Jag vill ha en serie att kolla påå :(

¨
Buhuu, jag vill ha en serie och kolla på! :( Alla mina serier har paus, förutom Vänner och Scrubs som är slut. Dessa 11 serier följer jag, antingen på TV eller på datan. Vissa både och. Jag kollar på fler, det vet jag men just nu kommer jag inte på vilka. Jag har lite tur, för alla serier jag kollar på som har paus, visas gamla avsnitt på TVn men det är liksom 1 avsnitt per dag, jag vill ha en som jag kan sitta och kolla flera timmar i sträck! Men jag vill inte kolla om serien, eller gamla avsnitt på datan.
¨
Jag vill sitta vid datan och bara kolla, kolla, kolla på en serie. Alla dom här serierna, jag har sett nästan alla avsnitt det finns att se, än så länge. Så tills hösten har jag ingenting att kolla på! Bara gamla avsnitt på TV! Jag älskar att kolla på serier, och bli ''kär'' i vissa karktärer och hoppas att någon väljer någon och helt ärligt, jag älskar kärleks trianglar. Som i t.ex The Vampire Diaries, Glee och Gossip Girl. Sen älskar jag humoristiska serier som The Big Bang Theory, How I Met Your Mother och Scrubs. 
¨
Ahh, men det finns inga mer serier jag gillar! Men det värsta jag vet, är dåliga slut. Man sitter instängd i ett rum, framför datan och kollar timmar i sträck på en bra serie, bara för att få se ett as dåligt slut. Okej det där kanske gäller mer filmer, men ni kanske fattar vad jag menar. Jag babblar lite mycket just nu men klockan är halv 3 på natten och jag är lite trött och fick en sådan lust att skriva för jag vill väldigt gärna kolla på en serie! Som jag senast gjorde med t.ex Dream High och Dream High 2. Dom (dramor) är egentligen perfekt längd, för så långt jag fattar är dom bara 1 säsong, dom är lite mer som filmer nästan, men båda 2 hade så dåliga slut och så stör jag mig på deras löjliga kärleks grejer, en kram i ett drama är typ som att grov hångla i en vanlig serie. I Dream High 2 kysstes inte ens huvudkaraktärerna, bara på kinden.. Men dom var bra, synd bara att sluten var så dåliga. Det har fått mig att inte riktigt vilja kolla på fler dramor.. 
¨
Okej, jag babblar på något rejält här, tror knappast det är någon som läser detta men jag behöver bara skriva av mig.  Egentligen om något annat men det skiter vi i just nu..! Jag har bara sådan skrivlust och ja, det är väll det en blogg är till för! :) Jag vet inte om  jag skulle kunna skriva en dagbok, 1. jag är såå dålig på att skriva mina känslor, och 2. om någon skulle hitta den skulle det inte vara bra, t.ex som Jeremy som hittar Elenas dagbok och får reda på allt hon har gjort och om Stefan, Damon etc. Såklart är inte det jag vill skriva om riktigt så men ja, haha en liten liknelse för er som förstår den ;). 
¨
Okej, nu ska jag sluta babbla på, för snart kommer det inte ens handla om serier längre haha! Längsta inlägget på väääldigt länge, om inte någonsin på min blogg haha! Vet inte vart det kom ifrån! 
Jag förvväntar mig inte att någon ska läsa detta, för den personen kommer säkert få huvudvärk av mina virriga tankar! ;) Godnatt!


Rekommenderar Pretty Little Liars.

Svar: Gillar inte den, har sett lite..
Sofia Eriksson

2012-07-28 | 18:39:10

Kolla från början ;)

2012-07-29 | 01:41:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback