13 April

Så, kanske ska berätta om min dag! Började med att vid sisådär halv 12 åkte jag, mamma och pappa till Västerås, så jag har varit på stan i Västerås och sen på Erikslund hela dagen! Köpte en tröja på New Yorker (ett måste om man är i Västerås!), 2 par shorts på H&M, och en jeansjacka på KappAhl! Snacka om ovant att prova shorts igen haha! Och jeansjackan var en överraskning, visste inte ens att jag ville ha en förns idag haha! Men snyggt är det! :)
 
På kvällen sen var pappa här och vi kollade på typ halva Grannpatrullen (en film) och den rekommenderas inte, den var urtråkig! Så sen kollade vi bara på TV sen nu sitter jag här, mamma sover och pappa gör det nog också hemma hos honom och jag ska kolla på alla Danisnotonfire's videos på youtube! Rätt rolig kille! :) 
 
Så det har varit en bra dag, förutom en viss chokerande upptäckt/nyhet (kolla inlägget under)! Imorgon ska jag upp ''tidigt'' och sen iväg till landet! Måste verkligen plugga också, ska lämna in en inlämning... Kanske borde göra det idag förresten... Äh, ne fan, ska vara inne på eftermiddagen men jag kan skicka in den på sen eftermiddag ;) 

Aja, godnatt!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback