Det är inte nödvändigt att vara lycklig för att skapa lycka

Idag :
Japp! Idag har jag varit med Susann och Qui, vi har bakat och sen kollat på My name is Khan, och fan vad bra film! 5/5 lätt! Höll på att börja gråta under nästan hela filmen, och grät några gånger faktiskt. Så sorglig, men vill ni se en väldigt bra, äkta och sorlig film måste ni se denna! Fast man måste vara uppmärksam hela tiden så man förstår. Och förstå det med olika kulturer, rasism, autism (Aspergers syndrom) och 11 September. Låter mycket och krånligt men det är det inte, bara jag som får det att låta så ;)
Imorgon (förhoppningsvis):
Och sen imorgon så blir det Harry Potter and The deathly hallows Part 2! Som ni ser står det förhoppningsvis inom parantes och det är för att om jag får platsen. Låter konstigt men alla andra (Sussi, Qui, Ebba, Vera och några andra) bokade typ igår och då hade jag feber så jag kunde inte vara med. Ska boka imrogon på stan! Sen så ska jag och Qui sova hos Sussi i Hällby :) Ska bli kuuul ;D Okej men ska sova nu, klockan är 01.13! Godnatt! /S
PS. Jag vet, det är jobbigt att läsa men det går inte att skippa en rad?! Går när man skriver men sen när jag förhandsgranskar så blir det ihop tryckt ändå! Blir väldigt sur på det! (1 av en del anledningar till att jag inte bloggar så mycket faktiskt..)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback