Home: where I can look ugly and enjoy it.

Klockan är just nu 01.18 men mina nymålade naglar har precis torkat haha! Har klippt dom, för en nagel gick sönder och så tog jag bort det blåa nagellacket så nu har jag bara tagit lite genomskinlig nagelstärkare. Hatar att inte ha nagellack och korta naglar, men det behövdes och så tyckte jag att mina naglar förtjänar lite break från allt nagellack! ;)
¨
Men ska alldeles strax sova, för ska gå upp 1 timme tidigare imorgon för jag måste duscha! Orkade + hann inte idag! Men börjar 10.00 imorgon och är hos pappa så det e luuuugnt! ;)
¨
Iallafall dagen har varit både bra och dålig, hittade en present till mamma, dock så blev det as konstigt så vi lämnade tillbaka den (orkar inte förklara varför), men hade kul på stan. Har inte kunnat skriva grattis till mamma på FB för min facebook är as konstig, går inte att skriva statusar. Men har haft det väldigt kul, speciellt med min syster!
¨
Imorgon blir det skola, NO redovisning. Tisdag, NO debatt. Onsdag-Torsdag, GÖTEBORG! Fredag, 4 KAMP! Så jävla bra vecka! (Förutom NO:n!) Godnatt!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback