Scary day

Fastnade i en hiss idag. Japp. Det var hemskt. Usch. Satt bara fast i kanske 5 minuter innan Lena ryckte upp dörren utifrån och jag och Camilla (som satt fast) kunde komma ut.
 
Kanske ska förklara: I lokalen där vi är så bygger dom om, och även i toaletten så ska man på toa måste man åka upp till andra våningen i en lokal bredvid och Camilla skulle visa mig vart dom var för har aldrig vart där och när vi gick in i hissen så stängs dörren och även två automat ''dörrar'' men hissen rör inte på sig och dörrarna vägrar och öppna och jag får en panik attack (har hissfobi och extrem klaustrofobi) och jag skakar men som tur var så hade Camilla med sig sin mobil så hon ringer Lena (en annan som jobbar där) som kommer och drar upp dörren, tydligen stängs dom inte ordentligt men det gick ändå igen och det var jätte skumt men vi kom ut iallafall. Men gud vad jag skakade, jag lovar 10 minuter till därinne och jag hade svimmat. Hemskaste jag vart med om på länge! Kommer gå upp för trapporna här efter.. Eller smita in på toan när byggarbetarna går därifrån.. ;) 
¨
Aja, nu måste jag sova för ska som vanligt upp vid 6! Är tack och lov ledig på fredag! Jobbar dock helgen.. Ledig på måndag! ^^ Okidoki, godnatt!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback