Somewhere above .. ( ;) )

Hehe..
.
Idag har jag varit väldigt upptagen! Vaknade halv 8, fixade mig gick till doktorn, gick till banken, gick hem, gick till frisören (klippte bara topparna!) sen hem, mormor och morfar kom och fikade sen gick dom sen kom pappa! Gjorde allt med mamma då. Åt även lunch på Your Choice, väldigt god Wok dom har där! Men Tuna Park's är godast haha ;)
.
Iallfall nu är klockan 00:32, gick och la mig för en halvtimma sen men har messat med Melissa, Qui och Sussi! Men så skulle jag skriva till Jessica på facebook, då kom jag på att jag inte har bloggat! Men efter det här så ska jag sova.
.
Imorgon, ska jag förhoppningsvis på dan vara med Melissa och Jessica, eller bara melissa. Sen klockan fem så ska jag möta upp Sussi och Michaela och då ska vi till Qui's träning och kolla, sen vet jag inte men på kvällen så ska Sussi och Qui sova hos mig här i Nyfors eftersom klockan 07:45 på fredag ska vi ta bussen till Isstadion för att kolla när Qui ska köra uppkörning! Haha ska bli kul att se ;)
Sen efter det ska vi väll vara eller nåt sen på fredag kväll så måste jag sova tidigt för ska upp tidigt på lördagen eftersom jag ska till hundutställningen!
.
Gud vad mycket jag har att göra känns det som haha, och upp tidigt varje dag, 9 imrogon, typ 7 på fredag och inte riktigt säker på lördag men mellan 7 och 8 eller något.
Okej ska sova vidare nu så :
.


Tja! Har en frågestund på bloggen just nu, fråga vad som helst och jag svarar på allt. Checka in och kommentera vettja!

Direkt länk - http://mmadeleneblade.webblogg.se/2011/august/fragestund.html

2011-08-19 | 11:47:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback