20 Questions

20 Questions:

1. Favoritbok? Har ingen direkt favoritbok.. Läser mer fanfics och isåfall Dark Water haha ;)

2. Första kändis crushen du haft? Markoolio haha!

3. Favoritlåt? Jag vet faktiskt inte, jag gillar många!

4. Beskriv dig själv med ett ord. Fånig haha? ;)

5. Största rädsla? Höjder tror jag.. Eller insekter..

6. Första fandomen du va med i? Jag tror inte Markoolio hade någon fandom så Justin Biebers beliebers!

7. Vad är ditt nyårslöfte? Att göra det jag behöver göra.

8. Vart kommer du från? Född och uppväxt i Eskilstuna, Sverige! 

9. Favorit TV serie? Absoluta favoriten är defintivt The Vampire Diaries, sedan Glee tror jag! Men jag gillar många andra också.

10. Favorit quote? “In the end everything is going to be okay. If it's not okay, it's not the end.” Tror jag iallafall, är faktiskt inte så mycket för quotes..

11. Vad gillar du mest med dig själv? Jag vet inte, utseendé mässigt så kanske mitt hår eller mina (låter konstigt men) naglar, men sen mer på insidan kanske att jag är sympatisk, jag vet många som inte är det och jag är så glad att jag är det. 

12. Favoritfärg? Varenda nyans av blå! Jag älskar verkigen blå, ljus eller mörk spelar ingen roll! (Visste ni förresten att när jag var liten avskydde jag verkligen lila? Jag blev t.o.m illamående när jag såg färgen! Tycker fortfarande inte om färgen så mycket men det finns fina nyanser!)

13. Vilka fandoms är du med i? Directioners (One Direction), Beliebers (Justin Bieber), Somerholics (Ian Somerhalder), TVDFamily (The Vampire Diaries), Potterheads (Harry Potter) & Gleeks (Glee)! 

14. Favorit djur? Som husdjur måste jag nog säga hund (katt är en stark 2a) men djur generellt så tiger tror jag faktiskt! 

15. Sämsta ovana/egenskap? Min ''lathet'' måste jag nog säga, eller mer att jag inte gör något fast jag verkligen borde, t.ex. plugga istället för att hålla på med datan. Eller att jag kan vara ganska självisk när det kommer till min familj.... 

16. Drömresemål? Det finns såååå många ställen jag vill till - USA, Karibien, länder i Sydamerika, Australien, Afrika, Italien, Frankrike och Island och så, så, så många mer! Har inte riktigt bara ett jag verkligen, verkligen vill till utan har många! Men just nu, om jag verkligen måste välja så kanske USA? Eller Italien..

17. Ska du utomlands iår? Självklart ska jag det! :D Under sommarlovet! Jag och mamma har pratat och vad jag tror så blir det antigen Italien, Cypern eller Kroatien, och jag tror mamma lutar sig mer åt Italien, för dit har jag velat åka så länge nu, till Rom och Amalfikusten! Det är så, jag och mamma pratar och ser vart vi vill åka, men i slutändan är det alltid mamma som bestämmer för då får jag det i överraskning haha!

18. Vad vill du bli när du blir stor? Barnmorska! :) Tror jag iallafall, det kanske ändras på vägen! Vem vet?

19. Planer för 2013? I sommar så att resa såklart, sedan 23 April blir det Justin Bieber och 8 Maj One Direction! :D Det är det jag ser mest fram emot under detta år! 

20. Favoritland du varit i? Mest intressanta är nog Egytpen, sedan Kina men sol & bad ställe Thailand! 



Blodet skjuter som nyårsraketer upp i kinderna så att jag nästan kan föreställa hur de spricker av rodnad. Det här var verkligen inte meningen. Tagen på bar gärning där jag sitter med den blåa gitarren i famnen och med flyktvägen blockerad - är min högsta önskan att smälla av och vakna upp någon annanstans, i en trygghet långt borta från allt som heter nutid.
Som hotellbetjänt bör man aldrig peta på gästernas privata grejer, inte heller i hemlighet utan deras närvaro, trots att man serverar glass till ett tomt hotellrum. Detta visste jag. Det var en inbankad hotellregel från dag ett på arbetet.

Så, vad skulle nu hända? Skulle jag få sparken för att ha petat i nyfikenhet på den brunögda och nu aningen förvånade killens vackra gitarr. Är en arrest det nästa som sker i mitt liv?

Spelar det någon roll om killen råkar vara samma typ som hänger på ett x-antal bilder i min lillasysters rum? Spelar det någon roll om det är just han...?

Låter det bra?
Läs mer på: BelieveThis.blogg.se

2013-01-10 | 23:43:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback