4 freaking dagar kvar!

Omggggg vet ni vad jag just kom på?! Det bara 4 dagar kvar tills Vampire Diaries säsong 4 börjar!!! Vet ni hur länge jag väntat?! Vi (TVD fans) har fått vänta i ca 5 månader!! För 5 månader sedan slutade säsong 3 och om 4 dagar börjar säsong 4! 
¨
Vet ni hur mycket bra som kommer hända?! Åhh, jag önskar jag kunde skriva allt jag längtar till! Men ska inte det för jag vet att många inte vill veta, som t.ex Melissa, hon har knappt ens sett promon! Och har lovat henne att inte avslöja något så ska inte göra det! ;) 
¨
Så, om 4 dagar börjar det och om antingen 4 eller 5 dagar kommer jag se det! ^^ Det sänds nämnligen 03.00 på natten här i Sverige (på datan, jag koller i USAs takt) och eftersom jag ska se det med Melissa så kommer jag nog se det dagen efter men det gör inget för det är skola sååå ja! Men jag längtar så myckeeeet
¨
Jag älskar att ha Haboon i min klass, hon vet alla spoilers så kan prata med henne ;) Men hon är tyyyp Team Stefan... Hon kan inte riktigt välja men jag tror hon lutar liiite mer åt Stefan.. Får övertala henne att bli team Damon ;) Men det kommer nog säsong 4 göra ändå....! ;) 
¨
Okeeeej, 4 dagar kvar wihoooooo!!!!! :D 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback