So fun.

Ibland kan det vara jätte kul när min syster kommer, ibland är det som idag. Jag blir så less på henne ibland, jag älskar henne såklart, men ibland orkar jag bara inte med henne. Ska hålla på och ge mig skuldkänslor över att jag inte är hemma hos farmor så ofta (fast jag var där förra veckan) bara för jag inte kunde åka till farmor med henne idag och säger att jag aldrig ställer upp på saker bara för jag inte orkar åka med henne till fucking katrineholm och hämta Bea. Hon säger allt det där för att hon gör vadsomhelst för att hennes vilja ska gå igenom, hon kör med alla medel. 
¨
Bläääääää, och det inte bara därför min dag har varit dålig. Har haft huvudvärk, men det beror nog på att jag inte varit ute på 2 dagar och inte ätit ordentligt på 2 dagar. Ändå, ingen bra dag idag. Nu ska jag slappa och kolla på TV, och gosa med min hund. Hejdå!

3 more days

Tjenixen! Vad gör allihopa? :) Själv kollar jag på The Ellen show och spelar Farmville 2! Har blivit heeelt beroende av det spelet de senaste dagarna. Det är myyycket bättre än oginalet. Och en kompis spelar det spelet lika ofta som jag så jag har någon att fråga efter saker och skicka presenter till och sånt! Men alla som läsaer, mina vänner på facebook, spelar ni Farmville 2, så lägg till mig som granne! :D 
¨
Iallafallllll, min syster är på väg hit och är nog snart här, för hon ska låna datorn, säkert för att betala någon räkning,  och hon har ingen dator så hon lånar pappas. Okeeej måste sluta nu för jag hör henne i trappen haha hejdååå!
¨
3 dagar kvar till One Direction!!!!

Little Things ♥

One Direction - Little Things 
¨
Här har ni 1Ds nya låt, Little Things! :D Skriven av Mr. Ed Sheeran och låten är som ingen annan av deras låtar, den är lugn och vacker och skön, och texten är riktigt, riktigt fin! Och alla killarnas solon i låten, speciellt Nialls 
¨
Och såklart är den helt gudomlig, den är skriven av Ed Sheeran och One Direction sjunger! Jag älskar den! Den här och LWWY är mina favorit låtar av 1D! :D 
¨
Såååå lyssna, lyssna, lyssna för alla kommer älska den! 

8 maj 2013

Ommmgggggg One Direction ska ha en riktig konsert, en hel full konsert och inte bara några låtar utan en riktig konsert den 8 maj 2013 och biljetterna släpps nu på fredag 2 november klockan 9 och min mamma som är så jävla bra, hon är så jävla bra, ska försöka köpa biljetter åt mig. Jag ar aldrig älskat min mamma mer än vad jag gör nu. Hon har köpt till X Factor, One Direction, och hon fick inga biljetter vid Jutin Bieber biljett släppet utan köpte dom på ett annat ställe, liiite dyrare bara för att jag skulle få gå, och nu ska hon försöka köpa till mig till One Directions konsert. Och jag tror om hon inte får biljetter där kommer hon säkert göra som vid Justin Bieber. 
¨
JAG ÄLSKAR MIN MAMMA! :D

Long day

Lång dag! Varit i Västerås idag och igår nere på stan så har köpt en vinterjacka och ett par vanliga svarta jeans! 2000:- totalt för det, men värt det! Köpte lite annat krims krams men det är bara tråkigt, nagel klippare och sånt, inget kul. ;)
¨
Sen vet jag ine, har inte gjort så mycket mer, men ojdå det har jag visste! ;) Igår var jag mellan 10-13 på handledar undervisning med mor & far! Japp, ska fixa allt och snart dags för övningskörning! :D Ser fram emot det, fast det är lite läskigt! ;) 
¨
Okej, nu ska jag gosa med Gimmi så godnatt på er! :)

Svar på tal!

Fick en kommentar från Johanna igår och eftersom jag gillar mycket mer att svara såhär i inlägg än i svarskommentargrejen så gör jag det här! ^^
¨
Hej! Läste att du ska på 1D och JB! :D As collt! Vilka andra kändisar skulle du vilja gå på? :)

- Hej Johanna! :) Japp, dit ska jag, är så jäkla glad! :D Det finns väldigt många jag skulle vilja gå på, döda och levande, men kanske Ed Sheeran, Pink, Michael Jackson, Elvis, Miley Cyrus, Chester See, YTF, Lifehouse, Nicki Minaj, Lady Gaga (har sett henne en gång men kommer knappt ihåg det för det var bara en liten stund), Chris Brown, Rihanna, Flo Rida, Cee Lo Green, Bruno Mars, det finns en miljon jag vill gå på, vissa bara för att dom är kända och vissa för jag vill verkligen se dom men mest så antar jag Ed Sheeran, Pink, YTF och typ jag vet inte mer men det finns så många jag vill se och träffa! Kommer knappt på ens hälften!
¨
Sen kändisar är det ju inte bara musiker men jag antar det är det du menar, men tar man skådespelare också så då höjs antalet  av kändisar jag vill se något enormt! Det finns så otroligt många, tänk o vara kändis reporter eller vad det nu heter och få träffa och prata med alla! Skulle verkligen vara as coolt! :D
¨
Haha ursäkta för långt/konstigt svar men jag hoppas du fick reda på det du ville Johanna! ;) Var inte rädd för att fråga frågor, jag svarar alltid! ;)

Fall break

Awesome dag! Började med att jag som vanligt började 09.45 = sova länge, sedan inga riktiga lektioner bara slappat hela dagen, slutade 13, har nu höstlov (), kom ut ett nytt Vampire Diaries avsnitt som var as bra fast det inte hände så mycket, åt tacos med mamma och pappa och har kollat på X Factor och kan nu konstantera att jag förutom One Direction och juryn kommer se Malcolm, J.E.M, Isak, Oscar, Awa och Benny! En vecka kvar nu! 
¨
Men jag kan säga ÄNTLIGEN LOV! Så jäkla skönt att bara släppa allting i en hel vecka, ingen skola och inget plugg! Kan glatt säga att förutom världens enklaste VO grej inte har någonting att plugga på för jag ligger i fas på allt! :D Så sköööönt! Och när vi kommer tillbaka v.45 är det sista veckan för mig i skolan resten av terminen för v.46 börjar min 5 veckors långa praktik på hemtjänsten! Kommer tillbaka v.51 till skolan och går då i skolan men det är sista veckan för får jullov fredag v.51 och har inga riktiga lektioner den veckan så allt är bra just nu, allt är bra! 
¨
Det sämsta är att jag fortfarande är förkyld, varit det i ca en månad nu, men hostar inte utan får hostattacker ca 100 gånger om dagen, och idag var det 3e gången jag kräktes för att jag hostat så hårt! Så det är ju jätte kul! Min mamma kommer säkert dra med mig till doktorn snart så jag får något för den här hostan.. Kanske ska gå till skolsyster när skolan börjar igen så jag slipper det.. 
¨
Aja, långt inlägg haha men har inte bloggat ordentligt på dagar, snarare veckor! Hoppas att det blir bättre under veckan! :) Godnatt, nu ska jag sova och drömma om att jag ska få se 1D om bara en vecka! 

swedish

Jag har blandade känslor just nu, om att min Nialler kanske har skaffat flickvän, men det vill nog ingen höra (vill ni se något lite gulligt iallafall så kolla HÄÄÄR)! Meeeen eftersom jag tvivlar på att någon vill höra det så ja, vad ska jag berätta..
¨
  • Har egentligen en lite stor svenska uppsats grej att göra, som ska vara inne på torsdag men jag orkar inte göra den.. Får göra den senare ikväll och imorgon. Den verkade inte sådär jätte svår. Kan ju göra den på torsdag också, man har (iallafall på rinman) alltid till klockan 12 på natten på sig att skicka in den dagen så ja. 
  • Det är 10 dagar kvar sedan X Factor och One Direction, och problemet jag hade är löst! 
  • Den 16 november ska jag på bio och se The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2, aka. den sista Twilight filmen! :D Längtar! Dock ett tag kvar.. Den veckan kommer bli riktigt tight för mig! 
  • 3 veckor kvar till min födelsedag, 5 veckors praktik och Twilight. 
¨
Ja, och just nu har jag precis ätit lite McDonalds min far var snäll nog att köpa åt mig, ska kanske kolla på en film och äta min Ben & Jerrys pappa köpte åt mig förra veckan. Är hemma ensam till typ halv 10, för mamma jobbar. 
¨
Okej, ska duscha lite snabbt och sedan kolla, hörs sen!

vecka 43

Så, vi är uppe i vecka 43 nu! En vecka kvar och sedan höstlov, en vecka och 4 dagar kvar sedan X Factor och One Direction, en vecka sedan bara en vecka och 4 dagar kvar till min födelsedag, bara en vecka sedan en vecka exakt kvar till 5 veckors praktik på hemtjänsten i Nyfors. Japp, inte långt kvar till någonting nu! :D Jag längtar så otroligt mycket till One Direction och X Factor (fast har lite, ganska mycket, problem på den fronten som jag inte vet hur jag ska fixa) och min födelsedag, allt! :) 
¨
Vi har det inte allt för jobbigt i skolan heller, ett prov veckan efter lovet och en svenska ''uppsats'' (det är ingen uppsats men jag vet inte vad jag ska kalla det) tills på torsdag sen är det nog ingenting, så skönt! :D
¨
Aja, nu ska jag kolla klart på Gossip Girl och sedan, plugga kanske! Hejdå!

Filmtips!

Vill än en gång bara påminna er om att kategorin ''Film tips'' finns, där har jag redan skrvit om en massa filmer! Och jag skriver handling, poäng, personlig åsikt och det jag gillar mest, skådespelare. Och jag skriver inte alls bara om bra filmer, utan även om dåliga! Man vill ju veta om vissa filmer, är dom bra eller dåliga, så där har ni det! Jag försöker skriva om nästan varje ny film jag kollar på så det finns en del och många kommer komma! :) 
¨
Jag antar att ni vet hur man hittar det, bara skrolla ner och kolla på sidan ;) 
¨
Men vill ni veta om en film, kolla efter filmer att kolla på eller något så finns dom förhoppningsvis där! :) Vill ni veta om någon film så kommentera och fråga! 

Filmtips: Sherlock Holmes

¨
Handling:
Hela rikets säkerhet står på spel när Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) och Dr. John Watson (Jude Law) följer spåren efter en skurk utan samvete, vars planer kan störta hela det brittiska imperiet. Sherlock Holmes mäter gärna sin skarpa hjärna mot sjuka brottsgenier, men om det krävs så slåss han mot skurkarna med ett mer handgripligt och kraftfullt sätt.
¨
Mina tankar:
Jag gillar filmen, men jag har alltid gillat sådana här typer av film (t.ex DaVicni koden och Änglar & Demoner) som är mysterium som man inte riktigt fattar men dom är ändå väldigt spännande. Denna dock förstår man typ inte alls förns i slutet så den är bättre andra gången man ser den. Och att kolla på Robert Downey Jr. i ca 2 ½ timme är inget problem ;) Så den är ändå bra men jag rekommenderar den inte till de som inte gillar att ''tänka'' i filmer. 
¨
Betyg:
Jag vet inte riktigt men kanske 3.5/5 poäng!
¨
Skådespelare:
Robert Downey Jr.
Jude Law
Rachel McAdams
Mark Strong
Kelly Reilly
Eddie Marsan
Hans Matheson
Geraldine James
Robert Maillet
James Fox
William Houston
Clive Russell

Sherlock Holmes

Sitter just nu och kollar på Sherlock Holmes på TV, älskar Robert Downey Jr. Han är så jäkla snygg. Såhär ''manligt snygg'' om ni fattar vad jag menar haha? ;) Iallafall, väldigt intressant film, som man typ inte fattar förns i slutet men har redan sett den en gång så den är faktiskt bättre andra gången, då sitter man inte med en wtf-min hela tiden ;) 
¨
Har vart en bra dag iallafall, vart med min syster bokstavligen sen jag vaknade. Vi har inte gjort något speciellt, men min pappa har! Han har varit och köpt en ny bil! :D En Volvo V70 eller vad dom nu heter, silvrig. Den ser as cool ut på insidan ^^ Iallafall till skilland från forden vi hade innan. Så nu har vi en ny, mycket bättre och nyare bil! Tror den är en -05:a, forden var -99:a. Pappa ville köpa en ny innan jag började övningsköra för forden hade så mycket problem med allt. 
¨
Aja, nu så ska jag kolla klart på filmen sen blir det att plugga på skelettet under natten och morgondagen! Godnatt! :)

4x02 Memorial

Vem har sett The Vampire Diaries episode 2? :D Visst var det bra?! Ett litet Delena moment, eller flera små, precis som jag sa ;) Älskade hela avsnittet! Så jävla bra! Och sista scenen med Damon på kyrkogården med ni-vet-vem?! Höll på o dö där! 
¨
Och för alla som sett avsnitt 2 vill jag bara påpeka detta (ingen spoiler):
¨
Bloodsharing in vampire folklore - and certainly in the book of mythology - is kind of sexual, Plec explains. It's very intimate. It's an exchange of bodliy flouids, as they say, that you really shouldn't be doing with anybody who's not your one true vampire love. 
¨
(Blod utbyte i vampyrernas folktro - och definitivt i boken om mytologi - är på sätt och vis sexuellt, förklarar Pec (Julie Plec). Det är väldigt intimt. Det är ett utbyte av kroppsvätskor, som dom säger, som du verkligen inte borde göra med någon som inte är din sanna vampyr kärlek.) 
¨
Ville bara påpeka det där för er alla. Japp, det är sant. And I love it.

Sorryyyy

Ledsen för att jag suger på att blogga, kör på samma, gamla vanliga (dock sanna) ursäkt; Jag gör ingening på dagarna och har plugg att göra! Inget roligt eller intressant. Jag går mest o längtar tills 2 november (ca 2 ½ halv vecka) då jag äntligen kommer få se One Direction! :D Mamma ringde mig för några timmar och sa att nu har vi fått hem biljetterna också! :D Så glad! 
¨
I skolan har vi det lite tight just nu, med svenskan och medicin, fortfarande inget roligt att skriva/läsa om. 
¨
Jga måste ner på stan nån dag snart och köpa en jätte bra digital kamera som man kan ha med sig på 1D (och Justin Bieber) konserterna (vet att One Direction inte är någon konsert, dom kommer säkert bara köra 1-2 låtar men ändå), för jag har ingen (bra) digital + min kamera på mobilen suger + orkar inte ha med mig en systemkamera. Får dra med mig någon, pappa förmodligen. Kanske kan åka till Elgiganten.. 
¨
Aja, nuuu så är klockan 11 och jag ska gå o lägga mig så jag kan läsa klart svenska boken! Godnatt! :)

Apprectiation post!

Jag kan visst inte gå och lägga mig....
¨
Men som ni kanske sett har jag gjort ett inlägg med en massa bilder på den heta Mr. Louis Tomlinson och nu även med sexy Mr. Harry Styles? ;) Well, det är för att jag har lagt upp så många (heta/snygga/sexy) bilder på Niall att jag känner att jag måste lägga upp på dom andra också, jag älskar ju dom också så varför inte hetta upp bloggen ett tag med dom? ;)
¨
Jag har Zayn och Liam kvar att lägga upp bilder på, jag funderar på också Justin och kanske Ian! Sen kanske nått inlägg med dom allihopa? ;) Ledsen om ni inte gillar det, men det är min blogg och jag vill ha några snygga killar på den! Säg till om det är nån ni vill att jag ska lägga upp bilder på, Zac Efron, Channing Tatum, Taylor Lautner etc. etc. :) 
¨
Aja, NU måste jag gå och lägga mig godnatt!

2 november 2012

¨
Jag fattar inte hur mitt liv kan vara så jävla bra ibland. Ni alla vet väll att jag ska se Justin Bieber den 23 April i Globen när han kommer (2013), och han är ju en av mina stora kändis idoler + att han är typ den kändaste aristen just nu, så det kommer bli så jävla coolt att se honom och jag längtar som in i helvete! 
¨
Ja, nu så vet väll dom flesta att One Direction kommer till X Factor den 2 november (alltså om 2 veckor och 6 dagar) och gissa vem, vem, vem, vem som ska dit? :D JO JAG!!! ^^ Japp, jag ska se mina största ''idoler'' live, om ca 3 veckor! GISSA OM JAG ÄR GLAD?! Jag höll på o dö när mamma ringde imorse och sa att hon köpt biljetterna åt mig! Jag har seriöst världens bästa mamma som håller koll när mina idoler kommer till Sverige och sitter vid datan kl.09.00 på morgonen och kämpar med att få biljetter till mig! :D Jag är faktiskt ganska så lyckligt lottad! ♥
¨
Och om min lycka inte kunde ta slut så följer även min absoluta favorit account mig nu på Instagram också! :D Världens bästa dag alltså! :D 
¨
Okej, nu ska jag fangirla och läsa min svenska bok! Godnatt!
¨
PS. Kom just på att när jag är på X Factor för att se 1D kommer jag också få se J.E.M och Malcolm! ^^ För dom kommer inte åka ut, det vet jag! Dom är för bra! ♥ 

2012-10-15

Jag kom precis på att det är exakt en månad kvar tills min födelsedag idag! :D Imorgon är det inte ens 4 veckor kvar! ^^ Ah, jag längtar som tusan! Hoppas jag får mycket pengar så jag kan köpa en ny dator eller mobil! ;)
¨
Idag har det bara vart en vanlig skoldag, men usch, jag hatar svenska. Om 8 dagar ska vi ha läst klart boken och idag gav våran lärare oss en uppgift om boken, som ska vara inlämnad om 8 dagar. Så vi ska ha läst klart boken och samtidigt göra en ''uppsats'' om boken som ska vara inlämnad dagen då man ska ha läst klart boken. Irriterande, very much! Jag fattar inte vad han tänker med. Usch. 
¨
Aja, jag ska ta och läsa klart boken på typ max 4-5 dagar och sedan jobba med ''uppsatsen''. Den verkade inte alltför svår, hoppas jag. Aja, nu ska jag nog faktiskt ta och gå och lägga mig så jag kan läsa lite i boken! :) Godnatt!

Harry Styles ♥

¨
Harry Edward Styles appreciation post! 

Sunday Funday

Så vad har ni alla gjort idag? :D Själv har man varit upptagen! Jag har faktiskt ridit idag! :D På Vilsta ridskola, i en halvtimme. Det var ganska läskigt, och helt ärligt vet jag inte om jag vill fortsätta eller inte.. Det var så läskigt att trava och, tja allt var ganska läskigt. Och man red helt själv, det var ingen som höll i hästen eller något. 
¨
Fast å andra sidan det var liksom första gången på år som jag red så såklart var allting läskigt. Jag är ju inte van. Men jag vet inte om jag ska börja eller inte, jag kanske ska gå nästa månad också och prova. Vi får se :) 
¨
Sedan åt jag, mamma och pappa från Vietnam Kök och sen packade jag och jag och pappa åkte till faster och Tommy för att lämna Alice och så åkte vi hem :) Och nu sitter jag hemma hos pappa i mitt rum och har letat fram en massa snygga bilder på Mr. Louis Tomlinson! ;) Kolla mitt inlägg under så får ni se dom! Han är så jävla snygg! 
¨
Okej, nu ska jag fixa och dona lite sedan sova så godnatt på er!

Louis Tomlinson ♥





¨
Louis William Tomlison appreciation post! 

Åh herre min gud..

¨
Det är löjligt, han försöker inte ens se bra ut, han bara gör det. Och jag vet att han inte är den snyggaste killen (jävligt snygg dock) på jorden but ''models are boring and flaws are cute'' om man ska citiera världens bästa Niall Horan! :)
¨
My all time favourite picture (gif) of Niall James Horan:
¨

What a lovely day!

Vilken bra dag jag har haft idag! :D Vid 2 så träffade jag Melissa och Jessica och så vid typ halv 3 Mi-Jill. Men vi ''var'' bara med Mi-Jill i kanske en halvtimme sen gick hon och hennes lillasyster hem och vi andra gick hem till mig! Och guud jaaa, vad gjorde vi haha? Allt och ingenting ;) Skit kul som vanligt iallafall! Och vid 6 drog vi till McDonads och Godisland! 
¨
Bästa dagen på länge har det varit! ^^ Älskar mina två kineser! :3 
¨
Nu är jag iallafall hemma och har det mysigt! Nu ska jag kolla på TV, hejdå!

TVDS4

Har alla sett Vampire Diaries season 4 nu?! :D Jag har!! ^^ Jag kollade så fort jag kom hem haha! Skulle egentligen ha kollat med Melissa men vi bestämde istället för att kolla själva och så prata om den imorgon. Men avsnittet var så spännande! Förutom slutet (ni som har sett fattar, jag kan säga att jag är Team Damon) men det gör inget för jag vet saker som händer ;) Kommer inte avslöja vad eller när men jag kommer avslöja att jag kommer gilla nästa avsnitt ;) 
¨
Om jag ska vara helt ärlig kände jag mig lite ledsen efter jag kollat på det första avsnittet, jag har väntat och längtat i ca 5 månader och så var det över.. Avsnittet var as bra (och as bra ny, vad heter det, inledning grej!) men det var så sorligt att min väntan var över! Meeen det bra är att jag nu har något att se fram emot varje vecka! ^^ Fredagar är ännu bättre nu! 
¨
Imorgon blir det iallafall att vakna vid 12 och så duscha (och städa rummet lite haha) för jag ska möta upp Jessica, Mi-Jill och Melissa imorgon! :) Vi får se hur länge och vilka vi ska vara men något säger mig att vi kommer i sånna fall vara hemma hos mig! 
¨
Okej, nu ska jag kanske ta och kolla på avsnittet igen haha! ^^ Godnatt!
¨
PS. Länkar att kolla på avsnittet har ni watchseries och tvshow7! Ingen av dom har text bara så ni vet, jag kollar utan :) Rekommenderar tvshow7.eu! 

2 more days now!

¨
Vääääldigt ledsen för att jag inte skrivit något på typ 3 dagar men jag har varken haft lust eller haft något att skriva om. Har varit en väldigt jobbig vecka för mig då min förkylning har varit (är) hemsk och jag har haft en massa plugg! Så, ja, jag har varit upptagen med det! Men nu har jag faktiskt ingenting att plugga på/till på ett tag, iallafall resten av veckan och helgen och säkert nästa vecka också. Inga prov! :) 
¨
Men vet ni vad?!?!? Imorgon natt så är det The Vampire Diaries Season 4 Premiere!!!! Alltså, Vampire Diaries säsong 4 börjar!! Det sänds kl. 02.00 natten till fredag (imorgon natt) och jag har 2 jätte bra sidor: watchseries.eu & tvshow7.eu! Faktiskt så rekommenderar jag tvshow7.eu för watchserier har blivit sämre och det är bättre ljud och kvalité på tvshow7! Så kolla där! :)
¨
Meeeen jag kommer se det på fredag (därav 2 dagar kvar) för jag kan ju inte se den på natten! :) Jag ska ju kolla med Melissa! Och jag bara kaaaanske skulle kollat på natten innan om vi inte skulle kolla tillsammans men jag skulle aldrig kunna somna efter. Så, ja, på fredag gäller det! :D Längtar så mycket!!! 
¨
Okeeej, nu ska jag läsa på wattpad! Godnatt! :)

Wattpad

¨
Jag har nyligen upptäckt Wattpad och jag älskar det! :D Det är en app till mobilen, där du kan läsa vad som helst! Fanfics, thrillers, romance, vampires/werewolfs, allt! Jag älskar den, jag har hittat typ 7 stycken som verkar bra på direkten! Har bara läst 3 st, 2 från Instagram och 1 därifrån, oxh håller på o läser ännu en nu, men dom är jag läst är bra! Fast slutet på ena sög.. 
¨
Men jag tycker att alla som vill läsa om något, vad som helst, ska ladda ner den appen! Antingen kan man välja gener eller så skriver du ett keyword, t.ex Niall Horan, Justin Bieber eller Damon Salvatore och så kommer det upp en massa om dom! Så det är vad jag har gjort hela eftermiddagen! Love it, as bra för dom som åker buss kanske..? Har man tråkigt kan man läsa det och jag tror inte det har något med internet att göra så man kan läsa det utan problem vart som helst! As bra! :D 
¨
Så ladda ner det! Wattpad people, get in to it! ;)

W

 

W

 

12 timmar

Sitter i vardagsrummet och halv kollar på Partaj medans jag håller på med datan och har en snarkande Doris bredvid mig. Japp, hon sover här inatt igen, men det är bara kul! Hon följer efter mig överallt som en liten valp ;)
¨
Fast hon är en aaaaning jobbig på nätterna och på morgonen, hela nätterna ska hon ligga så nära mig som möljigt + att hon snarkar och låter som en gris och på mornarna när pappa antingen ska ge henne mat eller gå ut med henne så vägrar hon gå så pappa måste komma in i mitt rum och bära ut henne och efteråt kommer hon springandes in till mig igen men problemet är att hon kan inte hoppa upp i min säng så hon sitter på golvet och gör som ett högt snarknings ljud, jag kan inte förklara det, men det väcker mig iallafall så då måste jag bära upp henne och då ska hon slicka mig i hela ansiktet och gosa i ca 5 minuter innan hon lugnar ner sig. Så hon väcker mig flera gånger på morgonen och håller mig uppe på nätterna. Men på dagarna är hon riktigt gosig! :) 
¨
Men imorgon vid halv 2 till typ halv 3 kommer inte jag vara hemma, ska på en grej med mamma och så måste jag städa klart mitt rum och packa och sedan ska jag till mamma. Så kommer vara helt upptagen imorgon! Men nu ska jag faktiskt ta och lägga mig så hinner jag sova i ca 12 timmar ;) Godnatt!

4 freaking dagar kvar!

Omggggg vet ni vad jag just kom på?! Det bara 4 dagar kvar tills Vampire Diaries säsong 4 börjar!!! Vet ni hur länge jag väntat?! Vi (TVD fans) har fått vänta i ca 5 månader!! För 5 månader sedan slutade säsong 3 och om 4 dagar börjar säsong 4! 
¨
Vet ni hur mycket bra som kommer hända?! Åhh, jag önskar jag kunde skriva allt jag längtar till! Men ska inte det för jag vet att många inte vill veta, som t.ex Melissa, hon har knappt ens sett promon! Och har lovat henne att inte avslöja något så ska inte göra det! ;) 
¨
Så, om 4 dagar börjar det och om antingen 4 eller 5 dagar kommer jag se det! ^^ Det sänds nämnligen 03.00 på natten här i Sverige (på datan, jag koller i USAs takt) och eftersom jag ska se det med Melissa så kommer jag nog se det dagen efter men det gör inget för det är skola sååå ja! Men jag längtar så myckeeeet
¨
Jag älskar att ha Haboon i min klass, hon vet alla spoilers så kan prata med henne ;) Men hon är tyyyp Team Stefan... Hon kan inte riktigt välja men jag tror hon lutar liiite mer åt Stefan.. Får övertala henne att bli team Damon ;) Men det kommer nog säsong 4 göra ändå....! ;) 
¨
Okeeeej, 4 dagar kvar wihoooooo!!!!! :D 

Jag sover med tjockisen..

¨
My sleeping buddy for the night!
¨
Här ser ni min sovkompis för natten! Doris (eller Doran som alla kallar henne) är min farmors lilla mops på ca 1 ½, 2 år och vi ska ha henne inatt för min farmor är fortfarande sjuk. Men inte mig emot, älskar den här lilla karbaten, dock inte hennes snarkningar... Och det är mig hon följer efter överallt så det är mig hon kommer sova hos! Tur att hon är så liten! Liten men tjock ;) 
¨
Aja, nu ska jag hitta på något och hon ska fortsätta sova snarka! Godnatt!

Detta kör vi på!

Så, den här desingen ni ser, den kör vi på ett tag! Jag orkar inte leta efter andra, det är så jobbigt..! Men jag kind of gillar den, förutom att jag helst vill att sidbaren (eller vad det nu heter) ska vara på andra sidan och jag vill gärna byta bild. Men denna kör vi på! :) 
¨
Ser ni inte den nya designen så tryck på F5! Den knappen över 5an ;) 

Under konstruktion!

Denna design ni ser, är inte den jag ska ha! Jag håller på och letar efter ett nytt! Jag gillade mitt gamla, men det var lite för.. konstigt. Och texten + rubriken störde jag mig as mycket på. Men jag kommer håller på och fixa & trixa med bloggen ett tag sååååå den designen ni ser, kommer inte vara den jag ska ha tills jag säger till! :) 

Glee

Äntligen fredag säger jag bara! Medicin provet är avklarat och jag tror det gick bra, senaste Glee och The Big Bang Theory avsnitten är avkollade haha!
¨
Tyävrr blev jag en aning besviken på båda avsnitten.. Big Bang är ganska annorlunda, inte längre lika mycket skämt och sånt utan typ mer, som om dom är mer vuxna.. Och Glee, förra avsnittet var as bra mellan Rachel och Brody och Finn såg dom = man får förväntningar om att det ska bli en stor grej (mycket drama) mellan Rachel och Finn men det hände inget intressant och inte ens i slutet när Finn och Rachel ja, ni vet, *rubriken på avsnittet*, gjorde det, var det inte ens särskilt intressant. Och det är inte bara det, alla paren (Rachel & Finn, Kurt & Blaine, Santana & Brittany) gjorde *rubriken på avsnittet* så allt ändras och allt blir annorlunda, inget är som vanligt... Jag hoppas iallafall bara att det blir bättre sen, och jag hoppas mycket på något mellan Rachel och Brody, aldrig gillat Finn. 
¨
Men det kanske bara är jag som inte vill att serierna ska ändras, men dom måste göra det, för så är det. Jag vet att Vampire Diaries kommer ändras med Elena och allt, och så är det bara. That's life! 
Okej, nu ska jag gå och spotta ut mitt tuggummi för det har verkligen tappat smaken!

Step Up

Step Up visas på TV11 just nu så håller på och tittar på det, det var verkligen as länge sedan jag såg den! Hade helt glömt bort att Channng Tatum var med, älskar ju honom så jag blev skit glad när jag kom på det! :D Älskar den filmen, jag undrar varför jag inte kollat på den på länge.. Jag tror nog dom flesta har sett den så jag kommer inte skriva någon ''rescension'' på den, men jag kan säga att den är as bra, så har ni inte sett den så se den! ;) 
¨
Okej, nu är reklamen slut, hörs sen!

Hundvakt

Pappa är iväg hos Patrik och jag är hemma och är hundvakt! Hade varit roligare om det inte var pga anledningnen jag är hundvakt.. Min faster är tyvärr på sjukhuset, för några år sedan hade hon en hjärtinfarkt och idag när hon kom hem från jobbet så var det något konstigt kände hon, med hjärtat, lyckligtvis tror jag inte att det var ännu en hjärtainfarkt. Men nu är vi iallafall hundvakt åt Alice, fasters hund, och det är (anledningen åt sidan) alltid lika kul! :) 
¨
Dock så önskar jag verkligen att jag kunde följt med pappa till Patrik eftersom för inte så länge sedan så skaffade dom en hund, och inte vilken hund som helst utan en liten fransk bulldog valp! Och jag avgudar dom hundarna, dom är så jäkla söta! Min mammas favorit hund! Åh, jag borde följt med honom, han skulle ju ändå bara vara där i nån timme! :( Aja, jag kommer träffa den lilla rackaren snart ändå hoppas jag! Frank har jag för mig att han heter haha! Så gulligt! :D
¨
Okej, nu ska jag iallafall gosa med hundarna och kolla på TV/hålla på med datan och lite senare så ska jag plugga! Har medicin prov imorgon! Btw, idag fick jag förmodligen det bästa poängen jag någonsin fått på ett matte prov! :P Det var tyvärr bara ett E-prov (du kan bara får G) men poängen var 17/21! ^^ Riktigt nöjd! :D Okej, hejdååå!

Nytt schema!

Mitt förra schema, med mina fina ändringar! (Det nya schemat har inte kommit ut på hemsidan än).
¨
 
Jag har fått ett nytt schema (igen, för ca 10 gången) men denna gång är jag ganska nöjd med det! Jag var nöjd med vårat gamla schema, bra tider och sånt, men nu istället för att ha 3 korta matte lektioner har vi 2 liite längre lektioner, vilket jag tycker är jätte bra då på de korta hinner man bara komma in i det, arbeta lite sen slut men nu så kan man arbeta men lektionerna är ändå inte långa. Så istället för att ha matte lektion 08.30 på måndagsmorgonar skippar vi det och börjar istället 09.20!
¨
Så på måndagar går jag 09.20 - 15.10, tisdagar 08.30 - 15.20, onsdagar 09.00 - 15.35 och torsdagar 09.45 - 14.25 och fredagar 09.45 - 13.40! :D Jag har jäkligt bra schema ska jag säga! Det är dock lite jobbigt att ha VO 4 gånger i veckan och 2 av dom är över 2 timmar långa (en är 3 timmar lång) och medicin 2 timmar långa 2 gånger i veckan! Men annars är allt bra. :) Jag hoppas der håller sig bra nu resten av terminen och att nästa termin kommer vara bra! (Där vet jag iallafall att vi inte kommer ha lika många VO lektioner!)! :)
 

Lite så där lagom

Sitter hemma, ensam, för mor & far är på föräldrarmöte i skolan och inga elever fick vara där.. Jag hoppas det går bra och att dom inte skämmer ut mig... allt för mycket.. 
¨
Så idag kom jag till skolan iallafall, har mått bättre än igår. Och så efter skolan var jag och Amanda ute och gick lite med Doris, Gimmie och Porsche (Doris är farmors hund (mops), Gimmie är min hund (labrador) och Porsche är min syster kompis hund (Chihuahua))! Sen åkte vi + pappa och handlade och så har jag bara varit hemma. 
¨
Känns även lite så där lagom mysigt att man träffade sin farmor imorse på väg till skolan runt 9 och ''kramar'' henne och vid tre ringer hon min syster och ber henne hämta Doris för hon är magsjuk. Så ja, vi får hoppas innerligt att jag inte blir sjuk. 
¨
Aja, nu ska jag kolla på TV! Hejdå!

Top Comment

OMG JAG ÄR SÅ COOL!! En kommentar på en video på youtube, min kommentar alltså, är en toppkommentar!! ^^ Omg jag känner mig as cool, jag vet inte om det här hänt mig förut! Det kanske det har, men det är första gången jag ser det! :D I am so happy! ^^ Ahh jag är så cool! :D:D:D:D
¨
HÄÄÄÄR är videon! :):):) Som ni kan se är min kommetar den första toppkommentaren! 

Life, please slow down..

Så, igår var en annorlunda dag. Ska inte skriva allt precis men på morgonen så hostade jag så mycket/hårt att jag kräktes. På dagen var väll allt ganska normalt, bara att jag försökte att inte hosta så mycket. Och så på eftermmiddagen så är min syster och farmor här och vi har trevligt och äter pizza, men så äter Amanda en marabou cookie med schweizernöt (hon visste inte att det var nötter) och hon är väldigt allergisk så i var tvugna att åka upp till akuten och så var vi där i ca 5 timmar. Vi åkte vid halv nio kanske och kom hem runt ett. Det var ganska jobbigt, jag lämnade inte hennes sida på hela tiden, pappa åkte hem efter kanske 2 ½, 3 timmar för då var det inte längre någon större fara med henne, men vi var tvunga att stanna i ungefär två timmar till. Men ett tag där var jag fan riktigt nervös, hon kunde ha dött. Men hon fick ta en adrenalin spruta och tabletter och dropp och så gick det ner och hon var bara vädligt illamående sen. Så, ja, jag satt där bredvid henne hela tiden och höll henne i handen när hon fick ta sprutan och dropp, höll i hennes hår när hon kräktes och lugnade ner henne. Men jag gjorde allt det där, för hon är min syster och jag älskar henne och jag ville inte lämna henne. Men efter 5 timmar på akuten sa doktorn att vi fick åka hem och hon det var ingen fara med henne längre, bara att hon var lite illamående och yr och trött. 
¨
Så igår var väldigt ansträngande och jag var så trött när vi äntligen fick komma hem.. 
¨
Och så idag, när jag vaknade kände jag bara hur trött och illamående jag var så idag har jag stannat hemma, ätitt en skål med yoghurt och hallon men höll på att kräkas upp det 2 gånger pga min hosta så ja, så bra mår jag. Amanda mår iallafall mycket bättre idag, hon har sovit mycket. Ja, nu ska jag kolla på en film i min säng, som jag för övrigt knappt lämnat idag.. Hörs sen, hejdå!