Svengelska

Något jag börjat märka är hur jag börjar slänga in mer och mer engelska ord när jag pratar. Hela tiden! Och jag kommer konstant på mig själv att inte komma på vad ett ord heter på svenska, bara på engelska. Jag använder jämt Google Translate och jag översätter fler engelska ord till svenska än svenska ord till engelska. 
 
Jag vet i vilket sammanhang jag ska använda orden men jag vet dom bara på engelska haha, det är så otroligt irriterande för alla tycker säkert jag är konstig som pratar engelska och svenska ''samtidigt''. 
 
Jag är ganska säker på att det beror på att alla mina intressen är engelska. Jag är ju en fangirl och 1D och JB är ju engelska och alla sidor om dom (t.ex Tumblr och Twitter) är ju på engelska, alla serier jag kollar på är engelska och dom flesta kollar jag på datan och jag har ingen text, och jag läser en massa ''böcker'', fanfics och sådant och 95% av det jag läser läser jag på engelska. Jag ser t.o.m många filmer på engelska utan text för ofta strular texten och jag orkar inte fixa det, och tro mig -  jag hatade att kolla på filmer/serier utan text men nu gör jag det jämt. 
 
Men det engelska språket fastnar verkligen i mitt huvud, och det blir bara mer och mer ''svengelska''. Mne seriöst det engelska språket har mer ord för att uttrycka det jag vill säga, typ ''känslor'' och sånt. Om ni fattar haha? xd Tack och lov så Haboon i min klass är lika dan, för att inte tala om Jessica. Melissa gör det också, men jag och Jessica mer! Så jag är inte ensam om det ;) Tur att man har vänner som är lika konstiga som jag haha ;) 

Rubriiiiik

Tjenanixen! Kollar på Masterchef Sverige just nu, men nja, jag kollar väll inte riktigt, det är inte speciellt bra. Min mamma är obsessed (vette fan vad det heter på svenska) med det pogrammet tho. Hon älskar det, men Per Morberg creeps me out. Jag har alltid tyckt att han var creepy men ända sen mamma och jag kollade på filmen Så som i himmelen, där Per är med och spelar en alkoholist som slår sin fru har han blivit 100 gånger mer creepy. 
 
Anywhore, har även nyss ätit McDonalds för andra gången på 24 timmar, åt det till middag igår och frukost/lunch idag. Men det är så gott så det gör inget ;) Älskar deras strips, när dom är sådär mjuka och goda! Max och Burger King har inte såna strips, så Mc är min favorit! 
 
Vad ska alla göra ikväll då? Själv ska man vara hemma ensam, pappa ska på någon motorcykel fest grejs ikväll/inatt så jag har staplat upp en massa godis, choklad och dricka och tänkte kolla på nån film! Förmodligen Trassel, har sett den mer än 5 gånger säkert men har haft lust att kolla på den så länge nu. En av mina favorit Disney filmer! :) Sen får vi se också om jag ska vara hundvakt åt Alice, min fasters hund. Gimmie ska ialalfall vara hemma, och jag tror nog Alice kommer. Alltid kul att ha henne, hon är den busiga och gosiga hunden, Gimmie vill bara gosa och Doris, farmors hund, vill gosa och busa men mest gosa. Men Gimmie blir ju 5 år om några få månader så hon är ju gammal ;) Alice är 3 och Doris runt 2. Längtar verkligen till juni får då ska faster köpa en valp! :D 
 
Okej, ni babblar jag haha, sorry! ;) Vi hörs sen!

dead.

'Ello mates! Har precis kollat klart på The Vampire Diaries 4x11 ''Catch Me If You Can''! Väldigt mycket Kol med! :D Gud vad jag älskar Kol, han är jävligt het och hans australenska dialekt DÖDAR mig, den är så jäkla heeet så man döööör. Jag brukar inte gilla austarlienska dialekter, Hayley i serien är ju också från Australien och hennes dialekt gillar jag inte men Kols är såååå het! Alla ''Originals'' har dom bästa dialekterna. Elijah's, Kol's och Klaus dialekter = ♥! Jag älskar Rebekah's dialekt också men hon är ju tjej så hennes är inte het haha xd Om ni fattar vad jag menar? ;) 
 
Ledsen att jag börjat blogga dåligt igen, men sen jag blev sjuk förra veckan (vecka 3) har jag faktiskt inte hållt på med datan alls mycket, fast jag är frisk. Har fastnat mer för mobilen faktiskt, men har inte blogg.se appen. Vet inte om det beror på kanske att min dator krashar 24/7.. 
 
Aja, nu har pappa kommit hem och jag är väldigt hungrig såå see you later aligator!

home from school

Hallå där blåbär! Jag hoppas ni har det bra? Själv har jag det lite sisådär, har varit hemma från skolan igår och idag för har inte mått så bra, men det är bättre idag, har mest bara huvudvärk, så jag ska gå till skolan imorgon. Egentligen borde jag inte sitta vid datorn men använde den faktiskt inte alls igår och mamma är på jobbet haha, så jag gör det ändå! ;) Badass ovah here! 
 
Nu ska jag iallafall fortsätta med att kolla alla mina sidor, har missat en massaaaaa (TVD fans har ni sett den nya promon för 4x10?! Ser ni vad Elena säger till Stefan?! Love that, dock så är jag lite osäker på hur hon ser ut när hon säger det och hur hon säger det men avsnitt 10 kommer ju på fredag så jippie, vi får se då! ;))! 
 
Aja, nu ska jag först ta en huvudvärkstablett sedan slappa så man orkar med skolan imorgon! Hejdååå! :)

100 / 115 days left! ♥

I can't wait! 

I'm so bored.

Ah, jag är så uttråkad just nuuuuu.. Pappa kollar på Sagan om konungens återkomst men jag är inte på humör för den filmen.. Inget intressant som händer.. Bwhuhuw. Jag tror jag måste gå och gosa med min hund men hon är som en gammal tant och sover och är tråkig.. Tur att Alice är här för då kan jag gosa med henne, hon ärr 2 år yngre än Gimmie så hon är piggare på kvällarna! Fruktar dock att det är fööör sent.. Ah, får hitta någon bra film istället! Godnatt!

Happy 20th birthday Zayn Malik!

Happy birthday Zayn! 

Lejonkungen ♥

Har precis kollat klart på Lejonkungen! Herre gud vad jag älskar den filmen! ♥ Den har alltid varit en av mina absoluta favorit filmer, ända sen jag var liten. 2an är också bra, fast inget slår den riktiga! ;) 
 
Iallafall, när var senast jag bloggade? Igår tror jag bestämt för jag skrev om High School Musical 3 och den såg jag på igår! Den var bra förresten, var ju första gången jag såg den! Den bästa av dom 3 kanske.. Den eller 2an. 
 
Jaa, jag vet itne riktigt vad jag ska skriva om, va i skolan och vi gjorde typ ingenting, sedan var jag på Max med pappa och sen var vi och handlade. Och så ja, vi har påbörjat att fixa iordning köket :) Vi ska göra om det lite! 
 
Okej, nu är klockan mycket och jag ska duscha imorgon bitti så måste sova! Fast börjar inte förns 09.45 så så bråttom är det inte ;) Haha godnatt! 

Inkognito

Pappa kollar på den där jäkla dåliga svenska ''3 avsnitts serien'' Inkognito. Den är precis lika dålig som alla andra svenska filmer/serier.. Bläää. Kollade ju på HSM 1 & 2 igår, och har 3 på datan så funderar på om jag ska titta på den nu eller innan jag lägger mig.. Har Lejonkungen också och har även lust att kolla på den.. Though life decision ha? ;) Ska inte plugga idag iallafall, pluggade väldigt bra på VO 3 timmars lektionen idag! Ska plugga imorgon, på fredag och under helgen istället!
 
Okej, jag ska kaaaaanske kolla på någon film nu så hejdåå!

Vård & Omsorg

Ahh, jag har ett jäkla Vård och omsorgs arbete jag måste lämna in på fredag och jag har inte ens börjat.. Jag har iallafall en tre timmars lektion imorgon och två timmars lektion på torsdag! Plus hela kvällen imorgon, på torsdag och på fredag att göra den så jag borde hinna. Hoppas Bea kommer på lektionen imorgon.. Det är mycket enklare med henne bredvid mig när vi skriver för vi tänker typ likadant haha. 
 
Anyway, dagen har varit bra - vart med min syster, ätit mcdonalds och kollat på High School Musical 1 haha! Fick världens lust att se den, faaaast den är inte så bra.. 2an är mycket bättre och 3an har jag inte ens sett.. Jag tänkte kanske fixa 2an och 3an och kolla på dom imorgon eller något! Eller nu kolla på 2an nu.. Klockan är bara 11 och även fast jag tänkt duscha imorgon bitti börjar vi inte förns 9 så måste inte gå upp förns 7 och jag klarar mig om jag går och lägger mig vid 1.. Jag gick ju och la mig vid 1 igår och gick upp vid 7 imorse såå! Ja, vi får se! ;) Känner mig lite fånig som kollar på dom filmerna but who cares?! I gotta live a little haha! ;)
 
Godnatt på er! 
 
Btw, som ni kanske märkt så har jag börjat känna lite mer blogg känsla igen! Nu kanske uppdateringen blir bättre! :D Om vi inte får mer grejer i skolan....

Kiss You mv

Har alla sett One Directions officiella music video till låten Kiss You haha? :D Den är så jävla braaa! Videon visar verkligen den riktiga anledningen till varför jag (och miljontals andra) älskar dom. Att säga att kändisskapet har gått dom över huvudet är som att säga att Channing Tatum, Zac Efron och Taylor Lautner är fula. Niall, Zayn, Louis, Harry och Liam beter sig inte alls som om dom är med i världens största pojkband, dom är bara 5 fåniga killar som lever sin dröm. 
 
Btw, ni kan se videon HÄÄÄÄÄR! :D (Jag tänkte lägga upp den men den har inte kommit upp på sidan där man gör det än, men så fort den finns så ska jag lägga upp den!

20 Questions

20 Questions:

1. Favoritbok? Har ingen direkt favoritbok.. Läser mer fanfics och isåfall Dark Water haha ;)

2. Första kändis crushen du haft? Markoolio haha!

3. Favoritlåt? Jag vet faktiskt inte, jag gillar många!

4. Beskriv dig själv med ett ord. Fånig haha? ;)

5. Största rädsla? Höjder tror jag.. Eller insekter..

6. Första fandomen du va med i? Jag tror inte Markoolio hade någon fandom så Justin Biebers beliebers!

7. Vad är ditt nyårslöfte? Att göra det jag behöver göra.

8. Vart kommer du från? Född och uppväxt i Eskilstuna, Sverige! 

9. Favorit TV serie? Absoluta favoriten är defintivt The Vampire Diaries, sedan Glee tror jag! Men jag gillar många andra också.

10. Favorit quote? “In the end everything is going to be okay. If it's not okay, it's not the end.” Tror jag iallafall, är faktiskt inte så mycket för quotes..

11. Vad gillar du mest med dig själv? Jag vet inte, utseendé mässigt så kanske mitt hår eller mina (låter konstigt men) naglar, men sen mer på insidan kanske att jag är sympatisk, jag vet många som inte är det och jag är så glad att jag är det. 

12. Favoritfärg? Varenda nyans av blå! Jag älskar verkigen blå, ljus eller mörk spelar ingen roll! (Visste ni förresten att när jag var liten avskydde jag verkligen lila? Jag blev t.o.m illamående när jag såg färgen! Tycker fortfarande inte om färgen så mycket men det finns fina nyanser!)

13. Vilka fandoms är du med i? Directioners (One Direction), Beliebers (Justin Bieber), Somerholics (Ian Somerhalder), TVDFamily (The Vampire Diaries), Potterheads (Harry Potter) & Gleeks (Glee)! 

14. Favorit djur? Som husdjur måste jag nog säga hund (katt är en stark 2a) men djur generellt så tiger tror jag faktiskt! 

15. Sämsta ovana/egenskap? Min ''lathet'' måste jag nog säga, eller mer att jag inte gör något fast jag verkligen borde, t.ex. plugga istället för att hålla på med datan. Eller att jag kan vara ganska självisk när det kommer till min familj.... 

16. Drömresemål? Det finns såååå många ställen jag vill till - USA, Karibien, länder i Sydamerika, Australien, Afrika, Italien, Frankrike och Island och så, så, så många mer! Har inte riktigt bara ett jag verkligen, verkligen vill till utan har många! Men just nu, om jag verkligen måste välja så kanske USA? Eller Italien..

17. Ska du utomlands iår? Självklart ska jag det! :D Under sommarlovet! Jag och mamma har pratat och vad jag tror så blir det antigen Italien, Cypern eller Kroatien, och jag tror mamma lutar sig mer åt Italien, för dit har jag velat åka så länge nu, till Rom och Amalfikusten! Det är så, jag och mamma pratar och ser vart vi vill åka, men i slutändan är det alltid mamma som bestämmer för då får jag det i överraskning haha!

18. Vad vill du bli när du blir stor? Barnmorska! :) Tror jag iallafall, det kanske ändras på vägen! Vem vet?

19. Planer för 2013? I sommar så att resa såklart, sedan 23 April blir det Justin Bieber och 8 Maj One Direction! :D Det är det jag ser mest fram emot under detta år! 

20. Favoritland du varit i? Mest intressanta är nog Egytpen, sedan Kina men sol & bad ställe Thailand! 


Nice, good day!

Idag har det varit en bra, trevlig dag! Har varit med mormor och morfar heeela dagen! Mamma jobbade så jag gick dit för att äta lunch, slutade med att jag även åkte till kyrkogården med dom också! Ruten (egentligen heter hon Rut men när jag var liten kunde jag av någon anledning inte säga Rut så jag sa Ruten och det fastnade), min mormors mamma, hade namnsdag igår och enligt mina morföräldrar är namnsdagar en big deal så vi åkte ut dit och hälsade på ett antal släktingar! Mormors föräldrar, morfars föräldrar & bror, min farfar och lillebror (minneslunden) och sen några jag inte riktigt vet vilka dom var. Det var trevligt faktiskt :) 
 
Men sen efter kyrkogården så åkte vi och köpte fika sen hem till dom och så stannade jag faktiskt till klockan sex sen gick jag hem! Jag gillar att vara där, jag får alltid min favoritmat, sedan fick jag en ask toffifee och choklad och dricka och dammsugare och allt möjligt, jag lovar varje gång jag är där går jag upp 10 kilo haha! 
 
Men vid sex gick jag hem för då skulle jag kolla på Harry Potter och fenixorden och sen efter det kom mamma hem och då kollade vi på Mamma mia :) Älskar den filmen! Ja, älskar filmen, musikalen, teaterpjäsen, låtarna och gruppen haha! ABBA/Mamma mia, yeah! 
 
Sedan hörrni, då var jag faktiskt duktig! Jag har pluggat idag! :D På tiden va? ;) Inte mitt fel, jag var helt 100 på att vi bara haft lov i typ 4-5 dagar när vi haft det i 1 ½ vecka haha.. Tiden går för snabbt, och ändå gör jag inget! xd 
 
Men iallafall nu ska jag sova för klockan är på tok för mycket! Har börjat vakna halvtidigt på mornarna, känner att jag började för sent att vända tillbaka på dygnet för mitt huvud är helt cp.. Det går bra att vrida dygnet fel men när man ska ställa det rätt igen, då är det jobbigt! Typigst mig ;)
 
Aja, godnatt på er alla! :D

Awkward..

Hej.. Jag vet inte vilka av er som läste mitt förra inlägg, jag vette fan vad jag tänkte som la ut det.. Klockan var fem på morgonen och jag visste knappt vad jag gjorde, jag skyller på det. Jag borde verkligen inte ha lagt ut det.. Jag mår lite nervöst över det.. 
 
Men läste ni det så ta inte upp det med mig, läste det ni det inte så var det bara att jag mådde lite dåligt under natten och skrev av mig och det blev en aning för personligt.. Men jag har raderat det, och jag vet till den anonyma som kommenterade: Jag vet, jag mådde bara dåligt och skrev, jag vet att du har det på ett annat sätt men ändå som jag. Jag vet att jag kan lita på dig, hoppas du vet att du kan lita på mig! 
 
Anyway, dålig idé men det är gjort så vad gör man? Aja, nu ska jag kolla på TV eller något.. Jag tror inte jag ska till västerås för jag somnade inte förns runt halv 7-7 imorse och nu mår jag som om jag har varit ute och festat hela natten, så inte så skönt. Mamma slutar vid 2- halv 3 så förhoppningsvid kan jag plugga lite innan dess.. Skolan börjar ju på måndag för mig, bläää! Hejdåå!