Jag vill inteee.....

Usch, jag vill inte börja på gymnasiet, jag känner mig helt inte redo för att börja, IMORGON!! Imorgon!!! Jag vill börja, men nej jag vill inte! Fast jag vill.. Men ändå inte... Ahh.. Någon där ute som kanske förstår hur jag menar haha..?
¨
Såklart vill jag börja gymnasiet, det känns som om det kommer bli bra, för det är liksom ämnen man är intresserad av, ingen slöjd eller något sånt där jobbigt, och alla eleverna (förhoppningsvis) är intresserade av dom ämnena! Så man kan ju kanske komma bättre överens med typ alla eftersom man har liknande intressen? Men jag vill inte plugga, det är det! Jag vill inte ha jobbiga ämnen, t.ex matte, men jag vill inte plugga helt enkelt. Det är så jobbigt för man måste ha bra betyg så man får bra poäng när man slutar skolan = bättre jobb, lättare att få jobb etc. Och så kommer vi inte ha G, VG, MVG längre utan A, B,C, D, E, F! Och vi hade inte det i 9an så jag vet inte alls hur det funkar men det låter jätte svårt?! Om man missar 1 enda grej på t.ex C men alla andra grejer är A då får du typ B eller C. Det är typ så alla lärare har förklarat det?! Och det låter jätte jobbigt! :( Men det kanske bara är jag som får det att låta svårare än vad det är? Jag vet inte.. Jag vet ingenting om hur det är att gå på gymnasiet, och Rinman, skolan jag ska gå på, är ju jätte stor! Jag vet inte hur jag ska kunna hitta! Jag kan inte ens hitta till matsalen! Aulan kan jag hitta till, tack och lov! Det är bara in i huvudentrén (den vid trapporna), ta vänster så är det trappor och så gå allra högst upp så är den där. 
¨
Usch, vad jag är nervös nu, jag var inte alls nervös för några vecor sedan, som ni kanske kommer ihåg, men precis som jag sa då så är jag nervös nu dagen innan och jag kommer vara jätte nervös imorgon bitti och inatt! Men jag vet att det kommer gå bra, vad är det värsta som kan hända? Bara man är där i tid, lyssnar och inte sitter i mitten, utan på sidan så man slipper tränga sig förbi alla, så kommer det gå bra! Jag kommer vara hemma hos pappa nu denna vecka, och jag börjar 08.30 så jag ska gå hemifrån 07.45! Jag ska vara där i god tid! det är det bästa man kan göra, inte komma försent. För tänk om din klass redan gått till klassrummet och du har ingen aning om din klass har ropats upp eller vart klassrummet är! Jag skulle få panik då haha.. 
¨
Aja, jag vet att det kommer gå bra, det är bara jag som är nervös och börjar tänka på allt det dåliga, allt kommer lös sig snabbt, det är jag säker på! :) Som jag sa, är du bara i god tid och lyssnar så kommer allt gå bra!
¨
Och till alla er som börjar skolan, ny, gammal, gymnasiet, grundskola, vad som helst: Lycka till! Bara gör ert bästa så kommer allt gå bra! 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback