That awful moment when your mouth is full of food and you are about to sneeze.

Ledsen för mitt senaste inlägg men jag var ganska arg. Jag har nu kommit på, i efterhand, att det inte låter särskilt troligt att dom (One Direction) bara kommer vara här i en dag eftersom dom ska spela in sitt album vilket tar längre är en dag (fråga mig inte varför dom spelar in det i Sverige när London är mycket bättre för jag undrar samma sak). Så dom kanske är här i några dagar/en vecka och jag kaaaaanske har turen att få med mig någon upp till stockholm i helgen? :) En dag sådär. Jag hoppas på det iallafall, även fast jag måste säga att det inte känns särskilt troligt.
¨
Just nu är jag på lite bättre humör, dock är min halsbränna likadan fast jag ätit kanske 5 halstabletter på några timmar. Har iallafall öpt yoghurt och det är SKÖNT mot halsen. Fats efteråt blir det likadant igen.. Min mamma säger att det är rätt åt mig eftersom jag har gått runt med öppen jacka och ingen halsduk.
¨
Imorgon slutar jag 16.10 iallafall, ska inte vara med på idrotten och ja, har 2 viktiga matte lektioner eftersom det bara är 3 st kvar innan tisdag då det är Nationella, där jag behöver minst 6 poäng för att få godkänt, vilket känns ganska bra! :) (Ser ni, nu fokuserar jag på det bra, inget dåligt!)! Okej, ville mest förklara mitt senaste inlägg men blev lite annat också haha, aja godnatt på er alla och hoppas att alla Directioners där ute får träffa killarna! :)
¨
Ps. Jag har tänkt och byta teckensnitt men vet inget bra än så länge, men det kommer! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback