Pirates of the Caribbean - vid världens ände

Hoppas alla haft en bra jul, det har jag iallafall! :D Fick mest pengar, så nu har jag mer än nödvändigt för att (äntligen) kunna köpa mig en ny dator! :D Är så in i helsike trött på den jag har, bara problem, problem, problem! Så i helgen eller nästa vecka ska jag med mor & far till Elgiganten Mega/Super Store eller vad det nu heter, och köpa en! 
¨
Idag trodde jag det skulle bli en lugn dag men icke sa Nicke. Först min fasters hund som väcker mig flera gånger under morgonen sedan min farmor som kommer på besök sedan min syster och så bilproblem och allt på en gång. Imorgon vette jag fan om jag får det lugnt heller. Inte på fredag heller. Så blir väll i helgen! Måste orka hitta tid för att plugga också.. Har ett par grejer att göra innan skolan börjar. Usch, usch, usch hur ska man få tid till allt? 
¨
Anyways, see ya later lovebirds! Får se om min bloggning blir mer aktiv igen, dock så tvivlar jag på det! Tack för att ni läser iallafall! :) Hejdååå!
 
Nu kanske ni ser lite av varför jag älskar honom så mycket? ;) ♥


Hej :D Jag tävlar ut The Vampire Diaries på DVD säsong 1 , 2 och 3 . Har även en frågestund där du får fråga vad du vill om mig och serien =D
Kram

2012-12-27 | 22:39:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback