I'm not drunk, I'm just trying to walk like Jack Sparrow

.
Godmorgon, godmorgon! Vad ska ni göra idag? Förmodligen samma som jag - skolan. Vaknade för ca en kvart sedan, fast ställde larmet halv 07.30. Ska även ha skolfoto idag, men ska inte ha på mig något speciellt. Och sedan halv tre så slutar jag för dagen, innan alla andra för jag ska till sjukgymnasten :/
.
Vad jag längtar till just nu :
  • December (såklart) för då åker jag till Thailand! :D Kom på att jag inte berättat det hehe ;)
  • Den 7e och 15e September för då får jag ta bort min tandställning :D
  • Den 9e för då har jag tid med Pär-Magnus och får veta mer om gymnasiet.
  • och när Sofia kommer till skolan så vi får träffa hennes nyfödda lilla dotter :)

A seafood diet is the best: Whenever you see food - eat it

Härlig bild från i sommras ♥
.
Sitter just nu i min säng och väntar på att mitt hår ska torka. Glömde nämnligen att duscha tidigare eftersom jag fastnade framför TV:n nrä jag kollade på Vampire Diaries, hehe.
.
Snart ska jag dejta min säng, och inte hoppas att min mobil inte blir alldeles svartsjuk!

You may be hot, but you have the worst personality ever

Riktigt lång dag har det varit idag. I skolan var det iallafall segt, efter skolan tittade jag på Vampre DIaires och sen var jag och köpte bullar med Sussi, Jessica och QUi eftersom vi ska ha med oss det till hälsan imorgon. Skä även orientera imorgon.. Kan inte ens läsa en karta. Men ska vara med Michaela så vi får hjälpas åt :) Iallafall så ska jag sova nu så godnatt!
.
Jag avslutar detta inlägg med att skriva : Happy Birthday The king Of Pop; Michael Jackson.
.

Music on, world off

Såhär ser jag ut just nu efter en timmas Body Balancde. har jag sagt att jag har solat lite? Alla tycker att mitt hår är såå fint så där :) (Mamma tog bilden efter att jag tränat klart, därför ser jag lite svettig ut..)
.
Det känns som om tidigare idag var igår och kvällen var hela dagen som håller på att ta slut. Förstår ni vad jag menar haha? Okej knappt jag fattar så som jag skrev - Det känns som om början av idag var en helt annan dag än det egentligen var. Okej nej fattar inte det heller. Det har varit en låååång dag, så kan vi säga :) (om ni undrar varför jag skriver lite konstigt är för att jag inte orkar sudda mer än några bokstäver just nu, lat jag e.. Nej det kan jag faktiskt inte säga att jag varit idag! Men mer om det senare :)
.
Som sagt packade hela förmiddagen känns det som, även fast det bara var ca en och en halv timma. Sen så åt jag bullar och spelade sims. Och så wopps blev klockan tio över fyra och jag och pappa åkte till mamma med alla mina väskor och Gimmie fick följa med. Så åt vi spaghetti och köttfärssås. Sen åkte pappa hem med Gimmie och jag och mamma gick förbi mormor och morfar i ca 5 minuter sen så gick vi vidare - mot Gympozz!
.
Japp ni hörde (läste) rätt! Jag har tränat Body Balance (yoga/stretching grej) i en timme och jag höll på att dö. Riktigt jobbigt var det men jag har inte träningsvärk - än. Det kommer väll imorgon. Men iallafall nu på kvällen så har jag sett 2 avsnitt av Vampire Diaries säsong 2! :D Ska fortsätta kolla imorgon! Och nuu så ska jag sova. Är ganska trött. Okej men godnatt!
.
Fan vad jag har börjat skriva för långa inlägg.. Försöker faktiskt att inte göra det men det bara blir så :(

if nothing lasts forever, would you be my nothing?

Nu en timma senare är jag nästan, nästan, nästan klar. har packat alla mina kläder, skor och annat. Har gjort mina övningar, (3 ggr plankan, minst 20 sek och 30 ggr ''hunden''), det jag har kvar är bara att packa ner datan vilket jag alltid gör i sista sekunden!
.
Lyssnat på musik hela tiden och det gjorde allt lite bättre :) Just nu så spelas : Justin Bieber - U smile. Min favorit låt med honom faktiskt. Han skrev den till alla hans fans :) Så gulligt. Okej nej ändrat nu spelas Justin Bieber - Love me! ;)
.
.
.
Kom just på - visst har jag uppdaterat rätt så bra dom senaste dagarna? :D

My Vocabulary = 50% swearing, 50% sarcasm

Busy day, busy day. Borde egentliggen inte sitta vid datorn nu, för jag måste packa alla grejer innan pappa kommer hem. Ska ju till mamma idag. Och sen så ska jag och mamma träna nån yoga/stretching grej som jag måste göra för min rygg. Och så måste jag göra dom övningarna som jag ska göra varje dag. Vet inte hur jag ska hinna. Måste byta om också - sitter fortfarande i min pyamas. Okej men vet ni vad? Nu ska jag göra allt så slipper jag super stressa!
.
PS. Var det någon som vaknade av ovädret inatt? Kom säkert 5 blixtar i sekunden och världens åska. Lite scaryy
.

C.L.A.S.S = Come Late and Start Sleeping

Har nyligen kollat på Pirates of the Caribbean - Vid världens ände (alltså 3an) med pappa. Haha kollade på 4an igår och 3an idag :P Har inte gjort så mycket idag heller, bara tagit det lugnt.
.
Nyss kollade jag på en massa gamla bilder från när jag var halvliten (alltså typ 12 eller nåt).
Jag älskar att kolla på gamla bilder, från när jag var liten bebis till typ 5an eller nåt. Jag har 3 album fulla med bilder från när jag var jätte liten och hos mormor och morfar kankse jag har 3,4 st och jag måste ha kollat i alla dom minst 10 gånger var! Och så har jag en massa bilder från när jag och mamma har rest till olika ställen och då var jag ju inte heller så gammal, på dom flesta. Turkiet var ju nu 2010.
.
Och en tid jag saknar är :
.
.
Dagis! Haha ser ni mig? ;) Helt i rött på främsta raden med en ängel på tröjan haha. Ser ni hon bredvid mig och sen han med randig tröja efter? Emma och August - dom var mina bästa vänner på dagis :) Och August var det några år efter dagis också men sen slutade vi av någon anlednign. Men i våras fick jag reda på att han går på stålfors och jag har sett honom en gång och jag kände knappt igen honom, mamma visade mig i skol katalogen och hade hon inte gjort det hade jag aldrig vetat att det var han.
.
Haha oj vad jag hakade upp mig på det ;) Nej men ska kolla sidor nu så natti natti!

I didn't slap you... I high-fived your face

Min älskade Gimmie
Gimmie och min fasters hund Alice
Gimmie, Alice och farmors hund Doris

Gimmie som liten valp
.
Är lite orolig för min älskade lilla tjockis.. Hon har ont i högra tassen men varken jag, faster eller pappa kan se nånting om det är något sår eller tagg eller något.. Så pappa ska nog ringa till veterinären så ska dom få röntga hennes tass. För hon haltar och ligger och slickar på det och sen så när man känner högra och vänstra tassen så känns den högra lite större. Och så när man trycker så reagerar hon lite men jag kan inte känna nånting.. Det är säkert ingen fara, jag gillr bara inte att min lilla Gimmie har ont :(

Never settle for less than you deserve

Sitter just nu med bara handduk i mitt rum, eftersom jag inte orkar byta om än! Och då tänkte jag passa på att blogga lite! Mår mycket bättre idag än igår, lite konstig i huvudet bara, men annars är allt precis som det ska! Vilket är väldigt skönt för det betyder att jag kan gå till skolan på måndag.
.
Idag ska jag åka och handla med pappa, eller ja idag och idag så fort jag är klar så ska vi åka. Sen ikväll så ska vi (bara jag och pappa) äta Svenska kräftor som pappa fått från en kompis :D Dom är lite mindre än dom Kinesiska jumbo kräftorna vi åt förut men inte så mycket mindre, och det är mer ekologiskt! ;) Känner mg väldigt ekologisk! Förutom väldigt mycket vatten jag precis duschat bort.. Hehe..
.
Okej men måste byta om nu och sen så blåsa mitt hår så vi kommer iväg!

-

Okej det förra inlägget kanske blev lite konstigt. Men jag kände mig väldigt konstig. Jag har gjort det hela dagen. Och min mens är konstig och för några dagar sedan så hade jag jätte ont i magen. Skrev det i ett inlägg. Jag är bara rädd att det ska vara blindtarmen men mamma sa att det inte var det. Hon har opererat bort den så hon vet ju hur det känns. Men jag är ändå lite orolig. Fast jag gör väll en höna av en fjäder som alltid. (Ett talesätt som betyder att jag gör det större än vad det är) som när jag hade som mest ont i svanskotan så fick jag fram det till att det kunde vara en cancer tumör som tryckte på svanskotan så jag fick ont. Jag vet inte vad jag får allt ifrån haha. Kanske kollar på för mycket tv :p nej men jag mår inte bra bara. Ingen fara! Iallafall så bloggar jag från mobilen om ni undrar varför det kanske ser lite konstigt ut. Texten alltså. Och idag har jag som sagt varit hemma och gjort ingenting. Och sen typ 9 så kollade jag och pappa på pirates of the carribean 4. Den var okej. Lite annorlunda än dom andra. Okej men ska sova nu så godnatt! :)

expecting less means hurting less

Så är man sjuk, eller känner mig konstig.. Hängig och illamående kommer lite ibland och aa, känner mig inte helt frisk helt enkelt, vilket suger för det betyder att jag missade hela dagen i skolan idag. Nu har jag missat en massa.. Ska sova nu faktiskt. Okej godantt

Build a bridge and get over it

Ni skulle ha bilder på min dag idag, om inte min kära Michaela har så att man inte kan ta bilder från hennes blogg! Men ni får nöja er med några bilder på några söta figurer som kallas ''Cute Emo'' ;)
Jag älskar dom här figurerna! Tycker dom är skit söta haha, har måånga fler!
.
Idag har jag iallafall varit (som vanligt nu då) i skolan, haft en trevlig dag med mina vänner! Finns inte så mycket att säga om skolan egentligen. Efteråt så cyklade jag hem och lyssande på musik och satt vid datan sen kom pappa hem och då åkte vi och köpte kina mat (eller aa vietnamesisk mat då) på Vietnam Kök sen så köpte vi lite choklad på Ica! Nu kollar nog pappa på Charlies Änglar men jag tycker den filmen är dålig så jag satte mig vid datan!
.
Imorgon så är det äntligen fredaaaag! Kan inte förstå att en hel skolvecka redan har gått! Känns som  första dagen igår. Imorogn har vi hemkunskap också :o Fast kommer säkert bara prata om skolåret och laga mat eller baka nästa vecka, det gjorde iallafall 9D och dom ska laga frukost nästa vecka så vi gör säkert också det.
Åh! Och en till dålig grej med vårt schema! : Andra lektionen har vi HK (Hemkunskap) och direkt efter har vi lunch! Superb!

I just love to sleep

.
Dom senaste timmarna har jag bara fortsatt kollat på tv och hållt på med datan min, inte världens roligaste men skit samma!
Imorgon börjar jag 09.00, så ska upp 07.30. Jag verkligen hatar att gå upp tidigt på morgonen.. :(
.
Sen klockan halv 1 eller något sånt så ska jag till sjukgymnasten för bedömning av min rygg, men kommer (tyvärr haha) tillbaka till skolan, OM det inte skulle ta några timmar, alltså 3 timmar eftersom vi slutar 16.00. Så jag tror nog jag hinner tillbaka.. Men iallafall så ska jag sova nu så godnatt på er!

keep it as a secret and seal it with a kiss

Första bilderna : Från i måndags med Sussi, Michaela och Qui, sista bilden är på mig och Melissa när vi gick på Björktorp (och inte är så gamla, vi kanske gick i fyran), andledningen att jag tog den bilden är för att ag var med Melissa, Jessica och Mi-Jill igår men har inga bilder hehe ;)
.
Ledsen att jag inte skrivit något sedan i måndags men har haft lite annat för mig. Igår så kom jag till pappa och innan det var jag med Mi-Jill, Jessica och Melissa! Vi var hos Melissa sen så fikade vi på Smak :)
.
Idag så har vi haft våran ''riktiga'' skoldag med lektioner och allt! Gick väll bra, lite trött efteråt bara haha! Sen så åkte jag buss hem med Pernilla, sen dess har jag bara kollat på tv och suttit vid min kära dator. Ska kanske kolla på Pirates of the Carrebean 4 senare med pappa!

Why can't I find someone like you?

.
Idag har jag ju varit i skolan, klarat första dagen! Yey... Usch, det var hemskt. Vårat schema suger som ni vet, och vår nya lärare Jacqueline - eller Nina som hon kallas - är väldigt, väldigt läskig. Hon har super stirriga ögon och liten ihopptryckt mun. Och imorgon får vi inte vara i skolan så ska ha ute aktiviteter med 9D, men på skolgården? I regnet. Skit kul.
.
Iallfall när vi slutat så gick jag, Micaela, Sussi och Qui till Ming och åt sedan så gick vi hem till mig och slappade och spelade monopol. Hatar monopol så jäkla tråkigt. Iallafall det vanliga - körde på tv:n någon gång och det var rätt kul, men det var ju ett par år sedan.
Sen på kvällen så kollade jag och mamma på Eat Pray Love, den var okej. Lite lång tråkig i mitten men bra på slutet! Sevärd jovisst! Men nu ska jag slappa i sängen - kasnke läsa någon tidning, godnatt!

Your everything that's make me fall in love

.
Chester See, så otroligt snygg, het och begåvad kille!
Hans låtar Nice Guys och God damn your beutiful är mina favoriter!

Why did you do that?

Det finns en plats på jorden, där solen aldrig ler - den platsen heter skolan och dit vill jag aldrig mer.
.
Hemma nu, varit det ett bra tag. Haft en bra dag! Åt kräftor :D Ni kanske inte märker det men jag är lite nere nu, sommarlovet är över och skolan börjar.. Man bli bara deppig :( Och så har jag även fått veta idag att vi inte längre kommer ha Ingela som mentor utan Kersti och någon Jacqueline. Ingela ska vara mentor åt 7D! Jag vill ha Ingela , jag gillar henne :/, fast kasnke Jacqueline är snäll - hoppas iallafall hon har något smeknamn haha, skit jobbigt att säga Jacqueline hela tiden! Kasnke Jackie eller något? Vi får helt enkelt se när skolan börjar - imorgon.. Usch jag vill inte, och har jag nämnt att schemat suger?

Bring the doubters on, they don't matter at all

.
Väntar på att pappa ska ringa så vi kan åka och handla. Och har ett hugg i magen, fan vad ont det gör. OMFG DET GÖr ONT. Kommer dö :( Okej nej, ledsen för konstig skrivning. Men sen ska vi till pappa och då blir det kräftooooooor :D Älskar det!
.
PS. haha vilket konstigt inlägg det här blev, men skit samma, så jag tänker just nu hahaha ;)

Är det så svårt?!

.
Åhhhh, jag vill hitta en super bra, avslutad kasnke, Bieber novell. Jag har läst 100 stycken, braoch dåliga, såna som varit bra i början sen blivit skit dåliga och tvärtom, såna som Justin är elak i (läser en nu, en av mina favoriter, nämnt den förut - http://kidrauhlstorys.blogg.se/), såna där tjejen hatar Justin, sen älsakr honom, där hon är en riktig belieber, t.o.m en där justin var, fullt seriöst, bög. Jag tror även jag läst en tjej som var lesbisk som sen blev hetero för Justin. Men jag har läst så många och dom nya är inte bra, dålig skrivning, dålig handling, kopierat av en annan m.m. så det finns inga kvar! Bara dom jag läser nu, typ 4, 5 stycken är dom som ör bra. Det här skulle vara det längsta inlägget jag har om jag skrev alla jag har sparade. Och på en sida kan det vara upp till typ 6 olika noveller.
Åh så svårt livet kan vara ibland, I-lands problem eller vad haha?
.
MEN SNÄLLA, SNÄLLA : Om ni vet någon bra sida så skriv den, skit samma om ni kanske tror jag läst den förut säg, smsa, kommentera, mejla ([email protected]) om ni vet en bra sida. Om ni även vet någon bra Vampire diaries novell (helst där elena väljer damon ist för stefan) så säg gärna till!

WTF - Welcome to facebook!

.
Tjo. Sitter just nu och kollar på MTV's bästa pogram - Jersey Shore! Älskar det ;D Särslkilt Snooki och Deena haha, båda två är så tröga. ''The water is so salty cuz of the fucking whale sperm'' hahha.
.
Men iallafall, var på hundutställningen idag! Var kul, roligare förra året dock. Men såg en massa fina hundar - Boxer, Flat, Mops, fransk bulldog och den rasen jag blev (glatt) överraskad över att se - Pitbull! Så jävla fina hundar. Visst rasen KAN VARA aggressiv om man inte uppfostrar den rätt (mvilken hund är inte det liksom?), det är ingen ras man ska ha som första hund, men jag vet så många som är några av dom snällaste hundar jag träffat. Hatar den orättvisan mot rasen. Förbjuden i många länder.
Meen iallafall - hade väldigt kul med min syster idag. Efter det så var vi hos pappa i några timmar sen så åkte jag hem och köpte godis med mamma, sen nu så vet ni vad jag gör :)
.
Imorgon blir det KRÄFTOR :D Eller aa på kvällen, å dan bli det SOVA! Söndag, såklart man sover några timmar extra då ;) - Måndag ska vi inte ens snacka om..

Love me, love me, say that you love me

Ledsen att jag inte skrev något igår men hela jävla dagen var jag skit trött! Höll på och somna hela tiden, jag sov nämnligen bara 2 timmar natten till igår så somnade efter 5 någon gång coch vaknade halv 8.
Nu är klockan 9, har varit vaken i en halvtimme. Pappa kommer och hämtar mig tjugo över tio. Först skulle han komma halv tio - det är därför jag vakande nu - men det var tyligen lite fel så han kommer tjugo över tio. Då ska vi på hundutställningen! Eller pappa ska inte gå, han bara hämtar och lämnar mig, amanda och farmor. Han tycker det är tråkigt haha.
.
Och vill bara säga till alla som ska gå i min klass vårat prelimilära schema suger så jävla mycket, slutar 16.00 tre dagar i veckan.. Och har bara 2 ämnen med 9D, B-språk och tema. INTE ENS NO! Börjar 08:30 varje dag förutom torsdagar då vi börjar 09.00. Jag vill inte börja skolan.. :(
.
Kuligt..

Somewhere above .. ( ;) )

Hehe..
.
Idag har jag varit väldigt upptagen! Vaknade halv 8, fixade mig gick till doktorn, gick till banken, gick hem, gick till frisören (klippte bara topparna!) sen hem, mormor och morfar kom och fikade sen gick dom sen kom pappa! Gjorde allt med mamma då. Åt även lunch på Your Choice, väldigt god Wok dom har där! Men Tuna Park's är godast haha ;)
.
Iallfall nu är klockan 00:32, gick och la mig för en halvtimma sen men har messat med Melissa, Qui och Sussi! Men så skulle jag skriva till Jessica på facebook, då kom jag på att jag inte har bloggat! Men efter det här så ska jag sova.
.
Imorgon, ska jag förhoppningsvis på dan vara med Melissa och Jessica, eller bara melissa. Sen klockan fem så ska jag möta upp Sussi och Michaela och då ska vi till Qui's träning och kolla, sen vet jag inte men på kvällen så ska Sussi och Qui sova hos mig här i Nyfors eftersom klockan 07:45 på fredag ska vi ta bussen till Isstadion för att kolla när Qui ska köra uppkörning! Haha ska bli kul att se ;)
Sen efter det ska vi väll vara eller nåt sen på fredag kväll så måste jag sova tidigt för ska upp tidigt på lördagen eftersom jag ska till hundutställningen!
.
Gud vad mycket jag har att göra känns det som haha, och upp tidigt varje dag, 9 imrogon, typ 7 på fredag och inte riktigt säker på lördag men mellan 7 och 8 eller något.
Okej ska sova vidare nu så :
.

Sweet dreams

Fan vad jag är bra! :d ligger i sängen redan nu! T.o.m för typ en halv timma sen! Dock inte sov trött.. Men ska upp halv 8 imorgon. Ska tillbaka till doktorn om min svanskota som inte blivit bättre, sen ska jag och mamma till banken och sen klockan 2 så ska jag klippa mig. Bara topparna! Efter det vet jag inte vad jag ska göra men det får vi se då! Okej ska försöka sova nu så godnatt!

You confuse me with someone with remorse

Damon Salvatore Quotes
.
Kollat klart på Vampire Diaries säsong 1 nu. Gud vad jag vill ha säsong 2 nu! Men dn jäveln går bara att boka och kostar 379 kr på Cdon.. Jag tycker det är värt det (kasnke lite för dyrt bara) men jag tror att jag ska köpa den när mamma kommer hem.
.
Egentligen skulle mamma redan vara hemma eftersom hon slutat jobbet, men eftersom det var nåt fel på jobbet, nån som skulle jobba men inte kom, eller något, så mamma var tvungen att hoppa in och jobba för henne. Både bra och dåligt, jag gillar att vara ensam men nu kommer det ta några timmar innan jag kan få köpa (boka då) TVD s.2 haha.
.
Vad ska man göra nu då? Kanske ska duscha sen gå ner till affären och köpa batterier och min saft, eller så kollar jga film. Har ju ett par 50 filmer haha. Men imorgon ska jag inte bara sitta hemma, blir tråkigt när man inte har något att göra!
.
Längtar till lördag :D

Autocorrects

.
Är det bara jag som kan stta och läsa autocorrects på¨Iphone hela tiden? Ärligt talat skulle kunna istta flera timmar och läsa sånt här, sitter och garvar hemma hahaha. Älskar att läsa sånt här! ;)
.
.
Hahahah hade jag fått det här skulle jag dö!
.
Okej ska sova NU! Börjar bli dålig på att vända dygbnet rätt..

Lose your pen and you will die

.
Så sant, tappar du bort din penna så dör du, helt enkelt! ........................... ;)
.
Kanske ska sova nu eller vad tycker ni? Natti natti!

*BOOM* - That was not me!

.
Kollade på Burlesque idag med mamma, måste faktiskt säga att det var en av dom bästa filmerna jag någonsin sett! Christina är en väldigt bra skådespelerska, Cher också! Och Cam Gigandet såklart ;) Men alla låtarna var väldigt bra och handlingen med. Riktigt sevärd! 5/5 stjärnor lätt!

Wtf

Vad fan gör mina grannar?! Dom dunkar så det darrar i mina dörrar?! Och jag har inga garannar över min lägenhet såå det måste vara dom under och då undrar jag vad fan gör dom med taket?! Allvarligt haha! Och köket är mellan mitt rum och lägenheten bredivd (och det bor en väldigt gammal dam där) så det kan inte vara därifrån och andra sidan är vardagsrummet emellan. Sjuka grannar man har! Fast det bor ju pretty many wierdos i Nyfors haha.
.
Okeej men har iallafall kollat klart på CD 1 av 5 på Vampire Diaries säsong 1! Undarar om jag hinner kolla klart hela innan skolan börjar? Vilket är om en vecka :( Jag vill inte börja nian! Eller jo på ett sätt men jag vill inte gå i skolan :( OkiDoki men ska sova nu, godnatt!
.

Should I or should I not?

Okej skriver nu, vad vet jag inte - skriver bara, så det kommer säkert bli lite rörigt!
.
Jag vill titta på första säsongen av Vampire Diaries igen, har ju den hemma så jag kan ju kolla på datan nu, på dagarna på tvn. Borde jag det? Det är ju öndå en månad kvar tills säsong tre börjar så jag kan ju göra det.. Synd att jag inte har säsong 2 än, då ksulle jag kolla på det. Desperate housewives kan jag ju inte itta på, allt för mpnga säsonger! 7 stycken, och har bara 6 av dom. Men jag känner inte för att kolla på DH även om det är super bra! Vill hellre kolla på TVD! Jag borde göa det eller hur? Ja,, ja det ska jag nog!
.
Förlåt för rörigt inlägg och så mycket snack om vampire diaries! Ska kolla på TVD säsong 1 nu :P Godnatt!
Haha övertalade faktiskt mig själv mdans jag skrev x)

Why?

Har inte riktigt något att skriva om, så jag kommer tillbaka när jag har det!
.
(OBS: Detta är ingen blogg paus!)

Sleeping is for boring people

Sa inte jag att jag skulle sova i det senaste inlägget? Som jag skrev 03:23?! JO! Och nu är klockan 4 och vad gör jag? Sitter vid datorn såklart! Fy skäms på mig haha, måste fan sova nu! OCH NU LOVAR JAG DET!
.
Hahha det här är så jag!

You don't know what you got until you lost it

Mopsvalp! (Tagen från Google)
.
Idag har mamma och min syster varit här och ätit bl.a :) Sen har jag inte gjort så mycket mer haha.
.
Kollade på Sagan om Konungens återkomst, men den ahr jag sett några gånger, så jag vet allt som händer :P Dom filmerna är helt okej, lite långtråkiga ibland - dom är ju typ 3,4 timmar långa!
.
På lördag nu som kommer så ska jag på hundutställningen i Ekängen :D Var där förra året med pappa och faster och nu ska jag med amanda och farmor! Min farmors mops Doris ska vara utställd av uppfödaren och jag och min syter ska passa en liten mops valp då, coh kolla på andar hundar såkart!
Jag älsakr att gå på hund och katt-utställningar! Lite synd om katterna, för dom är i burar tills domarna ska kolla på dom men hundarna är ju ute nästan hela tiden. Så dom har bara kul! Men det är så roligt att kolla på alla fina katter och hundar :)
Det var faktiskt på en kattutställning som jag bestämde att jag ville bli volontär på ett katthem eftersom jag såg en lapp där det stod att dom behövde mer volontärer! (OCH DET GÖR DOM FORTFARANDE OM NÅGON ÄR INTRESSERAD! http://djurskyddet-eskilstuna.se/ är hemsidan för katthemmet jag är volontär på! ANNARS KAN MAN BARA GE GÅVOR DIT T.EX MAT OCH KATTSAND)
.
Okej men ska sova nu :P Godnatt!

-

Klockan är kvart över 4 på morgonen men jag är inte trött. Eller jag är trött men inte sova trött! :s dumma dygn som vänds, dumma skola som tvingar en att vända rätt på dygnet..

Oh herre gud!

Haha Gud vilken kväll/natt jag har haft! Chattade på en chatt på justindrewbieber.blogg.se, skrev om allt möjligt : Blev vän med mnst 2 pers, Jacqueline (Jackie) och Sofia :P Smeknamn har vi oxå, jag JB, Jackie Ägget och Sofia Bertil hahaha, bara för det var våra ''namn'' på chatten, asså mitt var JB, Jackie's var Kinder Ägget och Sofias var BertillovesBieber :P Kolla Jackies blogg : http://madebyjackie.blogg.se/! Och gud vad kul vi hade med alla möjliga perosner! Några haterz också. Okej men ska verkligen sova nu! Godnatt! :*

Never Say Never

There's going to be times when people tell you that you can't live out your dreams - This is what I tell them : Never Say Never! - Justin Bieber
.
Sitter inlindad i en filt, och halsen börjar göra ont : 2 anledningar pappas lägenhet är ganska kall, så man fryser och jag kanske håller på att bli sjuk.. Hoppas verkligen inte på den andra, för då kommer jag även få ont i halsen och det gör så himla ont :(
.
Iallafall, idag har jag varit med Sussi och Qui, vi kollade klart på Orphan som vi började kolla på nåra veckor sen, sen kollade vi på The Roommate, den var ganska bra och sen gick Sussi hem och då kollade jag och Qui på Love Happens, otroligt tråkig film! Så vi kollade väll inte riktigt. Qui somnade och jag höll på med datan haha. Okej måste kissa hejdå!

Behind the scenes you mean the world to me

Är det min dator eller är dom flesta blogg.se sidorna sega att ladda upp? Man ser bara det senaste inlägget. Så störande.
.
Hemma nu! Eller har varit det ett tag nu. Kom hem runt tio kanske. Kollade på Bad Teacher hemma hos Qui! Den var okej, lite annorlunda. Okej ska kolla vidare på 2 ½ Men!

Qui Ngo

Hej! Sitter hemma hos Qui just nu med hennes Macbook i knät ;)
.
Idag har vi varit i Hällby en liten stund, med Michaela och Sussi men sen så åkte vi hem. Nu så ska vi snart kolla på film tror jag! Bad Teacher kanske.
.
Guud vad det har regnat idag! JAg är helt blöt, mina skor är dygnsura! Kommer säkert bli sjuk.. :/
.
Okej men ska kolla lite sidor nuuu! /S

Dirty Little Secrets

Bilden till kapitel 1!
.
Haha, jag som skulle lägga mig tidigt, inte senare än två sa jag! Nu är klockan nästan tjugo i fyra.. Duuktigt! ;)
Men iallafall det som hållt mig uppe den senaste halvtimman är detta : http://kidrauhlstorys.blogg.se/! Det är en Justin Bieber story men den är verkligen INTE som alla andra!
Den handlar om Josephine (Josie) Green, och hon är Justin's PR flickvänn och när media är med så är dom glada men bakom kulisserna så är dom så jävla taskiga mot varanndra! Läs så fattar ni, den är hemsk! Dom som skriver har bara kommit till kapitel 9 än så länge men det kommer mer! Snälla läs :)
http://kidrauhlstorys.blogg.se/2011/august/dirty-little-secrets-chapter-1.html#comment <-- kapitel 1!
.
Okej måste verkligen sova nu, godnatt!

I'm not fine but I don't want to talk about it

Hade jag Photo Booth skulle ni ha massor med roliga bilder på mig och mina vänner haha, fråga Qui!
.

Idag har jag varit med mina härliga vänner Qui, Sussi och Michaela! Först kollade vi på film - 3 Idiots, en Bollywood film, riktigt dålig i början, helt okej i slutet - 3/5 kanske.
.
Sen så stack Sussi, och sen Michaela sen så var det bara jag och Qui kvar och då stack vi och köpte Kebab pizza på Järntorget! Och efter det så satt jag och lekte med hennes Photo Booth, på hennes Macbook. (Photo Booth kan man ha massor med roliga effekter, som CamWow på Iphone)! Sen kom pappa och hämtade mig och sen dess har jag kollat på tv!

Forgive, Forget, love



Jag och Michaela för nån månad sen, vi snurrade fort och det är därför jag gör den där minen haha
.
Godmorgon allihopa! Hoppas ni har sovit bra, det har iallafall jag :) Eller ja, jag har sovit bra men inte under natten som ni kan se av mina tidigare inlägg haha. Somnade väll runt halv 6, och vaknade runt kvart över 1! Satte mig och kollade på Ellen DeGeneres Show men jag hade redan sett det där avsnittet.
.
Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, jag mår bra iaf, ingen feber! Jaja jag hittar på något ;)
.
Och idag är det måndag vilket borde betyda att jag är i Nyfors men icke sa Nicke: Jag är i Myrtorp! Eftersom det här är pappas vecka och jag var bara här sen i torsdags eftersom mamma åkte till Skottland. Så jag ska vara här i en vecka till! Okej kanske inte så intressant att veta men så är det hörni! Ciao!

-

Okej jag vet inte vad jag ska göra - Jag älskar Twilight (bara böckerna, och Taylor Lautner ;)), Justin Bieber och Vampire Diaries men jag ville att Ian Somerhalder skulle vinna dom kategorierna JB vann :( Men eftersom jag äslakr JB så är jag glad men samtidigt ledsen :/ Suck. MEN! Jag HATAR att dumma Robert Pattinson vann ''Choice Vampire'' över Ian!!!! Det är bara för att dumma Twilight har varit ute längre än TVD, för Ian är 1000000 ggr hetare och bättre än Robert. Okej men nu är jag jäkligt trött så godnatt!

Galan :d

IIhh galan har börjat :d grattis till ellen degeneres och Ashton kutcher till priserna! Reklam lust nu :/ okej ska gå på toa super snabbt nu!!

Det har börjat

Hihi, tca har börjat :d taylor lautner, justin bieber, nina dobrev, taylor Swift, ian somerhalder har redan blivit intervjuade och lust nu är joe jonas där. Alltså än så länge är det röda mattan och galan börjar om ca 20 minuter! Okej ska kolla vidare :d

Teen Choice Awards 2011

Ian Somerhalder, Nina Dobrev och Paul Wesley (The Vampire Diaries) TCA 2010
.
Mår bättre idag, är fortfarande lite lite lite febrig men mår som sagt bättre. Har orkat suttit och tittat på tv. Skulle åka till Stadium Outlet i Västerås men orkade inte så mamma och pappa åkte själva. (Är det konstigt att dom spenderar tid med varanndra trots att dom nyligen separerat? lite för mig)
.
Nu till något helt annat - Inatt är det TCA :D (Teen Choice Awards)! Väldigt bra gala! Men tyvärr kommer ingen svensk kanal visa den live utan bara amerikanska kanalen Fox, så jag måste livestreama, och det tycker jag inte om för då är det ingen text :/ Men ska änåd kolla inatt och sen om någon svensk kanal visar den nästa vecka eller nåt sånt så kollar jag då med!
Iallafall : Röda mattan börjar 00:30 och själva galan börjar 02:00. Finns väldigt många sidor att livestreama från men man kan kolla på t.ex http://vampirediariesdaily.webblogg.se/, dom har lagt upp några sidor! Iiiih jag längtar :D

2011-06-08 22:10

Mår lite bättre, men jag har låg feber, inte så mycket känns det som. Men har iallfall ätit tacos och godis och kollat på film med pappa. Lottery Ticket hette filmen, det var rätt så bra. Nu ska jag kolla på tv, hejdå

-

Mår inte så bra, har typ feber, ligger i sängen men tvingade mmig upp för att kolla några sidor. Jag hoppas alla har kul som jag skulle ut med idag. Önskar att jag kunde följa med :(

For reasons I don't understand

Åhh herreguud vad mina ben gör ont! Men har haft en jätte bra dag :) Var först med Qui, Melissa och Jenny, sen mötte vi Sebbe på stan och gick runt på Å-festen och efter typ nån timme träffar vi Anton som går med oss, sen drog Jenny och vi andra hade kul haha ;) Vann en väldigt gullig nalle och sen så vann Anton en plast yxa till mig haha. Skit bra dag!
.
Men imorgon ska det bli en ännu bättre dag :D Ska vara med väldigt många människor! Och så ska vi först fira Martin HF hos Vera och sen gå till Å-festen! Okej mår lite konstigt (är väl för att kag är trött) så ska sova nu!
.
PS. Lite konstigt inlägg jag vet haha.

I keep fighting but for what?

.
Melissa just nu :) (Får inte bilden att bli större)
.
.
Tjabbaa! Sitter just nu i mitt rum och skypar med lilla Melissa :) Hon spelar nåt spel och jag kollar sidor - men vi snackar samtidigt! Hon är så söt när hon koncentrerar sig på spelet och blir sur när hon dör eller någon gör fel! (Hon spelar något lame spel på datan, kommer inte ihåg vad det heter, har sett det en gång och det var urtrist men av någon anledning gillar hon det haha).
.
Idag har jag kollat på 2 filmer - Vampires suck -
Den var inte så bra, lite för överdriven och väldigt förrvirrande, men några grejer var skit roliga som i slutet när en Team Jacob slår ''Edward'' i huvudet och skriker Team Jacob BITCH! Hahahha ;) 2 eller 3/5!
Den andra filmen var Just Go WIth It (Min Låtsasfru) - Den har jag sett förut, och den är skit rolig! 5/5!
.
Imorgon så ska jag vara med Melissa, Qui och Sussi och vi ska till Å-festen! Det ska bli kul :D Men vi ska INTE åka några karuseller, hatar dom! Bra att MQ och Qui också gör det ^^
.
.

Team jacob bitch

Sitter och kollar film hos pappa, har precis kollat klart på vampires suck! Den var inte så jätte bra och rätt förvirrande men några grejer var lite roliga. Särskilt i slutet när ett fan från team jacob slår edward i huvudet och skriker team jacob bitch! Med jätte rolig röst haha. Okej nu ska jag kolla en till film tror jag. Big mama house 2 kanske :d okej ses senare! /S

Why am I still struggling?

Sitter och väntar - på vad? Kan jag inte säga :) Kanske gör något förbjudet.. Yeap thats what Im doing. Nej skojade bara sitter och väntar på att jag ska bli trött. Roligt jag måste ha. Men måste väll snart ägga mig, klockan är halv 1. Men är som sagt inte trött och går jag och lägger mig nu så blir jag bara rastlös. Och jag vill inte ens tänka på hur många insketer det är i mitt rum och i lägenheten. Alltså flugor och sådant. Inte spindlar, det har jag inga :D
.
Världens äckligaste grej hände nu på kvällen också - Jag satt i vardagsrummet och kollade på tv och höll på med datan och Busan springer mot fönstret som hon alltid gör när hon jagar en insekt, men det brukar bara vara flugor eller nåt sånt men jag kollade vad det var och då ser jag en SKIT stor äcklig SYRSA!! Ni vet såna som gnuggar bakbenen så det kommer ett ljud? jag höll på o dö, allvarligt jag stelnade till och höll på att skrika, sprang och väckte pappa som sov och han blev som jag. Den måste ha varit typ 10 cm lång. Vi kunde inte få ut den eftersom den hoppade och flög (?) och vi båda var lika rädda, men till slut dödade pappa den. usch, hatar syrsor. Gräshopper med, men dom bli inte så stora.

Ouppsie

Hehe, skulle ju fixa i lägenheten idag men sov till halv 2 och läste till fyra ;) Duuuuktigt. Jaa, ska väll bara slappa idag igen då. Nu håller min katt på och välter något så måste kila iväg och kolla vad det är den där galna lilla kissen gör! Tjao /S
.
.
Min Busan och Tussan för ca 3 år sedan, Busan har jag nu och Tussan var vi tvugna och ta bort några månader senare, hon blev ca 12 år, Saknar henne <3
.
.
Min galning förra året :) Ser ungefär likadan ut nu, bara lite tjockare haha! Hon fyller snart 3 år faktiskt, 3e September!

Mobilinlägg

Ligger just nu i min super sköna säng hos pappa! Bloggar från mobilen också för första gången! Idag har jag varit med Qui och sussi hela dagen. Vi har varit runt lite här och där ;-) imorgon ska sussi till mariefred och Qui ska vara med Vera så jag ska vara hemma och vara en duktig dotter och fixa lite grejer här hemma! Okej måste verkligen sova nu - klockan är faktiskt 2. Godnatt! /S

Rubrik rubrik rubrik rubrik

Hejsanhoppsan! Sitter just nu i mitt rum, klockan är 02:17 och jag kan inte sova - eller så kan jag inte riktigt säga haha, har inte försökt typ. Kom på att jag måste smsa Melissa om mitt nya nummer och kom på - det kan jag ju inte, så tänkte kolla om hon var inne på facebook och kom på - den jäveln har tagit bort (?!) sin fb, så kunde bara skriva ett mejl till henne på msn. Veet kunde vänta tills imrgon när jag träffar Qui och Sussi men jag var rastlös. Hinner nog ändå skicka ett sms till henne imorgon innan hon ser mejlet, haha vad onödig jag är. Okej ska sova nu!
OCH MQ OM DU LÄSER DETTA Så KOLLA DIN MEJL!! /S
.
Update : Kom på nu hur onödigt och konstigt det här inlägget var men aja, det får stå haha.