Let's Dance!

Wazzuup? Haft en ganska, no scratch that, väldigt bra dag idag! Hatft en väldigt bra vecka tbh. Och ärligt talat, allt tack vare min klass. Jag älskar den, vi är verkligen som en enda stor familj! I alla andra klasser jag gått i (haha bara gått i 2 andra..) så har det varit grupp delningar, drama och allt sånt därnt skit men inte i den här klassen! Alla går verklgen med alla. Vet inte om det är för att vi bara går i 1an (har hört att det brukar vara as bra i 1an) eller om jag bara har en väldigt bra klasskamrater. Vad det än är så är jag tacksam!
 
Idag efter skolan har jag bara slappat och varit med min mor. Vi kollade på filmen The Ugly Truth, åt lax, potatis och romsås (en av mina favoriter) och kollade sen på Let's Dance! Bra kväll! Under helgen ska jag till landet med mormor, morfar, morbröder, mamma och kanske kusiner för det är en jäkla massa is där ute som måste typ hackas sönder för det smälter aldrig så vi ska fixa det, och så ska jag även övningsköra med pappa! Vi ska göra det nu varje helg. Så det är resten av min vecka det. 
Aja, nu mina vänner ska jag kolla på en film! Känns som om jag vill kolla på Lejonkungen eller något, vi får se! Godnatt!
 
PS. 11, E L V A, 11 fucking dagar kvar tills jag ska se Justin Bieber live! Helt sjukt!
26 dagar kvar till One Direction!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback