When you finally decide to look up the lyrics of your favourite song and you realize you have been singing the wrong words the whole time.

ÖVERLYCKLIG!!
För er som inte ser så är det Ian Somerhalder och Nina Dobrev (Damon och Elena i The Vampire Diaries) som är utklädda (Ian till någon super hjälte och Nina till Hermonie i Harry Potter) som kysser varanndra!!!
Dom är ett par på riktigt, men det har inte funnits så starka bevis förrän nu! 
¨
Woopsie, bloggen har stått relativt tom i ett par dagar nu.. Har faktiskt varit sjuk, som ni kanske förstod av det senaste inlägget jag skrev igår men innan det skrev jag inget eftersom jag var sjuk och igår tvingade jag mig upp för att skriva det. Okej nu låter det som om jag var väldigt sjuk men nej, det var jag inte fast jag hade feber lite till och från och yr och ont i halsen och huvudet och magen och blä. Men nu är jag inte riktigt frisk, mår lite till och från men känner mig bättre och kan inte missa skolan! Särskilt inte när man åker till Thailand om bara 15 dagar!!! :D Är liiiite nervös för hur allt ska gå då, men det kommer nog gå bra :) Med skolan menar jag. Jaaa då har väll jag inte något mer att skriva om förutom godnatt!
¨
Ps. Har kanske tänkt byta design.. Är inte riiiktigt nöjd med den jag har. Vi får se hur det blir :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback