2 more days now!

¨
Vääääldigt ledsen för att jag inte skrivit något på typ 3 dagar men jag har varken haft lust eller haft något att skriva om. Har varit en väldigt jobbig vecka för mig då min förkylning har varit (är) hemsk och jag har haft en massa plugg! Så, ja, jag har varit upptagen med det! Men nu har jag faktiskt ingenting att plugga på/till på ett tag, iallafall resten av veckan och helgen och säkert nästa vecka också. Inga prov! :) 
¨
Men vet ni vad?!?!? Imorgon natt så är det The Vampire Diaries Season 4 Premiere!!!! Alltså, Vampire Diaries säsong 4 börjar!! Det sänds kl. 02.00 natten till fredag (imorgon natt) och jag har 2 jätte bra sidor: watchseries.eu & tvshow7.eu! Faktiskt så rekommenderar jag tvshow7.eu för watchserier har blivit sämre och det är bättre ljud och kvalité på tvshow7! Så kolla där! :)
¨
Meeeen jag kommer se det på fredag (därav 2 dagar kvar) för jag kan ju inte se den på natten! :) Jag ska ju kolla med Melissa! Och jag bara kaaaanske skulle kollat på natten innan om vi inte skulle kolla tillsammans men jag skulle aldrig kunna somna efter. Så, ja, på fredag gäller det! :D Längtar så mycket!!! 
¨
Okeeej, nu ska jag läsa på wattpad! Godnatt! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback