I ♥ Food

Det har varit en jääääkligt lång dag! Vaknade vid 12 av att Porshe hoppade och slickade på mig, då var Amanda och Bea här, sedan åkte jag och pappa å handlade på Rusta och Ica Maxi, sedan kom mamma hit och vi har ätit hur mycket mat (kött, potatis, sallad, bearneise sås) och chokladpudding (med grädde och frukter) som helst. Känns som om jag inte behöver äta mer på en vecka, jag tror inte jag kommer äta något imorgon iallafall haha. Och så kollade vi på Sherlock Holmes: A game of shadows. Den var rätt rörig och förrvirrande så den var inte så jätte bra.. 
¨
Nu väntar jag på att pappa ska lägga sig, då ska jag kolla på det andra avsnittet på Dream High, såg första igår. Helt ärligt så var det inte så hemskt som jag trodde men inte så bra. Ganska förvirrande haha.. Och stör mig grymt mycket på Hye Mi, vet inte om hon är huvudpersonen men jag tror typ det. Men ska kolla, har ju lovat Jessica :)
¨
Okej, godnatt! 
Kände för att ge er ett hjärta där haha ;)


hjärtat kom nog från att du tittade på dream high, eftersom du är så tacksam att jag tvingade dig att koll på dream high

2012-07-16 | 18:44:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback