Hundvakt

Pappa är iväg hos Patrik och jag är hemma och är hundvakt! Hade varit roligare om det inte var pga anledningnen jag är hundvakt.. Min faster är tyvärr på sjukhuset, för några år sedan hade hon en hjärtinfarkt och idag när hon kom hem från jobbet så var det något konstigt kände hon, med hjärtat, lyckligtvis tror jag inte att det var ännu en hjärtainfarkt. Men nu är vi iallafall hundvakt åt Alice, fasters hund, och det är (anledningen åt sidan) alltid lika kul! :) 
¨
Dock så önskar jag verkligen att jag kunde följt med pappa till Patrik eftersom för inte så länge sedan så skaffade dom en hund, och inte vilken hund som helst utan en liten fransk bulldog valp! Och jag avgudar dom hundarna, dom är så jäkla söta! Min mammas favorit hund! Åh, jag borde följt med honom, han skulle ju ändå bara vara där i nån timme! :( Aja, jag kommer träffa den lilla rackaren snart ändå hoppas jag! Frank har jag för mig att han heter haha! Så gulligt! :D
¨
Okej, nu ska jag iallafall gosa med hundarna och kolla på TV/hålla på med datan och lite senare så ska jag plugga! Har medicin prov imorgon! Btw, idag fick jag förmodligen det bästa poängen jag någonsin fått på ett matte prov! :P Det var tyvärr bara ett E-prov (du kan bara får G) men poängen var 17/21! ^^ Riktigt nöjd! :D Okej, hejdååå!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback