FML

Sitter och har nationella just nu haha! Jag lovar, jag har bara en liten paus just nu, kommer inte riktigt på vad mer jag ska skriva, och det håller på till 11.50 och klockan är bara 09.10 så jag behöver inte stressa. Jag är inte långt ifrån klar ändå. Rasten är om en timme och funderar på om jag då ska springa till sjuksköterskan och få en jävla värktablett för gissa vems mage som gör uppror?! Jäkla ''tjej vecka''... Men FML det gör ooooont. Jag glömde helt bort att ta en tablett imorse, sov inte särskilt bra. Har 20 minuters rast så jag borde nog hinna, hoppas det inte är många där bara.. 
 
Många undrar nog varför jag inte skrivit om i tisdags ännu, när jag såg Justin frickin Bieber live, men det är så att i tisdags kväll kraschade jag - var så jävla trött men mitt huvuvd gick i varv och allt bara kraschade, hela onsdagen har jag varit så jävla trött så det finns inte och jag är fortfarande så jävla trött även fast det gått 2 dagar. Jag har bara legat och latat mig i soffan/sängen och drömt om Justin. Det var den mest perfekta kvällen i mitt liv, ni kan inte förstå hur underbart talangfull Justin är live, 10 gånger bättre än på skiva. 
Men, kan skriva ikväll eller imorgon mer om hur det var, dock tog jag inga bilder för alla stod så nära varandra, jag skakade, skrek och hoppade och hade jag tagit upp mobilen hade jag tappat den. Men Johanna, hon jag gick med, tog några bilder så ska få dom sen så kan jag visa er! :D 
 
Aja, nu kanske jag borde återgå till nationella, har skrivit det här i typ 10 min haha! Herråååå!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback