You don't know what you got until you lost it

Mopsvalp! (Tagen från Google)
.
Idag har mamma och min syster varit här och ätit bl.a :) Sen har jag inte gjort så mycket mer haha.
.
Kollade på Sagan om Konungens återkomst, men den ahr jag sett några gånger, så jag vet allt som händer :P Dom filmerna är helt okej, lite långtråkiga ibland - dom är ju typ 3,4 timmar långa!
.
På lördag nu som kommer så ska jag på hundutställningen i Ekängen :D Var där förra året med pappa och faster och nu ska jag med amanda och farmor! Min farmors mops Doris ska vara utställd av uppfödaren och jag och min syter ska passa en liten mops valp då, coh kolla på andar hundar såkart!
Jag älsakr att gå på hund och katt-utställningar! Lite synd om katterna, för dom är i burar tills domarna ska kolla på dom men hundarna är ju ute nästan hela tiden. Så dom har bara kul! Men det är så roligt att kolla på alla fina katter och hundar :)
Det var faktiskt på en kattutställning som jag bestämde att jag ville bli volontär på ett katthem eftersom jag såg en lapp där det stod att dom behövde mer volontärer! (OCH DET GÖR DOM FORTFARANDE OM NÅGON ÄR INTRESSERAD! http://djurskyddet-eskilstuna.se/ är hemsidan för katthemmet jag är volontär på! ANNARS KAN MAN BARA GE GÅVOR DIT T.EX MAT OCH KATTSAND)
.
Okej men ska sova nu :P Godnatt!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback