If you watch mean girls backwards, its about a girl that got so unpopular, she moved to Africa.

Sitter just nu i mitt rum och har läst senaste nummret av FRIDA. Någon som läser den tidningen? Den är rätt bra, jag har prenumererat på den ganska länge nu! Jag har för mig att det var Jessica som tipsade om den till mig? Iallafall, har nyss läst klart den men det var typ inget intressant denna gång.
¨
Men ska inte sova för länge idag, imorgon blir det att gå upp runt halv 10/kvart i 10 för klockan 10 ska jag möta upp Madde, Melissa, Linnea och kanske Jessica, och så lite senare Michaela och Sussi för vi ska på NYFORS DAGEN! :D Jag ÄLSKAR nyfors dagen! Jag har varit på varenda en sedan 1996! Hotan Totan, sockervadd, loppis, uppträdanden m.m! Sen får vi se om det kanske blir att gå med i Pride-paraden klockan 14? ;) Och så tror jag att vi ska, iallafall några av oss, till stan efteråt. Ska köpa en Mors Dag present till mamma, kanske hittar någon på Nyfors dagen loppiset? Man kan faktiskt göra några små fynd där haha!
¨
Aja, nu ska jag leta fram kläder till imorgon och hitta min plånbok sedan kanske kolla på serier, så godnatt! :)
¨
PS. Om ni vet någon snygg design som ni tror skulle passa mig, kommentera! :D Bara inget med rosa eller mycket vitt! Thank you!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback