Glee

Äntligen fredag säger jag bara! Medicin provet är avklarat och jag tror det gick bra, senaste Glee och The Big Bang Theory avsnitten är avkollade haha!
¨
Tyävrr blev jag en aning besviken på båda avsnitten.. Big Bang är ganska annorlunda, inte längre lika mycket skämt och sånt utan typ mer, som om dom är mer vuxna.. Och Glee, förra avsnittet var as bra mellan Rachel och Brody och Finn såg dom = man får förväntningar om att det ska bli en stor grej (mycket drama) mellan Rachel och Finn men det hände inget intressant och inte ens i slutet när Finn och Rachel ja, ni vet, *rubriken på avsnittet*, gjorde det, var det inte ens särskilt intressant. Och det är inte bara det, alla paren (Rachel & Finn, Kurt & Blaine, Santana & Brittany) gjorde *rubriken på avsnittet* så allt ändras och allt blir annorlunda, inget är som vanligt... Jag hoppas iallafall bara att det blir bättre sen, och jag hoppas mycket på något mellan Rachel och Brody, aldrig gillat Finn. 
¨
Men det kanske bara är jag som inte vill att serierna ska ändras, men dom måste göra det, för så är det. Jag vet att Vampire Diaries kommer ändras med Elena och allt, och så är det bara. That's life! 
Okej, nu ska jag gå och spotta ut mitt tuggummi för det har verkligen tappat smaken!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback