JB is over, 1D's time!

 
 
Nu har jag sett Justin Bieber och det är över (gråter av tanken) och jag har varit as ledsen samtidigt som as glad resten av veckan för ja, ledsen för han kommer inte komma tillbaka till Sverige på minst 1 ½ - 2 år och glad för att jag såg honom haha MEN jag har inte tid att deppa minsann för om 11 (10 om en halvtimme) dagar så är det dags för One Directioooon! :D Igen haha! Har ju sett dom en gång, på X Factor 2 (eller 3) november 2012, men då var det bara 2 låtar och nu en hel konsert :D Ser fram emot det så jäkla mycket! Dock inte super mycket än för jag är fortfarande helt uppe i Bieber men det kommer ;) Deras kosnert kommer vara heeeelt annorlunda än Justins, för dom har mer skoj och skämtar och leker på scenen (haha Louis har druckit kaffe och Niall åt någon bakelse på scen) medans JB är mer dans och coolt, så det kommer bli helt olika upplevelser vilket jag ser fram emot! :D 
 
Vill bara igen tacka min mamma som är bäst för att ha fixat 1D biljetter 2 gånger och JB biljetter, seriöst hon är awesome! 
 
Och är det inte irriterande när alla grupp bilder på 1D inte får plats på den dumma nedräkningsgrejen på mobilen?1 Får bara med mig oftast 3/5 medlemmar,,,, Som ni ser kan man ju bara se Liam, Zayn och Louis ordentligt på bilden.. Men aja, det får duga haha! 
 
Ciao!


RE: yeeeyeee :D i ca 4 veckor!

2013-04-30 | 14:45:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback