Scream.

Sitter just nu och tittar på skräckfilmen Scream, själv. Vilket inte gör mig något då den inte ens är lite läskig mitt i natten, när man är helt själv. Eller ja, pappa ligger och sover, men jag är själv i vardagsrummet. Allt jag tänker på hela tiden är filmen Scary Movie, som gör en paraodi på denna. Och så hur dålig den är. Och så att Shaggy från Scooby Doo filmerna är med! Och Courtney Cox! Monica från Vänner. Hon är med i Scary Movie också. Jag har aldrig sett filmen förut men om Scary Movie stämmer så vet jag vem mördaren ''GhostFace'' (löjligt namn btw) är. Blev väldigt glad att Drew Barrymore bara var med i början, för jag hatar henne! Blä, aldrig gillat henne.
¨
Och jag stör mig GRYMT mycket på att båda tjejerna fortsätter prata med mördaren i telefonen istället för att lägga på och ringa polisen eller något. Dom går ut och står still och leter efter honom istället. Jäkla idioter. Dom förtjänar att dö för det där. Okej huvudpersonen dör inte men den första (Drew) gör ju.. 
¨
Hatar sånna här skräckfilmer som den här. Dålig handlign, dåligt gjort, och dåliga skådespelare. Skrämmer inte ens småbarn. 
¨
Aja, ska fortsätta kolla, är inte så trött än. Hmm, kom på att den manliga huvudpersonen ser lite ut som Johnny Depp i vissa scener.. 
¨
Aja, godnatt! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback