött, har kollat på Avatar som är 3 timmar lång, så jag ska gå och sova.. Om jag nu kan det fast jag har hosta.. Godnatt!

Hosta..

Vet ni hur jäkla irriterande min hosta är..?! Jag har inte ont i halsen men den slutar aldrig ''klia''! När jag tar djupa andetag så får det en kittlande känsla i halsen och jag börjar hosta som en galning. Tja, jag börjar hosta som en ganlning hela tiden, fast jag inte tar djupa andetag.. Så härligt har jag det, och det är även bara en tidsfråga innan jag får halsont! Så ännu ett plus! :) Japp, riktigt jävla härligt. 
¨
Iallafall, blev inge mer film tittande utan jag höll på med datan istället. Och det ska jag nu fortsätta med och sedan är det dags att sova! Godnatt! :)

Funderar..

Har precis kollat på This Means War (as bra film, har gjort en ''recension'' på den haha xd Läs inlägget under!) och sitter nu och funderar på om jag ska kolla på en till film för det finns ingenting på TV så har Charlies Änglar på och JAG HATAR DOM FILMERNA! Seriöst jag hatar dom så jävla mycket, så jävla dåligt gjorda och överdrivet. Och så hatar jag Drew Barrymore. Jag hatar att Matt LeBlanc (som spelar Joey i Vänner) är med för jag älskar honom och hatar filmen.. 
¨
Så jag vet inte om jag ska kolla på antingen The Lucky One, LOL, 21 Jump Street eller någon annan film. Men dom 3 har jag inte sett så funderar på någon av dom. Ska läsa lite om dom och se vilken! :) 
¨
Okej, vi får se vad jag gör! Hejdå! :) Om jag kollar på någon av filmerna jag inte sett så kommer ''tips'' om dom efteråt! :)

Filmtips: This Means War

¨
Handling:
CIA-agenterna FDR (Chris Pineoch Tuck (Tom Hardy) är varandras motsatser och bästa vänner - den ene en flirtig rikemanscharmör, den andre en taggad mjukis som får tygla sin partner. Så börjar båda dejta Lauren (Reese Witherspoon), och en episk kamp mellan de två agenterna börjar, hon gillar uppvaktningen men vem ska hon välja?
¨
Mina Tankar:
Jag äääälskade filmen! Älskar Reese och jag älskar Chris! Den var as bra, liiite seg dom första 5-10 minuterna och lite konstig i en scen (vid resturangen, när hon kommer tillbaka från toan, när ni ser filmen kommer ni fatta) men det skiter man i för den är så bra! :D Det enda jag verkligen stör mig på är FDR, hans namn! Jag fattar inte smeknamnet! Egentligen heter han Franklin men kallas för FDR? Det stör jag mig på, det är ett konstigt smeknamn och det låter konstigt. Men as bra film, alla borde se den! :D
¨
Betyg:
4.5  av 5 poäng!
¨
Skådespelare:
Reese Witherspoon
Chris Pine
Tom Hardy
Til Schweiger
Chelsea Handler
Laura Vandervoort
Leela Savasta
Angela Bassett
Abigail Spencer
Warren Christie
Panou
Patrick Sabongui
John Paul Ruttan
Jenny Slate
¨
PS. Gillar den också för att tyå för första gången väljer tjejen den killen jag gillar! :D 

Movie Time!

Sitter just nu och funderar över vilken film jag ska kolla på, The Lucky One, This Means War eller LOL. Jag vill ju se alla 3 så det spelar kanske inte såå stor roll vilken jag väljer nu. Jag är iallafall ensam hemma och vill gärna kolla på en (eller 2) bra filmer! :) Jag tror This Means War för jag har för mig att dom andra två är mycket sorgligare och jag har inte sååå stor lust att kolla på en sorglig! Jo, jag tror jag ska kolla på den! :)
¨
Skriver om den efter jag kollat på den, så som jag brukar när jag ser nya filmer! Ni kan se alla andra tipsen under ''kategorier'' under headern, annars klicka bara här! :) Har skrivit en massa film tips, både de som har varit bra och dåliga! Så kolla där! :)
¨
Okej hejdååå!

Live while we're young!

Okej, nu så kan man lägga upp videon på bloggen! :D 
¨
Så nuuu alla, alla, alla lyssna, lyssna, lyssna!
Älskar den, den är as bra och man blir så glad av den och videon är skit bra och annorlunda! :D Helt klart min favorit låt av 1D! :D Så jag tycker alla ska lyssna på denna nu! ^^ Den är inte som deras andra låtar, den är annorlunda så lyysssnnnaaaa! :D

Rinmansstaffeten

Vet ni vad jag ska göra nu? Jo, först så ska jag kolla på de nya videosarna av Ryan Higa (nigahiga), Chester See och KevJumba och sedan så ska jag sitta och lära mig Live While We're Young! Har ni fortfarande inte hört den, är ni töntar (ja, talar främst med dig Jessica), och för att sluta vara töntar kan ni klickan HÄÄR och lyssna, kolla på videon och njut! ;) 
¨
Ska lära mig den utantill så måste hitta en bra lyrics video sedan sitta och lyssna och läsa! ;D 
Okej, ska kolla på alla videosarna sedan sova faktiskt! Stor dag imorgon, rinmansstaffeten! Då hela Rinmangymnasiet klär ut sig och går en parad haha! Bor ni i Eskilstuna och har tid så kom förbi stadsparken mellan 12-14! Blir säkert en rolig syn, 1200 elever som är utklädda! ;) Kanske ses vi, men tills då godnatt! ;)

LWWY!

¨
♥♥♥♥♥♥
 

Live While We're Young! ♥♥♥

KOLLA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR SÅ KOMMER NI FÅR SE VÄRLDENS BÄSTA LÅT!!!!!! 
¨
Jag återkommer när jag kan lägga upp videon på bloggen!!!!

Acer Aspire One

¨
Mina datorer! ^^ 
¨
Den lilla är den nya, från skolan och den stora min vanliga dator :) Båda är Acer Aspire haha :P
¨
Har iallafall installerat VLC Media Player, Spotify, Google Chrome och Skype på den nya datorn, ska lägga in min mapp med mina filmer, och några mappar med bilder, sen för jag har inte med mig min usb från mamma.. Det påminer mig, jag måste köpa ett nytt usb.. Då kan jag lika gärna köpa 2 nya! Måste ner på stan! Just ja, ska ju ner på stan om nån dag då kan jag köpa! :D Smart jag är! ^^
¨
Okej, nu ska jag antingen bekanta mig lite mer med min nya dator, sova eller kolla på nån serie! Godnatt!
¨
PS. Ledsen för dålig bildkvalité men det är mörkt + min mobilkamera suger haha! 

Ny dator! ;)

Wihoo, gissa med vad jag skriver detta?! Jo med min nya dator!! ^^ Haha, jag har fortfarande min gamla dator, det är min dator och denna är min dator jag fått från skolan! Den är väldigt annorlunda än min stora dator, men båda är Acer ;) Fast min dator är 15.6 tum och denna är typ 11 haha.. Den är väldigt liten så alla tangenter ligger helt fel så det kommer ta ett litet tag att lära sig dom! :P Fast den är skön, jag har laddat ner Google Chrome så har alla mina sidor och favoriter på denna också! :D Även Spotify och Skype finns nu på denna :) 
¨
Men jag gillar min nya dator, den är skön och väldigt lätt! När jag väl ''kommer in i'' tangentbordet så tror jag den kommer vara as bra! :D Så nu, tack vare skolan, har jag 2 datorer! ^^ Thank you Rinman! 

Niall Horan singing!

Lyssna på dessa 4 låtar, jag lovar er, ni kommer inte ångra en enda sekund. Gud vad jag älskar denna kille! ♥♥♥ 
¨
PS. Ledsen för skriken men det finns bara live verisoner.. 

Ghost Whisperer

Haha, herre gud, sitter och kollar på Ghost Whisperer, jag har aldrig tyckt att det varit läskigt, bara en bra serie, men det här avsnittet, helvete, det är fan en aning läskigt.. Avsnittet är annorlunda är vad det brukar, det brukar liksom vara så som att spökena är inte särskilt läskiga men der här spöket är helt annorlunda! Det här spöken liksom är ett ''poltergeist'' eller vad det nu heter och stänger dörrar super läskigt och sånt. 
¨
Kommer behöva se en massa Glee och Vampire Diaries avsnitt efteråt.. xd Men det är inte lika läskigt längre, nu är jag inte särskilt ''rädd''. Okej det är ett jätte lyckligt slut och det var inte så läskigt nu efteråt :P Perfect, nu kan jag sova lungt! Okej haha, nu ska jag sova! Gondatt! :)

Torsdag 20/9

Vad tusan är det jag ska göra på torsdag?! Jag har för mig att det är någonting jag ska göra eller som händer nu på torsdag men jag kan förbanne mig inte komma på vad. Jag vet att på fredag är det rinmansstaffetten så det är inte det och imorgon är det onsdag och ja, då händer inget, bara att det är 2 dagar kvar till fredag, men vad tusan är det som händer på torsdag?! Så jäkla irriterande! Eller har jag bara inbillat mig att det är något..? Ahh.. Tur att det inte är torsdag imorgon, utan onsdag då kan jag fråga nån i klassen eller mina föräldrar.. Annars ha jag fan blivit galen.. 
¨
Ahh, aja, nu ska jag kolla på TV så kanske jag kommer på vad det är! Godnatt! :)

Min daaag!

Sååå vad har alla gjort idag? :) Själv har jag haft en helt normal skoldag, idrott, vi joggade i skogen och det gick helt okej! :) Hade sista lektionen i skogen iallafall för iår och har sista ute idrotts lektionen nästa vecka! 
¨
Men slutade typ 40 minuter tidigare idag (vi gör det rätt ofta utan någon speciell anledning..) så slutade runt halv 3, och vid 16.45 hade jag klipp tid! Så vid 16.30 mötte jag mamma och så gick vi till frisören! :) Klippte bara topparna, ca 2 cm och så liite uppklipp (hade velat klippa 1-2 cm mer och mer uppklipp men min frisör var lite.. inte dålig men slarvig..) Det ser iallafall lite fräschare ut, men ska inte gå till den frisören jag gick till igen.. :) 
¨
Nu väntar jag på att Ghost Whisperer ska börja, har inga läxor så kan göra lte vad jag vill! ^^ 

X Factor

Sitter, som vanligt, och kollar på X - Factor! :) Ingen som har ''blown my mind'' idag, men det har varit några bra och nu sitter man och väntar på att pausen ska vara över och se om Alen går vidare! :) Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om honom, håller med Marie tror jag, men samtidigt Ison. Hoppas nog iallafall att han går vidare! :)
¨
Tyvärr är dock X - Factor ganska tråkigt, alla är antingen skit bra, bra eller dåliga men nästan ingen är såhär riktigt dålig så man typ skäms.. Och sånt är as kul att titta på, det var massor i Idol :( Och snart är auditionerna över och tävlingen börjar, hoppas det är bra iallafall.. 
¨
Ooooh okej nu är pausen slut! ^^ Herrååååå!

Pencillin..

Huh, har insett hur virrig jag är.. Äter ju mitt pencillin (har urinvägsinfektion) i 5 dagar och idag kunde jag verkligen inte, nu på kvällen, för jag tar en på morgonen och en på kvällen, jag kunde verkligen inte komma ihåg om jag hade tagit den eller inte, så ringde mamma och frågade om jag skulle ta en ändå och hon sa ja meeeeen då kom jag på att jag inte hade tagit någon! Tog mig typ 15 minuter av intensivt tänkande att komma på det haha.. 
¨
Ja, för det mesta faktiskt så har jag insett att jag är ganska så rejält virrig.. Inte speciellt kul när det kommer till viktiga saker som t.ex pencellinet eller skolan.. Virrig och lat, bra kombination. 
Aja, nu ska jag hålla på med datan sedan packa idrottsväskan, har idrott imorgon.. *Suck*.. Godnatt! 

Skadlig url har blockerats...

HELVETE! Jag behöver verlkigen en ny dator nu.. Jag har ju mitt virusskydd på, såklart, och om det då är något ''skadligt hot'' så kommer det upp en liten ruta där det står ''Skadlig url har blockerats'' och det kommer upp nu PÅ VARENDA SIDA! Och den låter! Den dingar till så fort den kommer upp och den kommer upp hela tiden. SKIT KUL! :))) 
¨
Och jag fattar inte hur man får bort den för jag vågar inte ta bort pogram för jag vet inte vad som är vad och om jag tar bort någpt viktigt och det är as irriterande och jag vill ha en ny jävla dator NU! FML.
¨
Jag behöver en dator expert.... 

Back from school..

Slutade 13.35 idag istället för 15.10! :D Skönt! Vår svenska var än en gång inställd för vår svenska lärare var än en gång sjuk. Så både bra och dåligt där! Hade medicin prov idag också, jag tror det fick bra (peppar, peppar ta i trä). :) 
¨
Snart ska jag göra de sista matte uppgifterna jag inte gjorde på lektionen meeen just nu kollar jag på Gossip Girl såå kan inte plugga! ;) Aja, nu ska jag kolla vidare sedan plugga! Hejdåå!

VO & Medicin

Har pluggat klart VO och Medicin nu, så jag tror alla medicinska termer är fast i hjärnan nu! :) Ska repetera lite efter lunch imorgon, hoppas jag att jag hinner! Vård och Omsorg är en inlämning så det behöver jag inte plugga mer på, det var bara medicin! 
¨
Men har kollat lite på Glee säsong 4 avsnitt 1 bara för det var så braaaaa! :D Ah, älskade det! Längtar as mycket till nästa avsnitt! ^^ 
¨
Aja, somnar snart så måste verkligen gå och lägga mig! Godnatt! :)

Söndag

Klockan är nu 5, så jag borde egentligen packa min väska men jag orkar inte än.. Vaknade vid halv 2 av att mormor ringde, så vid halv 4 kom mormor, morfar och Lovisa för Lovisa skulle få en jacka utav mig, min gamla skinnjacka för hennes är för liten, så ja, dom var här i typ 45 minuter sedan gick dom och då åkte mamma med pappa för vi ska ta bort våran fåtölj som vi har i vardagrummet, så pappa hjälpte henne bära den. 
¨
Så nu sitter jag och kollar på Ghost Whisperer, ska plugga senare igen, pluggade när jag vaknade, men har prov och läxförhör i VO och Medicin imorgon. 
¨
Okej, nu ska jag kolla vidare på serien sedan ska jag väll packa! Hörs sen!

Favorit serier!

Anonym Om: Just Kidding!
Vilka är dina absoluta favorit serier? :)
¨
Fick en fråga om vilka mina absoluta favorit serier är! :D Serier jag gillar är The Vampire Diaries, Glee, Awkward, How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, Gossip Girl, Vänner & Scrubs! Sedan gillar jag även andra serier, men inte lika mycket.
¨
Favorit serier å andra sidan, min allra, absoluta favorit serie är The Vampire Diaries, sedan favorit serier (förutom TVD): Glee, Gossip Girl, Awkward, Vänner och The Big Bang Theory! Det är dom jag kommer på just nu iallafall, kanske glömt någon haha!
¨
Så jag kollar på en del serier, men den allra bästa jag någonsin sett är 100% The Vampire Diaries! :) Vänner är en sån serie, jag sett alla avsnitt på flera gånger, kan alla utantill (kan kolla på namnet på avsnittet och veta typ exakt vad som händer) men jag tröttnar aldrig! Big Bang Theory är mest humor serie, vilket kan vara skönt att kolla på då det är mycket drama hela tiden i alla andra serierna! 
¨
Så ja, det är mina absoluta favorit serier; TVD, Awkward, Big Bang, Vänner, GG & Glee! :)
Lite långt svar kanske haha, men jag hoppas du fick ditt svar! xd
¨
PS. Finns ju ''team'' i några av serierna och vill bara påpeka: TVD: Team Damon, Awkward: Team Jake, GG: Blair and Chuck, (resten struntar jag i haha, dom kan vara tillsammans med vem dom vill, dock gillar jag Serena och Nate tillsammans!)! Är det fler serier jag kollar på med ''team'' i sig så säg till men det är väll dessa? ;) Ville iallafall påpeka vilka team jag är! ;) 

Just Kidding!

Jag skojade bara, jag hade bara missat första avsnittet på Glee säsong 4 och 1 avsnitt på Awkward, de 2 andra (The Big Bang Theory och ännu ett Glee avsnitt) var bara promos, Big Bang säsong 6 har premiär den 27 september och Glee säsong 4 har redan börjat! 
¨
Men båda avsnittet var as braaa! Glee är typ helt annorlunda men ändå bra, och Awkward, jag troooor Jenna kommer välja i nästa avsnitt! Personligen är jag Team Jake men jag har ingen aning om vad hon ska välja.. Go Jakie iallafall! ;) Matty.. Jag gillar honom men han är kind of a jerk. 
¨
Kollar ni inte på Glee eller Awkward borde ni verkligen göra det! :D Dom är as braaa! 

Annorlunda dag..

Så, denna dag slutade annorlunda än vad jag trodde.. Vaknade vid 10.40, låg i sängen till 12.00/12.30 och så duschade jag sedan vid 14.20 kom pappa och hämtade mig och mamma, så åkte vi till Sveaplan för mamma skulle kolla på en matta, sedan åkte jag, pappa, mamma, Jonas och Lovisa till Mats och Robert för Robert fyllde 18 igår, så tjocka släkten var där och han fick pengar och 2 presentkort på tattueringar. 
¨
Hela dagen var väldigt rolig, jag älskar när släkten träffas så där! :) Men vid 17.45 hade jag tid på Vårdcentralen, så jag och mamma var där i typ 45 minuter och det var vad vi trodde, jag har en liten urinvägsinfektion. Inte så farligt men jag ska äta pencillin 2 ggr om dagen i 5 dagar. Jag tror jag är som mamma och har väldigt lätt för att få det, mamma har haft det jätte många gånger.. (Det är en av anledningarna till att jag ska ta livmodershalscancer sprutan för är jag som mamma är jag jätte känslig och får lätt infektioner). 
¨
Så, ja, ibland slutar inte dagen som man tror men tja, ja haha.. xd Okej, nu ska jag plugga! Godnatt!

OMG JAG SKOJADE BARA, JAG KAN INTE PLUGGA! Jag har ju förfasiken missat 1 avsnitt av Awkward, första avsnittet på säsong 6 på The Big Bang Theory och 2 avsnitt på 4 säsongen av Glee! Huuur i världen kunde jag missa allt detta?!?!? Nu blir det serie tittande som gäller! Måste kolla så jag inte missat avsnitt på andra serier också...!

Happy Birthday Nialler! ♥

Happy Birthday! ♥♥

Torsdag

Så idag är det äntligen torsdag, vilket betyder att det är fredag imorgon! :) Imorgon blir det en bra dag! Först börar jag 09.30, slutar 10.50 (har en inställd lektion imorgon) och så på kvällen vid halv 8 ska jag och ca 6 pers till gå och äta på Ming Palace för att fira Sussi som fyllde år för någon vecka sedan! Det ska bli as kul! :D
¨
Sedan på lördag ska jag till min kusin Robert som fyller 18 imorgon! Kan inte fatta att han blir 18.. 
Iallafall kommer det bli en rolig helg! :D Nästa vecka, den 23, fyller även Qui år så då blir det ännu mer firande, sen är det dags för min födelsedag, bara 2 månader och 2 dagar bort ;) 

Happy Birthday Niall! ♥♥


¨
Happy Birthday Niall! ♥♥
Grattis på födelsedagen Niall! James Horan! :D ♥♥
 ¨
Idag fyller Niall från One Direction 19 år! ^^ Min favorit! ♥

Livmoderhalscancer spruta..

Den 21a eller 24e September, alltså om ca 10 dagar, kommer jag ta den första sprutan mot livmoderhalscancer. Och vet ni huuuuur nervös jag är?! Jag är skit nervös redan nu och har varit det ända sen jag fick min tid, för några dagar sedan.. Jag HATAR sprutor, jag är extremt rädd för nålar och sprutor och nu ska man ta 3 st! Den andra tar man ca 2 månader efter den 1a och den 3e och sista tar man efter ca 6 månader. 
¨
Jag har även hört från alla som har tagit den att den gör skit ont. T.o.m dom som inte är rädda för sprutor tycker den gör ont.. Jag fattar inte, kan man inte dricka något istället..? Jag vill ta den såklart, men ändå inte.. Lika bra att ta den, mindre chans att få livmoderhalscancer och bli steril. Men jag tycker inte om det, inte alls. HATAR SPRUUTOOOOOR! :( 

Faaan..

Vad denna dag ska gå bra då..! Först går min väska sönder, sedan upptäcker jag att min skinn jacka, innerfickan är sönder och nu har jag upptäckt att ''ledsen gubbe'' smilisarna inte funkar, det blir ingen sån här - :D gubbe utan det blir såhär: :(  !! Faaan vad irriterande daaaaaaaag... 
¨
Fast hade ändå kul idag, gick på stan med Bea en liten stund och så hade jag såklart roligt i skolan :) 
¨
Aja, nu får vi hoppas att min otur är över, att jag hittar en ny, snygg skolväska, att min farmor kan laga min skinnjacka och att det fixar sig med smilisarna! Godnatt på er! 

RIP London väskan..!


Har tyvärr endast webb cam bilder på väskan..
¨

RIP till min älskade, fina, coola london väska! Kan tyvärr inte använda den längre då bandet man har över axeln, fästet till den har gått av.. Har bara använt den i tre veckor (köpte den i London, i juni) men jag är inte förvånad, jag köpte den för typ 150 spänn i någon souvenir butik.. Men nu får jag använda min gamla, tråkiga, fula skinn väska jag hade i  7-9an.. :( 
¨
Måste hitta en ny, snygg, cool väska, vill inte ha min gamla..!  
RIP! 

Vad tycker ni? :)

Så vad tycker ni om min nya design? :D Rätt cool va? Jag gillar den faktiskt, men jag skulle vilja göra några små ändringar, t.ex göra texten mörkare, smilisarna ska vara gula och inte gråa och så fixa en grej, när man kommenterar och sedan klickan på ''Till bloggens startsida'' så händer det inget.. Men annars gillar jag den, som många vet är ju blå min favorit färg och denna is blue ^^ 
¨
Hoppas ni gillar den! :D

09/09-2012

Haft en rätt irriterande morgon och förmiddag men nu äntligen har hon gått. Den meningen är inte rimlig men det ska den inte riktigt vara..
¨
Iallafall nu är jag helt ensam och ska plugga och bara slappa. Hörs sen!

Anders..

Fick världens skummaste sms idag.. Av någon kille som hette Anders och han ville inte berätta hur han fått mitt nummer.. Jag var skit rädd för han var as creepy sedan efter typ 40 min fick jag reda på att det var.. JESSICA! Den jäkeln. Jag var fan skit rädd för hon var fett creepy haha! (Och jag vet, om någon smsar en och är as creepy så ska man inte svara men jag var för nyfiken för det första hon skickade var ''I don't know about me but I know about you'' = Justin Bieber och då blev jag fett förvirrad när hon sa att ''han'' hette Anders!). Så ja, var iallafall skit rädd, smsa Qui och Sussi och fråga om dom visste vem det var och båda sa typ åt mig att sluta smsa med honom xd 
¨
Haha, ja det var en av de creepigaste bus sms jag fått! ;) Men sen ringde hon mig och så pratade vi i typ 2 timmar i telefon :) Och nu så ska jag sova för är as trött så godnatt! 

Torshälla Marknad

Var på Torshälla marknad idag, och gissa vad?!?! DET SÖG. Det var så jävla dåligt, det fanns ingenting! Inte ens godis stånd, det fanns bara remmar. Vilket var bra då jag köpte en rem men det fanns inget annat godis. Fasiken vad det sög alltså. det enda intressanta var att gå upp i rådhuset, upp till några fängelse celler som dom använde på 1800-talet. Allt annat sög. 
¨
Aja, nu sitter jag och väntar på att MTV VMA ska börja, det är One Directions första gång som dom uppträder och kanske får några priser, dom är nominerade till 3 st och jag vet hur många de vinner/inte vinner men vill inte avslöja till någon :) Men det ska bli as kul att se deras uppträdande, äntligen någon annan låt är WMYB. Det ska bli kuuuuuul! :D Slå på MTV vettja, klockan 15.30! :D 

Italien

Efter som jag och mamma ska till Afrika om 3 år, och det kommer kanske bli rätt dyrt, så ska jag och mamma inte åka på sådana ''dyra'' resor de kommande 3 åren (vi kanske ska till Thailand igen om 3 år också) så hoppas jag att vi åker till Italien sommaren 2013. Kanske inte bara på samma ställe, Rom, Vatikanstaten, och ett par andra ställen. Det borde man hinna med på 8-10 dagar? Var i Kina i 8-9 dagar och hann med massor. 
¨
De kommande 3 åren tror jag inte vi kommer åka till Asien, utan bara Europa. Jag snackade förut om USA och det kanske vi gör någon sommar men de andra 2 åren vill jag nog helst inom Europa. Jag vill till Italien, Frankrike, England, Irland, Kroatien, Island etc. etc. Vi får se, någonstans ska vi ju självklart, och vart det än blir kommer det bli skit bra! :D 
¨
So many places, so little time...

MTV VMA



¨
Antar att dom flesta inte vet att MTV VMA (Video Music Awards) var unde natten till idag, jag har inte sett det än för det slutade typ halv 5 på morgonen och det var skola men det finns självklart repriser idag! 
¨
Först är det någon förgrej från 20.30 - 21.00 och sedan själva galan från 21.00 - 22.55! Och det är självklart på MTV! Jag vet ingen annan kanal det är på tyvärr, och jag har inga länkar, så har ni inte MTV får ni söka på YouTube eller något sånt. 
¨
Men jag ska inte kolla på reprisen idag, jag ska kolla imorgon för ikväll klockan 21 är det Änglar och Demoner och jag älskar den filmen så jag ska kolla på det istället, men sådan tur är det då att det är 2 st repriser imorgon! 1a är: Förgrej: 12.35 - 13.05, själva galan: 13.05 - 15.00. 2a är: Förgrej: 15.00 . 15.30, själva galan: 15.30 - 17.30. Perfekt! ^^
¨
Så på kanal MTV, idag från 20.30 - 22.55, imorgon 12.35 - 15.00 och 15.00 - 17.30!
Hoppas det hjälper någon! :) 
¨
Update: HÄÄÄÄR har ni en sida där ni kan kolla på galan om ni inte har MTV :) 

Grattis på 16årsdagen! ♥♥



¨
Grattis på 16årsdagen Susann! 
Jag älskar dig super duper mycket! 

Niall, Zayn and Justin Bieber ♥


1. Niall och Justin kokar nudlar, 2. Niall, Justin och Zayn, 3. Justin, Alfredo och Niall.
¨
Omg mitt hjärta! 
Niall Horan, Zayn Malik and Justin Bieber hanging out! Aww dom är så söta och sådana bra vänner! Och Niall måste dö av lycka varje gång dom hänger med JB för han är en riktig Belieber! Alla killarna i 1D gillar Justin men Niall speciellt! Han får umgåsa med en av sina stora idoler! 
¨
Aww dom är så sötaaaa! 

Iphone 5

Är så trött på min mobil, nu håller den på och blir dåligare och dåligare! Batteriet suger nu, när jag vaknade klockan 7 imorse var den full laddad och jag drog ut laddaren av någon anledning, sen somnade jag om och vaknade 9 då var den typ 80% kvar, vid 11 var det kanske 40% kvar och nu vid 21 är det kanske 20-30% kvar. Hur skumt är inte det?! Och jag laddade den hela natten, vilket jag gör varje natt! 
¨
Tur som fan att Iphone 5 kommer ut typ i slutet av månaden eller nästa månad. Ska lätt köpa den. Fast ska nog vänta ett tag för har inte riktigt alla pengar så efter min födelsedag + julen, kanske nyår då har jag råd och det kan ha kommit ut en bättre modell. Men det ordnar siiiig, bara jag får en bättre mobil inom 6 månader ;) 
¨
Hejdåååå!

Lies that always works: "I did my homework. I just left it at home."

Så vad har ni haft för er? Egentligen har jag ingenting att berätta.. Som vanligt, inget händer, bara skola, plugg och sova som är det som pågår just nu.. Det är varken kul att skriva om eller läsa om. Så jag vet inte om jag ska ha en liten bloggpaus eller bara skriva när jag har lust för nu tvingar jag mig ibland att skriva. Jag tror jag ska göra det sistnämnda så nu får ni räkna med att inlägg kommer inte komma kanske varje dag, men istället lite roligare inlägg. Jag tycker det låter bra just nu så vi kör på det ett tag :)
¨
Men idag var jag i skolan 20 min, allt gick bra, och sen var jag och Qui i Stålfors (träffade Becca och Pernilla i Rekarne när jag mötte upp Qui, har saknat dom! :) ) och det gick bra i Stålfors, träffade typ alla lärare men Kersti var inte där så vi ska tillbaka kanske imorgon eller nästa vecka. Fick världens överraskning då Madde, min gamla spanska lärare är snart höggravid! Jag kommer inte ihåg om jag visste om hon var gravid eller inte när vi gick i stålfors men nu blev jag verkligen chockad haha! Men jag är helt säker på att Madde kommer bli en jätte bra mamma för hon är jätte snäll, gillar verkligen henne! :) 
¨
Okej, nu ska jag ringa pappa och fråga vart han är för jag dör av hunger! Hejdå!

Stållan.

Så är ju ledig imorgon pga intrudoktionssamtal (kommer vara i skolan från 10.00 - 10.20) och vid 13.20 så ska jag vara vid rekarne och möta upp Quiqui för vi ska till Stålfors (Stållan) och hälsa på! Det måste man ju göra när man bytt skola efter 3 år och haft väldigt bra lärare! Jag saknar dom faktiskt, hoppas alla är där imorgon. Haha hoppas alla kommer ihåg oss..? Det har ju gått några månader, snart 4 månader sen jag gick min sista dag där. Fan vad tiden går snabbt. Men jo, mig glömmer väll ändå ingen bort? ;)) 
¨
Haha okej nu ska jag kolla klart på Scrubs, fast måste nog skynda mig in på the toilet först, kissar snart på mig..! Godnatt! :)
¨

2 ½ män

Sitter och kollar på 2 ½ män just nu men det är as tråkigt för det är typ från första säsongen.. Väntar egentligen bara på att klockan ska bli 19.30 för då är det antingen Big Bang Theory eller Djurakuten. Får se vad jag ska kolla på :) 
¨
Har alla haft en bra dag? Jag har haft en helt vanlig dag, men var lite ''sur'' imorse, vi började egentligen 09.00 men svenskan var inställd igen så vi hade håltimme till 10.30, hade lika gärna kunnat stanna hemma och sova.. Imorgon har jag inga lektioner iallafall! :D Men måste till skolan klockan 10 för mellan 10.00 och 10.20 har jag introduktionssamtal sen är jag ledig! Jäkligt skönt! 
¨
Aja, nu ska jag gå och byta om till pyjamas sen kolla på TV, hörs sen!

Svenska Hollywoodfruar

Sitter och kollar på svenska hollywoodfruar med pappa, eller ja han ligger och sover haha. Gud vad jag älskar Gunilla Persson! Hon är så jävla bra på allt och så snäll! *Host, host*.. Nej Maria Montazami är ju helt klart bäst, hon är härlig! ;) 
¨
Idag har jag faktiskt haft en ondöig skoldag och en ''slappig'' (haha slappig inte slampig) dag. Började skolan 08.30 och slutade 10.30 så var i skolan 2 timmar och vi hade matte första lektionen men jag hade bara typ 5 uppgifter kvar sen var jag klart och dom flesta var också klara sedan hade vi VO (vård och omsorg, ni borde lära er det, kommer inte orka skriva hela namnet hela tiden ;)), VO lektionen är egentligen typ 2 timmar men hade bara någon gruppdiskussion och något papper man skulle fylla i sedan slutade vi! 2 lektioner var inställda, idrott och svenska. 
¨
På vägen hem sen så ropade min syster på mig från fönstret att jag skulle komma upp (hennes lägenhet ligger mellan min och pappas och skolan) så jag har faktiskt spenderat hela dagen med min syster och hennes kompis Bea. Så lite onödig dag idag, hade helst bara vart hemma och sovit. 
¨
Aja, nu ska jag kolla klart på svenska hollywoodfruar sedan vet jag inte vad men ska sova tidigt idag. Godnatt! :)

Hatar att komma på rubriker...

¨
Sitter just nu och lyssnar på lite låtar som Niall Horan från One Direction sjunger, älskar hans röst, den är perfekt.  Bl.a The A Team, Haven't met you yet, Stereo Hearts & I'm Yours passar perfekt till hans röst, jag älskar dom låtar där man kan höra hans irländska accent. Åh jag längtar tills jag kan få höra hans röst live! ♥ När vi blir tillsammans ska jag tvinga honom att sjunga för mig jämt. 
¨
På tal om One Direction, vet ni hur avundsjuk jag är på Johanna i min klass?! Hon är Belieber och Directioner precis som jag men hon har träffat One Direction. Hon har kramat Liam, hon har allas autografer och hört dom sjunga några låtar och svarat på frågor =aka hon har hört deras röster LIVE! Någon gång när dom var i Stockholm. Men seriöst hon har TRÄFFAT dom! Vet ni hur avundsjuk jag är?!?! Som tur är kunde jag skryta om att jag ska på Justins konsert ;) Så vi är typ avundsjuka på varandra haha ;) Men jag är as glad över att jag har hittat någon mer i min klass som jag gillar och som är Belieber och Directioner! Jag tror hon gillar JB lite mer än 1D men det spelar ingen roll. Haha Bea kollade på oss som om vi var dumma i huvet ;) 
¨
En liten fin dikt jag hittade om Niall:
''Roses are red violets are blue, if you dont like NIall Horan there is something wrong with you. This boy is amazing, he's close to perfection. Without Niall Horan theres no One Direction.''

Omg.....

Omg jag är är äckligt mätt, åh gud jag vill dööööö.. Jag hatar att vara äckligt mätt. Det är en hemsk känsla. Det gör ont i hela magen och bröstkorgen, det känns som om jag har mat ända upp i halsen. Jag hatar det, jag mår så jävla illa..... Somebody kill me please. Det gör ont i ryggen också....
¨
God, please kill meeeeee....... 

Ben & Jerry's

Har precis ätit mer än halva min Ben & Jerry's.. Så gott och så äckligt på samma gång. Men älskar min Half Baked så jag tvingade mig själv att sluta äta så jag har till en annan dag.
¨
Haft en bra dag, var liite med Bea efter skolan, men bara på tågstationen, jag åkte hiss också, själv och med Bea (hade cykeln) och det gick bra, var as rädd såklart haha men det gick bra :) 
¨
Ska kolla vidare på Gossip Girl, kan inte koncentrera mig på att skriva ;) 
Hejdååå!

Godnatt! :)

Är så jävla trött just nu så ska bara lyssna klart på Teddybjörnen Fredriksson (ja, jag lyssnar på den låten, jag har älskat den i 15 år) och sedan bums i säng. Eller jag sitter i min säng men måste lämna min data på skrivbordet och så bums i säng! Börjar 08.30 imorgon så ska upp vid 07.00. Vet inte om jag ska cykla eller inte.. Kanske.. Fan måste kolla vädret.. Aja det går snabbt. 
¨
Okej nu slutar låten om ca 1 minut så ska kolla vädret sedan sova så godnatt på er! :)

Sofia Eriksson Larsson..?

Jag funderar på att ändra mitt namn till Sofia Eriksson Larsson.. När jag är 18 eller nu vet jag inte. Men det känns som om pappa lämnas utanför i mitt namn, Sofia och Eriksson är från mammas sida, Elvira är visserligen från pappas farmor men mina föräldrar tyckte mest att det bara var ett fint namn som passade. Min syster heter ju Nilsson i efternamn, från hennes mamma så ingen av pappas barn heter Larsson.. 
¨
Det är kanske rätt långt men det låter faktiskt lite bra.. Sofia Elvira Eriksson Larsson. Jag kanske bara behöver skriva Sofia Eriksson men jag heter Sofia Eriksson Larsson.. Sofia Larsson Eriksson.. Nej Eriksson först låter bättre. 
¨
Jag vet inte nu svammlar jag bara, jag har ingen aning vi får se.. 
¨
Aaaahhhhhh okej jag har ingen aning om vad jag svamlar om, hedjåå!

Niall feels.. ♥♥♥♥♥









¨
Niall James Horan 

Söndag

Ska inte vara med Melissa idag, vi ska vara med Jessica en annan dag istället, så nu sitter jag här och undrar vad jag ska göra.. Orkar inte packa väskan än (ska ju till pappa idag) och äta kasnke jag ska göra, är lite hungrig. Men vi har bara panpizza hemma och jag är inte sugen på det :( Men orkar inte gå till Ica och mamma kommer bli arg på mig om jag inte äter. Så pan pizza blir det nog iallafall. 
¨
Kanske kollar på en film.. Mamma slutar vid 3 idag så är ensam hemma i typ 2 ½ timme. Aja, någonting hittar jag nog på att hålla på med! :) Haha förmodligen kommer jag bara sitta vid TVn...  Hejdååå!

Första september

Hade helt glömt bort att det är första september idag! Okej det är 5 minuter kvar tills midnatt men det räknas! ;) Det är ''bara'' 2 månader och 14 dagar kvar tills min födelsedag och 1 månad och 10 dagar kvar tills The Vampire Diaires säsong 4 börjar! (2 månader och 13 dagar, 1 månad 9 dagar kvar om 3 minuter)! Längtar as mycket tills båda! ^^ 
¨
Ska iallafall sova snart för ska upp vid 11 och duscha! Ska vara med Melissa och kanske någon mer (är sams med Jessie nu så vi får se om hon kanske också ska vara med), jag vet inte vad vi ska göra, men förmodligen kommer vi nog vara här (är typ alltid hos mig haha) och bara slappa och prata och ja, vi har ju inte träffats på typ 1 månad om inte mer. Vill verkligen höra mer om hur det är på St: Eskil! 
¨
Just ja vet ni en as kul grej som min mamma sa idag?!??!?! Åh jag ser fram emot det så jävla mycket!! Hon sa att om 3 år kommer vi åka till Afrika!!!! Typ som en student prestent för jag har super länge velat åka till Afrika (sydafrika) och åka på safari och sånt! Men det är dyrt tror jag och eftersom jag verkligen vill åka dit så blir det till studenten! Så jävla lång tid kvaaaar.. Nästa år snacka hon om Malaysia eller något haha.. Vi håller alltid på och bollar ideér om vart vi ska åka nästa år, jag vill ju till singapore men mamma vill inte till någonstans hon redan har varit, vilket är svårt då hon har varit i 24-25 länder... Aja, någonstans åker vi och om 3 år Afrikaaaa! :D Yayy! ^^
¨
Okej ska sova snart så godnatt! :)

Wetopia

 Ett spel alla borde spela är Wetopia, det är helt gratis (det är ett facebook spel) och man spelar och skickar pengar och mat till behövande, t.ex afrika bara genom att spela. Det är helt gratis för dig. Det är tyvärr inget spel jag gillar, det är att man bygger hus och typ bygger en stad och ag tycer såna spel är as tråkiga men jag spelar lite då och då på Wetopia.
¨
Okej jag berättar urdåligt men kanske min polare och Ellen DeGeneres kan berätta bättre..
¨
¨
Fattar ni ingenting så sök på youtube eller fråga mig!
¨
Jag tycker iallafal att det är jätte bra för det hjälper andra människor och det enda du behöver göra är att spela ett spel! Så tycker alla borde prova det! LÄÄÄÄÄÄÄNK!!
¨
 
 

Wosh..

Uuääähhch, jag har ont i huvudet.... Kan bero på att jag gick och la mig 06.45 och gick upp 16.30....... Satt och kollade på Awkward hela natten.. Inte det smartaste jag gjort men jag kunde inte sluta titta haha.. 
¨
Just nu väntar jag på att klockan ska bli 19.00 för då börjar Lady och Lufsen på Disney Channel! Har inte sett den filmen på väldigt länge och det är inte min favorit disney klassiker men den är ändå bra, vilket är självklart då den är en Disney klassiker. Jag älskar att ha Disney Channel, speciellt eftersom dom visar alla tecknade filmer jag älskar. Jag hatar när folk säger att Disney Channel eller tecknade filmer bara är för små barn. Tecknat är skit dåligt nu och det var 110% bättre när jag var liten men när dom visar sånt jag kollade på när jag var liten blir jag alltid så glad. 
¨
Aja, medans jag väntar på att Lady och Lufsen ska börja kollar jag på Glee men jag gillar inte avsnittet.. Aja, det är bara 15 minuter kvar så ska kolla. 
¨
Till filmen ska jag äta coctailfrukter och grädde, det är skit gott, jag älskar det. Ni borde prova det någon gång! 

Dammit.

Har precis kollat klart på Awkward säsong 1 och har satt på 1 avsnittet på säsong 2. Och jag är sit irriteeeeeerad! Jenna (huvudpersonen) har blivit jätte mycket tjockare och det ser helt fel ut! Plus så ska det typ bara vara någon månad mellan sista på säsong 1 och första på säsong 2 och man kan inte bli så rund i ansiktet på 1 månad. Och Mattys hår!!! Euw! Jag gillar Jake mer. Mycket mer, Matty är så elak. 
¨
Iallafall, klockan är 03.25 och jag ska kolla på ett avsnitt till sedan sova! Har faktiskt en helg utan läxor och ensam hemma hela morgonen, dagen och kvällen så jag kan göra precis vad jag vill. Så jag tänkte varför inte stanna uppe hela natten och kolla på serier sen sova typ hur länge jag vill?! Älskar att göra det. Jag vet inte hur många sånna här helger jag kommer ha så jag måste ta vara på dom! Och det ska jag! :) 
¨
Okej, ville egentligen bara säga att jag stör mig på ''nya'' Jenna xd Godnatt! 
¨
PS. Det understrukna i första raden är en länk direkt till Awkward på watchseries!