Wattpad

Jag har nyligen läst den bästa Justin Bieber fanfic jag någonsin läst, den var så bra, jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv längre, jag har faktiskt redan läst om ''bok'' 1 och 2 redan (ja, det finns en uppföljare!)! Den var så jäkla bra, jag vill bara läsa om den igen och igen och igen (Har faktiskt läst den ett par gånger nu haha)! 
 
Jag läste den på Wattpad (en app till mobilen och en sida på datan där man kan läsa en massa noveller (mer som böcker) om vad som helst!) och det är somsagt en fanfic (en sorts 'bok''/saga/novell om Justin Bieber) och ni borde verkligen läsa den! Ni hittar den HÄÄÄR!
 
Den heter Dark Blue och handlingen är:
I am in an affair with Justin Bieber. If someone had told me a month ago that I would one day say those words and actually mean them, I would have insisted they were on crack. 
I don't know why I agreed to this, I have a boyfriend, who is not in any way, shape or form Justin.
Yes, I am attracted to Justin. Majorly. But do I actually have legitimate feelings towards him? I have no idea. 
All I know is I've gotten caught up in a situation I never imagined myself to be in, and there's really no turning back now.
 
Alltså, den är på engelska och handlar om Mandy och Justin som hatar varandra men hamnar ändå i en situation där de är i ett hemligt förhållande, bakom ryggen på alla, inklusive Justins flickvän Aubrey och Mandys pojkvän Greg. Och tro mig den är riktigt beroendeframkallande och rysligt bra. Uppföljaren Bruised (finns HÄÄR) är  minst lika bra. 
 
Såååå, ALLA borde verkligen läsa den! Justin är annorlunda, riktig bad boy, och jag älskar den så in i helvete mycket! Verkligen den bästa jag läst! Önskar att det fanns fler uppföljare....



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback