Påsken är slut

Hallå där blåbär! Jag vet inte om jag skriver den hälsningsfrasen ofta haha, det är oftast den som kommer upp i huvudet.. (Kollade och nej, jag börjar inte alls med det där ofta, bara jag som fått för mig det haha). 
 
Nu är påsken helt över för iår, och lite tack gode gud för jag tror inte jag klarar av mer påsk mat. Kommer ta en stund innan jag kan ens titta på köttbullar, revbensspjäll, lax, potatis, ägg och allt vad man nu äter, utan att vilja spy haha! 3 dagar i rad och blivit sådär äckligt mätt varje gång så jag är lite glad att det är över haha! 
 
Imorgon blir det iallafall att vakna runt 12, duscha, sedan möta Johanna, Mickis och Julia på stan! Vet inte vad vi ska göra, men något kul blir det! :) Ska försöka plugga på kvällen också.. Har 100 grejer att göra.. Okej, egentligen bara 3-4 men det är ändå mycket och det är stora grejer vi håller på med, sååå not so fun. 
Onsdagen ska jag träffa Haboon och Mathilda för att göra klart vårt grupparbete och sedan på kvällen ska jag fira min farmor som fyller hela 80 år! Hela släkten ska äta på Ming! Inte mitt favoritställe, men efterätten älskar jag ;) 
 
Nej, nu ska jag kolla på lite Jack & Finn Harries videos på youtube! (Jag älskar dom, mest Jack men Finn också! Deras (egentligen Jacks) kanal heter JacksGap! Checka ut deeen!) 
Godnatt!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback